Παιδια μια χαρη, αλλα πλιζ, μονο καποιος που οντως το ξερει.
Εχει τυχει σε καποιον να βγει με γυναικα στο τιντερ, να προχωρησει η φαση, να συνεχιστει για μερικες εβδομαδες και εντελως ξαφνικα να χαθει η αλλη; νεκρα τιποτα;
Μου συνεβη στο εντελως ξεκουδουνο. Μεχρι προχτες απιγευμα λουλουδακια καρδουλες και ξαφνικα χασιμο
Ιδού ένας βασικός λογος που αποφεύγουμε τις συναναστροφές με γυναίκες απο τέτοια apps.
Όταν μια γυναίκα παίξει μπάλα εκεί μέσα, ξαφνικά βρίσκεται σε μια κατάσταση που λαμβάνει σημασία από εκατοντάδες άνδρες. Αυτό το ξέρουμε.
Είναι ένα φοβερό 'όπλο' αυτό που βρίσκονται να κρατάνε στα χέρια τους από τη μία στιγμή στην άλλη.
Και αρκετές γυναίκες απ όσες βρίσκονται εκεί μέσα, το κάνουν γιατί δεν ξεβολεύονται από την άνεση του καναπέ τους, δε χρειάζεται να κοινωνικοποιηθούν πολύ, ή απλά δεν απολαμβάνουν έντονη κοινωνική ζωή για κάποιον λόγο.
Συνεπώς αρκετές δε διαθέτουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν όλη αυτή την προσοχή που λαμβάνουν από τόσους άνδρες, με αποτέλεσμα να χάνουν τη μπάλα, να μην μπορούν να εστιάσουν πουθενά. Δε θέλει και πολύ να γίνει φαύλος κύκλος αυτό όλο.
Π.χ. μπορεί εσύ να έχεις βγει ένα 'υπέροχο' ραντεβού, να έχετε περάσει γαμηστερά, να έχουν γίνει τα καλύτερα, κι εσύ να ξυπνάς με τη γλύκα, κι άλλη απλά να μη θυμάται καν το όνομα σου. Κι αν της μιλήσει να σε μπερδέυει με κάποιον άλλον.
Κι αυτό όχι επειδή είναι η άλλη απλά 'μαλακισμένη' αλλά απλούστατα επειδή στο τίντερ λόγω αναλογίας εμείς οι άνδρες είμαστε απλά ένας σειριακός αριθμός. Και όντως να σε γουστάρει η άλλη, δεν προλαβαίνει να εστιάσει πάνω σου, καθώς περιμένουν δεκάδες άλλοι στην ουρά. (φανταστείτε εμάς στη θέση τους, 10 φορές χειρότεροι θα ήμασταν).
Συνεπώς, όταν έχεις να κάνεις με άτομα από τέτοια apps, θα πρέπει εκ των πρωτέρων να αποδεχθείς το γεγονός πως αυτό το άτομο 99% 'τρέχει' κι άλλες αντίστοιχες καταστάσεις παράλληλα. Και λόγω 'κυκλοφοριακού φόρτου', σπανια θα επικρατήσει 'ένας' από τους πολλούς. Θα είναι πάντα μια δεξαμενή με ανοιχτά μέτωπα η κατάσταση μιας γυναίκας από εκεί.
Είχα γνωρίσει και 2-3 εξαιρετικές γυναίκες από εκεί αλλά το έκοψα λόγω αυτού του ενδεχομένου. Θεώρησα δεδομένο δλδ πως κάτι δεν πάει καλά και αργά ή γρήγορα θα το έβρισκα μπροστά μου.
Γι αυτό ΟΛΟΙ λένε 'μην κοιτάς γυναίκα από εκεί μέσα για ΤΙΠΟΤΑ πέραν ενός γαμησιού΄-απλή λογική είναι.
Προσωπικά εγώ απέχω επειδή ΠΟΤΕ δεν ξέρεις ΠΩΣ θα σου τα σκάσει με την καθε μία που γνωρίζεις, και επίσης θεωρώ άτοπο και βλακώδες να βάλω τον εαυτό μου σε μια τόσο δυσμενή θέση (σειρά αναμονής) και να γίνω τόσο αναλώσιμος στα χέρια της κάθε κακομοίρας.