Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

σε αυτο εχω καταληξει και εγω.Απλως θελω να τους δωσω να καταλάβουν οτι δεν ειμαι καβάτζα...η τωρα η τιποτα
σωστα, ομως για να δουλεψει αυτο πρεπει να το κανεις πραξη και οχι να της το πεις.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
τύπε αρρωστημένε της εριξα ενα γγαααμμμησι.....3 ωρες εκει μονοκοπανια!!και κωλο ολα...σε μια φαση αφου χυνω...ερχεται και μου λεει.."ωραια,τι κανουμε τωρα?" τι θες να κανουμε τις λεω ? μου λεει "εννοω θα το συνεχίσουμε η θα εξαφανιστεις?" τις λεω μην αρχισεις αυριο τα μηνυματα καλημερες καλησπερες καληνυχτες...."οχι μου λεει δε θα σε ζαλισω αρκει να ξερω οτι θες σχέση"....θα δουμε τις ειπα
καλα της εκανες και αφου δουλευει το συστημα σου, ασε με εμενα να γραφω μαλακιες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
Γιατί κάνει μια γυναίκα προφίλ στο tinder? - Επειδή είναι ελεύθερη και από τα μπακούρια που γνωρίζει κανένα δεν είναι διαθέσιμο. Απλό.

Ποια είναι τώρα η διαφορά με την έξω ζωή;
Στο tinder μια γυναίκα παίζει ταυτόχρονα με πολλούς. Επειδή λοιπον ψάχνει ποιος είναι ο καταλληλότερος βγαίνει για γνωριμια με όλους.
Εδώ είναι το κρισιμο σημείο. Μπορεί να πει "εδώ είμαστε" και να σου κάτσει ή να πει "άσε θα βρω κάτι καλύτερο" και να σε γειώσει μετά το πρώτο ραντεβού.
Μετά βέβαια το μετανιώνουν και εκεί αρχίζουν τα ψυχολογικά.
Επίσης οι Ελληνίδες έχουν πολύ υψηλό τουπέ. Θεωρούν ότι θα τους την πέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ας τρώνε δυο κιλά πατατάκια στην καθησιά τους. Σε σχέση με ξένες είναι πολύ πιο ψωνισμένες.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Γιατί κάνει μια γυναίκα προφίλ στο tinder? - Επειδή είναι ελεύθερη και από τα μπακούρια που γνωρίζει κανένα δεν είναι διαθέσιμο. Απλό.

Ποια είναι τώρα η διαφορά με την έξω ζωή;
Στο tinder μια γυναίκα παίζει ταυτόχρονα με πολλούς. Επειδή λοιπον ψάχνει ποιος είναι ο καταλληλότερος βγαίνει για γνωριμια με όλους.
Εδώ είναι το κρισιμο σημείο. Μπορεί να πει "εδώ είμαστε" και να σου κάτσει ή να πει "άσε θα βρω κάτι καλύτερο" και να σε γειώσει μετά το πρώτο ραντεβού.
Μετά βέβαια το μετανιώνουν και εκεί αρχίζουν τα ψυχολογικά.
Επίσης οι Ελληνίδες έχουν πολύ υψηλό τουπέ. Θεωρούν ότι θα τους την πέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ας τρώνε δυο κιλά πατατάκια στην καθησιά τους. Σε σχέση με ξένες είναι πολύ πιο ψωνισμένες.
για πολλους λογους κανει προφιλ.
2 κυριοι κατ εμε ειναι οι εξης:
1 λογω χειραφετισης εχει βαλει σε πρωτο πλανο την καριερα και δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο-διαθεση-ενεργεια να βγει εξω
2 γιατι οταν βγαινει σπανια δεχεται "ομορφες" προτασεις απο "καταλληλους" για εκεινη αντρες.
γιατι συμβαινει αυτο? φαυλος κυκλος. φταει η ελεεινιδα που εχει ανεβασει πολυ τα στανταρ, φταει ο κοβιντ, οτι δεν υπαρχουν πια αντρες, οτι ειμαστε και ειδικα αυτες ειναι με τις ωρες στο κινητο ινστα κτλ, η οικονομικη κατασταση, οι τσοντες, οι βιζιτες, τα λαθος προτυπα της εποχης μας, ο πουτιν που ειναι και της μοδας, ισως και πολλα αλλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
για πολλους λογους κανει προφιλ.
2 κυριοι κατ εμε ειναι οι εξης:
1 λογω χειραφετισης εχει βαλει σε πρωτο πλανο την καριερα και δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο-διαθεση-ενεργεια να βγει εξω
2 γιατι οταν βγαινει σπανια δεχεται "ομορφες" προτασεις απο "καταλληλους" για εκεινη αντρες.
γιατι συμβαινει αυτο? φαυλος κυκλος. φταει η ελεεινιδα που εχει ανεβασει πολυ τα στανταρ, φταει ο κοβιντ, οτι δεν υπαρχουν πια αντρες, οτι ειμαστε και ειδικα αυτες ειναι με τις ωρες στο κινητο ινστα κτλ, η οικονομικη κατασταση, οι τσοντες, οι βιζιτες, τα λαθος προτυπα της εποχης μας, ο πουτιν που ειναι και της μοδας, ισως και πολλα αλλα.

Και άλλος ένας λόγος,για να βλέπει αν έχει και ο γκόμενός της

Για το 1,δυο κατηγορίες καριεριστριων υπάρχουν,αυτές που είναι με τον ίδιο γκόμενο 15 χρόνια και οι εντελώς αγάμητες που δεν ψάχνουν τίποτα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Γιατί κάνει μια γυναίκα προφίλ στο tinder?

Λόγω ναρκισσισμού.Κι εμεις αν κάνουμε προφιλ και μας την πέφτουν κάθε μέρα 50-100 γυναίκες,χωρίς να είμαστε ούτε επώνυμοι,ούτε μπρατσωμένοι,ούτε τίποτα,φυσικά θα νιώθουμε θεοί.

Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές,η διαφορά μας είναι ότι εμεις θα γνωριζόμασταν,θα βγαίναμε,θα γαμούσαμε κάποιες,ενώ αυτές βολεύονται μόνο με τη ζήτηση που έχουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω το ειπα. εσυ αφου σκοραρεις παιξε τη μπαλιτσα σου και μην ακους κανεναν.
1647522778622.png

αρχισαμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω το ειπα. εσυ αφου σκοραρεις παιξε τη μπαλιτσα σου και μην ακους κανεναν.
με το συμπάθειο αλλα συνήθως σε αυτες τις περιπτώσεις ακουω μονο εμενα :tooth: ....(χωρις να μην λαμβάνω και υποψην τα λεγόμενα των αλλων)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
με το συμπάθειο αλλα συνήθως σε αυτες τις περιπτώσεις ακουω μονο εμενα :tooth: ....(χωρις να μην λαμβάνω και υποψην τα λεγόμενα των αλλων)
απ οτι φαινεται πολυ καλα κανεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
απ οτι φαινεται πολυ καλα κανεις
την ειχα ψησει καλα στη κάμερα τη προηγουμενη μερα οποτε την επομενη που δώσαμε ραντεβου δεν ηταν δυσκολο να τη παω σπιτι.Αφου την πηγα κατευθειαν χωρις να κατσουμε για καφε, της ειπα να παρουμε ενα καφε στο χερι και παμε να αράξουμε σπιτι....φυσικα δεχτηκε!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δίνε τιπς παίχτη.Το λειτουργείς καλά το τιντερ,έχεις αποτέλεσμα
τύπε μου δεν κανω κατι το φοβερο...απλως της αρεσα και σε γενικες γραμμες αν δω καλα σημάδια,δεν αργω να μπω στο ψητο αλλωστε ολες εκει μεσα ειναι ξεκωλιάρες. λες να σε παρεξηγήσουν? ....(βασικα δεν αργω καθόλου)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786
τύπε μου δεν κανω κατι το φοβερο...απλως της αρεσα και σε γενικες γραμμες αν δω καλα σημάδια,δεν αργω να μπω στο ψητο αλλωστε ολες εκει μεσα ειναι ξεκωλιάρες. λες να σε παρεξηγήσουν? ....(βασικα δεν αργω καθόλου)
Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και σε εμένα.Αν δεν παιχτεί τουλάχιστον φάσωμα στο πρώτο ραντεβού,δεν ψήνονται για δεύτερο.Όμως για να μην ξεφύγουμε από το θέμα του τιντερ,προφανώς κάτι κάνεις καλά στις συνομιλίες,για να ακολουθήσει μετά το υπόλοιπο παιχνίδι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και σε εμένα.Αν δεν παιχτεί τουλάχιστον φάσωμα στο πρώτο ραντεβού,δεν ψήνονται για δεύτερο.Όμως για να μην ξεφύγουμε από το θέμα του τιντερ,προφανώς κάτι κάνεις καλά στις συνομιλίες,για να ακολουθήσει μετά το υπόλοιπο παιχνίδι
λιγα και καλα...το εχω ξανα πει νομιζω και σε αλλες κουβέντες εδω...οχι πολλα πολλα.πρωτα γαμάμε και μετα ρωταμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αυτο ομως που μου ειπε ενας οτι αν σε γουστάρει μπορεις να πεις οτι μαλακια σου κατεβει και θα γαμήσεις,δεν ισχυει...καμια μαλακια να σου ξεφυγει οκ αλλα αν πεις χοντρομαλακια,παει το εχασες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom