Νέα

Τιμες για οδοντιατρικες εργασίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Θαθελα να ρωτήσω ,εάν καποιος ξερει από το θεμα αυτό, ποσο πανε οι τιμες για οδοντιατρικες εργασιες.Συγκεκριμένα,ενας οδοντίατρος μου ζητησε 1100 ευρω για μια γεφυρα .Τι ακριβως παιζει ,ρε παιδια? Δεν εχουνε πεσει σε αυτους οι τιμες καθολου? Σήμερα πιά ένα χιλιαρικο είναι σχεδόν δύο μισθοί,τι γινεται επι τελους ?

Στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) λειτουργούν κλινικές παροχής γενικής και εξειδικευμένης οδοντιατρικής περίθαλψης από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 8.30-12.30 πμ & 1.00-5.00 μμ., εκτός των περιόδων διακοπών του Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα, στις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές κλινικές της Σχολής παρέχονται υπηρεσίες στοματικής υγείας σε ασθενείς, αποκλειστικά στα πλαίσια της εκπαίδευσης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Το κόστος των υπηρεσιών για τον ασθενή είναι προκαθορισμένο ανά οδοντιατρική πράξη και εγκεκριμένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεδομένων των υψηλών τιμών που εκπρόσωποι του κλάδου αποδίδουν στα ακριβά υλικά και τα υψηλά λειτουργικά έξοδα ωθούν ασθενείς της Β. Ελλάδας να εκμεταλλευτούν τη γειτνίαση με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια και να κάνουν εκεί τις οδοντιατρικές τους εργασίες έως 4 φορές φθηνότερα. Ομως και ξένοι ασθενείς, κυρίως από ΗΠΑ και Αγγλία, θεωρούν την Ελλάδα φθηνή στην οδοντιατρική περίθλαψη. Για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί τουριστικά πακέτα, που συνδυάζουν διακοπές και οδοντιατρικές εργασίες.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Eχεις δικιο, μιλαω λοιπον για δυο δοντια και μια θηκη,χωρις κανενα σφραγισμα,απονευρωση κλπ.Ευχαριστω για την βοηθεια/υποδειξη.(και τους υπολοιπους για τα καλαμπούρια-απαραίτητα και αυτά!)

Θήκη χωρίς απονεύρωση δε νομίζω ότι γίνεται.Εγώ έβαλα πρόπερσι θήκη στην οδοντιατρική σχολή.Πολύ φθηνά,και πολύ καλή δουλειά από τη φοιτήτρια που είχε αναλάβει.Με την επίβλεψη πάντα καθηγητών σε κάθε βήμα.Ούτε πόνος,ούτε ταλαιπωρία.Το θέμα είναι να καταφέρεις να βρεις ραντεβού,και να υπάρχει ενδιαφέρον από τη σχολή να σε αναλάβουν.Δεν τους αναλαμβάνουν όλους όσους προσερχονται.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θήκη χωρίς απονεύρωση δε νομίζω ότι γίνεται.Εγώ έβαλα πρόπερσι θήκη στην οδοντιατρική σχολή.Πολύ φθηνά,και πολύ καλή δουλειά από τη φοιτήτρια που είχε αναλάβει.Με την επίβλεψη πάντα καθηγητών σε κάθε βήμα.Ούτε πόνος,ούτε ταλαιπωρία.Το θέμα είναι να καταφέρεις να βρεις ραντεβού,και να υπάρχει ενδιαφέρον από τη σχολή να σε αναλάβουν.Δεν τους αναλαμβάνουν όλους όσους προσερχονται.
Γινετε και χωρις....αν και δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι σε περιπτοση φλεγμονης γινετε αφαιρεση της θηκης απονευροση και ξανα τοποθετση της θηκης, υπαρχη τηλεφονο της σχολης αν ναι στηλε π.μ τυπε μου :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356

Ακριβώς το γνωρίζω και εγώ αυτό. Θήκη μονο με απονευρωση

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ταξιδακι στην ταιλανδη
για σεξ και για απονευρωσεις και γέφυρες...
σιγουρα θα βγαλετε τα εξοδα του ταξιδιου απο τα λεφτα που θα πληρωνατε στην ελλάδα....
για ψαξτετο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γινετε και χωρις....αν και δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι σε περιπτοση φλεγμονης γινετε αφαιρεση της θηκης απονευροση και ξανα τοποθετση της θηκης, υπαρχη τηλεφονο της σχολης αν ναι στηλε π.μ τυπε μου :rockon:

Στο λινκ του @ makhswrx υπάρχει το τηλέφωνο της Οδοντιατρικής Σχολής.
Εκεί θα δεις ότι -επειδή προφανώς γίνεται της πουτάνας από κόσμο- ημερομηνία για κλείσιμο ραντεβού υπάρχει μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• varna-1024x682.jpg