Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το tinder το χρησιμοποίησα έξι μήνες έτσι για χαβαλέ. Βρήκα μία παλιά γνωστή που ξεσκιζόμασταν παλαιοτερα και της τον έδωσα από την πρώτη μέρα που γίναμε match οπότε δεν μετράει.

Βρήκα μετά μία χωρισμένη και για κανένα τρίμηνο ξεσκιζόμασταν ανελέητα. Εν συνεχεία μία μαυρούλα φοιτήτρια που μείναμε στο τι θα μου κάνει και θα της κάνω και μέχρι εκεί.

Μετά το γύρισα σε badoo και εγινε πανικός από γιαγιάδες :cheesy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Joanna Xenite, 37​

Graphic Designer

About me​

Ψηλή, πολύ παχιά, με τις τρέσες μέχρι τον αφαλό! Ασχολούμαι με την γραφιστική (λατρεύω την τέχνη της επεξεργασίας εικόνας, βίντεο κ.λ.π.) Έχω λατρεία προς ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ και είμαι υπέρ του βιγκανισμού. Είμαι και θα είμαι ένθερμη φεμινίστρια, αντιρατσίστρια μέχρι να αλλάξουν τα καθεστώτα που υπάρχουν στη χώρα. Έχω διπολική διαταραχή & δεν το έχω πολύ με τις εξόδους, ωστόσο θέλω να κάνω φίλους,ιντερνετικά για αρχή. Δεν υποστηρίζω καμία θρησκεία, μα ίσως υπάρχει κάτι ανώτερο. ? ! Χena Fan ! ?

πιμποδικηγορος αλερτ
alarm amber alert GIF

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Joanna Xenite, 37​

Graphic Designer

About me​

Ψηλή, πολύ παχιά, με τις τρέσες μέχρι τον αφαλό! Ασχολούμαι με την γραφιστική (λατρεύω την τέχνη της επεξεργασίας εικόνας, βίντεο κ.λ.π.) Έχω λατρεία προς ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ και είμαι υπέρ του βιγκανισμού. Είμαι και θα είμαι ένθερμη φεμινίστρια, αντιρατσίστρια μέχρι να αλλάξουν τα καθεστώτα που υπάρχουν στη χώρα. Έχω διπολική διαταραχή & δεν το έχω πολύ με τις εξόδους, ωστόσο θέλω να κάνω φίλους,ιντερνετικά για αρχή. Δεν υποστηρίζω καμία θρησκεία, μα ίσως υπάρχει κάτι ανώτερο. ? ! Χena Fan ! ?

πιμποδικηγορος αλερτ
alarm amber alert GIF
Τιτανικος η τυπισσα.
Μεγα Ναυαγιο

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Επειδή η μοίρα και τα χρόνια το έφεραν και μένω επαρχία, άνοιξα τιντερ. Απορώ ρε αλάνια, πως γίνεται να μιλάω με όλες τις εθνικότητες και μόνο οι Ελληνίδες να μην ματσαρουν. Όσες λίγες έκαναν ματς είναι κάτι τελειωμένα δαμαλια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Βιολέτα​

25

Digital Art And Cinema

16 kilometers away

Δεν ξέρω πως έφτασα εδώ μέσα? Επίσης δεν ξερω πως λειτουργεί αυτη η εφαρμογή!
Ειμαι 19 και μου αρέσουν τα κρύα αστεία (τα πολυ κρύα!)

φιλεναδα του σταθαρα μαλλον :confused:?☃️❄️

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Michaella, 26​

beauty
ΙΕΚ

About me​

ΆΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΉΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΜΌΝΟ ΑΠΟ 33 ΕΤΏΝ Κ ΑΝΩ ΧΩΡΊΣ ΠΑΙΔΙΆ ΚΥΡΊΩΣ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ***** ΌΧΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΈΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΑΛΛΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ
**** ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ****

4η δοση αμεσα :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

nevveroddoreven

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Επειδή η μοίρα και τα χρόνια το έφεραν και μένω επαρχία, άνοιξα τιντερ. Απορώ ρε αλάνια, πως γίνεται να μιλάω με όλες τις εθνικότητες και μόνο οι Ελληνίδες να μην ματσαρουν. Όσες λίγες έκαναν ματς είναι κάτι τελειωμένα δαμαλια.
Ειναι πουριτανες οι ελλεινηδες φιλε και 10 χρονια πισω??

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
ρε τους βατσινοχλεχλεδοβλακες, τους πηρανε χαμπαρι... :tooth:

Christina, 42​

UNVAXXED ONLY., ΔΙΆΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΜΟΥ ΑΛΛΙΏΣ ΔΕΝ ΜΙΛΆΜΕ.
Melbourne University

About me​

I'm looking for a man (UNVAXXED, UNMASKED, knows and is against all the lies and illegal government mandates!), who honours and respects a woman, is interesting, has a sense of adventure and fun, has travelled, understands that for anything to be strong, loving & wonderful, it must be built on friendship and care. Not interested in one night stands, or just sex. NO. I ONLY WANT A QUALITY MAN to get to know and who wants to get to know me.. see what develops over time, friendship or romantically.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
ίσως και να εισαι τυχερός.

Ελληνίδες 35-45 στο Tinder: Τις συναντάς απο κοντά και σου λένε 'α εγώ μόλις πριν από ένα μήνα τον άνοιξα το λογαριασμό" ή "να ξέρεις μόνο με εσένα και με έναν άλλο έχω βρεθεί μέσω tinder". Μιλάμε για μυαλά 150 χρόνια πίσω. Λες και ο άντρας θα κάτσει να ασχοληθεί με πόσους έχει βγει. Κατά βάση θέλουν με εξαίρεση λίγες που θέλουν να κερατώσουν τον άντρα τους στα κρυφά ,οι περισσότερες προσπαθούν τα τυλίξουν το γαμπρό και περιμένουν αυτό να γίνει με το πρώτο ραντεβού.
Φέτος έχω αποφασίσει ότι θα ασχολούμαι λιγότερο με το Tinder. Έτσι και αλλιώς τον καιρό μου συνήθως χάνω.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Τώρα τρεις μέρες έχω βρει 5 γκόμενες. Με τις τρείς κρατάω επαφή για όταν ανέβω Αθήνα να τις πάρω η μία είναι Πάτρα κ είπε στην ψύχρα ότι θέλει μόνο πούτσα. Μια από Σαλόνικα νοσηλεύτρια,δεν έδινε σοσιαλ κ ήθελε κλήση από την εφαρμογή. Κάναμε κ είχε υφακι Μονικας Μπελούτσι ενώ ήταν Σωτηρία Μπέλλου με Ταμτάκος συνδυασμός.
Αθήνα κάτι βρίσκεις πιστεύω. Πολλά κροσακια κ γκέι όμως!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Βιολέτα​

25

Digital Art And Cinema

16 kilometers away

Δεν ξέρω πως έφτασα εδώ μέσα? Επίσης δεν ξερω πως λειτουργεί αυτη η εφαρμογή!
Ειμαι 19 και μου αρέσουν τα κρύα αστεία (τα πολυ κρύα!)

φιλεναδα του σταθαρα μαλλον :confused:?☃️❄️
oλες καταλάθος μπήκανε και κατα λάθος τον φάγανε :think:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ίσως και να εισαι τυχερός.

Ελληνίδες 35-45 στο Tinder: Τις συναντάς απο κοντά και σου λένε 'α εγώ μόλις πριν από ένα μήνα τον άνοιξα το λογαριασμό" ή "να ξέρεις μόνο με εσένα και με έναν άλλο έχω βρεθεί μέσω tinder". Μιλάμε για μυαλά 150 χρόνια πίσω. Λες και ο άντρας θα κάτσει να ασχοληθεί με πόσους έχει βγει. Κατά βάση θέλουν με εξαίρεση λίγες που θέλουν να κερατώσουν τον άντρα τους στα κρυφά ,οι περισσότερες προσπαθούν τα τυλίξουν το γαμπρό και περιμένουν αυτό να γίνει με το πρώτο ραντεβού.
Φέτος έχω αποφασίσει ότι θα ασχολούμαι λιγότερο με το Tinder. Έτσι και αλλιώς τον καιρό μου συνήθως χάνω.
το θέμα δεν ειναι οτι αυτες ειναι ηλίθιες,αλλα κατα πόσο πιστευουν οτι ο αλλος ειναι ηλίθος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε λες; Μπας και γαμησουμε και δούμε άσπρη μέρα.
Απ' την άλλη προτιμώ και τη παραδοσιακή οδό.
εσυ θα γαμήσεις σίγουρα αλλωστε ειπαμε και πλούσιος και γαμιας με τα tattoo....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τελευταίο μου match...
Το θέμα είναι ποιός θα γαμήσει ποιόν όμως...
:confused: :confused::confused::confused::confused:
την εχω κανει (τον)και γω ματσ αυτη κατα λάθος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom