Μαγκες σημερα ητανε να βγω με μια 40αρα απο την Τουμπα μπορω να πω απο εμφανιση πολυ μετρια, αλλα λεω οκ ενας καφες μωρε...
Το καλο ειναι οτι δεν εδωσα κινητο τηλεφωνο, ουτε οτι θα ειμαι με την μηχανη η αυτοκινητο (ημουν με την μηχανη)
Ε που λετε το σημειο συναντησης ηταν σε γνωστη καφετερια στην Τουμπα απεναντι απο την εκκλησια, και μου ειχε πει οτι θα ειναι στην εκκλησια απεναντι για να μην "βγουμε καρτα" στον κοσμο μπροστα...
Πως μου εκοψε...σταματαω ακριβως στην καφετερια μπροστα και την στελνω εφτασα, ευτυχως δεν με καταλαβε γιατι φορουσα κρανος), για επιβεβαιωση μου ειπε οτι εφτασε αυτη και φορουσε ενα συγκεκριμενο χρωμα φορεμα (εκανε μπαμ το χρωμα την καταλαβα κατευθειαν)
Με το που την ειδα, λεω... "ω να σου γαμησω" και ξαναφοραω τον εξοπλισμο μου μηχανης, (γαντια μπουφαν κρανος) και την κοπανησα...
Την ειχα πει οτι σε ειδα...και παω σε ενα περιπτερο να παρω μια καρτα για το κινητο και ερχομαι...
Την κοπανησα παιδια...ειμαι πλεον σε μια ηλικια που δεν θελω να σπαταλω τζαμπα χρονο και να αναλωνομαι με ασχημες γυναικες...η γυναικες που δεν με ενδιαφερουν καθολου...
Και η μαλακια ηταν που την προτεινα εγω για καφε...ητανε πολυ ευκολη, 1 μερα την μιλησα και δεχτηκε να βγουμε κιολας