Η ταπεινή μου άποψη: το Tinder θέλει υπομονή, χρόνο και να πληρώσεις και μια συνδρομή αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα. Δεν είναι όμως τελείως μούφα και θα τα βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Έχω γνωρίσει κοπέλα ξένη που ζει στην Ελλάδα και κάναμε πολύ ωραία σχέση 6 μήνες, έχω βγει 3-4 ραντεβού από τα οποία δύο στεύθηκαν με απόλυτη επιτυχία (!) ενώ και τα άλλα θα μπορούσαν άνετα να είχαν εξελιχθεί αλλά εγώ δεν το συνέχισα. Γενικά, αν μάθεις λίγο να αποφεύγεις τα fake accounts υπάχουν διαμαντάκια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.
Βασικές συμβουλές για αρχάριους:
1. Η sexy κινεζούλα / Γιαπωνεζούλα που δεν έχει τσεκ στο account της και είναι δίπλα σου στα 4 χιλιόμετρα είναι investment scammer στην Κίνα που θα σου πουλήσει έρωτα και θα σου ζητήσει λεφτά για χρυσό, πετρέλαιο, bitcoin, χρηματιστήριο κλπ. Προσοχή: θα σου πει σίγουρα ότι δε θέλει video call πριν γνωριστείτε καλύτερα και ότι ασχολείται με επενδύσεις στον ελεύθερο χρόνο της, θα σου στέλνει και πόσα κέρδισε κάθε απόγευμα!!
2. Η μουνάρα μοντέλο με τις επαγγελματικές φωτογραφίες δε ψάχνει γκόμενο αλλά προωθεί το instagram της για followers.
Αυτά τα δύο αν προσέξεις, έχεις το 90% που χρειάζεται για να έχεις αποτελέσματα. Εννοείται είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο και με περισσότερες επιλογές στο εξωτερικό, οπότε αν παίζει ταξίδι κάπου εννοείται βάζεις το μέρος στο location σου και κλείνεις ραντεβού από πριν ; D
Αυτά από εμένα ελπίζω να βοηθήσουν!