Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Ω ναι! Μηπως πετυχες μια Αννα 27χρονη που ζηταει 200 ευρω?
δεν εχω πληρωσει και δε μπορω να μιλησω μαζι της αν δεν κανουμε ματς.
αρα οκ δεν ειμαι μονος.
παραξενευτηκα, γιατι εχω πετυχει 3-4 που τις εχω δει εδω περα σε γραφεια.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
δεν εχω πληρωσει και δε μπορω να μιλησω μαζι της αν δεν κανουμε ματς.
αρα οκ δεν ειμαι μονος.
παραξενευτηκα, γιατι εχω πετυχει 3-4 που τις εχω δει εδω περα σε γραφεια.
Μη σε παραξενευει καθολου! Οπου εχει ψητο για πελατακια οι βιζιτες θα ειναι μεσα :dancing:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Μη σε παραξενευει καθολου! Οπου εχει ψητο για πελατακια οι βιζιτες θα ειναι μεσα :dancing:
το μονο καλο ειναι οτι βλεπεις 4-5 φωτος παραπανω, σε σχεση με τις λιγες φωτοσοπαρισμενες εδω. και αν δινει και ινστα ξεκλειδωτο, πας παραπερα.

john_65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
296
Πόντοι
280
Τυπε πολυ χρησιμες οι οδηγιες σου. Εχω ανταλλαξει επαφη στο what s app με μια Κινεζουλα,μιλαμε μια εβδομαδα... τοσο καιρο δε μου ειχε αναφερει κατι για bitcoins,αλλα γενικως πουλαει πολυ ερωτα.

Μαλακια εκανα που εδωσα αριθμο? Να τη μπλοκαρω?
Όχι φίλε δεν έκανες μαλακία, απλώς υπάρχει περίπτωση να χάνεις το χρόνο σου. Αν αρνείται video call επειδή και καλά "δεν έχετε ακόμα γνωριστεί αρκετά" είναι ύποπτο. Η αληθινή γκόμενα θέλει να σε δει αν είσαι όπως οι φωτογραφίες σου πάντα! Να ξέρεις υπάρχουν τύποι που αφιερώνουν χρόνο με το chat στο να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη. Eπίσης οι κινέζοι μερικές φορές κάνουν ψεύτικο video call που βλέπεις μια κοπέλα σε χαιρετάει και μετά κάνει ότι δε σε ακούει και κλείνει. Εϊναι απάτη και σου γράφει μετά ότι έχει κακή σύνδεση... Γενικά αν είναι κινέζα χωρίς "τσεκ" στο account και την εμφανίζει δίπλα σου αλλά σου λέει ότι βρίσκεται κίνα είναι άσχημα τα πράγματα..

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
θυμάμαι εποχές που desktop (desktop όχι laptop) είχαν λίγοι και σύνδεση στο ίντερνετ ελάχιστοι (μιλάμε για dial up σύνδεση). κυρίως άνθρωποι από κάποιες μεγάλες εταιρείες καθώς και φοιτητές του πολυτεχνείου (μέσω αυτού).
τότε δεν υπήρχαν τιντερ και λοιπές παπαριές, παρά κάποια προγράμματα επικοινωνίας (όχι γνωριμιών ουσιαστικά αν και γίνονταν γνωριμίες). icq για όποιον θυμάται...
τότε λοιπόν (η μοναδική εποχή που για δυο τρία χρόνια ασχολήθηκα με ιντερνετική γνωριμία - μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο αλλά λίγο χρόνο τον αφιέρωνα) πραγματικά γνώρισα κοπέλες και γυναίκες με ποιότητα. εννοώ όχι μόνο εμφανησιακά αλλά και ως άτομα. 4-5 φοιτήτριες του πολυτεχνείου (ναι υπήρχαν κάποιες) και 5-6 μεγαλύτερης ηλικίας (από 30-42). τις μισές σχεδόν τις γάμησα, με τη μία δε έκανα και σχέση. αξιολογότατες (κάποιες και φραγκάτες) με εξαίρεση μία (που μου προέκυψε και παρθένα :confused: ).
γενικότερα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
τώρα πλέον σε όλα αυτά τα σόσιαλ-γνωριμία μέσα, 99 στα 100 βρίσκεις σαχλοκούδουνα. δεν έχω ασχοληθεί αλλά από ότι διαβάζω και μου λένε...μάλλον κατιμάς

Tότε φίλε οι κοπέλες ήταν αξιόλογες γενικά στην έξω ζωή.

Σήμερα οι περισσότερες είναι βλήμματα και ψωνισμένες μικρής ηλικίας περισσότερο αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερες ηλικιακά καμμένες.... Είναι μια μικρογραφία τα σοσιαλ κακά τα ψέμματα...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
θυμάμαι εποχές που desktop (desktop όχι laptop) είχαν λίγοι και σύνδεση στο ίντερνετ ελάχιστοι (μιλάμε για dial up σύνδεση). κυρίως άνθρωποι από κάποιες μεγάλες εταιρείες καθώς και φοιτητές του πολυτεχνείου (μέσω αυτού).
τότε δεν υπήρχαν τιντερ και λοιπές παπαριές, παρά κάποια προγράμματα επικοινωνίας (όχι γνωριμιών ουσιαστικά αν και γίνονταν γνωριμίες). icq για όποιον θυμάται...
τότε λοιπόν (η μοναδική εποχή που για δυο τρία χρόνια ασχολήθηκα με ιντερνετική γνωριμία - μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο αλλά λίγο χρόνο τον αφιέρωνα) πραγματικά γνώρισα κοπέλες και γυναίκες με ποιότητα. εννοώ όχι μόνο εμφανησιακά αλλά και ως άτομα. 4-5 φοιτήτριες του πολυτεχνείου (ναι υπήρχαν κάποιες) και 5-6 μεγαλύτερης ηλικίας (από 30-42). τις μισές σχεδόν τις γάμησα, με τη μία δε έκανα και σχέση. αξιολογότατες (κάποιες και φραγκάτες) με εξαίρεση μία (που μου προέκυψε και παρθένα :confused: ).
γενικότερα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
τώρα πλέον σε όλα αυτά τα σόσιαλ-γνωριμία μέσα, 99 στα 100 βρίσκεις σαχλοκούδουνα. δεν έχω ασχοληθεί αλλά από ότι διαβάζω και μου λένε...μάλλον κατιμάς
Μιλάς τύπε για τη χρυσή εποχή· τον παράδεισο του ιντερνετικού dating. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να νοσταλγούμε εμείς οι παλιοί. Δεν ξανάρχονται αυτά, ήταν αλοιώς τα vibes και οι διαθέσεις.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
να δω τώρα τι θα κάνουν οι Μυκονιάτισσες τιντερουδες που έπεσε λοκνταουν στο νησί .. ότι βλεπω σε απόσταση 153-155 kms το ξεματσάρω .. (αν κ εμβολιασμένος) ή αν δεν είναι match, το απορίπτω στο search.

Ήδη πέτυχα κάνα 3-4 περιπτώσεις που πρόκειται να έρθουν τις επόμενες ημέρες κ ρωτάνε τι γίνεται με το lockdown

Την περασμένη βδομάδα μίλαγα με φίλους που εργάζονται στο νησι και μου έλεγαν (Τετάρτη συγκεκριμένα) ότι μετράνε μέρες πριν τους κλείσουν, λόγω κρουσμάτων, γιατί η κατάσταση είχε ξεφύγει ήδη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261

Μαρία Νικολέτα, 30​

αποκλειστικη

About me​

Όποιος μηλαει από την πρώτη στιγμή και λέει συνέχεια για sex θα φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη και κουβέντα
δε μηλαω σε ηλικίες από 17 μερχη 34 και από 36 μερχη όσω πάει
μονω σε ηλικίες από 26 μερχη 33 ετών μηλαω
κι όχι μαλακιες και κάβλαντα!!!!

:tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Agni​

44
Lives in Athens
3 kilometers away
1,80 Αν στο προφιλ σου έχεις selfie με φόντο τα πλακάκια της τουαλέτας, την κουρτίνα της μπανιέρας και το πιγκάλ ημίγυμνος 1)Γιατί;;;;; 2)δεν είσαι το target group μου 3)βάλε έναν φίλο σου να σε βγάλει φωτογραφία, για τον Θεό πχια :)))

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261

ΑΝΝΑ​

34
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ.
ΥΨΟΣ:1.70 58 kg.
Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ (TINDER ΕΚΠΛΗΞΗ) ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
ΧΙΟΥΜΟΡ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ποσο κλαμα ακομα ρε πουστη μου :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Πω πω έβαλα τιντερ Βουδαπέστη διότι θα. Πάω αστραπή κ πόνεσε το στομάχι μου
Ουφ!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Myriam 42
MBA
8 kilometers away

Με ενδιαφερουν πολυ οι νεες τασεις στα μαγιω, αλλα η εκ πεποιθησεως ασυμβιβαστη προσωπικοτητα μου με ωθησε να στραφω στο tinder αντι για το pinterest.
Ψαχνω την αρσενικη ιριδα που θα δωσει χρωμα στην ασπρομαυρη polaroid μου.
Μπορω και συναρμολογω επιπλα ικεα χωρις τις οδηγιες!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Συναγωνιστές μου, σπουδαίοι και τρανοί:

Ύστερα από 3 χρόνια ενασχόλησης με το Τίντερ, είπα να καταθέσω κι εγώ το λιθαράκι της προσωπικής μου εμπειρίας.

Πολύ δυστυχώς, όπως έχει προειπωθεί, για να καταφύγει μια γυναίκα στο Τίντερ στην Ελλάδα, αυτομάτως συνεπάγεται με κάποια από τα παρακάτω σενάρια:

1) Δεν της την πέφτει ΚΑΝΕΙΣ σε μια χώρα όπου μέχρι και στις πέτρες την πέφτουν!
2) Δεν χαίρει κοινωνικής αποδοχής από τους ίδιους της τους φίλους, βρίσκεται αποκλεισμένη από το φαινόμενο 'παρέα' το οποίο εδώ και χρόνια φροντίζει για την αποκατάσταση ξέμπαρκων ανδρών και γυναικών.

Κοινώς, από κάπου έχει περισσέψει. Είτε επειδή δεν βλέπεται, είτε επειδή είναι ναυάγιο πνευματικά.
Είναι εμφανές άλλωστε από τις μαλακίες που γράφουν στα προφίλ τους. Το Τίντερ γι αυτές είναι ένα μέσο να προβάλλουν τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους στον όποιο άτυχο τους δώσει έστω και την παραμικρή σημασία.

Είτε θα συναντήσουμε κουραδομαγκιά τύπου 'εαν είσαι έτσι κι έτσι μη μου στείλεις, εαν είσαι αλλιώς μην μου κάνεις λάικ΄ και λοιπά αστεία. Κοινώς κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους πρωτού καν τους γνωρίσουν.
Επίσης θα δούμε κι άλλες να γράφουν τα 'όχι σεξιστές/φασίστες' και αντίστοιχα άσχετα που θα έγραφε ένα 15χρονο. Έλα όμως που βλέπεις κάτι 40φεύγα να τα γράφουν...
Όσο για τις φωτό.....πέραν απ το ότι την έχω πατήσει κι εγώ ο ίδιος δηλαδή (30 κιλά βαρύτερη, κοινώς μιλάμε για απόπειρα εξαπάτησης), έχω πετύχει γνωστές μου, οι οποίες έδειχναν μουνάρες, ενώ απο κοντά πραγματικά τις λυπάσαι αν τις δεις για τα χάλια τους....
Θεωρώ μέγιστο λάθος να πει κανείς 'εντάξει μωρέ, ένα ψυχικό θα κάνω κι εγώ' και να ενδώσει, καθώς περαν απτο οτί πρόκειται για τοξική εμπειρία, κάνουμε και κακό στις ίδιες, καθώς βλέπουν οτι κάτι εισπράττουν εν τέλει.
Συνεπώς δεν βοηθάμε ούτε εμάς, ούτε αυτές ωστε να φροντίσουν τον εαυτό τους να βλέπονται μετά, και χαλάμε και την ίδια την πιάτσα. Μην παραπονιόμαστε μετά πως 'όλες έχουν τουπέ' απτη στιγμή που εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτήσαμε γαμώντας σαύρες.

Άλλες πάλι, θέλουν επιβεβαίωση. Μέσω κουβεντούλας και φωτογραφιών, εκμεταλλευόμενες την ανάγκη μας να γαμήσουμε.
Προσωπικά, θα σας πω πως εάν η άλλη δεν αποσκοπεί σε άμεση ανταλλαγή τηλεφώνων και κουβεντούλα με σκοπό την άμεση συνάντηση, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Οποιονδήποτε λόγο κι αν επικαλεστεί η άλλη.
Αν γουστάρει μια γυναίκα -έστω και λίγο- δεν θα σκαλώσει σε τετοιες μαλακίες. Θα πάρει τα ρίσκα της και θα σας συναντήσει. Αν όχι, απλά ενδιαφέρεται μόνο να γεμίσει τον άδειο χρόνο και την άδεια ψυχή της με φιλοφρονήσεις από αγνώστους που ούτε καν τις έχουν δει ποτέ.

Προφίλ με ίνστα, τρώνε Χ με το καλημέρα, κουραδομαγκιές επίσης ούτε καν, όπως και προφίλ χωρίς φωτό: Νομίζει η άλλη πως θα διαθέσουμε χρόνο και ενέργεια παιρνοντας το ρίσκο να μην βλέπεται μετά. Οχι! Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σεβασμού ρε παιδιά.

Από Τίντερ έχω φάει κάτι λίγες παντρεμένες, ζωντοχήρες, και τουρίστριες. Απαιτείται πάντα κάποιος χρόνος και ενέργεια, αλλά εαν αξιοποιηθούν σωστά, τότε μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγώ την χούφτα μου έχω φάει από tinder. Καμία δεν κάνω match πας και θέλω ρεκτιφιέ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μόνο με Gold μπορείς να μιλήσεις με κάποια που σου κάνει like;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μόνο με Gold μπορείς να μιλήσεις με κάποια που σου κάνει like;
Ναι γιατι στην εμφανιζει και σου εχει επιλογη να πατησεις και εσυ καρδουλα και match και μιλας μετα,,,
αλλιως την βρισκεις "στην τυχη" που ψαχνεις για γκομενακια, και αν τυχει και την κανεις καρδουλα τοτε μιλας με αυτην...αν πατησεις Χ ομως θα σου πει "Αχ εχασες ενα ταιρι"...
Εγω εχω καμια 20αρια περιπου καρδουλες απο γκομενες, αλλα δεν πληρωνω gold για να της μιλησω, αν τις βρω στην τυχη στην αναζητηση οκ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι γιατι στην εμφανιζει και σου εχει επιλογη να πατησεις και εσυ καρδουλα και match και μιλας μετα,,,
αλλιως την βρισκεις "στην τυχη" που ψαχνεις για γκομενακια, και αν τυχει και την κανεις καρδουλα τοτε μιλας με αυτην...αν πατησεις Χ ομως θα σου πει "Αχ εχασες ενα ταιρι"...
Εγω εχω καμια 20αρια περιπου καρδουλες απο γκομενες, αλλα δεν πληρωνω gold για να της μιλησω, αν τις βρω στην τυχη στην αναζητηση οκ...

Αν πατήσεις καρδούλα σε κάποια,μετά πώς μιλάτε;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν πατήσεις καρδούλα σε κάποια,μετά πώς μιλάτε;
Οτι συνεβη σε σενα, συνεβη και στην κοπελα, αν εχει την gold συνδεση θα σε δει καθαρα στις φωτο που εχεις και μπορει να επιλεξει με Χ η καρδουλα, αν πατησει καρδουλα θα σου ερθει και σε εσενα μηνυμα οτι γινατε match και μπορειτε να μιλησετε, μπορεις να την μιλησεις και εσυ δηλαδη 1ος..., αλλιως θα ειναι θολη και θα πρεπει να σε βρει καταλαθος απο τις αναζητησεις, σε περιπτωση που εχει την απλη συνδεση χωρις πληρωμη κτλ.
Εχει εικονιδειακι κατω με μια φουσκιτσα που εκει ειναι τα μηνυματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom