Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εχει τυχει να βαλω 5 φωτο και δεν μου μιλουσα καμια..ωσπου εβγαλα τη μια (αφου ειχα ρωτησει μια φιλη) και μετα μου μιλησαν σχεδον ολες...τυχαιο? :tooth:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχει τυχει να βαλω 5 φωτο και δεν μου μιλουσα καμια..ωσπου εβγαλα τη μια (αφου ειχα ρωτησει μια φιλη) και μετα μου μιλησαν σχεδον ολες...τυχαιο? :tooth:
ρε πανεξυπνε τοτε γιατι σ κανανε ματς?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
συμφωνω

αλλα εσυ ειπες οτι θα εχεις 10 ματς και δε θα μιλαει καμια
οταν τους μιλανε 50 αντρες τη μερα,τα θελουν ολα τελεια.Το "τοσο" στραβο ειναι ικανο να μη βγει μαζι σου και να παει στον επομενο..(αυτος ειναι και ο λογος που βλεπεις πολλες εκει μεσα σχεδον τις ιδιες και τις ιδιες χροοονια)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε πανεξυπνε τοτε γιατι σ κανανε ματς?
ρε τυπε...οταν σε κανει ματσ η αλλη σε κανει με τη φωτο του προφιλ...ακομα δεν εχουν δει τις αλλες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καταλαβα αλλα πιστευω για να κανει λαικ μια γυναικα το ξεψαχνιζει το προφιλ σ κοιταει μεχρι και αυτα π γραφεις

εκτος αν τα κανει στα γρηγορα οπως εμεις οι αντρες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.717
Πόντοι
6.035
καταλαβα αλλα πιστευω για να κανει λαικ μια γυναικα το ξεψαχνιζει το προφιλ σ κοιταει μεχρι και αυτα π γραφεις

μαλακα αν σε κοιταξει καλα και αυτα που γραφεις ουτε γερος πουστης δεν προκειται να σου στειλει. :confused: :confused: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Οχι από τι έχω μάθει.. Όμως κοιτάνε τα ενδιαφεροντα

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Γιατί ασχολείστε με tinder? Μόνο οι καμμένες είναι εκεί.
Μακριά....ειδικά Ελλάδα, το 60% είναι ψεύτικα προφίλ,άλλες που θέλουν να ανεβάσουν τους followers,scammers κτλ. Ένα 30% είναι χοντρές,άσχημες, και έχει και ένα 10% που βλέπονται αλλά έχουν ψυχολογικά και θα στο βγάλουν από την μύτη.
Όπως είπε κάποιος η καλή γκόμενα δεν θα μπει ποτέ tinder γιατί της την πέφτουν αρκετοί εκεί έξω για να μπει στην διαδικασία εκτός και αν είναι σε περίεργη κατάσταση όπως πχ φοιτήτρια ρέθυμνο ή κομοτηνή που βλέπει γκόμενο με το κυάλι. Είχα φίλη(δυνατό μωρό) που δεν είχε κάνει σεξ για 2 χρόνια και είχε μπει tinder. Μόλις βέβαια γύρισε στην πόλη μας βρήκε γκόμενο στο δίμηνο από κοινή παρέα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κακά τα ψέμματα...
Αν μία εμφανίσιμη κοπέλα,είναι προβλεπέ και καλός χαρακτήρας,
θα βρεθεί να την καπαρώσει κάποιος στην πραγματική ζωή,
από οικογενειακό,φιλικό,επαγγελματικό κύκλο.
Σιγά μην προλάβει να καταλήξει στο internet..

Για να μην γράψω για την θεωρία μου ότι όλες οι καλές έχουν φουσκωμένη την κοιλιά τους,
πριν τα 30,οπότε μένει το B-Stock σαν επιλογή :confused:

Εδώ κάποιοι μας λένε ότι υπάρχει υπογεννητικότητα

Κι ότι έχει 30αρες και 35αρες μουνάρες που είναι ελεύθερες

Όταν τα λεω εγώ ότι μετά τα 30 πολύ δύσκολα θα βρεις ελλεεινίδα (όχι μουνάρα,αλλά που απλά βλέπεται)να είναι ελεύθερη,πάλι με βρίζουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Γιατί ασχολείστε με tinder? Μόνο οι καμμένες είναι εκεί.
Μακριά....ειδικά Ελλάδα, το 60% είναι ψεύτικα προφίλ,άλλες που θέλουν να ανεβάσουν τους followers,scammers κτλ. Ένα 30% είναι χοντρές,άσχημες, και έχει και ένα 10% που βλέπονται αλλά έχουν ψυχολογικά και θα στο βγάλουν από την μύτη.
Όπως είπε κάποιος η καλή γκόμενα δεν θα μπει ποτέ tinder γιατί της την πέφτουν αρκετοί εκεί έξω για να μπει στην διαδικασία εκτός και αν είναι σε περίεργη κατάσταση όπως πχ φοιτήτρια ρέθυμνο ή κομοτηνή που βλέπει γκόμενο με το κυάλι. Είχα φίλη(δυνατό μωρό) που δεν είχε κάνει σεξ για 2 χρόνια και είχε μπει tinder. Μόλις βέβαια γύρισε στην πόλη μας βρήκε γκόμενο στο δίμηνο από κοινή παρέα.
τυπε εγω οτι εχω κανει απο κει μεσα το εχω κανει μονο μεε συνοπτικες διαδικασιες.Δεν μου εχει κοστισει δηλ πολυ σε χρονο η χρημα.Δουλευω μπαμ μπαμ αμα κατσει εκατσε στα γρηγορα το ραντεβου και στα γρηγορα το γαμησι.Απλως τυχαινει με καποιες να ταιριαζω πολυ σεξουαλικα αλλα να ξερω οτι ειναι ζωον...εκει τι κανεις? εδω σε θελω...το πανω κεφαλι να ειναι ακρως αντιθετο με το κατω. :think:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Mετα επανηλθε???? Η τη μπλοκαρες???

Μια φορα μου ετυχε αντιστοιχη περιπτωση μεσω τιντερ....ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ... :confused:

Δυστυχως με ειχε δει, επειδη πηγα δια της ευθειας οδου ο βλακας... Ουδεμια δυνατοτητα διαφυγης...

Λογω τακτ λοιπον εκανα το ψυχικο...τη λυπηθηκα λιγο...Ευτυχως το παρκακι που ειχαμε συναντηθει ηταν σχετικα...σκοτεινο!

Τα πιο βασανιστικα 20 λεπτα της ζωης μου !
Μου εστειλε απλα μηνυμα το εξης "μαλλον με δουλευεις"...τιποτε αλλο...δεν μου ξαναμιλησε και δεν την εχω μπλοκαρει...
αν δω οτι αρχιζει τις μαλακιες εννοειται οτι θα την μπλοκαρω...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μου εστειλε απλα μηνυμα το εξης "μαλλον με δουλευεις"...τιποτε αλλο...δεν μου ξαναμιλησε και δεν την εχω μπλοκαρει...
αν δω οτι αρχιζει τις μαλακιες εννοειται οτι θα την μπλοκαρω...
Και να τη μπλοκαρεις ρε τυπε κλαίν μαιν. Να εχω μπλοκάρει στη ζωή μ και καμια 100ρια γυναικες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εδώ κάποιοι μας λένε ότι υπάρχει υπογεννητικότητα

Κι ότι έχει 30αρες και 35αρες μουνάρες που είναι ελεύθερες

Όταν τα λεω εγώ ότι μετά τα 30 πολύ δύσκολα θα βρεις ελλεεινίδα (όχι μουνάρα,αλλά που απλά βλέπεται)να είναι ελεύθερη,πάλι με βρίζουν
Δε σε βρίζει κανενας ρε Σαντ δεν εισαι γενικώς παραλογος αλλά και με τη γκρίνια δε κερδίζεις κάτι. Έτσι είναι τι να κάνουμε. Εδώ ζεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Υπάρχουν και κάποιες που το κάνουν αλλά πολλες φορες εχω δει σε μένα αλλάζοντας τη φωτο προφιλ ο αριθμός των like να επηρεάζεται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γραφει μια "size matters"...τις λεω με 15-16 ποντους εισαι κομπλε? αμε μ λεει....ωραια ελα να σε γαμησω..(γελαει) μ λεει "δε παει ετσι...ολοι θελουν να με γαμησουν" τις λεω και τι θες να κανω τωρα? λεει "να περιμενεις" καλα της λεω...αντε γεια :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Ξερει κανεις τι γινεται εαν ληξει η συνδρομη του tinder gold και εχεις σεταρει μια αλλη τοπθεσια, πχ στο εξωτερικο...
θα αρχισει αυτοματα να σε εμφανιζει στην τοποθεσια οπου βρισκεσαι?
απο οσο παρατηρησα οχι στην κραταει και μονο οταν βαλεις εσυ την τωρινη τοποθεσια δε ξαναγυριζει

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.444
Πόντοι
6.955
Το έχω ξαναγράψει. Στα dating apps συναντάς τριών ειδών γυναίκες.
  1. Ασχημες και χονδρές.
  2. Όμορφες με ψυχολογικά προβλήματα η δίχως εξυπνάδα.
  3. Όμορφες που λένε πως αναζητούν γνωριμία αλλά στην πράξη δεν αναζητούν γνωριμία αλλά επιβεβαίωση.
Τυχών εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον πιο πάνω κανόνα.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
απο οσο παρατηρησα οχι στην κραταει και μονο οταν βαλεις εσυ την τωρινη τοποθεσια δε ξαναγυριζει
Χρήσιμη πήροφορία, ευχαριστώ. Πάντως τελικά ανανέωσα για ένα χρόνο για σιγουριά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom