Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αυτο που οταν τις ρωτας για messenger ολες να εξαφανιζονται ακομα δεν το εχω καταλαβει..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
45αρα προχθες κ ζητησε πριν βγουμε να γνωριστούμε απο δω (badoo).

Δλδ να γινω εγω γραφομηχανη.

Τι θελω να πω...

Ζητανε μονο μπαλαμουτι απο αποσταση για να τονωνουν την γυναικεια ματαιοδοξια τους κ τιποτα περισσοτερο. Δλδ να τις φλερταρει ιντερνετικα ο αλλος και τελος.

Σ

αυτο που οταν τις ρωτας για messenger ολες να εξαφανιζονται ακομα δεν το εχω καταλαβει..

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Ξερει κανεις τι γινεται εαν ληξει η συνδρομη του tinder gold και εχεις σεταρει μια αλλη τοπθεσια, πχ στο εξωτερικο...
θα αρχισει αυτοματα να σε εμφανιζει στην τοποθεσια οπου βρισκεσαι?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Ξερει κανεις τι γινεται εαν ληξει η συνδρομη του tinder gold και εχεις σεταρει μια αλλη τοπθεσια, πχ στο εξωτερικο...
Ναι

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
υπάρχει τρόπος να βάλεις το tinder plus (9 euro/μήνα) και να κρυψεις την χιλιομετρική απόσταση .. Το 9 ακούγεται καλύτερο από το 32

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
papaphilips αν δε βαλεις φωτο στο τιντερ τυπου babis δε γαμας ελλεηνιδα..νομος!

Mikrocrossaki

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
140
Πόντοι
0
Το tinder αξιζει για εμας τα πουστρακια και για τους αντρες που γαμανε και τα 2 φυλα. Στην ελλαδα αυτα... Αν παει καποιος εξωτερικο βρισκει και κοπελες οχι πολλες αλλα βρισκει.

john_65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
362
Πόντοι
280
Η ταπεινή μου άποψη: το Tinder θέλει υπομονή, χρόνο και να πληρώσεις και μια συνδρομή αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα. Δεν είναι όμως τελείως μούφα και θα τα βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Έχω γνωρίσει κοπέλα ξένη που ζει στην Ελλάδα και κάναμε πολύ ωραία σχέση 6 μήνες, έχω βγει 3-4 ραντεβού από τα οποία δύο στεύθηκαν με απόλυτη επιτυχία (!) ενώ και τα άλλα θα μπορούσαν άνετα να είχαν εξελιχθεί αλλά εγώ δεν το συνέχισα. Γενικά, αν μάθεις λίγο να αποφεύγεις τα fake accounts υπάχουν διαμαντάκια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Βασικές συμβουλές για αρχάριους:

1. Η sexy κινεζούλα / Γιαπωνεζούλα που δεν έχει τσεκ στο account της και είναι δίπλα σου στα 4 χιλιόμετρα είναι investment scammer στην Κίνα που θα σου πουλήσει έρωτα και θα σου ζητήσει λεφτά για χρυσό, πετρέλαιο, bitcoin, χρηματιστήριο κλπ. Προσοχή: θα σου πει σίγουρα ότι δε θέλει video call πριν γνωριστείτε καλύτερα και ότι ασχολείται με επενδύσεις στον ελεύθερο χρόνο της, θα σου στέλνει και πόσα κέρδισε κάθε απόγευμα!!

2. Η μουνάρα μοντέλο με τις επαγγελματικές φωτογραφίες δε ψάχνει γκόμενο αλλά προωθεί το instagram της για followers.

Αυτά τα δύο αν προσέξεις, έχεις το 90% που χρειάζεται για να έχεις αποτελέσματα. Εννοείται είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο και με περισσότερες επιλογές στο εξωτερικό, οπότε αν παίζει ταξίδι κάπου εννοείται βάζεις το μέρος στο location σου και κλείνεις ραντεβού από πριν ; D

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοηθήσουν!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.032
Πόντοι
27.261
Sashoulia
38

Eseis oi "den thelw sxesh" meta to seks me rwsida giati den lete " tha pantreutw thn ellhnida to exei kanonisei h mama mou
?
" (I don't need the answer).
Oti afora emena egw teriazw mono me ton rwso, ton gewrgiano
?
?
ton tsetseno
?
...
O ellhnas не по моим габаритам.
Menw polla xronia sthn Ellada. Exw kanei kai parelash sto sxoleio
??
!

Alla to gegonos auto ben me kanei ellhnida. Rwsida eimai kai rwsida tha pethanw.
Xeretizmata stin mama...

:tooth: και που να σφηξουν οι ζεστες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.032
Πόντοι
27.261

Βασιλικη 36​

ΔΕ ΨΑΧΝΩ ΣΕΧ,
ΟΧΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ,
ΟΧΙ ΚΑΦΡΟΙ,
ΜΠΛΟΚΑΡΩ .

:tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786

Agni​

44
Lives in Athens

1,80

Αν στο προφιλ σου έχεις selfie με φόντο τα πλακάκια της τουαλέτας, την κουρτίνα της μπανιέρας και το πιγκάλ ημίγυμνος 1)Γιατί;;;;; 2)δεν είσαι το target group μου 3)βάλε έναν φίλο σου να σε βγάλει φωτογραφία, για τον Θεό πχια :)))

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εχω γαμησει γκομενες απο το μπαντου παλιοτερα,που στη μια ειχα πει πρωτο μηνυμα "η μουρη σου ειναι για πολλα χυσιδια" (αφου με σκυλοβρισε το τουμπαρα) σε αλλη η μουρη σου ειναι σα γαλλικο μπουλντοκ, σε αλλη "καλη πουτανιτσα δειχνεις",σε 2-3 εχω στειλει κατευθειαν τη πουτσα μ λεγοντας τους οτι με αυτο θα σε ξεσκισω και μερικα αλλα που τα εχω ξεχασει. Σε ολες αυτες αφου με βριασανε μετα τις εβγαλα και τις γαμησα...πως το καταφερα αυτο? ελα ντε...αβυσσος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειδικα σε αυτες εκει μεσα οταν ακουνε συνεχεια "γεια σου" κτλ και τα γνωστα,αν πας κοντρα στο ρεμα και τις προσβαλεις,μπορει να βγει σε καλο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.032
Πόντοι
27.261

Giota​

18

Να σου πω κάτι μικρή?
Πρόλαβα Tus και χάρμα αλλά και ZN στην ηλικία των 11 και δεν μετάνιωσα ούτε μια φορά που τότε άκουγα αληθινή και underground για τα τότε μουσικά δρώμενα τουλάχιστον, μουσική.
Ηταν η φάση του hip hop και κάθε φορά που άκουγα BDC δεν υπήρχε στιγμή να μην καυλωνα. Και η φάση είναι πως καυλωνω ακόμα όταν ακούω Bong DA City.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom