You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 471K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 878
- Πόντοι
- 86
Για Ελλάδα δεν αξίζει. Εγώ που είμαι ναυτικός και το χρησιμοποιώ στα λιμάνια, με έχει σώσει. Στο εξωτερικό 7/10 σου στέλνουν αυτές πρώτα μήνυμα. Εδώ για να σου απαντήσει ελλεινιδα πρέπει να κάνεις τάμα.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
To tinder είχε λιγότερο από 50Μ$ annual direct revenue το 2015, σήμερα έχει 1,9Β$.Έλα ρε παίχτη που όλοι κάνουμε λάθος και εσύ έχεις βρει τη λύση.
Εδώ το γράφουν όλοι ότι η μέση γκόμενα το έχει για τόνωση αυτοπεποίθησης και εσύ μας βγάζεις όλους σκαρτους λες και δεν ξέρει κανένας μας να καταλάβει αν η γκόμενα ψήνεται ή όχι.
Δεν πας να μιλάς και 3 ώρες με μια γκόμενα, αν είναι αναποφάσιστη τσάμπα χαλάς τον χρόνο σου.
Προφανώς μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Numbers talk.
Η πραγματικότητα σε διαψεύδει, όχι εγώ.
Απλά εσύ δε ξέρεις να το δουλέψεις.
Τελευταία τροποποίηση:
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Αγοράκι μου τι παπαρια πέταξες πάλι.To tinder είχε λιγότερο από 50Μ$ annual direct revenue το 2015, σήμερα έχει 1,9Β$.
Προφανώς μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Numbers talk.
Η πραγματικότητα σε διαψεύδει, όχι εγώ.
Απλά εσύ δε ξέρεις να το δουλέψεις.
Από τα κορόιδα δουλεύει που πληρώνουν και από τις άλλες χώρες.
Στην Ελλαδίτσα έχουμε τις ντόπιες με τα ψυχολογικά τους. Στις άλλες χώρες μπορεί να δουλεύει καλύτερα.
Και να σου πετάξω και εγώ ένα παράδειγμα. Και τα καζίνο βγάζουν χρήματα. Τι να σου πω και εγώ δηλαδή. Κακώς δεν παίζεις καζίνο αφού υπάρχει χρήμα εκεί;
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Δεν είσαι για το σπορ. Άστο.Αγοράκι μου τι παπαρια πέταξες πάλι.
Από τα κορόιδα δουλεύει που πληρώνουν και από τις άλλες χώρες.
Στην Ελλαδίτσα έχουμε τις ντόπιες με τα ψυχολογικά τους. Στις άλλες χώρες μπορεί να δουλεύει καλύτερα.
Και να σου πετάξω και εγώ ένα παράδειγμα. Και τα καζίνο βγάζουν χρήματα. Τι να σου πω και εγώ δηλαδή. Κακώς δεν παίζεις καζίνο αφού υπάρχει χρήμα εκεί;
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Δε χρειάζονται σοβαρά λεφτά για το Tinder. Όταν βγαίνεις πλήρωνεις την έξοδο για να κάνεις καλή εντύπωση, π.χ. για φαγητό κάπου ΟΚ 100-150 ευρώ και τη βενζίνη σου and that's all, έχεις καλές πιθανότητες να σπρώξεις. Αν είσαι >25 χρονών, τσιγκουνεύεσαι ένα τέτοιο ποσό και το θεωρείς "λεφτά" δε θα γαμήσεις εύκολα ούτε εντός ούτε εκτός Tinder ούτως ή άλλως.Έλα ντε πεστα ρε ξενιτεμενε...μας λένε παραμύθια ότι γαμανε στο τιντερ..ο σπιλερ λέει γαμαει.τι γαμαει?με λεφτά?μα άμα έχεις λεφτα γαμας και χωρίς τιντερ και από ινστα και από φβ
Τελευταία τροποποίηση:
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 966
- Πόντοι
- 81
Μα αν κερνάς τραπέζι σε κάθε αγνωστη-και συνήθως μέτρια Τιντερογκόμενα -που θα σου φτάσει 200 και βάλε,τότε παίζεις με έναν μισθό πάνω από 5.000 μηνιαίως.Δε χρειάζονται σοβαρά λεφτά για το Tinder. Όταν βγαίνεις πλήρωνεις την έξοδο για να κάνεις καλή εντύπωση, π.χ. για φαγητό κάπου ΟΚ 100-150 ευρώ και τη βενζίνη σου and that's all, έχεις καλές πιθανότητες να σπρώξεις. Αν είσαι >25 χρονών, τσιγκουνεύεσαι ένα τέτοιο ποσό και το θεωρείς "λεφτά" δε θα γαμήσεις εύκολα ούτε εντός ούτε εκτός Tinder ούτως ή άλλως.
Αν τυπε μου βγάζει κάποιος αυτά τα χρήματα και χρειάζεται τιντερ και σοσιαλ για να τον χώσει τότε κλαφτα Χαράλαμπε.Εχει δομικά προβλήματα αδυναμίας προσέγγισης με γυναίκες.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
έχουν μάθει ότι αν δεν πληρώσουν, δε θα γαμησουνΜα αν κερνάς τραπέζι σε κάθε αγνωστη-και συνήθως μέτρια Τιντερογκόμενα -που θα σου φτάσει 200 και βάλε,τότε παίζεις με έναν μισθό πάνω από 5.000 μηνιαίως.
Αν τυπε μου βγάζει κάποιος αυτά τα χρήματα και χρειάζεται τιντερ και σοσιαλ για να τον χώσει τότε κλαφτα Χαράλαμπε.Εχει δομικά προβλήματα αδυναμίας προσέγγισης με γυναίκες.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Χαλάρωσε αδελφέ, με μερικές γκόμενες το χρόνο θα βγεις, δεν είσαι ο σούπερμαν να βγάζεις γκόμενα από tinder κάθε μέρα.Μα αν κερνάς τραπέζι σε κάθε αγνωστη-και συνήθως μέτρια Τιντερογκόμενα -που θα σου φτάσει 200 και βάλε,τότε παίζεις με έναν μισθό πάνω από 5.000 μηνιαίως.
Αν ασχολείσαι σε λογικά πλαίσια με το σπορ, θα βγεις με 7-10 γκόμενες το χρόνο, θα κάτσουν οι μισές.
Ούτε είναι ανάγκη να τη πας σε ρεστοράν τον 200 ευρώ, και ένα των 100 μια χαρά δουλεύει.
Μπορείς να πας για ποτά να πέσει το κόστος στα 50 ευρώ, αλλά στο φαγητό μιλάς καλύτερα.
Make the budget, δε χρειάζεται μισθός 5000.
ΟΚ, αν κάποιος μετράει το ευρώ για να βγει ο μήνας τότε δε γίνεται.
Ένα χόμπι είναι, όπως με κάθε χόμπι, μερικά ψιλά θα τα δώσεις.
Τελευταία τροποποίηση:
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Σωστά. Τα ποιοτικά γαμίσια ούτως ή άλλως θέλουν να πληρώνει κάποιος κάτι παραπάνω από ότι σε πουτάνες μπουρδέλων ή δρόμου. Ο καθένας ό,τι αντέχει η τσέπη του.ΟΚ, αν κάποιος μετράει το ευρώ για να βγει ο μήνας τότε δε γίνεται.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Ειδικ
Φίλε μου εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου.Μπορείς να πηδήξεις και χωρίς να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για μια έξοδο.Αν τις καλό μάθεις έτσι,κάηκες.Θα προσελκύεις gold diggers.Η γκόμενα πρέπει να σε γουστάρει για αυτό που είσαι και όχι για το πορτοφόλι σου.Χαλάρωσε αδελφέ, με μερικές γκόμενες το χρόνο θα βγεις, δεν είσαι ο σούπερμαν να βγάζεις γκόμενα από tinder κάθε μέρα.
Αν ασχολείσαι σε λογικά πλαίσια με το σπορ, θα βγεις με 7-10 γκόμενες το χρόνο, θα κάτσουν οι μισές.
Ούτε είναι ανάγκη να τη πας σε ρεστοράν τον 200 ευρώ, και ένα των 100 μια χαρά δουλεύει.
Μπορείς να πας για ποτά να πέσει το κόστος στα 50 ευρώ, αλλά στο φαγητό μιλάς καλύτερα.
Make the budget, δε χρειάζεται μισθός 5000.
ΟΚ, αν κάποιος μετράει το ευρώ για να βγει ο μήνας τότε δε γίνεται.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Το να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, αν το αντέχεις, και πάντα σε λογικά πλαίσια σε σχέση με το εισόδημά σου, ώστε να χτίσεις ατμόσφαιρα/διάθεση, μόνο υπέρ σου λειτουργεί. Προσωπικά, ποτέ δεν το μετάνοιωσα μακροπρόθεσμα..Η γκόμενα πρέπει να σε γουστάρει για αυτό που είσαι και όχι για το πορτοφόλι σου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
έχουμε γεμίσει πυρφορους και αμπαλους χορηγούς, αλλά μετά κλαίνε ότι φταίνε οι "ελλεηνίδες"Ειδικ
Φίλε μου εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου.Μπορείς να πηδήξεις και χωρίς να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για μια έξοδο.Αν τις καλό μάθεις έτσι,κάηκες.Θα προσελκύεις gold diggers.Η γκόμενα πρέπει να σε γουστάρει για αυτό που είσαι και όχι για το πορτοφόλι σου.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Τι είπες ρε Καραμήτρο που θα δώσω 150€ σε μια τυχάρπαστη με την ελπίδα να πηδησω.Δε χρειάζονται σοβαρά λεφτά για το Tinder. Όταν βγαίνεις πλήρωνεις την έξοδο για να κάνεις καλή εντύπωση, π.χ. για φαγητό κάπου ΟΚ 100-150 ευρώ και τη βενζίνη σου and that's all, έχεις καλές πιθανότητες να σπρώξεις. Αν είσαι >25 χρονών, τσιγκουνεύεσαι ένα τέτοιο ποσό και το θεωρείς "λεφτά" δε θα γαμήσεις εύκολα ούτε εντός ούτε εκτός Tinder ούτως ή άλλως.
Αυτή είναι η σοβαρή συμβουλή σου;
Από τις πιο γελοίες απόψεις που έχω ακούσει.
Να δούμε πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί σου...
Λοιπόν παιδιά, το δίλημμα που βάζει ο τύπος παραπάνω είναι:
- δίνετε 150€ για δείπνο με μια τυχαία γκόμενα που γνωρίσατε στο ίντερνετ με ελπίδα να πηδήξετε. Κανονισμα μετά από δεκάδες μηνύματα, χρόνο, συνδρομές στο tinder κλπ
Ή
- τα κρατάτε για μια βίζιτα που ξέρετε ότι θα σας ξεζουμισει στο κρεβάτι.
Κανονισμα μετά από μερικά μηνύματα και ελάχιστο χρόνο.
Τι λέτε παιδιά;
Ποια επιλογή σας φαίνεται καλύτερη;
Με
Με 150 βγαίνεις με τα φιλαράκια σου περνάς καλά, καμακώνεις και πηδάςΤι είπες ρε Καραμήτρο που θα δώσω 150€ σε μια τυχάρπαστη με την ελπίδα να πηδησω.
- δίνετε 150€ για δείπνο με μια τυχαία γκόμενα που γνωρίσατε στο ίντερνετ με ελπίδα να πηδήξετε. Κανονισμα μετά από δεκάδες μηνύματα, χρόνο, συνδρομές στο tinder κλπ
Ή
Τι λέτε παιδιά;
Με
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Μαν, 2-3 tips σε παίκτες που ενδιαφέρονται να παίξουν με το app έδωσα.Τι είπες ρε Καραμήτρο που θα δώσω 150€ σε μια τυχάρπαστη με την ελπίδα να πηδησω.
Ή
Τι λέτε παιδιά;
Με
Όποιος θέλει διαβάζει, κρίνει και προχωράει. μερικά dates το χρόνο βγαίνουν πολύ εύκολα.
Aν θέλεις να γαμάς μόνο βίζιτες OK, it's your life, who gives a crap?
Όλο γκρίνια είσαι, live happy.
Τελευταία τροποποίηση:
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Αδελφέ, και με φίλους να βγω για φαγητό 50 το άτομο θα τα δώσουμε.Ειδικ
Φίλε μου εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου.Μπορείς να πηδήξεις και χωρίς να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για μια έξοδο.Αν τις καλό μάθεις έτσι,κάηκες.Θα προσελκύεις gold diggers.Η γκόμενα πρέπει να σε γουστάρει για αυτό που είσαι και όχι για το πορτοφόλι σου.
Δε θα κάνω κάτι διαφορετικό όταν βγω με γκόμενα από tinder ή αλλού, απλά πρώτο ραντεβού θα προσφερθώ να πληρώσω, no big drama. Οι golddiggers ψάχνουν για εκατομμύρια, χέστηκαν για ένα γεύμα και δυο κοκτέιλς.
Τελευταία τροποποίηση:
makis254
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 481
- Πόντοι
- 301
Οι γκόμενες που κυκλοφορούν στο Tinder ,ειναι για τα μπαζα... οτι να 'ναι..η αλλη χθες μου ειπε να με γραψει σε site για κρυπτονομισματα , καποιες αλλες σου μιλανε με υφος ανακριτη ...ουστ ...Δωστε ακυρα μπας και αλλαξει κατι..
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Πρεπει να εβλεπες πολύ και να έχεις μείνει στο παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο εσύ για να λες τέτοια περί χαρακτηρα αντί για πορτοφόλι στις μέρες μας.Ειδικ
Καλό είναι βέβαια να μη χάνεται η αισιοδοξία, οπότε στη χαρίζω αυτή τη φορά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 62