Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
θα το στριμώξω οπως του αρμόζει,και θα το τιμωρίσω
Αλύπητα τύπε. Χωρίς τύψεις!θα το στριμώξω οπως του αρμόζει,και θα το τιμωρίσω
Τιτανικος η τυπισσα.Joanna Xenite, 37
Graphic Designer
About me
Ψηλή, πολύ παχιά, με τις τρέσες μέχρι τον αφαλό! Ασχολούμαι με την γραφιστική (λατρεύω την τέχνη της επεξεργασίας εικόνας, βίντεο κ.λ.π.) Έχω λατρεία προς ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ και είμαι υπέρ του βιγκανισμού. Είμαι και θα είμαι ένθερμη φεμινίστρια, αντιρατσίστρια μέχρι να αλλάξουν τα καθεστώτα που υπάρχουν στη χώρα. Έχω διπολική διαταραχή & δεν το έχω πολύ με τις εξόδους, ωστόσο θέλω να κάνω φίλους,ιντερνετικά για αρχή. Δεν υποστηρίζω καμία θρησκεία, μα ίσως υπάρχει κάτι ανώτερο. ? ! Χena Fan ! ?
πιμποδικηγορος αλερτ
Επιβεβαιώνω... οι πούστρες στο Tinder έχουν αρχίσει και κάνουν female accounts! Μου σκάνε πολύ περισσότεροι από ότι παλαιότερα!
απλα σε εχουν καταλαβει ΠΙΝΑΤ γι'αυτοΕπιβεβαιώνω... οι πούστρες στο Tinder έχουν αρχίσει και κάνουν female accounts! Μου σκάνε πολύ περισσότεροι από ότι παλαιότερα!
Ειναι πουριτανες οι ελλεινηδες φιλε και 10 χρονια πισω??Επειδή η μοίρα και τα χρόνια το έφεραν και μένω επαρχία, άνοιξα τιντερ. Απορώ ρε αλάνια, πως γίνεται να μιλάω με όλες τις εθνικότητες και μόνο οι Ελληνίδες να μην ματσαρουν. Όσες λίγες έκαναν ματς είναι κάτι τελειωμένα δαμαλια.
ίσως και να εισαι τυχερός.Επειδή η μοίρα και τα χρόνια το έφεραν και μένω επαρχία, άνοιξα τιντερ. Απορώ ρε αλάνια, πως γίνεται να μιλάω με όλες τις εθνικότητες και μόνο οι Ελληνίδες να μην ματσαρουν. Όσες λίγες έκαναν ματς είναι κάτι τελειωμένα δαμαλια.
oλες καταλάθος μπήκανε και κατα λάθος τον φάγανεΒιολέτα
25
Digital Art And Cinema
16 kilometers away
Δεν ξέρω πως έφτασα εδώ μέσα? Επίσης δεν ξερω πως λειτουργεί αυτη η εφαρμογή!
Ειμαι 19 και μου αρέσουν τα κρύα αστεία (τα πολυ κρύα!)
φιλεναδα του σταθαρα μαλλον ?
το θέμα δεν ειναι οτι αυτες ειναι ηλίθιες,αλλα κατα πόσο πιστευουν οτι ο αλλος ειναι ηλίθος.ίσως και να εισαι τυχερός.
Ελληνίδες 35-45 στο Tinder: Τις συναντάς απο κοντά και σου λένε 'α εγώ μόλις πριν από ένα μήνα τον άνοιξα το λογαριασμό" ή "να ξέρεις μόνο με εσένα και με έναν άλλο έχω βρεθεί μέσω tinder". Μιλάμε για μυαλά 150 χρόνια πίσω. Λες και ο άντρας θα κάτσει να ασχοληθεί με πόσους έχει βγει. Κατά βάση θέλουν με εξαίρεση λίγες που θέλουν να κερατώσουν τον άντρα τους στα κρυφά ,οι περισσότερες προσπαθούν τα τυλίξουν το γαμπρό και περιμένουν αυτό να γίνει με το πρώτο ραντεβού.
Φέτος έχω αποφασίσει ότι θα ασχολούμαι λιγότερο με το Tinder. Έτσι και αλλιώς τον καιρό μου συνήθως χάνω.
εσυ θα γαμήσεις σίγουρα αλλωστε ειπαμε και πλούσιος και γαμιας με τα tattoo....Ρε λες; Μπας και γαμησουμε και δούμε άσπρη μέρα.
Απ' την άλλη προτιμώ και τη παραδοσιακή οδό.
την εχω κανει (τον)και γω ματσ αυτη κατα λάθος....Το τελευταίο μου match...
Το θέμα είναι ποιός θα γαμήσει ποιόν όμως...