Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Kαι κυρίως safe.

Αυτό το τηλέφωνο δίνω μόνο στις γκόμενες από tinder, ποτέ το κανονικό.
Πριν πολλα πολλα χρονια και εγω ετσι ξηγιομουνα.....Μετα για καποιον λογο που δεν θυμαμαι το σταματησα αυτο αλλα με βλεπω παλι εκει να καταληγω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πριν πολλα πολλα χρονια και εγω ετσι ξηγιομουνα.....Μετα για καποιον λογο που δεν θυμαμαι το σταματησα αυτο αλλα με βλεπω παλι εκει να καταληγω.
Ένα δεύτερο νούμερο πάντα έχει την χρησιμότητά του!

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Θέλει να το δουλεύεις συνέχεια και να έχεις πολύ υπομονή.
Όπως είπε ένας φίλος πολλά match λίγες μιλάνε και οι περισσότερες δεν μπαίνουν καν στον κόπο.Εγω μετά από τρεις μήνες γνώρισα μια που πήγε καλά στην αρχή.Για τα δικά μου γούστα σχετικά όμορφη,με καλή μόρφωση και ευκατάστατη.Ολα καλά μέχρι που είδα ότι είχε θέμα με πρώην και άρχισαν οι παρανοιες,εκεί ήρθε το τέλος.
Άκουσα και τον εξαψαλμο αλλά καλύτερα που έφυγα.Εγω δεν έχω γνώμη ακόμα.Ισως αξίζει ίσως όχι.
Πάντως είναι οι νέοι τρόποι να γνωρίσεις πλέον γυναικα

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Θέλει να το δουλεύεις συνέχεια και να έχεις πολύ υπομονή.
Όπως είπε ένας φίλος πολλά match λίγες μιλάνε και οι περισσότερες δεν μπαίνουν καν στον κόπο.Εγω μετά από τρεις μήνες γνώρισα μια που πήγε καλά στην αρχή.Για τα δικά μου γούστα σχετικά όμορφη,με καλή μόρφωση και ευκατάστατη.Ολα καλά μέχρι που είδα ότι είχε θέμα με πρώην και άρχισαν οι παρανοιες,εκεί ήρθε το τέλος.
Άκουσα και τον εξαψαλμο αλλά καλύτερα που έφυγα.Εγω δεν έχω γνώμη ακόμα.Ισως αξίζει ίσως όχι.
Πάντως είναι οι νέοι τρόποι να γνωρίσεις πλέον γυναικα
Και φανταζομαι να εχεις και φωτο σου......Αλλιως κλαψτα Χαραλαμπε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κ επαγγελμαγραφουμε πάντα εφοπλιστής
Χόμπυ - πόλο γκολφ τέννις ιππασία
Διάβασμα θέατρο
:confused: :confused: :confused: :confused:
Μπα... δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο αυτό.

Αρκεί να μην γράψεις "ανεργος"!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: spor48

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παντως, αν ειναι να εχεις κανονικη σου φωτο, τοτε δεν εχεις λογο να δηλωνεις και αλλο τηλεφωνο....
Φυσικά και έχεις.

Εννοείς αν σε δει καμιά γνωστή? Η μισή ντροπή δική της (γιατί κι αυτή στο τιντερ είναι) κι η άλλη μισή... πάλι δική της :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: spor48

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Στο άκυρο μου στέλνει βραδιάτικα μία μύνημα που είχε γίνει match και δεν το είχα πάρει είδηση το εξής: Ώστε είσαι πολιτικός και ποιητής; Εντυπωσιακό.
Προφανώς με είχε μπερδέψει με κάποιον μερακλή που μίλαγε και μου ήρθε εμένα αυτό το ξεκούδονο μύνημα :thumbsup: Στο μεταξύ αυτή ήταν αρχοντογυναίκα 50αρα από τα βόρεια προάστια.
Οπότε της λέω και εγώ ναι, πολιτεύομαι από ιδεολογία και ζω από τις ανθολογίες μου :rockon: . Εντυπωσιάστηκε. Μετά της λέω πως για εμάς τους ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος μετράει ο εσωτερικός κόσμος, όχι η εμφάνιση και η ηλικία :jerking:. Εκστασιάστηκε.
Στο τέλος δεν άντεχα άλλο το δούλεμα και της λέω πως με μπέρδεψε με κάποιον άλλο και να ελαττώσει αυτό που πίνει. Φυσικά με έσβησε ??

Ακόμα θαυμάζω τον άγνωστο μερακλή που έχει κάνει το tinder επιστημή. Τα σέβη μου στον ευγενή ευπατρίδη όπου και αν βρίσκεται.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Φυσικά και έχεις.

Εννοείς αν σε δει καμιά γνωστή? Η μισή ντροπή δική της (γιατί κι αυτή στο τιντερ είναι) κι η άλλη μισή... πάλι δική της :)
Μα ποιος ο λογος να εχεις κανονικη σου φωτο και αλλο τηλεφωνο; Το αναποδο ισως να ηταν πιο λογικο.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Οχι βέβαια.
Ποτέ δεν ήταν υποχρεωτικό κάτι τέτοιο.
το 2014 ήταν απαραίτητη προϋπόθεση το FB κ μόνο αυτό, μετά από λίγους μήνες δόθηκε κ η προοπτική απευθείας με κινητό

Τελευταία τροποποίηση:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Πείτε μου τώρα τι ελπίδες έχει τούτη εδώ να βγάλει γκόμενο.. Μυρίζει καμένο από τα πέρα αμπέλια ..

άκου "Λευκή Λύκαινα"

το έχει τερματίσει από την αγαμία..:jerking2::jerking2::hammer::hammer::hammer:

:mrs-help::mrs-help:

Συνημμένα

• 73E491A1-6598-4D13-9AA4-7825830BFADB.jpeg
    73E491A1-6598-4D13-9AA4-7825830BFADB.jpeg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 61

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
μιξ εβαλες αντι για γυναικες? καταρχην αυτους που θα σου βγαλει θα ειναι γκει (νομιζω) αν βαλεις αντρες
Πως το εβγαλες αυτό το συμπέρασμα τυπε; δεν γράφω πουθενα ότι χρησιμοποιώ tinder το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Τα στατιστικά που γραφω τα εχω βρει σε άλλα αγγλόφωνα site.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειναι μουλτιμπιχτης ο μαστορας μαλλον.
αμα δεν του κατσει καμια γυναικα, τηνε πεφτει σε κανα ανδρουτσο.
δροσερος-καλοκαιρινος-πολυμορφικος :boff:
Κλασική περίπτωση προβολής. Αυτά που πρέπει να ακούς τα λες για τους άλλους.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
θυμάμαι εποχές που desktop (desktop όχι laptop) είχαν λίγοι και σύνδεση στο ίντερνετ ελάχιστοι (μιλάμε για dial up σύνδεση). κυρίως άνθρωποι από κάποιες μεγάλες εταιρείες καθώς και φοιτητές του πολυτεχνείου (μέσω αυτού).
τότε δεν υπήρχαν τιντερ και λοιπές παπαριές, παρά κάποια προγράμματα επικοινωνίας (όχι γνωριμιών ουσιαστικά αν και γίνονταν γνωριμίες). icq για όποιον θυμάται...
τότε λοιπόν (η μοναδική εποχή που για δυο τρία χρόνια ασχολήθηκα με ιντερνετική γνωριμία - μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο αλλά λίγο χρόνο τον αφιέρωνα) πραγματικά γνώρισα κοπέλες και γυναίκες με ποιότητα. εννοώ όχι μόνο εμφανησιακά αλλά και ως άτομα. 4-5 φοιτήτριες του πολυτεχνείου (ναι υπήρχαν κάποιες) και 5-6 μεγαλύτερης ηλικίας (από 30-42). τις μισές σχεδόν τις γάμησα, με τη μία δε έκανα και σχέση. αξιολογότατες (κάποιες και φραγκάτες) με εξαίρεση μία (που μου προέκυψε και παρθένα :confused: ).
γενικότερα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
τώρα πλέον σε όλα αυτά τα σόσιαλ-γνωριμία μέσα, 99 στα 100 βρίσκεις σαχλοκούδουνα. δεν έχω ασχοληθεί αλλά από ότι διαβάζω και μου λένε...μάλλον κατιμάς
Μιλας μαλλον για εποχες Mirc chat ε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
icq για όποιον θυμάται
τη θυμαμαι αυτη τη μαλακια..να ημουν 20-22 οταν πρωτοασχοληθηκα. Παντως και στο μπαντου εποχες 2010-15 γαμησα παρα πολλες και μερικες απο αυτες ηταν νορμαλ γυναικες

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Πείτε μου τώρα τι ελπίδες έχει τούτη εδώ να βγάλει γκόμενο.. Μυρίζει καμένο από τα πέρα αμπέλια ..

άκου "Λευκή Λύκαινα"

το έχει τερματίσει από την αγαμία..:jerking2::jerking2::hammer::hammer::hammer:

:mrs-help::mrs-help:
Τι λες τώρα. Μου φαίνεται θα φτιάξω και εγώ ένα προφίλ που θα λέει Θλιμμένος Μπούφος και θα βάλω καμιά φωτο του ινδιάνου.
Με το κατάλληλο ρητό βέβαια :coffee:
Σίγουρα αυτές οι καλτ psycho γκόμενες θα τσιμπήσουν :happy:.

Συνημμένα

• μπουφος.jpg
    μπουφος.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 39

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Σόρρυ φίλε, δεν μπορείς να μιλάς για παλιές εποχές και να μην αναφέρεις το mirc.
Το icq ήταν πολύ πιο μετά και πολύ πιο εξελιγμένο.
Άρα είσαι πολύ μετέπειτα χρήστης και καμία σχέση με την περιγραφή που δίνεις για λίγα desktop κλπ.
Όταν υπήρχε το icq, είχαν υπολογιστές όλοι σχεδόν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Στο άκυρο μου στέλνει βραδιάτικα μία μύνημα που είχε γίνει match και δεν το είχα πάρει είδηση το εξής: Ώστε είσαι πολιτικός και ποιητής; Εντυπωσιακό.
Προφανώς με είχε μπερδέψει με κάποιον μερακλή που μίλαγε και μου ήρθε εμένα αυτό το ξεκούδονο μύνημα :thumbsup: Στο μεταξύ αυτή ήταν αρχοντογυναίκα 50αρα από τα βόρεια προάστια.
Οπότε της λέω και εγώ ναι, πολιτεύομαι από ιδεολογία και ζω από τις ανθολογίες μου :rockon: . Εντυπωσιάστηκε. Μετά της λέω πως για εμάς τους ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος μετράει ο εσωτερικός κόσμος, όχι η εμφάνιση και η ηλικία :jerking:. Εκστασιάστηκε.
Στο τέλος δεν άντεχα άλλο το δούλεμα και της λέω πως με μπέρδεψε με κάποιον άλλο και να ελαττώσει αυτό που πίνει. Φυσικά με έσβησε ??

Ακόμα θαυμάζω τον άγνωστο μερακλή που έχει κάνει το tinder επιστημή. Τα σέβη μου στον ευγενή ευπατρίδη όπου και αν βρίσκεται.
Τι είναι η ζωή τι είναι ο άνθρωπος;;
Ευχαριστώ φίλε για τα κομπλιμέντα αλά το κατά δύναμιν :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom