Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αμαξι μεσα να ειναι και μετρημενα στα δαχτυλα τα φλοκια που εχω ριξει...δε βολευομαι βασικα.Ασε που μια ειχε χυσει πανω στο καθισμα καθως τη γαμουσα και ημουν απο πανω,ο λεκκες ακομα να βγει :tooth: :tooth: εχει μεινει μια σταμπα εδω και χρονια ετσι για να θυμαμαι τη στιγμη

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::wanker::wanker::respect::respect::respect::respect::respect::respect:

οντως σε αμαξι ειναι αβολα ,ιδιως αν εισαι αμπαλος... εγω ειμαι και ταγαρι και αμπαλος:bounce::bounce:???

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Κι ομως συμβαίνει... ειδικά αν στείλεις πουτσα... κι είναι και καλή!!!! :tooth:
ακριβως! το θεμα ειναι οτι ζορισανε οι καιροι και χρειαζεται προσοχη... αν δε βεβαιωθεις οτι γουσταρει και αυτη βρωμικο sexting,ΠΡΟΣΟΧΗ.... για πλακα σε τρεχει για σεξουαλικη παρενοχληση,προσβολη γεννετησιας κλπ....παρενοχληση θεωρειται ακομα και αν της στελνεις συνεχομενα μηνυματα χωρις να απαντησει :tooth:

κατα 90% μονο οι μιλφαρες προχωρημενης ηλικιας ειναι δεκτικες σε προστιχες φωτο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

Annie​

42

Τι ψάχνω;
όμορφη παρέα για τα Σ-Κ.
Αποκλείονται οι παντρεμένοι και τηλεφωνικός αυνανισμός.
Α...και κάτι ακόμα...όσοι έχετε στο προφίλ σας γυμνόσθητες φωτογραφίες ή με την γλώσσα έξω...μην μπείτε στον κόπο να μου κάνετε like

:tooth:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
:tooth::tooth:

205641326_314527723715324_5225032231920697964_n.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
?
αυτα να απαντατε αν σας ρωτανε τι ψαχνεις εδω

Συνημμένα

• 20210706-212754-720x1560.mp4
    16,7 MB · Εμφανίσεις: 13

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Η ταπεινή μου άποψη: το Tinder θέλει υπομονή, χρόνο και να πληρώσεις και μια συνδρομή αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα. Δεν είναι όμως τελείως μούφα και θα τα βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Έχω γνωρίσει κοπέλα ξένη που ζει στην Ελλάδα και κάναμε πολύ ωραία σχέση 6 μήνες, έχω βγει 3-4 ραντεβού από τα οποία δύο στεύθηκαν με απόλυτη επιτυχία (!) ενώ και τα άλλα θα μπορούσαν άνετα να είχαν εξελιχθεί αλλά εγώ δεν το συνέχισα. Γενικά, αν μάθεις λίγο να αποφεύγεις τα fake accounts υπάχουν διαμαντάκια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Βασικές συμβουλές για αρχάριους:

1. Η sexy κινεζούλα / Γιαπωνεζούλα που δεν έχει τσεκ στο account της και είναι δίπλα σου στα 4 χιλιόμετρα είναι investment scammer στην Κίνα που θα σου πουλήσει έρωτα και θα σου ζητήσει λεφτά για χρυσό, πετρέλαιο, bitcoin, χρηματιστήριο κλπ. Προσοχή: θα σου πει σίγουρα ότι δε θέλει video call πριν γνωριστείτε καλύτερα και ότι ασχολείται με επενδύσεις στον ελεύθερο χρόνο της, θα σου στέλνει και πόσα κέρδισε κάθε απόγευμα!!

2. Η μουνάρα μοντέλο με τις επαγγελματικές φωτογραφίες δε ψάχνει γκόμενο αλλά προωθεί το instagram της για followers.

Αυτά τα δύο αν προσέξεις, έχεις το 90% που χρειάζεται για να έχεις αποτελέσματα. Εννοείται είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο και με περισσότερες επιλογές στο εξωτερικό, οπότε αν παίζει ταξίδι κάπου εννοείται βάζεις το μέρος στο location σου και κλείνεις ραντεβού από πριν ; D

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοηθήσουν!

Τυπε πολυ χρησιμες οι οδηγιες σου. Εχω ανταλλαξει επαφη στο what s app με μια Κινεζουλα,μιλαμε μια εβδομαδα... τοσο καιρο δε μου ειχε αναφερει κατι για bitcoins,αλλα γενικως πουλαει πολυ ερωτα.

Μαλακια εκανα που εδωσα αριθμο? Να τη μπλοκαρω?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
μεχρι και αυτην τη χαλιμ(π)ουρδα βρηκα στο tinder.
φαινεται δεν πανε καλα οι δουλειες και βγηκε για ψαρεμα.
??????????

Τελευταία τροποποίηση:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μαγκες σημερα ητανε να βγω με μια 40αρα απο την Τουμπα μπορω να πω απο εμφανιση πολυ μετρια, αλλα λεω οκ ενας καφες μωρε...
Το καλο ειναι οτι δεν εδωσα κινητο τηλεφωνο, ουτε οτι θα ειμαι με την μηχανη η αυτοκινητο (ημουν με την μηχανη)
Ε που λετε το σημειο συναντησης ηταν σε γνωστη καφετερια στην Τουμπα απεναντι απο την εκκλησια, και μου ειχε πει οτι θα ειναι στην εκκλησια απεναντι για να μην "βγουμε καρτα" στον κοσμο μπροστα...
Πως μου εκοψε...σταματαω ακριβως στην καφετερια μπροστα και την στελνω εφτασα, ευτυχως δεν με καταλαβε γιατι φορουσα κρανος), για επιβεβαιωση μου ειπε οτι εφτασε αυτη και φορουσε ενα συγκεκριμενο χρωμα φορεμα (εκανε μπαμ το χρωμα την καταλαβα κατευθειαν)
Με το που την ειδα, λεω... "ω να σου γαμησω" και ξαναφοραω τον εξοπλισμο μου μηχανης, (γαντια μπουφαν κρανος) και την κοπανησα...
Την ειχα πει οτι σε ειδα...και παω σε ενα περιπτερο να παρω μια καρτα για το κινητο και ερχομαι...
Την κοπανησα παιδια...ειμαι πλεον σε μια ηλικια που δεν θελω να σπαταλω τζαμπα χρονο και να αναλωνομαι με ασχημες γυναικες...η γυναικες που δεν με ενδιαφερουν καθολου...η που δεν με καυλωνουν...
Και η μαλακια ηταν που την προτεινα εγω για καφε...ητανε πολυ ευκολη, 1 μερα την μιλησα και δεχτηκε να βγουμε κιολας :)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Ισχύει ότι στο tinder τελευταία έχει πολλά προφίλ κινεζικά με ομορφούλες κινέζες. Οι περισσότερες έχουν μια εμφάνιση τύπου επιχειρηματίας αλλά και με θηλυκή πλευρά. Αν και έχω κάνει καμμιά δεκαριά like στις πάνω από 100 που ειδα, δεν είχα ανταπόκριση για να μάθω αν παίζει κάποιο scam.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μαγκες σημερα ητανε να βγω με μια 40αρα απο την Τουμπα μπορω να πω απο εμφανιση πολυ μετρια, αλλα λεω οκ ενας καφες μωρε...
Το καλο ειναι οτι δεν εδωσα κινητο τηλεφωνο, ουτε οτι θα ειμαι με την μηχανη η αυτοκινητο (ημουν με την μηχανη)
Ε που λετε το σημειο συναντησης ηταν σε γνωστη καφετερια στην Τουμπα απεναντι απο την εκκλησια, και μου ειχε πει οτι θα ειναι στην εκκλησια απεναντι για να μην "βγουμε καρτα" στον κοσμο μπροστα...
Πως μου εκοψε...σταματαω ακριβως στην καφετερια μπροστα και την στελνω εφτασα, ευτυχως δεν με καταλαβε γιατι φορουσα κρανος), για επιβεβαιωση μου ειπε οτι εφτασε αυτη και φορουσε ενα συγκεκριμενο χρωμα φορεμα (εκανε μπαμ το χρωμα την καταλαβα κατευθειαν)
Με το που την ειδα, λεω... "ω να σου γαμησω" και ξαναφοραω τον εξοπλισμο μου μηχανης, (γαντια μπουφαν κρανος) και την κοπανησα...
Την ειχα πει οτι σε ειδα...και παω σε ενα περιπτερο να παρω μια καρτα για το κινητο και ερχομαι...
Την κοπανησα παιδια...ειμαι πλεον σε μια ηλικια που δεν θελω να σπαταλω τζαμπα χρονο και να αναλωνομαι με ασχημες γυναικες...η γυναικες που δεν με ενδιαφερουν καθολου...
Και η μαλακια ηταν που την προτεινα εγω για καφε...ητανε πολυ ευκολη, 1 μερα την μιλησα και δεχτηκε να βγουμε κιολας :)

Τόσο χειρότερη ήταν από κοντά; :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Τόσο χειρότερη ήταν από κοντά; :grin:
Φιλε μου φαντασου οτι απλα ηθελα να πιω εναν καφε γιατι ημουν σε υπερενταση απο την δουλεια, και δεν ηθελα να κατσω σπιτι...φαντασου ειχαμε μιλησει στις 18:00 το απογευμα για ραντεβου στις 20:00...
και ημουν τοσο χαλαρος που μπανιο εκανα στις 19:45 και εχω μια αποσταση με την μηχανη το πολυ 20 λεπτα (δεν τρεχω με την μηχανη), που δεν με ενοιαζε καν αν θα αργουσα η οχι, φαντασου οτι αργησα και 10 λεπτα κιολας...δεν με ενοιαζε καν αν εφευγε κιολας λογω του 10λεπτου...
Και φαντασου στην καφετερια ειχε νεολαια απο 20 εως 35 χρονων το πολυ, που να παω εγω με την θειτσα τωρα εκει περα θα γινω ρεζιλι...(και ειμαι και μιλφακιας φαντασου...)
Καταρχην το ακυρο το ειχε φαει με το καλημερα, που με ειπε οτι ψαχνει καποιον για γνωρημια και γιατι οχι για μια καλη σχεση...κατι που εγω για σχεση δεν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Φιλε μου φαντασου οτι απλα ηθελα να πιω εναν καφε γιατι ημουν σε υπερενταση απο την δουλεια, και δεν ηθελα να κατσω σπιτι...φαντασου ειχαμε μιλησει στις 18:00 το απογευμα για ραντεβου στις 20:00...
και ημουν τοσο χαλαρος που μπανιο εκανα στις 19:45 και εχω μια αποσταση με την μηχανη το πολυ 20 λεπτα (δεν τρεχω με την μηχανη), που δεν με ενοιαζε καν αν θα αργουσα η οχι, φαντασου οτι αργησα και 10 λεπτα κιολας...δεν με ενοιαζε καν αν εφευγε κιολας λογω του 10λεπτου...
Και φαντασου στην καφετερια ειχε νεολαια απο 20 εως 35 χρονων το πολυ, που να παω εγω με την θειτσα τωρα εκει περα θα γινω ρεζιλι...(και ειμαι και μιλφακιας φαντασου...)
Καταρχην το ακυρο το ειχε φαει με το καλημερα, που με ειπε οτι ψαχνει καποιον για γνωρημια και γιατι οχι για μια καλη σχεση...κατι που εγω για σχεση δεν...
αλλαξτε και κανενα ινστα ρε παιδια μη χανετε χρονο..η καμερουλα στο viber. εγω γλιτωσει απο κατι τζουρασικ παρκ ουουυ

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
αλλαξτε και κανενα ινστα ρε παιδια μη χανετε χρονο..η καμερουλα στο viber. εγω γλιτωσει απο κατι τζουρασικ παρκ ουουυ
Φιλε μου στο τιντερ δεν ειχε φωτο καν, την προτεινα μεσεντζερ το οποιο δεχτηκε, και μετα την ειδα απο εκει...λεω του πουστη ποσο ασχημη μπορει να ειναι? γενικα το παρουσιαστικο της ηταν "καπως"...σαν φαντασου να πηγαινει σε τραπεζι απο γαμο, με τους γονεις της ακομα...καπως ετσι...φορουσε γυαλακια κτλ. πολυ ξενερωμα γενικα το παρουσιαστικο της...
Εννοειται οτι γενικα δεν βγαινω με γυναικα χωρις φωτο, αφου εγω εχω κανονικες φωτο στα προφιλ μου, δεν εχω να κρυψω κατι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom