Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
Μάγκες, τα έχουμε ξαναπεί:

Τίντερ μόνο για καμμιά τουρίστρια! Εάν θέλετε να χαζεύετε για πλάκα μέσα (μιάς και δεν υπάρχουν οι εκπομπάρες της Σίας Λιαροπούλου πλέον), μια χαρά, είναι το ίδιο για γέλια και για κλάμματα η κατάσταση....

Προσωπικά, από ένα σημείο και μετά με έπιανε θλίψη βλέποντας όλες αυτές τις ναυαγημένες περιπτώσεις να μην έχουν στον ήλιο μοίρα! Μιλάω γι αυτά που περιγράφετε: χονδρές/άσχημες/αποτυχημένες υπάρξεις γεμάτες επιθετικότητα και συσσωρευμένο θυμό μέσα τους, που βλακωδώς πιστεύουν πως ΟΛΟΙ γύρω τους είναι παντελώς ηλίθιοι.
Πουλάνε την κουραδομαγκιά τους για 'προσωπικότητα' ενώ κατά βάθος γνωρίζουν πως δεν έχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρουν.
Παλιότερα είχα ασχοληθεί αρκετά, και πραγματικά, σχεδόν όλες οι ντόπιες με τις οποίες βγήκα βρίσκονταν σε κάποια τραγική κατάσταση.

Να ναι καλά και οι ψυχολόγοι που τους πουλάνε το παραμύθι 'κοίτα τον εαυτό σου/μην ανέχεσαι να σε πατάνε οι άλλοι/δεν εχεις εσύ το πρόβλημα-ΑΥΤΟΙ είναι κομπλεξικοί' κλπ. και χαπακώνουν και πολύ κόσμο κιόλας!

Ασχέτως εμφάνισης, μιλάμε για γυναίκες που κανένας δεν θέλησε να έχει κοντά του, κανένας δεν θέλησε να τους χαρίσει την μητρότητα, κανένας δεν επιθύμησε την παρουσία τους, περίσσεψαν και παρόλα αυτά ΑΠΑΙΤΟΥΝ πράγματα στα οποία δεν θα χουν πρόσβαση ποτέ!

Δε λέω πως είμαι ούτε ψυχικά υγιής, ούτε ευφυϊής, αλλά τουλάχιστον γνωρίζω συνειδητά πως θα πεθάνω μόνος λόγω των επιλογών μου στη ζωή! Και με στενοχωρεί που βλέπω χιλιάδες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα χωρίς να χουν πάρει χαμπάρι τα αυτονόητα, και να κακοπερνάνε βράζοντας στο καζάνι του μένους!

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
ΔΕΝ φαίνεται πουθενά τύπε είναι προσωπικά δεδομένα ΜΗΝ άγχεσαι!
αν φαίνονταν, θα το είχαν κλείσει το μαγαζί, χρόνια τώρα
οι μισοί κ οι μισές, είναι πειρατές εκεί μέσα

• Like
Αντιδράσεις: msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
να καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου...
εχω βγει σε βαθος χρονων με 10-15 κοπελες απο τιντερ κτλ.
γνωρισα κοπελες ολων των ειδων. επιγραμματικα θα αναφερω τα πιο αξιοσημειωτα.
1 αρκετα ομορφη με χρησιμοιησε.
1 μουναρα τουριστρια καναμε και διακοπες μαζι στο εξωτερικο.
1 παρθενα 24 χρονων με αρκετα θεματα.
1 φυσιολογικη σε γενικες γραμμες, εμφανισιμη με την οποια ειχαμε σχεση για χρονια αλλα δε μου βγηκε το παραπανω.
και τελος μια κοπελα με την οποια ειμαι τωρα και με καλυπτει σε πολυ μεγαλο βαθμο.
ελπιζω να παει καλα μεχρι τελους και ειναι ο λογος για τον οποιο απεχω απ το σπορ τον τελευταιο καιρο.

συμπερασμα...εκει μεσα υπαρχουν ολα τα ειδη γυναικων οπως και στην εξω ζωη αρα η γνωμη μου ειναι, χρησιμοποιηστε τα αλλα παραλληλα με τους υπολοιπους τροπους γνωριμιων και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει το καλο.
πριν χρονια το θεωρουσα γελοιο ολο αυτο αλλα πλεον ειναι μαλλον αναγκαιο κακο.

Για την πρώτη περίπτωση που αναφέρθηκες όταν λες σε χρησιμοποίησε τί ακριβώς εννοείς;;;; :think:
Σεξουαλικά ή οικονομικά;;;;;; :think::think:

Η τελευταία περίπτωση είναι η ιδανική!
Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις βρει το ιδανικό ποτέ ΔΕΝ ξέρεις εξάλλου!
Και ΜΗΝ ακούς μαλακίες του τύπου ΔΕΝ μπορεί ένας άνθρωπος να βρει κάτι αξιόλογο μέσα από το διαδίκτυο.. βλέπουμε και τους άλλους στα μαγαζιά με το κινητό στο χέρι που ντρέπονται να προσεγγίσουν μια γκόμενα σαν λούλες.. έχοντας την χυλόπιτα ως μόνιμο μενού στην ζωή τους!
ΔΕΝ θα παραβλέψω φυσικά το τουπέ των γυναικών τα τελευταία έτη.. ντίβες, απόμακρες, μπλαζέ που υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορήσουν ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση μονάχα και για ένα σου βλέμμα (αληθινό περιστατικό) !

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Για την πρώτη περίπτωση που αναφέρθηκες όταν λες σε χρησιμοποίησε τί ακριβώς εννοείς;;;; :think:
Σεξουαλικά ή οικονομικά;;;;;; :think::think:

Η τελευταία περίπτωση είναι η ιδανική!
Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις βρει το ιδανικό ποτέ ΔΕΝ ξέρεις εξάλλου!
Και ΜΗΝ ακούς μαλακίες του τύπου ΔΕΝ μπορεί ένας άνθρωπος να βρει κάτι αξιόλογο μέσα από το διαδίκτυο.. βλέπουμε και τους άλλους στα μαγαζιά με το κινητό στο χέρι που ντρέπονται να προσεγγίσουν μια γκόμενα σαν λούλες.. έχοντας την χυλόπιτα ως μόνιμο μενού στην ζωή τους!
ΔΕΝ θα παραβλέψω φυσικά το τουπέ των γυναικών τα τελευταία έτη.. ντίβες, απόμακρες, μπλαζέ που υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορήσουν ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση μονάχα και για ένα σου βλέμμα (αληθινό περιστατικό) !
ζουσε στο εξωτερικο για χρονια και γυρισε ελλαδα μονιμα.
της εκανα τον ταριφα για καποιες μερες και το αποκορυφωμα, την φιλοξενησα για 2 μερες χωρις ποτε να την αγγιξω. για την ακριβεια δεν το προσπαθησα καν αφου δε μου εδειξε ποτε να ψηνεται. μπορει να τα εκανα αυτα η εστω μερος τους ανθρωπινα και το μονο που της χρεωνω ειναι οι υπαινιγμοι του τυπου, τα βλεπω ολα και τα εκτιμω, δε μου εισαι αδιαφορος αλλα προτεραιοτητα μου ειναι να βρω σπιτι και γι αυτο δε μπορω να ασχοληθω με τα ερωτικα μεχρι να τακτοποιηθω. μετανιωνω που της επετρεψα να εκμεταλλευτει την καλοσυνη μου, τλχ αυτο ενιωσα. φυσικα δεν ηταν υποχρεωμενη να κανει κατι μαζι μου και ουτε απ την πλευρα μου ηθελα να το πιεσω, οποτε αν δεν υπηρχαν οι υπαινιγμοι θα ηταν ολα κομπλε.

πιθανον να το θυμαμαι εντονα επειδη ηταν το πρωτο μου κονε απ τα μεσα αυτα.

για καλη μου τυχη λιγες μερες αργοτερα βγηκα με μια πολυ ομορφη και ξηγημενη τουριστρια.
αφου περασαμε μονο ενα βραδυ παρεα γιατι την επομενη εφευγε, κολλησαμε τοσο πολυ που κρατησαμε επαφη και μετα απο 2 μηνες πηγαμε παρεα ταξιδι στο εξωτερικο.

και το αποκορυφωμα οπως ηδη εγραψα ειναι η κοπελα με την οποια ειμαι τωρα και ελπιζω να πανε ολα καλα.

σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ανταποδιδω αν δεν την εχεις βρει ηδη.

ολους τους ακουω αλλα ειναι λογικο να κρινω κυριως απ τις προσωπικες μου εμπειριες και των γνωστων και φιλων.

συμφωνω οτι οι κοπελες και ειδικα οι ελλεεινιδες εχουν χαλασει πολυ, για λογους που εχουμε αναφερει κατα καιρους αλλα ο ψαχνων βρισκει, ο παιζων χανει και ο πινων μεθα.

στο ερωτημα λοιπον του νηματος απαντω: ναι αξιζει να το εχεις παραλληλα και χαλαρα με αλλες δραστηριοτητες που σε γεμιζουν ενω παραλληλα σε βοηθουν να γνωρισεις αυτο που ψαχνεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ετσι ξηγουνται οι αντρες
1647368714170.png

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.461
Πόντοι
3.786
πρεπει να καταλαβει η αλλη οτι εισαι ετοιμος να φυγεις
Σωστός.Στη δική σου περίπτωση βέβαια αντιπρότεινε από μόνη της την αυριανή μέρα.Αν δεν το κάνει όμως,τι γίνεται;Οριστικό άκυρο κατά τη γνώμη μου ρίχνει σε εκείνη την περίπτωση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σωστός.Στη δική σου περίπτωση βέβαια αντιπρότεινε από μόνη της την αυριανή μέρα.Αν δεν το κάνει όμως,τι γίνεται;Οριστικό άκυρο κατά τη γνώμη μου ρίχνει σε εκείνη την περίπτωση
εε σιγα...μια λιγότερο αμα δε κάτσει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ ειμαι υποχρεωμένος να παιξω το παιχνίδι που μου καθορίζει η συνείδηση μου, τώρα αν αυτές θέλουν μαλακες ( γιατί τους βολευει) αυτό είναι δικό τους θέμα

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Μάγκες, τα έχουμε ξαναπεί:

Τίντερ μόνο για καμμιά τουρίστρια! Εάν θέλετε να χαζεύετε για πλάκα μέσα (μιάς και δεν υπάρχουν οι εκπομπάρες της Σίας Λιαροπούλου πλέον), μια χαρά, είναι το ίδιο για γέλια και για κλάμματα η κατάσταση....

Προσωπικά, από ένα σημείο και μετά με έπιανε θλίψη βλέποντας όλες αυτές τις ναυαγημένες περιπτώσεις να μην έχουν στον ήλιο μοίρα! Μιλάω γι αυτά που περιγράφετε: χονδρές/άσχημες/αποτυχημένες υπάρξεις γεμάτες επιθετικότητα και συσσωρευμένο θυμό μέσα τους, που βλακωδώς πιστεύουν πως ΟΛΟΙ γύρω τους είναι παντελώς ηλίθιοι.
Πουλάνε την κουραδομαγκιά τους για 'προσωπικότητα' ενώ κατά βάθος γνωρίζουν πως δεν έχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρουν.
Παλιότερα είχα ασχοληθεί αρκετά, και πραγματικά, σχεδόν όλες οι ντόπιες με τις οποίες βγήκα βρίσκονταν σε κάποια τραγική κατάσταση.

Να ναι καλά και οι ψυχολόγοι που τους πουλάνε το παραμύθι 'κοίτα τον εαυτό σου/μην ανέχεσαι να σε πατάνε οι άλλοι/δεν εχεις εσύ το πρόβλημα-ΑΥΤΟΙ είναι κομπλεξικοί' κλπ. και χαπακώνουν και πολύ κόσμο κιόλας!

Ασχέτως εμφάνισης, μιλάμε για γυναίκες που κανένας δεν θέλησε να έχει κοντά του, κανένας δεν θέλησε να τους χαρίσει την μητρότητα, κανένας δεν επιθύμησε την παρουσία τους, περίσσεψαν και παρόλα αυτά ΑΠΑΙΤΟΥΝ πράγματα στα οποία δεν θα χουν πρόσβαση ποτέ!

Δε λέω πως είμαι ούτε ψυχικά υγιής, ούτε ευφυϊής, αλλά τουλάχιστον γνωρίζω συνειδητά πως θα πεθάνω μόνος λόγω των επιλογών μου στη ζωή! Και με στενοχωρεί που βλέπω χιλιάδες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα χωρίς να χουν πάρει χαμπάρι τα αυτονόητα, και να κακοπερνάνε βράζοντας στο καζάνι του μένους!
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.&-

Μιλάμε για γυναίκες που δεν πιάνουν ούτε 4/10 και εκεί μέσα τις κάνουν να νιώθουν θεές. Ειδικά οι Ελληνίδες.Κακα τα ψέμματα αν η άλλη ψάχνεται στο τιντερ κάπου θα έχει χοντρό θέμα,όσες δε είναι και κάπως εμφανίσιμες τότε σίγουρα έχουν άπειρα ψυχολογικα.
Δεν λέω μπορεί να κάτσει κάνα γαμησι αλλά κυρίως τουρίστριες ή αλλοδαπές που είναι Ελλάδα για δουλειά/σπουδές.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
ετσι ξηγουνται οι αντρες
1647368714170.png
αν μου επιτρεπεις και θες τη γνωμη μου...
ειναι λαθος αυτο που κανεις να πιεζεις, προκαταβαλλεις. δειχνει ανασφαλεια και τις φρικαρει.
κανεις μια προταση ομορφα κι ωραια και περιμενεις απαντηση.
ιδανικα θα δεχτει και κανονιζεις η εστω θα κανει αντιπροταση.
αν απλα αρνηθει, ισως αξιζει να επανελθεις καποιες μερες αργοτερα αλλα χωρις σποντες του τυπου, αν αρνηθεις παλι κτλ.
οι πιθανοτητες θα ειναι ηδη μειωμενες αλλα αν πιστευεις οτι αξιζει το κανεις.
προσοχη, χωρις σποντες και πιεση γιατι δειχνει ανασφαλεια ξαναλαεω.
γενικα θελουν χαλαρη προσεγιση και να μην δειχνεις οτι καιγεσαι μεχρι να δεσει το γλυκο. το μετα ειναι αλλη ιστορια.
ζεστη-κρυο οπως οι ιδιες ομολογουν τις εξιταρει.

φιλικα και με διαθεση μονο να βοηθησω αν δεν λεω αρλουμπες. αυτα εχω μαθει οτι ισχυουν στα τιντερ αλλα και στην εξω ζωη.

οι γυναικες θελουν εναν αντρα με προσωπικοτητα, ενδιαφεροντα και φιλοδοξιες και οχι καποιον να προσκολληθει πανω τους.

κανοντας τα λαθη αυτα για πολλα χρονια, κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα για την συντριπτικη τους πλειοψηφια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειναι λαθος αυτο που κανεις να πιεζεις, προκαταβαλλεις. δειχνει ανασφαλεια και τις φρικαρει.
αν απλα αρνηθει, ισως αξιζει να επανελθεις καποιες μερες αργοτερα αλλα χωρις σποντες του τυπου, αν αρνηθεις παλι κτλ.
γενικα θελουν χαλαρη προσεγιση και να μην δειχνεις οτι καιγεσαι μεχρι να δεσει το γλυκο. το μετα ειναι αλλη ιστορια.

φιλικα και με διαθεση μονο να βοηθησω αν δεν λεω αρλουμπες. αυτα εχω μαθει οτι ισχυουν στα τιντερ αλλα και στην εξω ζωη.

οι γυναικες θελουν εναν αντρα με προσωπικοτητα, ενδιαφεροντα και φιλοδοξιες και οχι καποιον να προσκολληθει πανω τους.

κανοντας τα λαθη αυτα για πολλα χρονια, κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα για την συντριπτικη τους πλειοψηφια.
σωστα και αυτα...απλως εχουμε διαφορετικη στρατηγικη στις γυναίκες,εγω πχ θα σου ελεγα ακριβως τα ιδια με την δικη μου τακτικη ομως καταλαβαινεις οτι βαριεμαι τωρα :tooth: ..να σαι καλα ομως!!

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
σωστα και αυτα...απλως εχουμε διαφορετικη στρατηγικη στις γυναίκες,εγω πχ θα σου ελεγα ακριβως τα ιδια με την δικη μου τακτικη ομως καταλαβαινεις οτι βαριεμαι τωρα :tooth: ..να σαι καλα ομως!!
εσυ ξερεις, εγω απλα σου εδωσα μια αλλη οπτικη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εσυ ξερεις, εγω απλα σου εδωσα μια αλλη οπτικη.
θα σου πω μια σκέψη επειδη καταλαβαίνω τι λες.Εχω αλλη στρατηγικη με τις γκόμενες εντος τιντερ και αλλη με τις γυναικες εκτος..με τις γυναίκες εκτος ειμαι καπως πιο χαλαρος ενω με τις τιντερουδες περισσοτερο πιεστικος.Εκει πιστεψε με επειδη πολιορκουνται απο πολλους μαζι,θελει πιεση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν και ολα αυτα περι /δεν μπορω,δε κανω δε ράνω,την αλλη βδομάδα,εχω πονοκέφαλο..κτλ ειναι μαλακιες γενικως...ειτε εντος τιντερ ειτε εκτος

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
θα σου πω μια σκέψη επειδη καταλαβαίνω τι λες.Εχω αλλη στρατηγικη με τις γκόμενες εντος τιντερ και αλλη με τις γυναικες εκτος..με τις γυναίκες εκτος ειμαι καπως πιο χαλαρος ενω με τις τιντερουδες περισσοτερο πιεστικος.Εκει πιστεψε με επειδη πολιορκουνται απο πολλους μαζι,θελει πιεση.
ειχα πει καποτε, πολυ παλια σε μια "τι θα γινει, θα βγουμε η θα συνεχιζεις να μου το παιζεις δυσκολη?" και βγηκαμε.
και μια αλλη "παμε στο ξενοδοχειο μου να δουμε το roma-liverpool?" και ηρθε.
συμπερασμα? οτι μαλακια και να πεις, αν γουσταρει πολυ θα ερθει. αν ομως ειναι στο ψαξιμο τοτε οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οι καβάτζες για αυτες ειναι οι "δευτεράτζες" ...εχω υπάρξει πρωτος,εχω υπάρξει και δευτερος ετσι πανε αυτα,αλλες θα σε γουσταρουν πολυ-λιγο-καθόλου...φαινονται αυτα.Οταν νιωθω οτι δεν ειναι καποια "in to you" που λενε,τοτε ξενερώνω και δε γουστάρω να με βάζει στην ακρη.

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ζουσε στο εξωτερικο για χρονια και γυρισε ελλαδα μονιμα.
της εκανα τον ταριφα για καποιες μερες και το αποκορυφωμα, την φιλοξενησα για 2 μερες χωρις ποτε να την αγγιξω. για την ακριβεια δεν το προσπαθησα καν αφου δε μου εδειξε ποτε να ψηνεται. μπορει να τα εκανα αυτα η εστω μερος τους ανθρωπινα και το μονο που της χρεωνω ειναι οι υπαινιγμοι του τυπου, τα βλεπω ολα και τα εκτιμω, δε μου εισαι αδιαφορος αλλα προτεραιοτητα μου ειναι να βρω σπιτι και γι αυτο δε μπορω να ασχοληθω με τα ερωτικα μεχρι να τακτοποιηθω. μετανιωνω που της επετρεψα να εκμεταλλευτει την καλοσυνη μου, τλχ αυτο ενιωσα. φυσικα δεν ηταν υποχρεωμενη να κανει κατι μαζι μου και ουτε απ την πλευρα μου ηθελα να το πιεσω, οποτε αν δεν υπηρχαν οι υπαινιγμοι θα ηταν ολα κομπλε.

πιθανον να το θυμαμαι εντονα επειδη ηταν το πρωτο μου κονε απ τα μεσα αυτα.

για καλη μου τυχη λιγες μερες αργοτερα βγηκα με μια πολυ ομορφη και ξηγημενη τουριστρια.
αφου περασαμε μονο ενα βραδυ παρεα γιατι την επομενη εφευγε, κολλησαμε τοσο πολυ που κρατησαμε επαφη και μετα απο 2 μηνες πηγαμε παρεα ταξιδι στο εξωτερικο.

και το αποκορυφωμα οπως ηδη εγραψα ειναι η κοπελα με την οποια ειμαι τωρα και ελπιζω να πανε ολα καλα.

σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ανταποδιδω αν δεν την εχεις βρει ηδη.

ολους τους ακουω αλλα ειναι λογικο να κρινω κυριως απ τις προσωπικες μου εμπειριες και των γνωστων και φιλων.

συμφωνω οτι οι κοπελες και ειδικα οι ελλεεινιδες εχουν χαλασει πολυ, για λογους που εχουμε αναφερει κατα καιρους αλλα ο ψαχνων βρισκει, ο παιζων χανει και ο πινων μεθα.

στο ερωτημα λοιπον του νηματος απαντω: ναι αξιζει να το εχεις παραλληλα και χαλαρα με αλλες δραστηριοτητες που σε γεμιζουν ενω παραλληλα σε βοηθουν να γνωρισεις αυτο που ψαχνεις.
τύπε αρρωστημένε της εριξα ενα γγαααμμμησι.....3 ωρες εκει μονοκοπανια!!και κωλο ολα...σε μια φαση αφου χυνω...ερχεται και μου λεει.."ωραια,τι κανουμε τωρα?" τι θες να κανουμε τις λεω ? μου λεει "εννοω θα το συνεχίσουμε η θα εξαφανιστεις?" τις λεω μην αρχισεις αυριο τα μηνυματα καλημερες καλησπερες καληνυχτες...."οχι μου λεει δε θα σε ζαλισω αρκει να ξερω οτι θες σχέση"....θα δουμε τις ειπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom