Νέα

τηλεφωνικό σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Trina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trina

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο γκόμενος μου είναι στρατό κ ειλικρινά θέλω να του πω πράγματα... αλλά κολλάω... δεν είμαι καμιά πουριτανή περίεργη αλλά ειλικρινά όταν έρχεται εκείνη η ώρα που σκέφτομαι να το αρχίσω, να του πω κάτι... η γλώσσα μου κόμπος!
να μου πεις ούτε στο σεξ είμαι λαλίστατη... άντε κανένα "χτύπα με" "μμμμ ναι" "μ΄αρέσει" κ τέτοια, αλλά κατά τα άλλα δεν έχω κ τρανό λεξιλόγιο!
Εσείς τι θέλετε να ακούτε? τι σας αρέσει να λέει η κοπέλα?
Καμιά βοήθεια?

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
URL]]

OP
OP
Trina

Trina

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χάνω κάτι? κοπέλα εδώ!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Απλα πες του αυτο που αισθανεσαι εκεινη τη στιγμη... τι θα ηθελες να κανετε αν ηταν κοντα σου.. ετσι απλα! ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ο γκόμενος μου είναι στρατό κ ειλικρινά θέλω να του πω πράγματα... αλλά κολλάω... δεν είμαι καμιά πουριτανή περίεργη αλλά ειλικρινά όταν έρχεται εκείνη η ώρα που σκέφτομαι να το αρχίσω, να του πω κάτι... η γλώσσα μου κόμπος!
να μου πεις ούτε στο σεξ είμαι λαλίστατη... άντε κανένα "χτύπα με" "μμμμ ναι" "μ΄αρέσει" κ τέτοια, αλλά κατά τα άλλα δεν έχω κ τρανό λεξιλόγιο!
Καμιά βοήθεια?
Αν ντρεπεσαι να τους πει προστυχα,υπαρχει και η αλλη λυση,κανεις σεξ με αλλον και εκεινη τη στιγμη το παιρνεις τηλεφωνο και τον βαζεις να ακουσει :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καμιά βοήθεια?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:KalooooooooooooooooΜας επεισες.....θα σου προτεινα να το θεσης στο κοσμοπολιταν...

OP
OP
Trina

Trina

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καντάφι τα χαιρετίσματα μου...
sinnerman ισως κ να έχεις δίκιο...
pistolero σίγουρα σεξ με άλλον! καλό! [ειρωνεία]  :P
salieri ναι οκ... κανένα τιπ? δεν θέλω απλά να κάνω τηλεφωνικό σεξ... θέλω να κάνω και καλό τηλεφωνικό σεξ... να μην πω το τελειότερο  :P

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
salieri ναι οκ... κανένα τιπ? δεν θέλω απλά να κάνω τηλεφωνικό σεξ... θέλω να κάνω και καλό τηλεφωνικό σεξ... να μην πω το τελειότερο  :P
Να σου στειλω το κιν μου να κενεις προπονηση... :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
salieri ναι οκ... κανένα τιπ? δεν θέλω απλά να κάνω τηλεφωνικό σεξ... θέλω να κάνω και καλό τηλεφωνικό σεξ... να μην πω το τελειότερο  :P

εχει ροζ γραμμη η τζουλια στειλε του τον αριθμο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καμιά βοήθεια?

εχω κανει αρκετα τηλεφωνικα  :grin:

ηταν μια.... μαστορισσα η πουτανα..... το πως εσκουζε ενας θεος το ξερει

κριμα που δεν βρεθηκαμε τελικα να την  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: απο κοντα

θα την ματωνα μα την παναγια με ειχε βιδωσει ασχημα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: πρεπει να τη κοουτσαρει ο μορτης τυπε
τυπε μπορει να την σοκαρει ομως οταν την παρει τηλ και της χτυπαει τον πουτσο στο ακουστικο βγαζοντας κραυγες :2funny:

τρινα στο εχουν κανει ποτε αυτο? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom