Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.457
Πόντοι
3.786
λιγα και καλα...το εχω ξανα πει νομιζω και σε αλλες κουβέντες εδω...οχι πολλα πολλα.πρωτα γαμάμε και μετα ρωταμε
Δεν ανοιγόμαστε πολύ εννοείς από την αρχή,όπως άλλωστε και σε γνωριμία σε οποιοδήποτε μέρος έξω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν ανοιγόμαστε πολύ εννοείς από την αρχή,όπως άλλωστε και σε γνωριμία σε οποιοδήποτε μέρος έξω
ναι ουτε πολλα ανοιγματα,ουτε πολλες πληροφορίες...μεινε στα του αγώνα,φυσικα αυτες θα προσπαθουν να αποσπουν οσα περισσότερα μπορουν πριν σου κάτσουν αλλα απεφυγε οσο μπορεις.Για αυτο και ποτε δεν μπορεσα να κανω κατι απο γνωστους-γνωστες γιατι τα ζωα εδω σε μας εχουν τοσες ανασφάλειες που κοιτάνε να παιξουν μπαλα απο κοντινο περιβάλλον εκ του ασφαλους...φυσικα αυτες οι μαλακιες ειναι μονο εδω σε μας...τα εχουμε ξανα πει αυτα

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
θα καταθεσω κι αυτο.
απο γκομενα σε γκομενα διαφερει πολυ και εξαρταται απο πολλες παραμετρους.
εμφανιση, ηλικια, παιδεια, φαση κτλ
προσπαθησα παραπανω να δωσω μια ιδεα του πως βλεπω εγω το θεμα, με βαση τις εμπειριες μου αλλα και γνωστων και φιλων.
θεωρω ομως οτι, ασχετα με ολες αυτες τις παραμετρους, υπαρχουν καποια αξιωματα, τα οποια και προσπαθησα να καταδειξω, σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.457
Πόντοι
3.786
θα καταθεσω κι αυτο.
απο γκομενα σε γκομενα διαφερει πολυ και εξαρταται απο πολλες παραμετρους.
εμφανιση, ηλικια, παιδεια, φαση κτλ
προσπαθησα παραπανω να δωσω μια ιδεα του πως βλεπω εγω το θεμα, με βαση τις εμπειριες μου αλλα και γνωστων και φιλων.
θεωρω ομως οτι, ασχετα με ολες αυτες τις παραμετρους, υπαρχουν καποια αξιωματα, τα οποια και προσπαθησα να καταδειξω, σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται.
Σαφώς και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.Συνέχισε κι εσύ σύμφωνα με τις δικές σου εμπειρίες

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
γενικα ρωτησα οποιον ξερει. για την ακριβεια ρωταω, αν φαινεται καπου ο τηλεφωνικος μου αριθμος
Υπαρχει καπου στις ρυθμισεις το εξης...
σου βγαζει την λιστα επαφων που εχεις στο κινητο σου, και μπορεις να μπλοκαρεις απο εκει την επαφη και το κινητο νουμερο που ειναι μαζι με την επαφη, να μην μπορει να σε δει στο τιντερ, σαν μπλοκ δηλαδη...
Το εκανα σε γκομενα που ειχα, και δεν πηρε χαμπαρι, ενω πηδουσα αλλη απο τιντερ...
Αν εκανε πχ η γκομενα τιντερ απο το κινητο της νουμερο, δεν θα με εβλεπε γιατι εγω την ειχα κανει μπλοκ...
Μονο απο αλλο κινητο νουμερο θα με εβλεπε

Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μου,
θα εκθέσω και εγω την άποψη μου πέρι tinder,badoo και όλων αυτών των μαλακιών που υποτίθεται "βοηθάνε" εμάς τους άντρες για γαμήσι ή σχέση,δύο χρόνια ήμουν εθισμένος σε αυτά και ξέρετε πολλές φορές σαν μερακλής εγώ έβρισκα φβ,κινητά τηλέφωνα και τώρα τι να σας πώ; έχω πάει μέχρι και σε αστυνομικό τμήμα λόγω αυτών,ευτυχώς δεν έγινε κάτι απλώς στην απελπισία μου να μου δώσει ΣΗΜΑΣΙΑ κάποια κοπέλα απο εκεί μέσα κατέληξα να πω κάτι ακραίο αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω.Συμπέρασμα:Σε οποιαδήποτε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για εσάς καμία μουνάρα ή θεογκόμενα,έτσι λοιπόν ακολουθήστε την πεπατημένη...που ποια είναι αυτή; πας σε μπουρδέλο ή studio ή call girl και τελειώνει η υπόθεση...όσο για μένα έχασα την παρθενιά μου τώρα πρόσφατα.Μέχρι τα 21 μου χρόνια ήμουν παρθένος,δεν έχω κάνει σχέση ΠΟΤΕ,και για αυτό μπήκα στον πειρασμό να φτιάξω σαίτ γνωριμιών,που μόνο μπελάδες μου έφεραν σε νομικό κυρίως επίπεδο(παρενοχλήσεις κλπ).Α και κάτι τελευταίο είμαι καινούργιος τύπος και ομολογώ οτι είναι πολύ ευχάριστο που έχω την δυνατότητα αυτή να μιλάω με έμπειρους ανθρώπους:cheesy:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.227
Πόντοι
456
Γνώρισα περισυ το καλοκαίρι γυναίκα γύρω στα 40 πάνω σε δουλειά . Έπαιξε φάση που δεν την προχώρησα. Εργασιομανής χωρίς χρόνο για σχέσεις από ότι είπε και όταν ρώτησα πως την βγάζεις είπε να είναι καλά το tinder. Τα Στάνταρντ της βέβαια υψηλά αλλά μου έδωσε να καταλάβω παρολο οτι δεν το πίστευα μέχρι που το είπε οτι το σεξ μόνο για το σεξ , μέσω τιντερ υπάρχει … βρισκόμαστε γαμιομαστε και δεν σε ξέρω δεν με ξερεις . Από τότε προσπάθησα αλλά όχι φανατικά , φυσικά χωρίς δική μου φωτό (ακόμη πιο δύσκολο) χωρίς αποτέλεσμα … όποτε ακόμα για μένα το αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω οτι είναι εγγυημένο .

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
501
Πόντοι
21
Πόλεμος , προσφυγιά , δυστυχία

Συνημμένα

• 8D0CE64C-0FAB-47DF-93F5-467381BD0B3C.jpeg
    8D0CE64C-0FAB-47DF-93F5-467381BD0B3C.jpeg
    308,7 KB · Εμφανίσεις: 240
  • 7005B634-C7D9-442C-9296-6621B522088E.jpeg
    7005B634-C7D9-442C-9296-6621B522088E.jpeg
    397,4 KB · Εμφανίσεις: 230
  • B19302C0-9A47-4E17-AC5C-E871C27F7564.png
    B19302C0-9A47-4E17-AC5C-E871C27F7564.png
    5,4 MB · Εμφανίσεις: 229

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Πόλεμος , προσφυγιά , δυστυχία
Πω πω τι τρελοκομεία είναι αυτά.
Μας έχουν κάνει βουντού οι ελληνίδες και οι πιο τρελές Ουκρανές έρχονται εδώ. Είμαστε καταραμένοι δεν εξηγείται διαφορετικά :confused:
:cry::undecided-old:

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Καλησπέρα μάγκες μου,
θα εκθέσω και εγω την άποψη μου πέρι tinder,badoo και όλων αυτών των μαλακιών που υποτίθεται "βοηθάνε" εμάς τους άντρες για γαμήσι ή σχέση,δύο χρόνια ήμουν εθισμένος σε αυτά και ξέρετε πολλές φορές σαν μερακλής εγώ έβρισκα φβ,κινητά τηλέφωνα και τώρα τι να σας πώ; έχω πάει μέχρι και σε αστυνομικό τμήμα λόγω αυτών,ευτυχώς δεν έγινε κάτι απλώς στην απελπισία μου να μου δώσει ΣΗΜΑΣΙΑ κάποια κοπέλα απο εκεί μέσα κατέληξα να πω κάτι ακραίο αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω.Συμπέρασμα:Σε οποιαδήποτε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για εσάς καμία μουνάρα ή θεογκόμενα,έτσι λοιπόν ακολουθήστε την πεπατημένη...που ποια είναι αυτή; πας σε μπουρδέλο ή studio ή call girl και τελειώνει η υπόθεση...όσο για μένα έχασα την παρθενιά μου τώρα πρόσφατα.Μέχρι τα 21 μου χρόνια ήμουν παρθένος,δεν έχω κάνει σχέση ΠΟΤΕ,και για αυτό μπήκα στον πειρασμό να φτιάξω σαίτ γνωριμιών,που μόνο μπελάδες μου έφεραν σε νομικό κυρίως επίπεδο(παρενοχλήσεις κλπ).Α και κάτι τελευταίο είμαι καινούργιος τύπος και ομολογώ οτι είναι πολύ ευχάριστο που έχω την δυνατότητα αυτή να μιλάω με έμπειρους ανθρώπους:cheesy:
Τι σαιτ εφτιαξες φιλε ?

Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Τι σαιτ εφτιαξες φιλε ?
Έφτιαξα όλες τις εφαρμογές γνωριμιών που μπορεί να βρει κανείς ελεύθερα στο διαδίκτυο, αλλά έμεινα πολύ απογοητευμένος από όλη την κατάσταση για αυτό να φλερτάρετε έξω ζωντανά με πραγματικούς ανθρώπους και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο, αυτή την εντύπωση και αλήθεια αποκόμισα... Και μάλλον είναι η πιο λογική και σωστή

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261

Εφραιμια​

19

3 kilometers away

Στείλε ινστα εδώ δεν πολύ μπαίνω
@...

πας ινστα λοιπον να δεις το κελεπουρι και σου βγαινει αυτο.
  • 0 posts

This Account is Private​

Follow to see their photos and videos.

:2funny::klapste::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261

Z​

34

5 kilometers away

Αναζητώ παρέα για να κατεβαίνουμε μαζί στις πορείες.
Άντε και καμιά συνέλευση, αν και μεγάλωσα και βαριέμαι εύκολα πια.
Αποκλείονται φασαίοι, ασφαλίτες, τρέντουλες και μηδένια.
Δεκτοί κνήτες, συνταξιούχοι των ΚΝΑΤ ή πάνκηδες.
Venceremos

:2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261

Katerina​

50

5 kilometers away

Mind tripper..
Μόνο αν σου αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες.. bbw
Επιθυμώ "ιδιαίτερα" μυαλά.. μην με ρωτήσεις τι σημαίνει αυτό.. αν το έχεις, το ξέρεις ήδη..

(Μα τι γίνεται...; Είστε όλοι σούπερ wow με κοιλιακούς.. κάνοντας σκι.. ,πάνω σε ελέφαντες.. και βιαστικοί;...)

πιμποδικηγορος αλερτ
Hungry Food GIF

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
φίλε που να δεις και αυτές που δε γράφουν τίποτα και είναι όλο ...εκπλήξεις.

Εγώ είμαι 43, όπως είναι λογκό μου κάνουν Like αντίστοιχες ηλικίες.

Η γυναίκα 38+ όταν γνωρίσει άντρα πάνω απο 40 θα κοιτάξει αμέσως πορτοφόλι. Επίσης παίζει πολύ η ερώτηση "εσύ πώς και δεν έχεις παντρευτεί;". Ψάχνει δηλαδή οικονομική στήριξη και κάποιον που να είναι είναι ψυχοπαθής.

Η γυναίκα 38+ που θέλει πούτσα θα βρει ένα πιτσιρικά που θα τον έχει τώρα έλα ,τώρα φύγε, μην παίρνεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ.

Συμπέρασμα: Οι νέοι και ωραίοι πυροβολάτε χωρίς αύριο. Για μένα πλέον μόνο ταξίδια στο εξωτερικό και τουρίστριες. Με τις Ελληνίδες μετά από τόσα αποτυχημένα ραντεβού, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δε βγαίνει άκρη.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
φίλε που να δεις και αυτές που δε γράφουν τίποτα και είναι όλο ...εκπλήξεις.

Εγώ είμαι 43, όπως είναι λογκό μου κάνουν Like αντίστοιχες ηλικίες.

Η γυναίκα 38+ όταν γνωρίσει άντρα πάνω απο 40 θα κοιτάξει αμέσως πορτοφόλι. Επίσης παίζει πολύ η ερώτηση "εσύ πώς και δεν έχεις παντρευτεί;". Ψάχνει δηλαδή οικονομική στήριξη και κάποιον που να είναι είναι ψυχοπαθής.

Η γυναίκα 38+ που θέλει πούτσα θα βρει ένα πιτσιρικά που θα τον έχει τώρα έλα ,τώρα φύγε, μην παίρνεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ.

Συμπέρασμα: Οι νέοι και ωραίοι πυροβολάτε χωρίς αύριο. Για μένα πλέον μόνο ταξίδια στο εξωτερικό και τουρίστριες. Με τις Ελληνίδες μετά από τόσα αποτυχημένα ραντεβού, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δε βγαίνει άκρη.

Συμφωνώ, εν μέρει.Οι παντρεμένες 35+, που δεν θέλουν να χωρίσουν, ψάχνουν για κάποιο διακριτικό,που να τις γοητεύσει,να νιώθουν ότι δεν θα τις εκθέσεις και φυσικά να τις πηδαει καλα.Αυτό μπορεί να συμβεί και χωρίς δυνατό πορτοφόλι, ενώ εμπιστεύονται πιο εύκολα παντρεμένους που είναι σε ανάλογη φάση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ, εν μέρει.Οι παντρεμένες 35+, που δεν θέλουν να χωρίσουν, ψάχνουν για κάποιο διακριτικό,που να τις γοητεύσει,να νιώθουν ότι δεν θα τις εκθέσεις και φυσικά να τις πηδαει καλα.Αυτό μπορεί να συμβεί και χωρίς δυνατό πορτοφόλι, ενώ εμπιστεύονται πιο εύκολα παντρεμένους που είναι σε ανάλογη φάση
αυτες συνήθως δεν εχουν φωτο στο τιντερ...για αυτο και καποιες φορες σκλοραρω δεξια,γιατι μια στο τοσο μπορει να ειναι καποια καλη που απλα να θελει να κρυφτει (συνηθως κρυβεται ρινόκερος..αλλα δε βαριεσαι)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειχα βγαλει περυσι στις καραντινες ενα καλο μουνι ...35ρα υποπλοιαρχος ηταν και ειχε βάλει φωτο πλατη,αλλα αρχιζε και αυτη τις μαλακιες περι "θελω παιδι αμεσα,ΤΩΡΑ,αν γίνεται να με γκαστρωσεις και μεσα απο το τιντερ"

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ειχα βγαλει περυσι στις καραντινες ενα καλο μουνι ...35ρα υποπλοιαρχος ηταν και ειχε βάλει φωτο πλατη,αλλα αρχιζε και αυτη τις μαλακιες περι "θελω παιδι αμεσα,ΤΩΡΑ,αν γίνεται να με γκαστρωσεις και μεσα απο το τιντερ"
Αυτές είναι μόνο αν είσαι 50χρονών ή έχεις ήδη κανά παιδί και θέλεις σχέση,αλλιώς μόνο πούτσα.

Κατά καιρούς έχω γαμήσει κάτι τέτοιες που μπορεί να τις είχα και στο instagram
και μετά κάποιο διάστημα έβλεπα να ποστάρει η άλλη φωτό με γκόμενο ή φουσκωμένη κοιλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom