Επισκέπτης
μετα το ρεκτιφιε ενα περασμα με αυτο και ειναι κομπλε το δερμακάνουν και κυλινδρικό και επίπεδο ρεκτιφιέ μάλλον
μετα το ρεκτιφιε ενα περασμα με αυτο και ειναι κομπλε το δερμακάνουν και κυλινδρικό και επίπεδο ρεκτιφιέ μάλλον
για χειρουργεια καλα ειναι
Απο τη στιγμη που ολες μα ολες οι στριπτιτζουδες εχουν βελουδινο δερμα, αλλα καμια μα καμια γκομενα που εχω πηδηξει, πασπατεψει, μπαλαμουτιασει, δεν εχει κατι αντιστοιχο, προφανως κατι βαζουν οι πρωτες λογω της φυσεως του επαγγελματος τυπου κρεμα λογικα. Αν καποιος ξερει ας μας δωσει τα φωτα του. Δεν εχω βρει ικανοποιητικη απαντηση εως τωρα. Σε περιπτωση που ξερετε συγκεκριμενη κρεμα θα ηθελα να μου πειτε και που τη βρισκω, καποιο φαρμακειο ή sex shop ισως? Ευχαριστω.
ενημερωμενο σε βρισκω τυπεΤο βασικό είναι πως κάνουν αποτρίχωση με λέιζερ και μόνο.Όσες εχουν αναλογη υφή δέρματος,όχι αποκλειστικά οι επαγγελματίες είναι λόγω του τρόπου αποτρίχωσης.
Μετά από πάνω βάζουν body butter,λάδι σώματος ή κρέμα σώματος ενυδατική.Συνήθως με τροπικά αρώματα και πιθανόν και γκλίτερ για λάμψη.
Φτηνά και καλά στο sephora.
Το βασικό είναι πως κάνουν αποτρίχωση με λέιζερ και μόνο.Όσες εχουν αναλογη υφή δέρματος,όχι αποκλειστικά οι επαγγελματίες είναι λόγω του τρόπου αποτρίχωσης.
Μετά από πάνω βάζουν body butter,λάδι σώματος ή κρέμα σώματος ενυδατική.Συνήθως με τροπικά αρώματα και πιθανόν και γκλίτερ για λάμψη.
Φτηνά και καλά στο sephora.
θεαΩραίες φωτό βγάζω ε?
αν κρινω απο την γυναικα του bbw που ειναι και στριπτιζεζ χωριατικο λαδι
εναν ντενεκε λαδι θελει για τοσο κορμιΑυτή τύπε είναι το "Εν Ελλάδι" της Creta Farm ;)
Το αλογο να είναι κορονέικη ποικιλια ή μανάκι;Καλες οι μαλακ… για να γελαμε αλλά ο ανθρωπος ρωτάει σοβαρα.
Μια Ιαπωνεζα που ειχα με τελειο δερμα μου αποκάλυψε ότι έβαζε λοσιον από λαδι άλογου.
Και πολλα αλλα εβαζε …τελετουργία 1-2 ωρων πριν παει για υπνο αλλα μονο αυτό μου ειπε. Για τα άλλα καλύτερα που δεν εμαθα τι ήταν γιατι ισως δεν θα την πηδούσα.
Το αλογο να είναι κορονέικη ποικιλια ή μανάκι;
Ναι.Για πες...........ενδιαφερεσαι?
Ο νηματοθετης βρηκε ωραια δικαιολογια να χουφτωνει χωρις να φαινεται λιγουρης .
Kαι εννοειται οτι οποια λεει "μην αγγιζεις" τρωει μαυρο αυτοματα.Οι στριπτιτζούδες είναι για να τις χουφτώνουμε.