Νέα

Τιμημένα profiles

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Χωρίς να έχω κάτι με κάποιον συγκεκριμένα (το εννοώ) πολύ με ξενερώνει αυτός ο χαρακτηρισμός.
Από το σήκωσε το το  XXXXμένο βγήκε ? :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ προτείνω ο τίτλος τιμημένος να βγαίνει στο σφυρί με σκοπό την αύξηση εσόδων του site η κάποια αγαθοεργία,κλπ.

b_banks80

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εχω να κανω αλλη προταση γιατι να υπαρχουν μονο τα τιμημενα μελη και να μην υπαρχουν και τα επικυρηγμενα μελη????
χαχαχαχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Χωρίς να έχω κάτι με κάποιον συγκεκριμένα (το εννοώ) πολύ με ξενερώνει αυτός ο χαρακτηρισμός.
Από το σήκωσε το το  XXXXμένο βγήκε ? :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ προτείνω ο τίτλος τιμημένος να βγαίνει στο σφυρί με σκοπό την αύξηση εσόδων του site η κάποια αγαθοεργία,κλπ.

Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς προτείνεις να υπάρξουν και ΧΧΧΧμημένα μέλη? :grin:

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλή ιδέα θα ήταν να έμπαινε ψηφοφορία για κάθε μέλος και σχόλια από τους άλλους χρηστες.
Της γριάς πουτάνας θα γινόταν.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Καλή ιδέα θα ήταν να έμπαινε ψηφοφορία για κάθε μέλος και σχόλια από τους άλλους χρηστες.
Της γριάς πουτάνας θα γινόταν.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Έχει γίνει στο παρελθόν (υπήρχε σχετικό post και ψηφοφορία του πιο δημοφιλούς μέλους). Δεν το προτείνω

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Όχι μονο δημοφιλούς xaxaxaxaxaxa

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ νομίζω ότι ζηλεύετε και τίποτα παρπάνω.

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:

[Για να δούμε πόσοι έχουν τελικά χιούμορ εδώ μέσα...]

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τώρα σώθηκες :) κατάρα το θεωρώ εγώ.
:dancing:  :dancing: :dancing:  :dancing: :dancing:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το σιγουρο ειναι οτι εχει βγει νεα φουρνια στελεχων που πρεπει να παρουν τα αξιωματα τους.
Να μη μεινουμε ομως στο Τιμημενο. Μπορουμε να βγαλουμε και νεα αξιωματα. Οπως ας πουμε Καφετζης (για την αξια ταξη των φραπεδιαρηδων), Νταβατζης (για τους φανατικους μπουρδελιαρηδες) Ηχοληπτης (για τους φανατικους των Στουντιο) και παει λεγοντας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
13 είμαστε όλοι και όλοι οι γαμημένοι, ούπς σόρρυ, τιμημένοι...μα τόση φασαρία πια?

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
και Tourist για τους φανατικούς των City Tours!

Excellent idea gobr!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ο κάθε moderetor να έχει και μία ιδιότητα (καφετζής, ηχολήπτης, νταβατζής, κλασικός, ποδολάγνος) κλπ και κάθε μέλος θα δηλώνει και αυτός την ιδιότητα του και θα μπαίνει κάτω από την εποπτεία του αρχηγού - mod. Θα κανονίζουμε να δίνουμε ομηρικές μάχες με βάση τα θέματα που ποστάρονται θα καλούμαστε να παίρνουμε κοινή θέση με βάση την πλειοψηφία της ιδιότητας μας π.χ. για την ευρωπαική προοπτική της χώρας, για την πουτάνα στην Σόλωνος, για τα μπουρδέλα που φεύγουν από τον Βαρδάρη. Εν συνεχεία θα ποστάρουμε τις απο κοινού θέσεις μας και θα ερχόμαστε σε "δημιουργικό διάλογο" με τους άλλους που ανήκουν σε άλλον mod - ιδιότητα. Κάτι σαν rolling playing game δηλαδή με κόμματα. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! :o

Κάτι σαν το  Είδηση(;)Σοκ αλλά πιό οργανωμένο :boobies: Θα θυμίζει κάτι από συνέδριο νεολαίας του (βάλτε όποιο κόμμα θέλετε) και κάτι από warcraft :sunglasses: :2funny:

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πάντως ο τρόπος που απονέμονται οι χαρακτηρισμοί στα profiles δεν είναι καθόλου μα καθόλου σωστός.
ΠΧ, εμένα με γράφει νέο μολονότι είμαι από τους πρώτους που γράφτηκαν σε αυτό εδώ το site τον Αύγουστο του 2005. Και αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν έχω πολλά post στο ενεργητικό μου.
Δηλαδή αν κάποιος δεν είναι μαιντανός και γράφει μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει πρέπει να επιβραβεύεται με την ιδιότητα 'νέος'????
Από την άλλη κάποιος που έχει postarei πολλές πληροφορίες για το κοινό καλό δικαιούται μάλλον υψηλότερο χαρακτηρισμό από κάποιον που απλά σχολιάζει ένα topic ή ένα post και πάει λέγοντας.
:sunglasses:

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο κάθε moderetor να έχει και μία ιδιότητα (καφετζής, ηχολήπτης, νταβατζής, κλασικός, ποδολάγνος) κλπ και κάθε μέλος θα δηλώνει και αυτός την ιδιότητα του και θα μπαίνει κάτω από την εποπτεία του αρχηγού - mod. Θα κανονίζουμε να δίνουμε ομηρικές μάχες με βάση τα θέματα που ποστάρονται θα καλούμαστε να παίρνουμε κοινή θέση με βάση την πλειοψηφία της ιδιότητας μας π.χ. για την ευρωπαική προοπτική της χώρας, για την πουτάνα στην Σόλωνος, για τα μπουρδέλα που φεύγουν από τον Βαρδάρη. Εν συνεχεία θα ποστάρουμε τις απο κοινού θέσεις μας και θα ερχόμαστε σε "δημιουργικό διάλογο" με τους άλλους που ανήκουν σε άλλον mod - ιδιότητα. Κάτι σαν rolling playing game δηλαδή με κόμματα. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! :o

Κάτι σαν το  Είδηση(;)Σοκ αλλά πιό οργανωμένο :boobies: Θα θυμίζει κάτι από συνέδριο νεολαίας του (βάλτε όποιο κόμμα θέλετε) και κάτι από warcraft :sunglasses: :2funny:

Ασε ρε νέος :P
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε μάγκες, πραγματικά

[size=10pt][size=10pt]GET A LIFE!!!!!![/size][/size]

Stories

Νέο!