Νέα

Τι βαζουν οι στριπτιτζουδες για να εχουν τοσο λειο δερμα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα phoenix13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαι εννοειται οτι οποια λεει "μην αγγιζεις" τρωει μαυρο αυτοματα.

Βέβαια υπάρχουν και αγαπούληδες εδώ μέσα που ... "σέβονται" τα κορίτσια.
Κουμμούνι , απόψε , προσπάθησε να μου την πει ,
ότι είμαι μισογύνης , επειδή καυχήθηκα ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Η ΠΡΩΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΕ CG ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ" .

Και ... ίδρωσαν τα αρχίδια μου ...
είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος ...
ειδικά όταν με εγκαλούν αναρχοκομμουνισταί ....

sasexo

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πες μας πως βγάζεις το λάδι απο το άλογο .Αυτό.

Δεν παει για βοηθεια …για σωτηρία ψάχνει ο κακομοιρης.

…ξενυχτάει τώρα το κακόμοιρο να βρει πως βγάζουν το λάδι από αλογο….
Ρε dude kκαταλαβαίνω  αυτο πρεπει να σε απασχολεί κανα διήμερο τωρα  ΄…αλλα ενα εικοσάρικο εχει το μπουρδελο το γαμημενο, αντε ματια μου να  να ξεθολώσεις και εάν δεν σου βγαίνουν τα ψιλά να τσοντάρουμε και εμείς 

Είπαμε  όταν δεν γαμαμε  να γραφουμε καμια μαλακια  εδώ να περναει η ωρα ,κάποιοι την εχουν βρει  αντίστροφα από ότι φαίνεται .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν παει για βοηθεια …για σωτηρία ψάχνει ο κακομοιρης.

…ξενυχτάει τώρα το κακόμοιρο να βρει πως βγάζουν το λάδι από αλογο….
Ρε dude kκαταλαβαίνω  αυτο πρεπει να σε απασχολεί κανα διήμερο τωρα  ΄…αλλα ενα εικοσάρικο εχει το μπουρδελο το γαμημενο, αντε ματια μου να  να ξεθολώσεις και εάν δεν σου βγαίνουν τα ψιλά να τσοντάρουμε και εμείς 

Είπαμε  όταν δεν γαμαμε  να γραφουμε καμια μαλακια  εδώ να περναει η ωρα ,κάποιοι την εχουν βρει  αντίστροφα από ότι φαίνεται .
Ελεγα να το αναμείξω με  του πουλιού το γάλα και να το πολυάω στην Ιαπωνία αλλά δεν με βοηθάς!!! :2funny:

Αντι να παραδεχτεις ότι εγραψες μαλακια μας την λες και απο πάνω; :2funny: :2funny:
Δεν πειράζει ,καλή καρδιά!!!

sasexo

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
“Μαλακια”  γιατι εδωσα μια σωστη πληροφορία? Ρε φιλε τέλειο δέρμα είχε , αυτό μου είπε αυτό έγραψα ,δεν εκανα και κλινικη μελετη.  Α ρε καλή καρδιά…τον τρελάνατε τον ανθρωπο στις μαλακιες….

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Scrub με αγριο σφουγγαρι,βουτυρο καριτέ και η κρεμα για το blacklight ειναι αυτή..

Περίεργοι όλοι..

Συνημμένα

• villagestreetwear_2312_1027949127.jpg
    villagestreetwear_2312_1027949127.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 17

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το βασικό είναι πως κάνουν αποτρίχωση με λέιζερ και μόνο.Όσες εχουν αναλογη υφή δέρματος,όχι αποκλειστικά οι επαγγελματίες είναι λόγω του τρόπου αποτρίχωσης.
Μετά από πάνω βάζουν body butter,λάδι σώματος ή κρέμα σώματος ενυδατική.Συνήθως με τροπικά αρώματα και πιθανόν και γκλίτερ για λάμψη.

Φτηνά και καλά στο sephora.
:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom