Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Σε όλες κανεις δεξιά?οχι γιατι εχει πεσει πολυ μπαζο δυστυχως.
Σε όλες κανεις δεξιά?οχι γιατι εχει πεσει πολυ μπαζο δυστυχως.
Facebook δεν δίνω ποτέ. Τους λέω απλά ότι δεν έχω. Ούτε Insta.θα αρχιζω και γω μαλλον μεσω viber γιατι βλεπουν διαφορες μαλακιες στο fb και βγαζουν συμπερασματα
Και αν σε ψάξουν? Μου το είχε κάνει μια που της είπα δεν εχωFacebook δεν δίνω ποτέ. Τους λέω απλά ότι δεν έχω. Ούτε Insta.
δεν βαζεις φωτο τιντερ που εχεις και φεις και αστην να σε ψαχνειΚαι αν σε ψάξουν? Μου το είχε κάνει μια που της είπα δεν εχω
σχεδον σε ολες, γιατι το τερματιζω συνεχεια.Σε όλες κανεις δεξιά?
Μα προφανώς. Σιγά μη κάτσεις να σπαταλήσεις χρόνο κοιτώντας μια προς μια. Το ξεκαθάρισμα γίνεται στα matches.Σε όλες κανεις δεξιά?
εχοντας ζησει σε κρατη που το Tinder λειτουργει σωστα(ΗΠΑ,Αγγλια) το να ανοιξω τιντερ τον καιρο που ειμαι στην Ελλαδα αποτελει χασιμο χρονου...ξιπασμενες μετριες που ζητανε εγγυση "σοβαρης σχεσης" απο το πρωτο δευτερο μηνυμα στο τσατ,χοντρες με ψευτικες φωτο και λιγα καλα μουνια που εχουν 536636 ινμποξ τη μερα..
για οποιον εχει το κουραγιο να ασχοληθει,οπωσδηποτε να ζητατε σοσιαλ μιντια..
η πιθανοτητα για φωτο πενταετιας πλην 20 κιλα,ειναι αυξημενη..
κολλητος μου την πατησε ετσι δεν ηξερε απο που να φυγει..
Δε ζητάς social media. Γιατί αν ζητήσεις, πρέπει και να δώσεις, κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο. Στη χειρότερη, έχεις πιεί έναν καφέ/μπυρα και την κάνεις.
Παίζεις επικίνδυνα-εκτός και αν έχεις έναν τελείως "γυμνό" λογαριασμό IG, FB, μόνο για το tinder. Δε γνωρίζεις τι κοινούς γνωστούς μπορεί να έχετε. Δε ξέρεις σε τι ψυχάκι μπορεί να πέσεις και να σε ψάχνει μετά και να μη ξεμπλέκεις, και πολλά άλλα.εκτος αν εχεις γκομενα,αλλο θεμα εγω δε βλεπω να υπαρχει στο να παρεις ενα ινστα πχ..
σε σωζει απο χρονο και κοπο..απο κει και περα ο καθενας οπως νομιζει..
σου βγαζει ξενες? εμενα γιατι με εχει φλομωσει στις ελλεηνιδες ρε γμτσχεδον σε ολες, γιατι το τερματιζω συνεχεια.
αυτες που μου αρεσουν ειναι κυριως ξενες και σε αποσταση μεγαλων χιλιομετρων, αρα ματαιο.
απλα για να περναει η ωρα δηλαδη.
αλλαξα με μια πριν λιγο ινστα...μια χαρα κοπελα στο τιντερ,στο ινστα βγηκε ενας βισωνας.εκτος αν εχεις γκομενα,αλλο θεμα εγω δε βλεπω να υπαρχει στο να παρεις ενα ινστα πχ..
σε σωζει απο χρονο και κοπο..απο κει και περα ο καθενας οπως νομιζει..
ινστα αλλαζω δεν εχω θεμα. facebook οχι..Δε ζητάς social media. Γιατί αν ζητήσεις, πρέπει και να δώσεις, κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο. Στη χειρότερη, έχεις πιεί έναν καφέ/μπυρα και την κάνεις.
αν εχεις και εναν δευτερο λογαριασμο ψευτικο,θα την μυριστει τη δουλεια η αλλη οτι κατι τρεχει. οποτε θα βαζει περιεργες σκεψεις στο κεφαλι της. (μου χει τυχει και εχω χασει ετσι) παντως αυτο που σιγουρα κανω για ναΠαίζεις επικίνδυνα-εκτός και αν έχεις έναν τελείως "γυμνό" λογαριασμό IG, FB, μόνο για το tinder. Δε γνωρίζεις τι κοινούς γνωστούς μπορεί να έχετε. Δε ξέρεις σε τι ψυχάκι μπορεί να πέσεις και να σε ψάχνει μετά και να μη ξεμπλέκεις, και πολλά άλλα.
Αν ο χρόνος ή ο κόπος είναι θέμα, πας έξω σε μπαρ, σπιτάκι, κτλ. Δε κάθεσαι να μιλάς σε μια εφαρμογή.
Όταν εξασκουσα το άθλημα, πήγαινα κυρίως σπίτι τους. Ίσως να ηταν τυχαίο, αλλά οι περισότερες που ειχα πάρει ons τρελαινοντουσαν για πηδημα έξω-παραλία ή αυτοκίνητοαν εχεις και εναν δευτερο λογαριασμο ψευτικο,θα την μυριστει τη δουλεια η αλλη οτι κατι τρεχει. οποτε θα βαζει περιεργες σκεψεις στο κεφαλι της. (μου χει τυχει και εχω χασει ετσι) παντως αυτο που σιγουρα κανω για να
αποφευγω τις ψυχανωμαλες ειναι να μην της γαμαω στο σπιτι μου. Δε ξερει καμια που μενω,και τις πηγαινω ολες η σε ενα δευτερο σπιτι που εχω για να το νοικιαζω η σε ενα αλλο ενος φιλου που λειπει συνεχεια. (το παρουσιαζω ως δικο μ)
αμαξι μεσα να ειναι και μετρημενα στα δαχτυλα τα φλοκια που εχω ριξει...δε βολευομαι βασικα.Ασε που μια ειχε χυσει πανω στο καθισμα καθως τη γαμουσα και ημουν απο πανω,ο λεκκες ακομα να βγει εχει μεινει μια σταμπα εδω και χρονια ετσι για να θυμαμαι τη στιγμηΌταν εξασκουσα το άθλημα, πήγαινα κυρίως σπίτι τους. Ίσως να ηταν τυχαίο, αλλά οι περισότερες που ειχα πάρει ons τρελαινοντουσαν για πηδημα έξω-παραλία ή αυτοκίνητο
μαλλον πρεπει να αλλαξεις την αποσταση.σου βγαζει ξενες? εμενα γιατι με εχει φλομωσει στις ελλεηνιδες ρε γμτ
απενεργοποιησε το και φτιαξε ενα ψευτικοΚαι αν σε ψάξουν? Μου το είχε κάνει μια που της είπα δεν εχω