Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μάγκες έχουμε γίνει διάσημοι υπόψην... Μόλις βρήκα ένα βίντεο για το bourdela.com sto tik tok γράφουν ολοι πολυ θετικά σχόλια.. Εκτός από κάτι καργιες (ένας λέει άλλαξε κοσμοθεωρία με αυτά που διαβάζει)..μια γκομενα γράφει οτι μας λυπάται και μας σιχαίνεται. (Ελλεινηδα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτές είναι μόνο αν είσαι 50χρονών ή έχεις ήδη κανά παιδί και θέλεις σχέση,αλλιώς μόνο πούτσα.

Κατά καιρούς έχω γαμήσει κάτι τέτοιες που μπορεί να τις είχα και στο instagram
και μετά κάποιο διάστημα έβλεπα να ποστάρει η άλλη φωτό με γκόμενο ή φουσκωμένη κοιλιά.
Μπαίνουν πολλες που βιάζονται να κάνουν παιδι οπότε θέλουν πολλες γνωριμίες και όποιος κατσει..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μπαίνουν πολλες που βιάζονται να κάνουν παιδι οπότε θέλουν πολλες γνωριμίες και όποιος κατσει..
Στη Γερμανία υπάρχει dating app μόνο με άτομα που ενδιαφέρονται να κάνουν άμεσα οικογένεια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Η αναλογία αντρών/γυναικών πώς είναι;
Θεωρώ λιγότερο ακίνδυνο να πασαλειφτώ με μέλι και να μπω σε ένα κλουβί με πεινασμένες αρκούδες,
από το να γραφτώ σε τέτοιο app,οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σου:confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει νορμάλ γυναίκα να ψάχνει γαμπρό στο τιντερ.
Τώρα για νέο μου το λες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά δεν υπάρχουν εκεί μέσα νορμαλ τυπισσες

• Like

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Θεωρώ λιγότερο ακίνδυνο να πασαλειφτώ με μέλι και να μπω σε ένα κλουβί με πεινασμένες αρκούδες,
από το να γραφτώ σε τέτοιο app,οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σου:confused:

Στο εξωτερικό είναι απίθανο να βρεις καμια νορμάλ σ'αυτά τα apps;Δεν ψάχνονται μόνο απο κύκλο όπως εδώ

Manosssss35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
281
Είχα κάνει badoo πριν 12-13 χρονια και τα πρώτα χρόνια που δεν είχε τους περιορισμούς του τώρα που για όλα πρέπει να πληρώσεις άξιζε και με το παραπάνω.είχα βγάλει παρά πολλές γυναίκες από εκεί.πλέον δεν αξίζει εκτός και αν θες να διαθέσεις χρήμα.
Το Tinder αν έχεις σωστο προφίλ με σωστές πληροφορίες και σωστές φωτογραφίες μια Χαρα αξίζει (αλλά μόνο έτσι).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στο εξωτερικό είναι απίθανο να βρεις καμια νορμάλ σ'αυτά τα apps;Δεν ψάχνονται μόνο απο κύκλο όπως εδώ
Στο συγκεκριμένο όχι,σε τύπου Τinder ναι.
Έχω γνωρίσει μια χαρά γυναίκες στο Τinder και άλλα apps,έχω και ζευγάρια στον περίγυρό μου που γνωρίστηκαν από Tinder.
Δεν είναι όπως Ελλάδα που έχει μέσα 99% καμμένες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτές νομίζουν όλες ότι είναι η Δούκισσα Νομικού,εμεις τί φταίμε;
Δεν μπορείς να ελέγξεις το τι πιστεύουν αυτές για τον εαυτό τους, μπορείς όμως να ελέγξεις εσυ τον εαυτό σου προς αυτές.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες πιστευουν ότι είναι όλες σα τη Δούκισσα νομικου όμως το λαθος των αντρών είναι ότι τους το επιβεβαιώνουν. Και όσο τους το επιβεβαιώνουν αυτές όλο και περισσότερο το πιστευουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είχα κάνει badoo πριν 12-13 χρονια και τα πρώτα χρόνια που δεν είχε τους περιορισμούς του τώρα που για όλα πρέπει να πληρώσεις άξιζε και με το παραπάνω.είχα βγάλει παρά πολλές γυναίκες από εκεί.πλέον δεν αξίζει εκτός και αν θες να διαθέσεις χρήμα.
Το Tinder αν έχεις σωστο προφίλ με σωστές πληροφορίες και σωστές φωτογραφίες μια Χαρα αξίζει (αλλά μόνο έτσι).
Και γω τα πολλα εκεί μέσα μέχρι το 15-16 τα έκανα

• Like

Manosssss35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
281
Και γω τα πολλα εκεί μέσα μέχρι το 15-16 τα έκανα
Τώρα πέραν το ότι δεν μπορείς να στείλεις στο 99% των γυναικών που είναι εκεί μέσα,πρέπει να πληρώσεις ακόμα και για να δεις έστω αν διαβάστηκε το μήνυμα στην μια που θα σε αφήσει η εφαρμογή να της στείλεις.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
δεν θα διαφωνησω με τα περισσοτερα που γραφετε αλλα εδω και καποιους μηνες ειμαι με κοπελα που γνωρισα στο badoo.
επισης πριν απ αυτη ημουν για χρονια με κοπελα απ το τιντερ απλα δεν προχωρησε.
φυσιολογικες κοπελες και οι 2 αν και αρκετα διαφορετικες μεταξυ τους.
μια φιλη της δικιας μου ειναι ακομα στο badoo και βγαινει συνεχεια με τυπους αφου δεν βρισκει αυτο που θελει η οταν το βρισκει δεν την θελει αυτος.

σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα οσα περιγραφετε για τα apps αλλα κια για τις ελλεινηδες γνκ.
απο κει και περα με υπομονη και τυχη, δεν αποκλειεται να βρεις καποια που να σου κανει αλλα σιγουρα δεν πρεπει να εναποθετεις ολες τις ελπιδες σου στα μεσα αυτα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες πιστευουν ότι είναι όλες σα τη Δούκισσα νομικου όμως το λαθος των αντρών είναι ότι τους το επιβεβαιώνουν. Και όσο τους το επιβεβαιώνουν αυτές όλο και περισσότερο το πιστευουν

Δεν είπα ότι δεν φταίνε και οι άντρες

Αλλά είμαστε και σε χώρα που πιο εύκολα θα κερδίσεις το τζόκερ παρα θα γνωρίσεις γκόμενα.

Όταν χωρίς γκόμενα τους τρώει όλους η αγαμομαλακία,δυστυχώς κυνηγάνε όποια να'ναι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261

Μυρτιλο​

21

δεν εχω ακομα αλλα αν θες να μου δινεις λεφτα δεν εχω θεμα

Αλεξάνδρειο ΤΕΙ τσιμπουκωματος και πισοκωλλητων

16 kilometers away

Είμαι ένα σχετικά ελεύθερο πνευμα και απλααα ζητάω κάποιον να συζητάω για μιμς χεχ (αν μου στείλετε μην περιμένετε τίποτα απλά βαριέμαι)

:uglystupid::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom