Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Λοιπόν επανέρχομα μετά από ένα μήνα. Γκόμενες βρίσκεις αλλά είναι ανάξιο ασχολίας. Γιατί ακόμα κ αυτές που κάπως βλέπονται θα έχουν"θέμα". Τι εννοώ; Έχω βρει κάνα 2 με καλή εμφάνιση κ τις ρωτάω πόσο καιρό είναι μόνες. Μια λέει 6 μήνες άλλη λέει κοντά ένα χρόνο. Δλδ γυναίκα στην Αθήνα με νορμάλ εμφάνιση με εργασιακό κ κοινωνικό κύκλο είναι μόνη τόσο καιρό; Όσο συνέχισα την επικοινωνία καταλαβαίνω τον λογο. 30χρ πάνω κάτω κ ήταν σα να μιλάω με 12χρ παιδί. Μυαλό εντελώς κουκουρούκου. Έχω χάσει κ αρκετές γιατί μένω σε νησί λόγω δουλειάς κ ξενερώνουν. Δυο κοπέλες , μέτριες κ αυτές μην λέμε μούφες, ήθελαν καθαρά σεξ κ το είπαν στην ψύχρα ( βέβαια έχω φωτό με το σώμα μ που είναι δουλεμενο,αν έχει σημασία). Τις έχασα γιατί μένω μακρυά από Αθήνα τώρα λόγω δουλειάς.

Άλλη κατηγορία οι χοντρές κ τα τρανς. Εκεί έχει φαγητό για τους μερακλήδες. Έχω κρατήσει πάντως κάποια κονέ για τσάμπα γαμησι όταν ανέβω Αθήνα.
Όταν μια ελλεινιδα τυπε λέει ότι ειναι μονη ένα χρόνο δεν εννοεί ότι δεν έχει κάνει σεξ ένα χρόνο Λλα ότι δενε χει κάνει σχέση ένα χρόνο.. Σεξακι βρίσκουν εφκολα σε διακοπές το καλοκαίρι, κοινούς γνωστούς, κονε.. Άσε που οι ελλεινιδες λένε και ψέματα, μπορει πχ να έχει γαμια και να σου λέει ψέματα ότι είναι single..

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.320
Πόντοι
486
Όταν μια ελλεινιδα τυπε λέει ότι ειναι μονη ένα χρόνο δεν εννοεί ότι δεν έχει κάνει σεξ ένα χρόνο Λλα ότι δενε χει κάνει σχέση ένα χρόνο.. Σεξακι βρίσκουν εφκολα σε διακοπές το καλοκαίρι, κοινούς γνωστούς, κονε.. Άσε που οι ελλεινιδες λένε και ψέματα, μπορει πχ να έχει γαμια και να σου λέει ψέματα ότι είναι single..
Φίλε τα ξέρω δεν είμαι χαπατο. Εγώ έχω 1-2 καβατζες για πούτσα αλλα σχέση δεν έχω. Πιστεύω ότι κ αυτές έτσι παίζουν. Απλά κανείς σοβαρός κ λογικός δεν θα κάνει σχέση μαζί τους γιατί όπως βλέπω είναι εντελώς φτωχές στα μυαλά τους. Πόσο μάλλον όταν ψάχνουν σοβαρή σχέση από το τιντερ ?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Φίλε τα ξέρω δεν είμαι χαπατο. Εγώ έχω 1-2 καβατζες για πούτσα αλλα σχέση δεν έχω. Πιστεύω ότι κ αυτές έτσι παίζουν. Απλά κανείς σοβαρός κ λογικός δεν θα κάνει σχέση μαζί τους γιατί όπως βλέπω είναι εντελώς φτωχές στα μυαλά τους. Πόσο μάλλον όταν ψάχνουν σοβαρή σχέση από το τιντερ ?
Μη το λες λιγουρια εχει πολλά και λευκούς ιποτες?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

Meri​

33

3 kilometers away

Ψάχνω τον έρωτα της ζωής μου να κάνουμε 4 παιδιά να υιοθετήσουμε 2 σκυλιά
κ να μεινουμε στην Ικαρία με λευκό φράχτη.

....στο tinder :confused:
Taylor Swift Reaction GIF by MOODMAN

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

Qualia​

41

Woman

5 kilometers away

Δεν κάνω παρέα με
μπάτσους, στρατιωτικούς, ρατσιστές, σεξιστές, μισογύνηδες, παντρεμένους, δεσμευμένους και άλλους!

:2funny: ποσο κλαμα ρε πουστη μου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πολύ θυμό κ να προλάβουν να "στην πουν" ρε παιδί μου ..
Χαλαρώστε μερικές. Οι σχέσεις δεν προκαταβάλονται.. Ούτε προαποφασίζονται.

Ενδεικτικά μερικά προφίλ (και δεν είναι τα μόνα, καθώς υπάρχουν πολλά χειρότερα)
(οι φωτό ανοίγουν)
Δηλαδή για να καταλάβω... Αυτή είναι η φάλαινα εμείς είμαστε οι κομπλεξικοί?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πυροβολημένες είναι όλες εκει μεσα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Λοιπόν επανέρχομα μετά από ένα μήνα. Γκόμενες βρίσκεις αλλά είναι ανάξιο ασχολίας. Γιατί ακόμα κ αυτές που κάπως βλέπονται θα έχουν"θέμα". Τι εννοώ; Έχω βρει κάνα 2 με καλή εμφάνιση κ τις ρωτάω πόσο καιρό είναι μόνες. Μια λέει 6 μήνες άλλη λέει κοντά ένα χρόνο. Δλδ γυναίκα στην Αθήνα με νορμάλ εμφάνιση με εργασιακό κ κοινωνικό κύκλο είναι μόνη τόσο καιρό; Όσο συνέχισα την επικοινωνία καταλαβαίνω τον λογο. 30χρ πάνω κάτω κ ήταν σα να μιλάω με 12χρ παιδί. Μυαλό εντελώς κουκουρούκου. Έχω χάσει κ αρκετές γιατί μένω σε νησί λόγω δουλειάς κ ξενερώνουν. Δυο κοπέλες , μέτριες κ αυτές μην λέμε μούφες, ήθελαν καθαρά σεξ κ το είπαν στην ψύχρα ( βέβαια έχω φωτό με το σώμα μ που είναι δουλεμενο,αν έχει σημασία). Τις έχασα γιατί μένω μακρυά από Αθήνα τώρα λόγω δουλειάς.

Άλλη κατηγορία οι χοντρές κ τα τρανς. Εκεί έχει φαγητό για τους μερακλήδες. Έχω κρατήσει πάντως κάποια κονέ για τσάμπα γαμησι όταν ανέβω Αθήνα.
Τυπε εγώ στη ζωή μου όσες φορές πηγα να επιχειρήσω απλά να κρατήσω καβατζα για πουτσα δεν τα κατάφερα. Η θα μου ζάλισαν τα ουμπαλα όλη μέρα η τίποτα. Δεν βρήκα ποτε μου μια ενδιάμεση κατάσταση... Μπράβο σου που το πέτυχες (και μάλιστα με ελλεηνιδα)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.883
Πόντοι
41.129
πολύ θυμό κ να προλάβουν να "στην πουν" ρε παιδί μου ..
Χαλαρώστε μερικές. Οι σχέσεις δεν προκαταβάλονται.. Ούτε προαποφασίζονται.

Ενδεικτικά μερικά προφίλ (και δεν είναι τα μόνα, καθώς υπάρχουν πολλά χειρότερα)
(οι φωτό ανοίγουν)
η μια χοντρη η αλλη χωρισμενη με παιδια, ενα απο τα δυο η ακομα και τα δυο ειναι το μελλον της ελεηνιδας.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
να καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου...
εχω βγει σε βαθος χρονων με 10-15 κοπελες απο τιντερ κτλ.
γνωρισα κοπελες ολων των ειδων. επιγραμματικα θα αναφερω τα πιο αξιοσημειωτα.
1 αρκετα ομορφη με χρησιμοιησε.
1 μουναρα τουριστρια καναμε και διακοπες μαζι στο εξωτερικο.
1 παρθενα 24 χρονων με αρκετα θεματα.
1 φυσιολογικη σε γενικες γραμμες, εμφανισιμη με την οποια ειχαμε σχεση για χρονια αλλα δε μου βγηκε το παραπανω.
και τελος μια κοπελα με την οποια ειμαι τωρα και με καλυπτει σε πολυ μεγαλο βαθμο.
ελπιζω να παει καλα μεχρι τελους και ειναι ο λογος για τον οποιο απεχω απ το σπορ τον τελευταιο καιρο.

συμπερασμα...εκει μεσα υπαρχουν ολα τα ειδη γυναικων οπως και στην εξω ζωη αρα η γνωμη μου ειναι, χρησιμοποιηστε τα αλλα παραλληλα με τους υπολοιπους τροπους γνωριμιων και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει το καλο.
πριν χρονια το θεωρουσα γελοιο ολο αυτο αλλα πλεον ειναι μαλλον αναγκαιο κακο.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
κι ενα φιλαρακι το χρησιμοποιει χρονια και εχει τις επιτυχιες του.
ξεχασα να αναφερω και διπλο ραντεβου που κανονισα στα μπαμ με 2 τουριστριες και τον πηρα μαζι.
οταν τις ειδαμε απο κοντα τραυλιζε για ωρα απο το σοκ.
ειδικα η "δικια μου" ηταν απο τις ποιο ωραιες γκομενες που εχω κυκλοφορησει. πολυ ψωναρα με απιστευτο αερα και οπως ομολογησαν χρησιμοποιουν τις εφαρμογες ταξιδευοντας, για να περνανε καλα με ανθρωπους που ξερουν το μερος κτλ.
δυστυχως πηρα μονο κατι φιλακια για καληνυχτα και δεν την ξαναειδα. δεν καταφερα να κρυψω τον ενθουσιασμο μου και καπου την ξενερωσα.
ενω οι αλλοι δεν εδεσαν καν.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
674
Πόντοι
306
Όταν σου ζηταει για να κανεις εγγραφη ή εισοδο τον αριθμο του κινητου σου για να σου στειλουν κωδικο επαληθευσης, αυτο παιζει να φαινεται καπου μετα;

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Όταν σου ζηταει για να κανεις εγγραφη ή εισοδο τον αριθμο του κινητου σου για να σου στειλουν κωδικο επαληθευσης, αυτο παιζει να φαινεται καπου μετα;
αν ρωτας εμενα και καταλαβα καλα το ερωτημα....σβηνεις το μνμ και δεν φαινεται πουθενα οτι το χρησιμοποιεις περα απ την εφαρμογη.
για να ψαξεις ομως κοριτσια πρεπει να εισαι ενεργος αρα οποιος το χρησιμοποιει μπορει να σε δει.
μπορεις και να κανεις swipe χωρις να φαινεσαι αλλα ποιο το νοημα αφου δεν θα σε βλεπουν ουτε οι γκομενες. εκτος αν θες απλα να χαζεψεις τι παιζει.
διατηρω μια επιφυλαξη μηπως εχει αλλαξει κατι γτ απεχω καποιους μηνες.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
674
Πόντοι
306
γενικα ρωτησα οποιον ξερει. για την ακριβεια ρωταω, αν φαινεται καπου ο τηλεφωνικος μου αριθμος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
να καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου...
εχω βγει σε βαθος χρονων με 10-15 κοπελες απο τιντερ κτλ.
γνωρισα κοπελες ολων των ειδων. επιγραμματικα θα αναφερω τα πιο αξιοσημειωτα.
1 αρκετα ομορφη με χρησιμοιησε.
1 μουναρα τουριστρια καναμε και διακοπες μαζι στο εξωτερικο.
1 παρθενα 24 χρονων με αρκετα θεματα.
1 φυσιολογικη σε γενικες γραμμες, εμφανισιμη με την οποια ειχαμε σχεση για χρονια αλλα δε μου βγηκε το παραπανω.
και τελος μια κοπελα με την οποια ειμαι τωρα και με καλυπτει σε πολυ μεγαλο βαθμο.
ελπιζω να παει καλα μεχρι τελους και ειναι ο λογος για τον οποιο απεχω απ το σπορ τον τελευταιο καιρο.

Σε ποιο μέρος σου κάτσαν όλες αυτές,Αθήνα;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
γενικα ρωτησα οποιον ξερει. για την ακριβεια ρωταω, αν φαινεται καπου ο τηλεφωνικος μου αριθμος
όχι φορά παρτίδα ..

Τα πρώτα χρόνια του Tinder (2014, 2015) σου έβγαζε τις επαφές σε προτεραιότητα κ επίσης σου έλεγε αν έχετε κοινούς φίλους στο Facebook.
Και τα δυο κόπηκαν για ευνόητους λόγους.

Εδώ κ δυο χρόνια μπορείς να μπλοκάρεις κ μια επαφή σου για να μην σε βρει (αν βέβαια η επαφή σου συνδέεται με αριθμό κινητού και όχι με άλλο τρόπο..)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εγώ κατάλαβα ότι στο τι τερ εχιε μόνο μπετονιέρες τραβελι και πουστακια.. Όταν λέω εγώ όμορφη γκομενα δεν ψάχνετε από τέτοιες μαλακίες, γιατί έχει στρατό πυρφορων να την παράκαλανε,με λέτε χαζό..

ΔΕΝ σ'ακούν ρεεέεεεε τύπε!

ΔΕΝ φαίνεται πουθενά τύπε είναι προσωπικά δεδομένα ΜΗΝ άγχεσαι!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom