Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Πάντως το Κίεβο είναι ένα μέρος που έχουν προκατάληψη με τους ξένους
Το λέω γιατί αυτό το κόλπο με την δήθεν δουλειά το έχω ακούσει και από άλλους
Πάντως το Κίεβο είναι ένα μέρος που έχουν προκατάληψη με τους ξένους
Το πιστευεις οτι έλεγα ελληνας και δε με πιστευανε? Εκεί σκάνε πολλοι Τουρκοι που είναι αγκαουγκες και έχουν σκατο συμπεριφορά. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι από Ελλάδα για να αποφυγουν το κραξιμο.ναι ειδικά τα τελευταία χρόνια γιατί γέμισε κάθε καρυδιάς καρύδι και οι κοπέλες πλέον δεν είναι τόσο open όπως παλιά.
αλλά για τους έλληνες όμως έχουν καλή άποψη
Το πιστευεις οτι έλεγα ελληνας και δε με πιστευανε? Εκεί σκάνε πολλοι Τουρκοι που είναι αγκαουγκες και έχουν σκατο συμπεριφορά. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι από Ελλάδα για να αποφυγουν το κραξιμο.
νομίζω ότι οι περισσότερες πονηρεύονται κ όταν (πλέον) τους λες ότι είσαι εκεί για δουλειά .. Σου λέει ήρθε 3-4 μέρες, να ξεφορτώσει κ να εξαφανιστεί ..Το θέμα είναι μη κάνουν πολλοι αυτό το κόλπο και στο τέλος πονηρευτουν.. Δεν είναι χαζές. παντως οι ουκρανες πολυ φιλοχρηματες
Θέλει πειστήρια και κάτι ακόμη πιο συγκεκριμένο (φωτό από συγκεκριμένο γραφείο ή πελάτη) για να "πειστούν''
Παντού μπορείς να γαμησεις αν εισαι λιγο εμφανίσιμος. Βεβαια, δεν μπορουν να γαμησουν ολοι το ιδιοεπίσης το έχω ξάνα πει αν και είμαστε από τις χειρότερες χώρες του κόσμου για το τίντερ λίγο προσεγμένο προφίλ να έχεις και να είσαι λίγο εμφανίσιμος μπορείς να φας .
προσωπικά έχω 68 ταίρια στο τίντερ αυτή τη στιγμή (πολλές από το εξωτερικό λόγω καλοκαιριού που έπιανε η εμβέλεια κοντά λογικά επειδή ήρθαν για διακοπές).
σωστο και αυτο. καποιοι αναγκαζονται να γαμανε μεταξι και να γλειφουν κωλους και να πηγαινουν στο διαχειριστη οταν τους κοροιδευουν και ειναι τοσο χαζοι που τρωνε μπαν....Παντού μπορείς να γαμησεις αν εισαι λιγο εμφανίσιμος. Βεβαια, δεν μπορουν να γαμησουν ολοι το ιδιο
To fibs εννοείς μήπως?Στο zoo.gr παλια παιζαμε ταύλι με γκομενα και γαμάγαμε..
Οταν το ψαχνεις... θα βρεις τον τροπο και θα γαμησεις. εχω φιλους μετριους εμφανισκα και παντα γαμαγαν πιο ωραια μουνια απο αυτους. εχω φιλους ωραιους και βασιζοντουσαν στην ομορφια τους οτι θα φανε και μια ζωη τον παιζαν.To fibs εννοείς μήπως?
Για το τάβλι εννοούσαΟταν το ψαχνεις... θα βρεις τον τροπο και θα γαμησεις. εχω φιλους μετριους εμφανισκα και παντα γαμαγαν πιο ωραια μουνια απο αυτους. εχω φιλους ωραιους και βασιζοντουσαν στην ομορφια τους οτι θα φανε και μια ζωη τον παιζαν.
Ναι στο tinder, μπαινεις καθε μερα κανεις τα likes που σου επιτρεπονται και αν τσιμπησει καμια.... το προσπαθεις αν οχι... πας σε αλλο app. Παίξτε μπαλιτσα αγορια μου και θα φάτε.
Ειπαμε υπομμονή και επιμονή. Καλά γαμησια.
Χαίρομαι για σένα παίκτη. Πλέον δε δίνω καμία σημασία στην περιγραφή του προφίλ. Γενικότερα με τις Ελληνίδες στο tinder δε βγάζω άκρη. Βγαίνω με γυναίκες από 40 και πάνω και είναι σαν να συναντώ πελάτες να πούμε για δουλειές. Ερωτισμός κάτω από το μηδέν. Καφές το απόγευμα, στην πλειοψηφία τους ούτε καν καλοντυμένες δεν είναι. Η σύγκριση με τις εμπειρίες από ρωσίδες που έρχονται στην Ελλάδα είναι η μέρα με τη νύχτα.… σε αυτο θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως!!!
Σύμφωνα τουλαχιστον με τις δικές μου εμπειριες, σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!
Ωραία τα όσα γράφεις. Θέλω να προσθέσω ότι όταν οι γκόμενες γράφουνΌχι ONS --> πρώτα πρόταση γάμου μετά κρεβάτι
Ναι, ναι και πάλι ναι.Στο zoo.gr παλια παιζαμε ταύλι με γκομενα και γαμάγαμε.. στο quizdom ειχε chat παλι εκει αν εψηνες επαιζε να γαμησεις,.. μέχρι παλια στο chat room που ειχε το cosmopolitan.gr εβρισκες γκομενα.
δεν υπαρχουν μονες ελλεινιδες,πρεπει να ειναι παρα πολυ ασχημες η εντελως τρελες,αν ειναι απλα τρελες,η απλα μετριες προς ασχημες βρισκουν πουτσα πανευκολα..Oι περισσοτερες που ειναι μόνες απο τα 30 και μετά ειτε στο τιντερ ειτε εκτός ειναι ψυχοπαθείς.
Να σου πω την αλήθεια δεν παίζω μπάλα με ξένες ιδιαίτερα. Πιο πολύ με ντόπιες. Λες να δοκιμάσω? Δεν θέλω κολλήματα βασικά με δαύτες γιατί συνήθως είναι gold-diggers.Χαίρομαι για σένα παίκτη. Πλέον δε δίνω καμία σημασία στην περιγραφή του προφίλ. Γενικότερα με τις Ελληνίδες στο tinder δε βγάζω άκρη. Βγαίνω με γυναίκες από 40 και πάνω και είναι σαν να συναντώ πελάτες να πούμε για δουλειές. Ερωτισμός κάτω από το μηδέν. Καφές το απόγευμα, στην πλειοψηφία τους ούτε καν καλοντυμένες δεν είναι. Η σύγκριση με τις εμπειρίες από ρωσίδες που έρχονται στην Ελλάδα είναι η μέρα με τη νύχτα.