You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 469K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.754
- Πόντοι
- 2.816
Δώσε βάιμπερ τύπε να τσεκαρουμε.. έχουμε γνωρίσει άπειρες ΜατίνεςΈχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι.
Γιαπ... Δεν την έχω δει από κοντά. Καλή κοπέλα φαίνεται αλλά εμφανισιακά δεν... Καθόλου.... Νόμιζα ότι ήμουν εκλεκτος και μου έδωσε τόσο εύκολα τηλέφωνοΈχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι.
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 486
Έχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι
Δες ινμποξΓιαπ... Δεν την έχω δει από κοντά. Καλή κοπέλα φαίνεται αλλά εμφανισιακά δεν... Καθόλου.... Νόμιζα ότι ήμουν εκλεκτος και μου έδωσε τόσο εύκολα τηλέφωνο
Διαγραμμένο μέλος 220305
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μάγκες έχετε Facebook αν θέλετε να φτιάξουμε μια ομάδα συμμάχων-στρέιτ να ανταλλάσουμε απόψεις, όποιος αδελφός ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 456
Σκέφτομαι να ξανανοίξω tinder αλλά πιο στοχευμένα, δηλαδή να εστιάσω είτε σε Ρωσίδες είτε σε Ουκρανίδες.
Η ιδέα είναι απλή.
Για τις Ρωσίδες θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου το Ζ, που είναι trendy αυτές τις ημέρες στη Ρωσία, πχ flyman Z. Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο διάφορες σκληροπυρηνικές πουτινικές θα πιάσουν το υπονοούμενο
Για τις Ουκρανίδες θα έβαζα banner με την ουκρανική σημαία αλλά πιστεύω το έχουν σκεφτεί και άλλοι.
Πιστεύω το Ζ θα έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας καθώς πολλές Ρωσίδες θα νιώθουν μόνες και απομονωμένες. Μειονέκτημα της στρατηγικής αυτής είναι κανένα ξεγυρισμένο report στο πλαίσιο του αντιρωσισμού
Η ιδέα είναι απλή.
Για τις Ρωσίδες θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου το Ζ, που είναι trendy αυτές τις ημέρες στη Ρωσία, πχ flyman Z. Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο διάφορες σκληροπυρηνικές πουτινικές θα πιάσουν το υπονοούμενο
Για τις Ουκρανίδες θα έβαζα banner με την ουκρανική σημαία αλλά πιστεύω το έχουν σκεφτεί και άλλοι.
Πιστεύω το Ζ θα έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας καθώς πολλές Ρωσίδες θα νιώθουν μόνες και απομονωμένες. Μειονέκτημα της στρατηγικής αυτής είναι κανένα ξεγυρισμένο report στο πλαίσιο του αντιρωσισμού
Διαγραμμένο μέλος 163277
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Ναι, πληρωσε με για να σου πωNα ρωτήσω μου στέλνουν μηνύματα αλλά για να τα απαντήσεις πρέπει να πληρωσο υπάρχει τρόπος χωρίς να πληρωσο;;;
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εγώ θα βάλω Κουλης.. Έτσι δε θα μου κάτσει ουτε Ουκρανίδα ουτε Ρωσίδα ουτε Ελληνίδα... Ουτε και απο τη ΖιμπάμπουεΣκέφτομαι να ξανανοίξω tinder αλλά πιο στοχευμένα, δηλαδή να εστιάσω είτε σε Ρωσίδες είτε σε Ουκρανίδες.
Η ιδέα είναι απλή.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Οχι.. Απαντά κανονικάNα ρωτήσω μου στέλνουν μηνύματα αλλά για να τα απαντήσεις πρέπει να πληρωσο υπάρχει τρόπος χωρίς να πληρωσο;;;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.418
- Πόντοι
- 27.261
καιρο ειχα να μπω
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Μη μου δειχνεις μπρατσα και τατού. Δείξε μου παλαμες με ρόζους. Μη μου δείχνεις το cabrio που σου πήρε ο μπαμπάς. Δείξε μου το σκούτερ που πήρες με τον κόπο σου. Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις με ακριβά εστιατόρια και σούσι. Πήγαινέ με στο ταβερνάκι της γειτονιάς, αλλά έχε με αγκαλιά!Εκει μετραω εγω τον αντρα! Απλό, γνησιο κι αυθεντικό! Με καλές και κακές πτυχές.Χωρίς δηθενιές. Αν δεν το'χεις, μη μπεις τον κόπο. Αν μενεις ακόμα με τους γονείς, πάτα Χ. Οι παντρεμένοι στη γυναικούλα σας!
Γαυράκι
48Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Μη μου δειχνεις μπρατσα και τατού. Δείξε μου παλαμες με ρόζους. Μη μου δείχνεις το cabrio που σου πήρε ο μπαμπάς. Δείξε μου το σκούτερ που πήρες με τον κόπο σου. Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις με ακριβά εστιατόρια και σούσι. Πήγαινέ με στο ταβερνάκι της γειτονιάς, αλλά έχε με αγκαλιά!Εκει μετραω εγω τον αντρα! Απλό, γνησιο κι αυθεντικό! Με καλές και κακές πτυχές.Χωρίς δηθενιές. Αν δεν το'χεις, μη μπεις τον κόπο. Αν μενεις ακόμα με τους γονείς, πάτα Χ. Οι παντρεμένοι στη γυναικούλα σας!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
καιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Άρα γουστάρει τατουαζάτους με κάμπριο
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.418
- Πόντοι
- 27.261
θελει παλαμες με ροζουςΆρα γουστάρει τατουαζάτους με κάμπριο
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 456
Κλασική περίπτωση βλάβης.καιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Γεροντομπεμπέκα ετών 48 που της την πέφτουν μόνο μαμάκηδες και παντρεμένοι του προγράμματος Εξοικονομώ (οι άλλοι πάνε στα κορίτσια) και όλοι οι άλλοι την απαξιώνουν.
Απόδειξη πως ο Έλληνας πυρφόρος - κλαρινογαμπρός έχει όρια.
ηταν ενας τυπος που οπου εμπαινα, εψαχνε καποιιος αν ξερει μια ελενη απο νεα σμυρνη.Έχει πετύχει κάποιος μια Ματίνα από Αθήνα, ξανθιά γύρω στα 35 που ανταλλάσσει βαιμπερ; Δασκάλα αγγλικών λέει ότι είναι.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Κάτι τέτοιο θα ψάχνει η τύπισσακαιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Θέλει μόλις τελειώσει η συνεδρία ο κώλος της νά’ χει γίνει σαγρέ από τις «λεπιδιές»/κωλοσκάμπηλα. Σου λέει "απόλαυση στο maximum"
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
τι εχει αυτος λεπρα?Κάτι τέτοιο θα ψάχνει η τύπισσα
Θέλει μόλις τελειώσει η συνεδρία ο κώλος της νά’ χει γίνει σαγρέ από τις «λεπιδιές»/κωλοσκάμπηλα. Σου λέει "απόλαυση στο maximum"
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Κοράτσατι εχει αυτος λεπρα?
Παρόμοια θέματα