Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εχει τυχει να βαλω 5 φωτο και δεν μου μιλουσα καμια..ωσπου εβγαλα τη μια (αφου ειχα ρωτησει μια φιλη) και μετα μου μιλησαν σχεδον ολες...τυχαιο?
ρε πανεξυπνε τοτε γιατι σ κανανε ματς?εχει τυχει να βαλω 5 φωτο και δεν μου μιλουσα καμια..ωσπου εβγαλα τη μια (αφου ειχα ρωτησει μια φιλη) και μετα μου μιλησαν σχεδον ολες...τυχαιο?
οταν τους μιλανε 50 αντρες τη μερα,τα θελουν ολα τελεια.Το "τοσο" στραβο ειναι ικανο να μη βγει μαζι σου και να παει στον επομενο..(αυτος ειναι και ο λογος που βλεπεις πολλες εκει μεσα σχεδον τις ιδιες και τις ιδιες χροοονια)συμφωνω
αλλα εσυ ειπες οτι θα εχεις 10 ματς και δε θα μιλαει καμια
ρε τυπε...οταν σε κανει ματσ η αλλη σε κανει με τη φωτο του προφιλ...ακομα δεν εχουν δει τις αλλεςρε πανεξυπνε τοτε γιατι σ κανανε ματς?
μαλακα αν σε κοιταξει καλα και αυτα που γραφεις ουτε γερος πουστης δεν προκειται να σου στειλει.καταλαβα αλλα πιστευω για να κανει λαικ μια γυναικα το ξεψαχνιζει το προφιλ σ κοιταει μεχρι και αυτα π γραφεις
εκτος αν τα κανει στα γρηγορα οπως εμεις οι αντρες
Οχι από τι έχω μάθει.. Όμως κοιτάνε τα ενδιαφεροντακαταλαβα αλλα πιστευω για να κανει λαικ μια γυναικα το ξεψαχνιζει το προφιλ σ κοιταει μεχρι και αυτα π γραφεις
Κακά τα ψέμματα...
Αν μία εμφανίσιμη κοπέλα,είναι προβλεπέ και καλός χαρακτήρας,
θα βρεθεί να την καπαρώσει κάποιος στην πραγματική ζωή,
από οικογενειακό,φιλικό,επαγγελματικό κύκλο.
Σιγά μην προλάβει να καταλήξει στο internet..
Για να μην γράψω για την θεωρία μου ότι όλες οι καλές έχουν φουσκωμένη την κοιλιά τους,
πριν τα 30,οπότε μένει το B-Stock σαν επιλογή
Ναι, οι αριθμοιΕδώ κάποιοι μας λένε ότι υπάρχει υπογεννητικότητα
τυπε εγω οτι εχω κανει απο κει μεσα το εχω κανει μονο μεε συνοπτικες διαδικασιες.Δεν μου εχει κοστισει δηλ πολυ σε χρονο η χρημα.Δουλευω μπαμ μπαμ αμα κατσει εκατσε στα γρηγορα το ραντεβου και στα γρηγορα το γαμησι.Απλως τυχαινει με καποιες να ταιριαζω πολυ σεξουαλικα αλλα να ξερω οτι ειναι ζωον...εκει τι κανεις? εδω σε θελω...το πανω κεφαλι να ειναι ακρως αντιθετο με το κατω.Γιατί ασχολείστε με tinder? Μόνο οι καμμένες είναι εκεί.
Μακριά....ειδικά Ελλάδα, το 60% είναι ψεύτικα προφίλ,άλλες που θέλουν να ανεβάσουν τους followers,scammers κτλ. Ένα 30% είναι χοντρές,άσχημες, και έχει και ένα 10% που βλέπονται αλλά έχουν ψυχολογικά και θα στο βγάλουν από την μύτη.
Όπως είπε κάποιος η καλή γκόμενα δεν θα μπει ποτέ tinder γιατί της την πέφτουν αρκετοί εκεί έξω για να μπει στην διαδικασία εκτός και αν είναι σε περίεργη κατάσταση όπως πχ φοιτήτρια ρέθυμνο ή κομοτηνή που βλέπει γκόμενο με το κυάλι. Είχα φίλη(δυνατό μωρό) που δεν είχε κάνει σεξ για 2 χρόνια και είχε μπει tinder. Μόλις βέβαια γύρισε στην πόλη μας βρήκε γκόμενο στο δίμηνο από κοινή παρέα.
Μου εστειλε απλα μηνυμα το εξης "μαλλον με δουλευεις"...τιποτε αλλο...δεν μου ξαναμιλησε και δεν την εχω μπλοκαρει...Mετα επανηλθε???? Η τη μπλοκαρες???
Μια φορα μου ετυχε αντιστοιχη περιπτωση μεσω τιντερ....ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ...
Δυστυχως με ειχε δει, επειδη πηγα δια της ευθειας οδου ο βλακας... Ουδεμια δυνατοτητα διαφυγης...
Λογω τακτ λοιπον εκανα το ψυχικο...τη λυπηθηκα λιγο...Ευτυχως το παρκακι που ειχαμε συναντηθει ηταν σχετικα...σκοτεινο!
Τα πιο βασανιστικα 20 λεπτα της ζωης μου !
Και να τη μπλοκαρεις ρε τυπε κλαίν μαιν. Να εχω μπλοκάρει στη ζωή μ και καμια 100ρια γυναικεςΜου εστειλε απλα μηνυμα το εξης "μαλλον με δουλευεις"...τιποτε αλλο...δεν μου ξαναμιλησε και δεν την εχω μπλοκαρει...
αν δω οτι αρχιζει τις μαλακιες εννοειται οτι θα την μπλοκαρω...
Δε σε βρίζει κανενας ρε Σαντ δεν εισαι γενικώς παραλογος αλλά και με τη γκρίνια δε κερδίζεις κάτι. Έτσι είναι τι να κάνουμε. Εδώ ζειςΕδώ κάποιοι μας λένε ότι υπάρχει υπογεννητικότητα
Κι ότι έχει 30αρες και 35αρες μουνάρες που είναι ελεύθερες
Όταν τα λεω εγώ ότι μετά τα 30 πολύ δύσκολα θα βρεις ελλεεινίδα (όχι μουνάρα,αλλά που απλά βλέπεται)να είναι ελεύθερη,πάλι με βρίζουν
Υπάρχουν και κάποιες που το κάνουν αλλά πολλες φορες εχω δει σε μένα αλλάζοντας τη φωτο προφιλ ο αριθμός των like να επηρεάζεταικαταλαβα αλλα πιστευω για να κανει λαικ μια γυναικα το ξεψαχνιζει το προφιλ σ κοιταει μεχρι και αυτα π γραφεις
απο οσο παρατηρησα οχι στην κραταει και μονο οταν βαλεις εσυ την τωρινη τοποθεσια δε ξαναγυριζειΞερει κανεις τι γινεται εαν ληξει η συνδρομη του tinder gold και εχεις σεταρει μια αλλη τοπθεσια, πχ στο εξωτερικο...
θα αρχισει αυτοματα να σε εμφανιζει στην τοποθεσια οπου βρισκεσαι?
Χρήσιμη πήροφορία, ευχαριστώ. Πάντως τελικά ανανέωσα για ένα χρόνο για σιγουριάαπο οσο παρατηρησα οχι στην κραταει και μονο οταν βαλεις εσυ την τωρινη τοποθεσια δε ξαναγυριζει
εγω σπουφαρω! σιγα μη τους εδινα φραγκο!Χρήσιμη πήροφορία, ευχαριστώ. Πάντως τελικά ανανέωσα για ένα χρόνο για σιγουριά