Συναγωνιστές μου, σπουδαίοι και τρανοί:
Ύστερα από 3 χρόνια ενασχόλησης με το Τίντερ, είπα να καταθέσω κι εγώ το λιθαράκι της προσωπικής μου εμπειρίας.
Πολύ δυστυχώς, όπως έχει προειπωθεί, για να καταφύγει μια γυναίκα στο Τίντερ στην Ελλάδα, αυτομάτως συνεπάγεται με κάποια από τα παρακάτω σενάρια:
1) Δεν της την πέφτει ΚΑΝΕΙΣ σε μια χώρα όπου μέχρι και στις πέτρες την πέφτουν!
2) Δεν χαίρει κοινωνικής αποδοχής από τους ίδιους της τους φίλους, βρίσκεται αποκλεισμένη από το φαινόμενο 'παρέα' το οποίο εδώ και χρόνια φροντίζει για την αποκατάσταση ξέμπαρκων ανδρών και γυναικών.
Κοινώς, από κάπου έχει περισσέψει. Είτε επειδή δεν βλέπεται, είτε επειδή είναι ναυάγιο πνευματικά.
Είναι εμφανές άλλωστε από τις μαλακίες που γράφουν στα προφίλ τους. Το Τίντερ γι αυτές είναι ένα μέσο να προβάλλουν τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους στον όποιο άτυχο τους δώσει έστω και την παραμικρή σημασία.
Είτε θα συναντήσουμε κουραδομαγκιά τύπου 'εαν είσαι έτσι κι έτσι μη μου στείλεις, εαν είσαι αλλιώς μην μου κάνεις λάικ΄ και λοιπά αστεία. Κοινώς κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους πρωτού καν τους γνωρίσουν.
Επίσης θα δούμε κι άλλες να γράφουν τα 'όχι σεξιστές/φασίστες' και αντίστοιχα άσχετα που θα έγραφε ένα 15χρονο. Έλα όμως που βλέπεις κάτι 40φεύγα να τα γράφουν...
Όσο για τις φωτό.....πέραν απ το ότι την έχω πατήσει κι εγώ ο ίδιος δηλαδή (30 κιλά βαρύτερη, κοινώς μιλάμε για απόπειρα εξαπάτησης), έχω πετύχει γνωστές μου, οι οποίες έδειχναν μουνάρες, ενώ απο κοντά πραγματικά τις λυπάσαι αν τις δεις για τα χάλια τους....
Θεωρώ μέγιστο λάθος να πει κανείς 'εντάξει μωρέ, ένα ψυχικό θα κάνω κι εγώ' και να ενδώσει, καθώς περαν απτο οτί πρόκειται για τοξική εμπειρία, κάνουμε και κακό στις ίδιες, καθώς βλέπουν οτι κάτι εισπράττουν εν τέλει.
Συνεπώς δεν βοηθάμε ούτε εμάς, ούτε αυτές ωστε να φροντίσουν τον εαυτό τους να βλέπονται μετά, και χαλάμε και την ίδια την πιάτσα. Μην παραπονιόμαστε μετά πως 'όλες έχουν τουπέ' απτη στιγμή που εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτήσαμε γαμώντας σαύρες.
Άλλες πάλι, θέλουν επιβεβαίωση. Μέσω κουβεντούλας και φωτογραφιών, εκμεταλλευόμενες την ανάγκη μας να γαμήσουμε.
Προσωπικά, θα σας πω πως εάν η άλλη δεν αποσκοπεί σε άμεση ανταλλαγή τηλεφώνων και κουβεντούλα με σκοπό την άμεση συνάντηση, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Οποιονδήποτε λόγο κι αν επικαλεστεί η άλλη.
Αν γουστάρει μια γυναίκα -έστω και λίγο- δεν θα σκαλώσει σε τετοιες μαλακίες. Θα πάρει τα ρίσκα της και θα σας συναντήσει. Αν όχι, απλά ενδιαφέρεται μόνο να γεμίσει τον άδειο χρόνο και την άδεια ψυχή της με φιλοφρονήσεις από αγνώστους που ούτε καν τις έχουν δει ποτέ.
Προφίλ με ίνστα, τρώνε Χ με το καλημέρα, κουραδομαγκιές επίσης ούτε καν, όπως και προφίλ χωρίς φωτό: Νομίζει η άλλη πως θα διαθέσουμε χρόνο και ενέργεια παιρνοντας το ρίσκο να μην βλέπεται μετά. Οχι! Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σεβασμού ρε παιδιά.
Από Τίντερ έχω φάει κάτι λίγες παντρεμένες, ζωντοχήρες, και τουρίστριες. Απαιτείται πάντα κάποιος χρόνος και ενέργεια, αλλά εαν αξιοποιηθούν σωστά, τότε μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα.