Νέα

Τιμες για οδοντιατρικες εργασίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Θαθελα να ρωτήσω ,εάν καποιος ξερει από το θεμα αυτό, ποσο πανε οι τιμες για οδοντιατρικες εργασιες.Συγκεκριμένα,ενας οδοντίατρος μου ζητησε 1100 ευρω για μια γεφυρα .Τι ακριβως παιζει ,ρε παιδια? Δεν εχουνε πεσει σε αυτους οι τιμες καθολου? Σήμερα πιά ένα χιλιαρικο είναι σχεδόν δύο μισθοί,τι γινεται επι τελους ?

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εμείς στο μπου έχουμε τα δόντια μας άντε καμία θήκη για λαιφσταιλ να βάλουμε.  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θαθελα να ρωτήσω ,εάν καποιος ξερει από το θεμα αυτό, ποσο πανε οι τιμες για οδοντιατρικες εργασιες.Συγκεκριμένα,ενας οδοντίατρος μου ζητησε 1100 ευρω για μια γεφυρα .Τι ακριβως παιζει ,ρε παιδια? Δεν εχουνε πεσει σε αυτους οι τιμες καθολου? Σήμερα πιά ένα χιλιαρικο είναι σχεδόν δύο μισθοί,τι γινεται επι τελους ?
τυπε να πας στον λακη33 ειναι μελος εδω και να τυ πεις οτι εισαι ΚΚΕ θα στα φιαξει τσαμπα  ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.060
Πόντοι
6.515

πηγαινε βουλγαρια τυπε  :S

Επισκέπτης
εισαι ατυχος τυπε , λειπει ο λακης  :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο λακης μονο με εμφυτευματα ασχολιοταν

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
πηγαινε βουλγαρια εκει φτιαχνουν βιδωτα με στριφωνια 100 ευρω το ενα

μπορει να σου κατσει και κανενα τυχερο ;-)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.117
Πόντοι
42.697

να σε στειλω σε εναν δικο μου καλο και φθηνο?
σου περναω μερικες φωτος απο παλαιοτερες δουλειες του

teeth+and+happy.jpg
teeth_1497108a.jpg
smile-teeth.jpg
a0bb2d0841a62246abcd485e8f455591.jpg

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

πέρα από πλάκα,το νουμερο αυτό δεν λέει τίποτα.....οδοντίατρος δεν είμαι,αλλά γνωριζω αρκετά πραγματα από συζητήσεις με φίλους γιατρούς.....
εχει σημασία ο αριθμός των δοντιών που καλυπτει η γεφυρα,πόσες θηκες χρειάζονται,αν απαιτούνται σφραγίσματα και απονευρώσεις,και πολλά αλλα......οι τιμες διαφέρουν αρκετά από γιατρό σε γιατρό,το ίδιο όμως και η ποιότητα της εργασίας και των υλικών.....

OP
OP
Μάκης Τσατσαρίδης
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
εχει σημασία ο αριθμός των δοντιών που καλυπτει η γεφυρα,πόσες θηκες χρειάζονται,αν απαιτούνται σφραγίσματα και απονευρώσεις,και πολλά αλλα......

Eχεις δικιο, μιλαω λοιπον για δυο δοντια και μια θηκη,χωρις κανενα σφραγισμα,απονευρωση κλπ.Ευχαριστω για την βοηθεια/υποδειξη.(και τους υπολοιπους για τα καλαμπούρια-απαραίτητα και αυτά!)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειμαι η μαλαμο και εχω το καλυτερο δοντι μπορει να ειναι ενα αλλα ειναι πολυ δυνατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom