Χθες πέτυχα στον δρόμο μια που είχα γνωρίσει από τίντερ πριν καιρό.
Ωραία γκόμενα, κοντά στα 40.
Είχαμε παίξει παρέα για κάποιο διάστημα και επειδή έδειχνε συγκροτημένο και ξηγημένο άτομο, είχα ψιλοψαρώσει σε κάποια φάση.
'Λες να βρήκα την απειροελάχιστη εξαίρεση και όντως να έπεσα σε καλή περιπτωσούλα?' σκέφτηκα...
Πως τα έφερε η ζωή λοιπόν: Αυτή ήταν κάποτε χορεύτρια σε μια ομάδα όπου κάποτε δίδασκε η κοπέλα ενός φίλου, την οποία είχαμε πετύχει σε μια έξοδο τότε.....
Την μεθεπόμενη ημέρα μίλαγα μ αυτόν τον φίλο, και μου λέει...'μαλάκα συγνώμη που θα στο πω, αλλά έχεις μπλέξει με ιδρυματική περίπτωση'.
Η τύπισσα γαμιόταν κρυφά με όλους της ομάδας σειριακά, και τους έβαζε λόγια και σκοτώνονταν όλοι μεταξύ τους. Τους είχε κάνει όλους μουνί, σε σημείο που την έκαναν πέρα όλοι.....
Πολλές ιστορίες παράνοιας, εντελώς αντιφατικές με όσα έβλεπα...Μιλάμε δεν πήγαινε το μυαλό σου. Ταμπλάς και μεγάλο μάθημα!
Λάκισα με τρόπο τότε (περίμενα απλά να της έρθει περίοδος να σιγουρευτώ πως δε θα μου το παίξει έγκυος) και όλα καλά.
Χθες που την είδα, τα είπαμε λιγάκι, μου είπε πως πλέον μετράει 7 χρόνια στο Τίντερ.......
Τι θέλω να πω εδώ?
Τα φαινόμενα απατούν μάγκες! Κι όσον αφορά το τίντερ στην ελλάδα, σ αυτές τις ηλικίες (30-40 ειδικά).......να προσέχετε πολύ που μπλέκετε!
Ειδικά οι νεότεροι! τα μάτια σας 14!