Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Δεν υπάρχει περιθώριο σοβαρής κουβέντας με Ελληνίδα από τίντερ, δυστυχώς.
Έχω δώσει αρκετές ευκαιρίες, και μυρίστηκα απλά κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφορών. Ασχέτων ποιές κάθονται και ποιές όχι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρόκειται για περισσεύματα με τρομερά ψυχολογικά, και απωθημένα.

Προσωπικά, έχω δει κακές συμπεριφορές, πρωτόγνωρες σε μένα, γιατί πολύ απλά, μέσω τίντερ γνώρισα γυναίκες από διαφορετικά περιβάλλοντα και κόσμους από τους δικούς μου.
Βλέπεις άλλες νόρμες και κανόνες. Π.χ. στις πιο παρακατιανές γυναίκες είναι σύνηθες το να μην κάνουν καν κίνηση να πληρώσουν (χάρην αστικής ευγένειας και αξιοπρέπειας τουλάχιστον), και άλλα πράγματα τα οποία προσωπικά δεν γουστάρω ν ανέχομαι.

Συγνώμη κιόλας, αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε κάπως τους εαυτούς μας ρε μάγκες. Εμένα πχ μου κακοφαίνεται να δίνω ραπόρτο ποιός είμαι από που κρατάω και τι κάνω, σε κάποια που βρίσκεται σε χαμηλότερο σοσιοοικονομικό και μορφωτικό επίπεδο απο μένα. Πείτε με 'κομπλεξικό', το δέχομαι.
Αλλά να καθόμαστε να ασχολούμαστε με την κάθε αναλφάβητη μήπως γαμήσουμε, δεν μας τιμά. Γι αυτό υπάρχουν κι οι ιερόδουλες, αλλωστε.
Και πιστέψτε με, η πορνέια είναι ένας βόθρος που κάπου κρύβει κάποια διαμάντια, σε αντίθεση με το τίντερ, το οποίο είναι ένα χρυσοχοείο που πουλάει σκατά.
Έχω βγει για ποτό με ιερόδουλες που έχαιραν πολύ ανώτερης ανατροφής και τρόπων απο απολειφάδια Ελληνίδες εκ τίντερ!

Τίντερ μόνο ξένες, και καμμιά παντρεμένη, άμα λάχει. Όλα τα υπόλοιπα ξεχάστε τα, κόψτε λάσπη μην αναλώνεστε με σαβούρα!

Πολύ σωστός.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Τα συγχαρητήρια μου στους προλαλήσαντες. Spot on όλες οι παρατηρήσεις. Εγώ θα ήθελα να προσθέσω δυο πράγματα για την ασφάλεια μας στα app του διαδικτίου από την εμπειρία μου.

Το να ανταλάσσεις τηλέφωνο είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι μεν έχεις μια πιο άμεση επαφή αλλά μετά αν θέλεις να κόψεις δεν μπορείς. Στο tinder έχει πολλές τρελές οι οποίες δεν μπορούν να κατανοήσουν πως απλώς δεν τις γουστάρεις και ζητάνει και εξηγήσεις. Μπλοκάρεις ένα νούμερο ξεφυρώνει μετά με άλλο. Η καλύτερη λύση είναι είτε messenger μόνο, που την μπλοκάρεις μια και καλή, ή κάποιο app όπως snapchat που βρίσκεις τον άλλο με όνομα χρήστη. Υπάρχει και η λύση του δεύτερου τηλεφώνου αλλά αν εμφανιστείς με δύο τηλέφωνα μήπως και σε ψάξουν από την δουλειά ή κανένας φίλος μπορεί να κινήσει υποψίες από την αρχή. Αν πρόκειται για καλή περίπτωση τότε βγαίνεις φάουλ.

Επίσης στο facebook τσεκάρεις το προφίλ. Αν φαίνεται μούφα μην ασχολείσαι καθόλου. Όπως καταλαβαίνουν αυτές ένα μούφα προφίλ έτσι καταλαβαίνουμε και εμείς.

Πολλές ζητάνε τηλέφωνο μόνες τους επειδή και καλά το app κολάει. Προσοχή. Μπορεί να αξίζει αλλά μπορεί και να είναι κλινική περίπτωση.

Κάτι ξένες που ζητάνε whatsapp μακριά. Απάτη .

Αν στο messenger δεν μιλάτε συχνά αφού έχετε βγει ή σε θυμάται όποτε θέλει σημαίνει πως σε έχει βάλει σε ένα pool με άλλους και είναι stalker. Μπλοκάρισμα. Όπως είπαν και οι άλλοι, από την αρχή ξεκαθαρίζει το πράγμα. Δεν θα λύσουμε εμείς τις ανασφαλειες της κάθε psycho.

Αν έχεις και άλλα social, insta κτλ δεν έχεις σε όλα το ίδιο όνομα. SOS. Αν μπλοκάρεις μια psycho στο face, θα ψάξει να σε βρει μετά στο insta, στο pinterest ακόμα και στα τοπικά νέα.
Καλησπέρα!

Έχεις δίκιο σχετικά με αυτό με το τηλέφωνο μεν, καθώς όντως μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις, αλλά γι αυτό τονίζεται να αποφεύγουμε τις ντόπιες εννοείται, καθώς είνει ξεκάθαρο πως από κάπου 'βρωμάει' το πράγμα. Στην τελική πατάς ενα μπλοκ και τελειώνει το όλο θέμα. Μια-δυο-τρεις, όσο τρελή κι αν είναι, θα κουραστεί.

Επίσης, κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλό είναι να αποφεύγεται πλήρως η ανταλλαγή στοιχείων κάθε σόσιαλ (φβ, ινστα κλπ).
Με αφορμή τα θέματα ασφαλείας που έθιξες, ξεκινώ μια λίστα με precautions για όλους μας-καλό θα ήταν όποιος μπορεί να την εμπλουτίσει:

1) Σε καμμία περίπτωση δεν δίνουμε τηλέφωνο οπου φαίνονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της γραμμής: Είτε το δηλώνουμε απόρρητο στον ΟΤΕ, ή παίρνουμε απλά μια πακιστανική σιμ.

2) Πέρα απο viber, whatsapp και snapchat, δεν ΄δίνουμε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο από σόσιαλ (φβ, ινστα κλπ). Όχι μόνο ξεβρακωνόμαστε σε κάποια άγνωστη, (αν είναι και γυναίκα), αλλά δεν προβλέπεται ΚΑΝΕΝΑ όφελος για αυτόν που θα τα δώσει. Αν η τύπισσα όντως ψήνεται, δεν θα κάτσει να σου ζητήσει σοσιαλ. Με τόση ψυχοπάθεια που κυκλοφορεί (ειδικά σε μόνες γυναίκες 30+ στην Ελλάδα), το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που θέλεις, είναι να βλέπει ποιοι είναι οι φίλοι σου, που πας, τι κάνεις, με τί ασχολείσαι.

3) Όπως δεν δίνουμε στοιχεία, έτσι δε ζητάμε κιόλας. Κανένα νόημα δεν έχει να δούμε φωτογραφίες καμμίας, μας ενδιαφέρει ΚΑΘΑΡΑ η προοπτική της άμεσης συνάντησης.

4) Καλό θα ήταν ίσως να μην δίνουμε φάτσα-φόρα πολλά στοιχεία για τη ζωή μας, που ακριβώς μένουμε, που δουλεύουμε κτλπ. Όλα στο 'περίπου', just in case μας τύχει η περίπτωση της ψυχοπαθούς. Με το σταγονόμετρο ό,τι δώσουμε, ώστε να είναι κέρδος ό,τι (και αν) αρπαξουμε.

5) Ραντεβού εκτός της έδρας μας πάντα. Κατά προτίμηση σε κεντρικό σημείο με δρόμο μπροστά, ώστε να περάσουμε πρώτα με το αυτοκίνητο πριν παρκάρουμε, (ας αργήσουμε λιγάκι) για να την δούμε. Είναι όντως αυτή? Είναι όπως οι φωτογραφίες της? Εαν ναι, μια χαρά, παρκάρουμε κύριοι και συνεχίζουμε. Εάν όχι, και μας γέλασε (έδειχνε νορμάλ και έσκασε υπέρβαρη, φωτό 10ετίας κλπ.), ουδεμία υποχρέωση έχουμε να γίνουμε θύματα κοροϊδίας. We call it a day, το καίμε, και φεύγουμε. Εάν θέλουμε, ενημερώνουμε ειλικρινά πως δεν ανταποκρίνεται στις φωτό της, και πως δεν επιθυμούμε να συνεχίσουμε. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για εμάς αντίστοιχα! Μην κλαιγόματε μετά ότι μας έφτυσε η άλλη επειδή ουδεμία σχέση είχαμε με τις φωτό μας........Καλά θα κάνει να μας φτύσει δηλαδή!

6) Αποφεύγουμε μακροσκελείς κουβέντες περί πολιτικών, θρησκευτικών, οικογενειακών και κοινωνικών θεμάτων. Μένουμε στα απόλυτα επιφανειακά, μιλάμε για βλακώδη πράγματα (διακοπές, παραλίες, μαγαζιά, γενικά χαμηλού επιπέδου θέματα) και από εκεί δοκιμάζουμε να κατευθύνουμε τη συζήτηση εκεί που θέλουμε. Εάν πέσουμε σε καμμιά φαρμακωμένη η φανατισμένη περίπτωση και πατήσουμε κάνα κουμπάκι, άντε μετά να την καυλώσεις. Δε χρειάζεται να λύσουμε το Κυπριακό με κάποια που πιθανότατα δε μας νοιάζει να ξαναδούμε.

7) Σε περίπτωση που δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα (είτε θετικό είτε αρνητικό) απο την επικοινωνία μας, και δεν έχει προκύψει συνάντηση εντός λίγων ημερών, καλό είναι να πατάμε μπλοκ, ώστε να μην παρέχουμε κανένα κανάλι επικοινωνίας. Χώρια ότι ο διάβολος έχει ΠΟΛΛΑ ποδάρια, δεν είναι κι ότι θα μας στείλει η άλλη μύνημα 'έλα να με σκίσεις' στο άσχετο ύστερα απο 2 μήνες. Και να στο στείλει, δεν θα ναι για καλό.

8) Λαμβάνουμε ρίσκα -όπως προβλέπεται στη ζωή- ΜΟΝΟ κι εαν ΕΦ ΟΣΟΝ βλέπουμε ξεκάθαρη προοπτική για άμεσες φάσεις. Αποκλειστικός μας στόχος είναι η άμεση συνάντηση δια ζώσης, και τίποτα άλλο. Κι ό,τι γίνει!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
ananias...χαζη ερωτηση, αλλα αν δωσει καποιος viber, δεν ειναι ουσιαστικα σαν να δινει τον αριθμο του κινητου του τηλεφωνου;
Μηπως καλυτερα για messaging, και γιατι οχι και video call, μονο το skype?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
ananias...χαζη ερωτηση, αλλα αν δωσει καποιος viber, δεν ειναι ουσιαστικα σαν να δινει τον αριθμο του κινητου του τηλεφωνου;
Αδερφέ μου, δε γίνεται να ασχοληθείς μ αυτό το (βλακώδες γενικά σπορ χωρίς να δώσεις πουθενά τηλέφωνο. Εφ όσον στοχεύουμε σε άμεση συνάντηση, προκειμένου να μην αναλώνουμε χρόνο σε διαδικτυακή μπουρδολογία, θα χρειαστείς τηλέφωνο. Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις, γι αυτό προτείνω να έχουμε απόρρητο αριθμό γι αυτές τις δουλειές.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κάνε και καμία έξυπνη ερώτηση.
Μας έχεις ταράξει στις χαζές για γκόμενες που θες να φέρεις από Ρωσία, για τις παρενέργειες του εμβολίου και για τον βλάκα τον Δημητράκη που σου λείπει και Ρωτάς πότε θα ξανάρθει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Κάνε και καμία έξυπνη ερώτηση.
Μας έχεις ταράξει στις χαζές για γκόμενες που θες να φέρεις από Ρωσία, για τις παρενέργειες του εμβολίου και για τον βλάκα τον Δημητράκη που σου λείπει και Ρωτάς πότε θα ξανάρθει.
Xaxaxaxaxa

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Λίζα​

22

ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Lives in Αθήνα

Λοιπόν, ειμαι καρκίνος, κριντζ, κωλόκαφρος, ψυχοπαθάρα, coffeeholic, λατρεύω ολα τα ζωάκια, έχω λιγη κυτταρίτιδα και ραγάδες και δεν μιλάω σε ομοφοβικούς.
Αμα εχεις ομορφο προσωπο, εισαι fun και με κοιλιτσα, μπορουμε να παντρευτούμε.

ορματε αδερφια

Λευκή κωλάρα σαν το χύσι με κίτρινο στρινγκ χωμένο ΟΛΟ μες στον κώλο...

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Καλημέρα μάγκες μου! Είμαι 23 ετών κι έχω απίστευτη όρεξη για σεξουαλική συνεύρεση

καλησπέρα, η ουρά είναι από δω - >

93d1c681483b130b5f1c72ed2cbadb2b

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Καλώς το λυκόπουλο!

Να ξέρεις πως γενικά η 'απίστευτη ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση' είναι το κυρίαρχο θέμα του σάιτ, οπότε λίγο πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

Ακολουθούν ταπεινές συμβουλές, είμαι πλέον 40άρης, κι όπως όλοι μας βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου.
Ήταν βέβαια άλλες εποχές , σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν είχαμε τα εργαλεία που υπάρχουν σήμερα και καταφεύγαμε σε ατελείωτα καταδρομικά βράδια εξερευνήσεων σε άσχετες περιοχές, ρωτούσαμε γνωστούς γνωστών, συλλέγαμε στοιχεία και μετά τρέχαμε να τα εξακριβώσουμε.
Βρεθήκαμε σε απερίγραπτα μέρη ζώντας απερίγραπτα σουρεάλ καταστάσεις. 9 στις 10 ο θησαυρός ήταν άνθρακας. Όμως μέσα στην δυσχέρια, ΠΑΝΤΑ βρισκόταν καποια κατάσταση που μας έσωζε και βρίσκαμε καβάτζες. Πχ γυρίζοντας απο άγονη καταδρομική, γνωρίζαμε μια παντρεμένη σε καμάκι σε φανάρι στο Γαλάτσι που με τη σειρά της μας γνωρισε μια φίλη της.
Από τέτοια τυχαία σκηνικά τρώγαμε γενικά.

Τότε από ίντερνετ είχαμε μόνο το mIRC, οπού μέσα ήταν ο θεός και η ψυχή του. Ο κόσμος ήταν πιο ανοιχτός τότε στις διαδικτυακές γνωριμίες, και επίσης με λίγη τύχη πετύχαινες και δυνατά κομμάτια που δε σου πούλαγαν τρέλα.

Τώρα πλεον, η μάστιγα του ψευδοναρκισσισμού έχει εκφυλίσει το σύμπαν. Βλέπεις την κάθε κακομοίρα ταμία σουπερμάρκετ να βγάζει φωτό λες και θα πάει σε πρακτορείο μοντέλων...και το πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη τους για επιβεβαίωση, οπου υποτιμούν κάθε πραγματικότητα και έχουν την απαίτηση να 'εξαργυρώσουν' αυτό που πουλάνε, με βίαιο και βλακώδη τρόπο. Συνήθως όσοι τρώνε φτύσιμο, αναπτύσσουν μια έκφυλη ανάγκη να επιβληθούν σε άλλους και να τους πουλήσουν τρέλα!

Ιδού τα λίγα πράγματα που έχω να σου πω:

1) 90% οι φιλίες σου , είτε θα χαλάσουν, είτε θα χαθούν μέσα στην εξέλιξη της ζωης. Οι παρέές που έχεις τώρα, πιθανότατα δεν θα ναι οι ίδιες με αυτές που θα καταλήξεις στα 35 σου πχ. Αλλάζουν οι παρέες με ραγδιαίο ρυθμό (άλλες βρίσκουν περίεργους γκομενους κι απομονώνονται, άλλες θα φύγουν έξω, άλλες θα χοντρύνουν, κλπ). Κοινώς: μην αγχώνεσαι για το τί θα γίνει με τις φίλες σου-αν σ αρέσουν και έχει λόγο να πιστεύεις πως θα κάτσουν, ειλικρινά δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ να κάνεις την κίνηση. Αν είναι να χαθείτε, τουλάχιστον ας φύγουν 'περασμένες' από σένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε ένα πιό ουσιαστικό και ανθρώπινο δέσιμο, πέραν σχέσεων και φιλίας, εν τέλει., να ξέρεις

2) Tinder: Μόνο τουρίστριες και ίσως καμμιά παντρεμένη αν βρεις. Οτιδήποτε ντόπιο πιθανότατα να σου σπάσει τ αρχίδια τζάμπα. Μην ξεχνάς πως εμφανίσημες κοπέλες εκει μέσα, μιλάνε με 30-50 άνδρες την ημέρα. Δε πα' να σαι ο Απόλλωνας ο Φοίβος, δεν έχεις τον 'χώρο' σου να μοστράρεις τη πάρτη σου όπως θα θελες. Είναι καθαρά θέμα τύχης, και επίσης μην αναλώνεις χρόνο σε κάποια αν δε θέλει να μιλήσετε μέσω whatsapp ή viber. Πέρνα στην επόμενη σειριακά. Μην περιμένεις τίποτα, ωστέ να μην απογοητευτείς.
Μείνε εστιασμένος στις τουρίστριες, πούλα τρελίτσα (έχουν έρθει για διακοπές, άλλωστε), μην επιδιώκεις μακροσκελείς κουβέντες με καμμία (για κάποιον περίεργο λόγο, όταν συζητάς ενδιαφέροντα και περίπλοκα θέματα με μια γυναίκα, και να περνάτε και ωραία στην κουβέντα δηλαδή, κινδυνεύει να εξατμιστεί το ερωτικό ενδιαφέρον της για σένα), οπότε λίγες κουβέντες και απλές.

Αν βλέπεις την άλλη να ζητάει πολλά (πχ να πάτε για φαγητό, κλαμπ, πολλά ποτά), πουλεύεις όπως είσαι. Όσο κι αν σ αρέσει, ό,τι κι αν νιώθεις. Είναι το μυαλό της ρυθμισμένο έτσι, ωστε να εκμεταλλεύται και δεν θα φας καλά. Αν η γκόμενα γουστάρει, δεν θα σταθεί στο αν θα πάτε για φαγητό/ποτό/καφέ και μαλακίες. Και προφανώς αυτοί που τη γαμάνε, την έβγαλαν με μπύρες σε παγκάκι. Κι αυτή απλά ψάχνει τον μαλάκα να πληρώσει τον λογαριασμό του γαμιά της. Φύγε!

Επιδίωξε άμεση συνάντηση να τα πείτε από κοντά-διαδικτυακά θα λες όσο το δυνατόν λιγότερα. Αφενώς για να δεις μην είναι καμμία μπάμια και τρως τζάμπα τον χρόνο σου, κι αφετέρου για να σιγουρευτείς ότι υπάρχει η προοπτική να πέσει γαμήσι.

Θα δεις άπειρα προφιλ με Ρωσίδες: συνήθως πρόκειται για κουτοπόνηρες που ψάχνουν τον μαλάκα έλληνα πυρφορο που πληρώνει τα πάντα (φημιζόμαστε γι αυτό, άλλωστε) και άπειρα προφίλ με Κινέζες που απλά σπαμμάρουν τάχα ότι είναι 'επενδύτριες' και παπαρίες. Και στα δύο, ρίχνεις 'Χ' χώρις σκέψη.

Προφίλ με ίνστα: πιθανότατα αποσκοπούν απλά να μαζέψουν φόλλουερς, ώστε μετα μήπως μπορέσουν να δουλέψουν ως τάχα 'influencers' να διαφημίζουν άσχετες παπαριές ωστε να κονομάνε καμμία παντόφλα ή κανα τζάμπα αναψυκτικό. Μη δίνεις σημασία, μην ασχολείσαι καν.

Επίσης αν βλέπεις προφίλ που γράφουν 'ΟΧΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΟΧΙ Τ ΑΛΛΟ' προσπέρασε-γυρεύουν καημένους μαλάκες να ταίσουν τα σκατά τους, και δεν αξίζουν καμμία σημασία. Γενικά αν βλέπεις επιθετικότητα, στρίβε.

Απλά θυμίζω πως η ζωή είναι εκει έξω, και σου ανήκει εάν κι εφ όσον προτίθεσαι να τη ζήσεις με κέφι, ένταση, και υψηλό ηθικό. Μην ασχολείσαι με το Tinder εφ όσον όλα ΄βρίσκονται μπροστά σου έξω-δώσε τις μάχες σου όπου γουστάρεις, κι ό,τι γίνει. Ούτε 'στρατηγικές', ούτε 'τεχνικές', ούτε 'μεθόδοι'. 'Ξεγυμνώσου', νιώσε άνετα, κι άσε το ένστικτο της επιβίωσης να σε οδηγήσει!

Εύχομαι καλή τύχη μάγκα, καλό βόλι όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κανεις!

έχετε καλή πένα και τα μάτια σας ορθάνοιχτα (σπανίζουν και τα δύο και δη ο συνδυασμός τους) όμως υποπίπτετε σε σφάλματα προκαταλήψεων :)

μια ψωνάρα γυναίκα που δουλεύει ταμίας έχει πολύ περισσότερο ηθικό πλεονέκτημα να είναι ψωνάρα από ένα..μοντέλο - αν δεχτούμε ότι κάποια πρέπει να το έχει εκ των δύο, διότι θα μπορούσαμε να μην το δεχτούμε σε καμία τους

γράφετε επιπροσθέτως:

Συγνώμη κιόλας, αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε κάπως τους εαυτούς μας ρε μάγκες. Εμένα πχ μου κακοφαίνεται να δίνω ραπόρτο ποιός είμαι από που κρατάω και τι κάνω, σε κάποια που βρίσκεται σε χαμηλότερο σοσιοοικονομικό και μορφωτικό επίπεδο απο μένα.

εάν μένατε στο μορφωτικό επίπεδο, η πρόταση (ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή όχι κάποιος) είναι αξιοσέβαστη - έχει μια ορθολογική βάση: δεν ανέχεστε να δώσετε λόγο αν οι πολύχρονες και κοπιαστικές σπουδές σας μεταφράστηκαν σε "σοσιοοικονομικό" (καθώς λέτε) επίπεδο σε κάποιον/α που δεν είχε τα φόντα ή δεν κατέβαλε τον απαιτούμενο κόπο να καλλιεργηθεί. Και πάλι θα χωρούσαν ενστάσεις διότι:
1.μπορεί η συνομιλητής σας να μην ήλεγχε τις αντικειμενικές συνθήκες που την εμποδίσαν να σπουδάσει
2. να πέσατε σε Τζακ Ποτ που είναι αυτοδημιούργητη περίπτωση

πλην όμως, ναι, στην πλέον συνήθη περίπτωση, θα είχατε δίκιο

εσείς όμως διατυμπανίζετε ότι δικαίωμα ανάκρισης έχουνε όσες βγάζουνε περισσότερα φράγκα ή ακόμη ακόμη είναι γαλαζοαίματοι? αριστοκράτες? νεόπλουτα παιδιά αριστοκρατών? ίσως ήταν ατυχής η διατύπωση σας, αλλά προκύπτει εξ αυτής, ένας κυνισμός παράταιρος με το υπόλοιπο πόνημα

πέραν τούτου, χειροκροτώ τα εξής:

Δε πα' να σαι ο Απόλλωνας ο Φοίβος, δεν έχεις τον 'χώρο' σου να μοστράρεις τη πάρτη σου όπως θα θελες. Είναι καθαρά θέμα τύχης
[...]
(για κάποιον περίεργο λόγο, όταν συζητάς ενδιαφέροντα και περίπλοκα θέματα με μια γυναίκα, και να περνάτε και ωραία στην κουβέντα δηλαδή, κινδυνεύει να εξατμιστεί το ερωτικό ενδιαφέρον της για σένα)

καθώς βεβαίως και το κέφι και την όρεξή σας να συμβουλέψετε ένα νέο παιδί, αντιμετωπίζοντας το επί ίσοις όροις, με νοσταλγία για τα παλιά αλλά και συγκέντρωση στο σήμερα. Να είστε καλά.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Παίδες καλημέρα κ καλό Αύγουστο. Είμαι απο το 2014 στο Tinder κ έχω σπρώξει πολύ πράγμα. Μα πολύ όμως .. Τουρίστριες (30%) άλλο ένα 40% αλλοδαπές επειδή ταξιδεύω αρκετά εκτός και ένα 30% Ελληνίδες μιλφ. Είμαι πλέον 50.

Πάντα δίνω τηλ κ κυρίως μιλάω με whatsapp. Εχω φαει ΚΑΙ φολες. Πολυ συνωμοσία βλέπετε.

Και οι γκόμενες ψάχνουν ένα καλό γαμησι ή ένα καλό ΠΣΚ πάνω σε ένα καβλί. Μετά μην τον είδατε τον παναγη... ζήτημα αν έχω μπλοκάρει 2-3 που είναι στα όρια του στατιστικού.

Καμία δεν με ενόχλησε, καμία δεν μου έγινε στενός κορσές.

Όλοι το ίδιο ψάχνουμε. Γυναίκες κ άνδρες. Το γαμησι. απλά αυτές το λένε λίγο πιο διακριτικά.

Έχω κάνει πολλά γιούρια, απλά ούτε ο δολοφόνος με το μαχαίρι βγήκε από την πίσω πόρτα, ούτε με εξέθεσαν σε κοιωνινικό περιβάλλον. Θα εκτεθούν κ οι ίδιες άμα αρχίσουν διάφορες μαλακιες όπως λέτε.

Άλλη στιγμή θα γράψω διάφορες περιπέτειες. Προχτές γύρισα από ταξίδι road trip 7 ημερών, με 3 θυματα. ολες ευχαριστημένες, με πηραν κιολας να δουν αν εφτασα Αθηνα σωος κ αβλαβής. Μην χασουν το κελεπουρι στο μελλον :grin::grin::grin::grin::grin:

Funky_A

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
62
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα κ καλό Αύγουστο. Είμαι απο το 2014 στο Tinder κ έχω σπρώξει πολύ πράγμα. Μα πολύ όμως .. Τουρίστριες (30%) άλλο ένα 40% αλλοδαπές επειδή ταξιδεύω αρκετά εκτός και ένα 30% Ελληνίδες μιλφ. Είμαι πλέον 50.

Πάντα δίνω τηλ κ κυρίως μιλάω με whatsapp. Εχω φαει ΚΑΙ φολες. Πολυ συνωμοσία βλέπετε.

Και οι γκόμενες ψάχνουν ένα καλό γαμησι ή ένα καλό ΠΣΚ πάνω σε ένα καβλί. Μετά μην τον είδατε τον παναγη... ζήτημα αν έχω μπλοκάρει 2-3 που είναι στα όρια του στατιστικού.

Όλοι το ίδιο ψάχνουμε. Γυναίκες κ άνδρες. Το γαμησι. απλά αυτές το λένε λίγο πιο διακριτικά.

Έχω κάνει πολλά γιούρια, απλά ούτε ο δολοφόνος με το μαχαίρι βγήκε από την πίσω πόρτα, ούτε με εξέθεσαν σε κοιωνινικό περιβάλλον. Θα εκτεθούν κ οι ίδιες άμα αρχίσουν διάφορες μαλακιες όπως λέτε.

Άλλη στιγμή θα γράψω διάφορες περιπέτειες. Προχτές γύρισα από ταξίδι road trip 7 ημερών, με 3 θυματα. ολες ευχαριστημένες, με πηραν κιολας να δουν αν εφτασα Αθηνα σωος κ αβλαβής. Μην χασουν το κελεπουρι στο μελλον :grin::grin::grin::grin::grin:
Καλό μήνα Κύριοι! Είμαι περίπου της ίδιας γενιάς με τους περισσότερους, του 78.
Η δική μου σχέση με το tinder είναι μηδενική εντός Ελλάδας (έχω βγει, αλλά δεν έχω σπρώξει ποτέ), δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την κατηγορία τουρίστριες.
Όμως εκτός Ελλάδας, που έχω κάνει πάμπολλα ταξίδια, δεν υπήρχε ούτε μία φορά να μην σπρώξω.
Έχω την αίσθηση ότι στο εξωτερικό, ξέρουν επακριβώς τι σημαίνει το tinder, σε σχέση με εδώ.
Και πάντα έδινα whatapp ή viber για άμεση επικοινωνία και συνάντηση, με το όποιο ρίσκο.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Σιγα το ρίσκο να δώσεις viber. Και τι έγινε δλδ τι θα σου κάνει και τρελή να είναι η άλλη; Κλάιν...

Ρίσκο είναι να τη φέρεις σπίτι σου με το καλημέρα...

Funky_A

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
62
Πόντοι
0
Σιγα το ρίσκο να δώσεις viber. Και τι έγινε δλδ τι θα σου κάνει και τρελή να είναι η άλλη; Κλάιν...

Ρίσκο είναι να τη φέρεις σπίτι σου με το καλημέρα...
Αυτό δεν παίζει με την καμία!!!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261

Χρύσα, 43​

Teacher
Πανεπιστήμιο

About me​

Ιδαν. σύντροφος:
Να με αγαπά,ερωτευμένος μαζί μου,να μου παρέχει ασφάλεια,μαζί&στα δύσκολα.
Γιατρός,εκπ/ος,στρατ/κός,τραπεζ. υπάλ/ος,με στολή/κοστούμι:Επαγγέλματα των ονείρων μου,που ήθελα ν'ακολουθήσω&να μ'ακολουθούν,έχω κλίση,
μ'εμπνέουν&αλληλοσυμπληρωνόμαστε.
Θαυμάζω τον λάτρη της παραδοσ. μουσικής που χορεύει,του αρέσουν οι εκδρομ./ταξίδ,έξοδοι.
Καλός άνθρωπος,μ'ευγενείς τρόπους ψυχής,να φλερτάρει τη σύντροφό του.
Με χιούμορ,εμφάνιση,κοινωνικός,όνειρό του να κάνει παιδιά&να βοηθά.
Αγαπώ ήθη Κρήτης.

ναυαγιο αντε γειαααααα :priest:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
έχετε καλή πένα και τα μάτια σας ορθάνοιχτα (σπανίζουν και τα δύο και δη ο συνδυασμός τους) όμως υποπίπτετε σε σφάλματα προκαταλήψεων :)

μια ψωνάρα γυναίκα που δουλεύει ταμίας έχει πολύ περισσότερο ηθικό πλεονέκτημα να είναι ψωνάρα από ένα..μοντέλο - αν δεχτούμε ότι κάποια πρέπει να το έχει εκ των δύο, διότι θα μπορούσαμε να μην το δεχτούμε σε καμία τους

γράφετε επιπροσθέτως:

εάν μένατε στο μορφωτικό επίπεδο, η πρόταση (ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή όχι κάποιος) είναι αξιοσέβαστη - έχει μια ορθολογική βάση: δεν ανέχεστε να δώσετε λόγο αν οι πολύχρονες και κοπιαστικές σπουδές σας μεταφράστηκαν σε "σοσιοοικονομικό" (καθώς λέτε) επίπεδο σε κάποιον/α που δεν είχε τα φόντα ή δεν κατέβαλε τον απαιτούμενο κόπο να καλλιεργηθεί. Και πάλι θα χωρούσαν ενστάσεις διότι:
1.μπορεί η συνομιλητής σας να μην ήλεγχε τις αντικειμενικές συνθήκες που την εμποδίσαν να σπουδάσει
2. να πέσατε σε Τζακ Ποτ που είναι αυτοδημιούργητη περίπτωση

πλην όμως, ναι, στην πλέον συνήθη περίπτωση, θα είχατε δίκιο

εσείς όμως διατυμπανίζετε ότι δικαίωμα ανάκρισης έχουνε όσες βγάζουνε περισσότερα φράγκα ή ακόμη ακόμη είναι γαλαζοαίματοι? αριστοκράτες? νεόπλουτα παιδιά αριστοκρατών? ίσως ήταν ατυχής η διατύπωση σας, αλλά προκύπτει εξ αυτής, ένας κυνισμός παράταιρος με το υπόλοιπο πόνημα

πέραν τούτου, χειροκροτώ τα εξής:

καθώς βεβαίως και το κέφι και την όρεξή σας να συμβουλέψετε ένα νέο παιδί, αντιμετωπίζοντας το επί ίσοις όροις, με νοσταλγία για τα παλιά αλλά και συγκέντρωση στο σήμερα. Να είστε καλά.

Την καλησπέρα μου, και καλή εβδομάδα.
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις.

Θέλω να πω, πως σχετικά με το ηθικό πλεονέκτημα της ΄ψωνάρας ταμία', είναι κάτι το οποίο δεν έτυχε ποτέ να σκεφτώ, και πως είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση η δική σας. Όπως το θέτετε έχετε δίκιο.

Για να μην παρεξηγηθώ επίσης, απλά θέλω να τονίσω πως σε καμμία περίπτωση δε πουλάω κάποιον ελιτισμό λόγω σπουδών ή οτιδήποτε τέτοιο, καθώς εγώ ο ίδιος δυστυχώς λόγω συνθηκών δεν είχα την ευκαιρία να σπουδάσω, ούτε έχαιρα αντίστοιχων δυνατοτήτων που είχαν παιδιά της ηλικίας μου τότε. Ούτε και τρέφω καμμία τρομερή εκτίμηση γι αυτούς που προσπαθούν να αναπληρώσουν τα ψυχικά κενά τους με πτυχία μόνο. Φρόντισα να μορφωθώ όπως μπορούσα με όσα μέσα διέθετα, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, η γνώση μπορεί να προσφέρει δυνατότητες και προοπτικές εξόδου από δυσμενείς καταστάσεις.

Αυτό που θέλω να πω, είναι απλά οτί μου κακοφαίνεται να συναναστρέφομαι ανθρώπους χαμηλότερου πνευματικού επιπέδου απ'το δικό μου. Δεν έχει να κάνει ούτε με τα λεφτά, ούτε με τις καταβολές κάποιου (πόσες φορές άλλωστε έχουμε γνωρίσει εύπορους παλιόγυφτους και παμφτωχους άρχοντες?). Αλλά στατιστικά, -πολύ δυστυχώς- κάποια μοτίβα κακών συμπεριφορών από γυναίκες συναντώνται συχνότερα σε χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα. Προφανώς δε τσουβαλιάζω κόσμο, απλά περιγράφω τί παρατήρησα βάσει των δικών μου εμπειριών.
Και είναι πολύ ατυχές όταν μπανάλ προκαταλήψεις επιβεβαιώνονται βιωματικά!

Ήταν ατυχής η διατύπωσή μου, και ζητώ συγνώμη εαν παρεξηγήθηκα.

Τέλος, αξίζει να τονίζαμε λίγο πως παίζει και μεγάλο ρόλο τι 'βγάζουμε΄κι εμείς στις γύναίκες που μας γνωρίζουν. Π.χ. ομολογώ πως δεν έτυχε ποτέ να δω ακραίες και πολύ κακές συμπεριφορές από 'προνομιούχες γυναίκες' που έχαιραν κάποιου πνευματικού υπόβαθρου.
Δεν είδα ποτέ κοπέλα κάποιου επιπέδου να μην κάνει την τυπική κίνηση να πληρώσει πχ και να της φαίνεται κομπλέ αυτό.
Ενώ μου χει τύχει πχ 'λαϊκή' τύπισσα να με ρωτάει τι αμάξι εχω (λες και ζούμε στο 1992), να μου πουλάει κουραδομαγκία του στυλ 'θα σε χορέψω στο ταψί' και άλλα βλακώδη. Όχι οτι δεν είχα υπέροχα κορίτσια ταπεινών καταβολών, βέβαια.
Απλά οι νοοτροπίες και η ανατροφή του καθενός διαφέρει, καθώς επηρεαζόμαστε απο το τί υπάρχει γύρω μας.
Και ο καθένας έχει το κοινό του!

Επίσης, είναι υποχρέωση μας να στηρίζουμε τους νεότερους, καθώς κι εμείς βρεθήκαμε στη θέση τους, και ουκ ολίγες φορές μα έσωζαν μεγαλύτεροι ανοίγοντάς μας τα μάτια! Και μη ξεχνάμε πως οι νεότερες γενιές είναι αντιμέτωπες με πολύ πιο περίπλοκες καταστάσεις απ΄αυτές που ζήσαμε εμείς, κι επίσης πλέον βρίσκεται μια φασιστική θηλειά στο λαιμό τους που ονομάζεται 'πολιτική ορθότητα': Φανταστείτε οτι πλέον ένα αθώο φλερτ μπορεί ανά πάσα στιγμή (με τις κατάλληλες Γκεπελίστικες τεχνικές) να καταλήξει σε Αισχυλική τραγωδία. Στηρίξτε τους νέους για να παραμένουν γενναίοι!

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456

Έχω φίλο 50αρη χωρισμένο. Όποτε έρχεται Αθήνα μέσω tinder έχει γνωρίσει πολλές. Του έχουν κάτσει και κάτι σαλταρισμένες γεροντομπεμπέκες αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά, ακόμα και στην επαρχία που μένει. Το έχω δει με τα μάτια μου να κάνει κονέ και σε 2 ώρες να είναι μαζί.

Εγώ είμαι μια δεκαετία νεαρότερος και ψάχνω σε μικρότερες ηλικίες. Από τις 30αρες που βγήκα μέσω tinder σχεδόν όλες είχαν πάρει τα διπλάσια κιλά και μερικές ήταν για δέσιμο. Ψυχοπαθείς κυριολεκτικά. Όπως επίσης και 50άρες που δήλωναν μικρότερες. Η απάντηση ήταν πως έκαναν λάθος όταν έφτιαξαν το προφίλ τους :jerking:

Πραγματική περίπτωση. Μου στέλνει μία που μιλάγαμε στην εφαρμογή αν θέλω να γνωρίσω μία φίλη της. Λέω ναι στείλε face. Τι να δω; Ήταν μια psycho που είχαμε βγει και την είχα μπλοκάρει. Η περιπτωσάρα είχε δύο λογαριασμούς στο tinder. Είμαι σίγουρος το κάνουν και άλλες αυτό.

Φαίνεται πως όσο περνάν τα χρόνια μερικές έρχονται στα ίσα τους. Οι λοιπές όμως και ειδικά όσες είναι 35 - 40 και μόνες τους είναι στην πλειοψηφία τους καμμένα εγεκεφαλικά χαρτιά.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Kαλα αυτό με το photoshop ή τα φίλτρα έχει παραγίνει.... Άλλη βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλη βλέπεις από κοντά στις περισσότερες περιπτώσεις...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Συνημμένα

• 26329660265502834321491271584.jpg