Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
αμα σου πω οτι πατησα στο google να δω τι ειναι η κορατσαΚοράτσα
αμα σου πω οτι πατησα στο google να δω τι ειναι η κορατσαΚοράτσα
πολυ μπαζο και πολυ ναυαγιο οσο περναει ο καιρος.Μου εληξε και η τελευταια συνδρομη στο τιντερ.
Να μου κοπει το χερι αν ξανανεωσω
Δεν μπορεί να απαντάει σε όλουςNaya Luna, 43
photographer, translator, and a bucket of positive energy ;)
About me
Hello guys! Λίγα για μένα λοιπόν(μη ρωτάνε όλοι το ίδιο): Με λένε Ναταλή.Είμαι χορτοφάγος.Μένω Αθήνα.Δεν ψάχνω κάτι, βρίσκομαι εδώ γιατί έτσι και γιατί μπορώ.Είμαι sapiosexual (όποιος δν ξέρει τι σημαίνει,ρωτάει τν Google!), όποτε τσάμπα σφίγγετε τους κοιλιακούς σας και τα μπράτσα στις φώτο,θα πάθετε καμιά κήλη...ανησυχώ γμτ!Βάλτε και κάνα t-shirt πάνω σας κάλου κακού,μη σας φάνε κουνούπια τώρα που είναι η εποχή τους. Μου αρέσει να: *πλέκω κάλτσες από τρίχα δεινόσαυρου, *παίζω κρυφτό και ουρλιαχτό με τις κατσαρίδες, *συμμετέχω σε αγώνες ελεύθερης πτώσης με τη μούρη στο πάτωμα, *διαβάζω τις ετικέτες των σαμπουάν στη τουαλέτα (γιατί πάλι ξέχασα το κινητό στο σαλόνι!)Γενικά έχω πολλά hobbies. Να πατάτε το "x" όσοι είστε παντρεμένοι,αρραβωνιασμένοι΄,από έρωτα μεθυσμένοι,it's-complicated-δεσμευόμενοι ή σεξουαλικά στον εγκέφαλο χτυπημένοι.Everybody else is welcome.Δεν μπορώ όμως να απαντάω σε όλους,σεβαστείτε το.Οh, one last thing,don't be rude and boring.Humor is a must!
αφου βρισκεται εκει γιατι ετσι και γιατι μπορει ρε παιχτη... αλλα δε ψαχνει κατιΔεν μπορεί να απαντάει σε όλους
Η πουλάει φύκια ή δεν υπάρχει σωτηρία.
Εκτός από χορτοφάγα sapiosexual θα είναι σίγουρα και Αεκτζου με Φιλοπαναθηναικά αισθήματα και Αντιολυμπιακός
σε απλή συνδρομή, ναι, μόνο τυχαία .. Σαν gold χρήστης, μπορείς να δεις ποιος σου έχει κάνει likeΑν κάνεις like, για να σε δει πρέπει να κάνει τυχαία like και αυτή από ότι κατάλαβα.
κάτι μου λέει ότι ψηφίζει Σύριζακαιρο ειχα να μπω
Γαυράκι
48
Lives in Πειραιάς
Woman
14 kilometers away
Μη μου δειχνεις μπρατσα και τατού. Δείξε μου παλαμες με ρόζους. Μη μου δείχνεις το cabrio που σου πήρε ο μπαμπάς. Δείξε μου το σκούτερ που πήρες με τον κόπο σου. Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις με ακριβά εστιατόρια και σούσι. Πήγαινέ με στο ταβερνάκι της γειτονιάς, αλλά έχε με αγκαλιά!Εκει μετραω εγω τον αντρα! Απλό, γνησιο κι αυθεντικό! Με καλές και κακές πτυχές.Χωρίς δηθενιές. Αν δεν το'χεις, μη μπεις τον κόπο. Αν μενεις ακόμα με τους γονείς, πάτα Χ. Οι παντρεμένοι στη γυναικούλα σας!
για βιγκανομπαχαλοσατανιστρια και αναρχικη μαγισσα την εκοψα εγω παντως.κάτι μου λέει ότι ψηφίζει Σύριζα
ναι οκ αλλά και η gold συνδρομή τι νόημα έχει, αν αυτή δεν έχει gold συνδρομή δεν μπορεί να σε δεισε απλή συνδρομή, ναι, μόνο τυχαία .. Σαν gold χρήστης, μπορείς να δεις ποιος σου έχει κάνει like
Στην platinum συνδορμή (δεν έχω δοκιμάσει ποτέ) νομίζω μπορείς να στείλει μνμ χωρίς να έχεις ματσάρει με το προφίλ που σε ενδιαφέρει..
άμα δεν σε διαλέξει η ίδια η τύπισα από μόνη της επειδή σε θέλει και αυτή, τότε τι να το κάνεις το να έχει το gold ..ναι οκ αλλά και η gold συνδρομή τι νόημα έχει, αν αυτή δεν έχει gold συνδρομή δεν μπορεί να σε δει