Δεν φταινε οι γονεις, αλλιως εμαθαν οι ανθρωποι και θελουν παντα το καλυτερο για τα παιδια τους.
Οταν μιλαμε για γονεις και οχι για ρεμαλια του κερατα.
Η ευθυνη ειναι στον καθενα απο εμας στο πως λαμβανει τα οσα του λενε οι γονεις του.
Επελεξα οταν τελειωσα το λυκειο να φυγω απο το σπιτι μου και να παω εθελοντης στο στρατο νωριτερα απο οτι ηταν η σειρα μου. Πηγα και οταν απολυθηκα εμεινα μονος μου, ουτε ταπερακια ουτε να πηγαινω απο εκει ουτε τιποτα. Μια χαρα ηταν και ειναι οι ανθρωποι, εγω επελεξα να ειμαι μακρυα απο ολους και να κανω αυτα που εγω θελω στη ζωη μου.
Καποιες φορες που επιχειρησε η μανα μου κατα καιρους να πει τα δικα της, της τα εκοψα με ομορφο τροπο. Οταν ξαναδοκιμασε να τα πει, της τα εκοψα λιγο πιο εντονα. Το καταλαβε και τελος. Δεν μου ξαναειπε τιποτα, ποτε.
Οταν ομως ενας αλλος μενει μαζι με τους γονεις του ενω εχει φτασει 30 ετων...αρχικα αυτος δεν ειναι αντρας. Δεν ειναι αντρικος τροπος ζωης, να μενεις ακομα με τους γονεις και να τρως φαγητο της μαμας και να σου πλενει και να σου καθαριζει ακομα η μανα σου. Συν τις αλλοις, ρεζιλικι να λες μενω με τους γονεις μου. Ακομα και να βρει γκομενα ενας τετοιος μαλακας, που θα τη παει; Εκει που κοιμαται η μανα του θα τη πηγαινει να γαμιουνται;
Ο καθενας επιλεγει το πως θα ζει. Οταν επιλεγεις να εισαι μαμακιας, θα εχεις και τη μανα να σου λεει τα οσα σου λεει.
Οταν εισαι αντρας, φευγεις, παλευεις μονος σου για ολα και οταν παει να πει κατι της το κοβεις και τελος.
Οταν εισαι ομως εκει, σου τα πρηζει καθε μερα ολη μερα και φταις εσυ που εισαι ακομα εκει ολοκληρος μαντραχαλος.
Εχουμε γεμισει τετοιους μαλακες, μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, για αυτο η Ελλαδα ειναι η χωρα με τους πιο πολλους μουνοδουλους μπουληδες μαμακηδες.
Μην αρχισουμε να αναφερουμε τωρα για τα ρεζιλικια στο στρατο...που πηγε ο αλλος στον απλο στρατο και η μανα του πηγε εκει με τα ταπερακια και κλαιει λες και τον εστειλαν αποστολη μαζι με τον Τζον Ραμπο στο Βιετναμ.
Καραγκιοζιλικια...να βαλουν ολοι μεσον να ερθει λεει το παιδι Αθηνα...λες και θα παθει κατι ο μαλακας ο ανικανος ο γιος τους...το παιδι και το παιδι...φαε παιδι τωρα γεματοι ψυχολογικα και απωθημενα ολοι οι μπουληδες.
Αψητοι απο τη ζωη, ωμοι σε ολα, αμαθοι και αμπαλοι στα παντα.
Ρεζιλια παντου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Παντα οι αλλοι θα του φταινε.
Οι καταστασεις.
Η κοινωνια.
Το συστημα (αυτο το συστημα πισω απο ολα ειναι για ολα φταιει :S :S :S).
Οι γκομενες.
Οι γυρω μας.
Η διαταξη των πλανητων.
Η αστρικη σκονη.
Η καθυστερηση στην αφιξη των φαλαινων στη Νοτια Μεσογειο.
Η κυρα Μαρια και ο γιος της.
:S :S :S
The-Sex-Pistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Λύκειο,Στράτος, αυτονομία, κάπου παρέλειψες να αναφέρεις την δουλειά?Δεν φταινε οι γονεις, αλλιως εμαθαν οι ανθρωποι και θελουν παντα το καλυτερο για τα παιδια τους.
Οταν μιλαμε για γονεις και οχι για ρεμαλια του κερατα.
Η ευθυνη ειναι στον καθενα απο εμας στο πως λαμβανει τα οσα του λενε οι γονεις του.
Επελεξα οταν τελειωσα το λυκειο να φυγω απο το σπιτι μου και να παω εθελοντης στο στρατο νωριτερα απο οτι ηταν η σειρα μου. Πηγα και οταν απολυθηκα εμεινα μονος μου, ουτε ταπερακια ουτε να πηγαινω απο εκει ουτε τιποτα. Μια χαρα ηταν και ειναι οι ανθρωποι, εγω επελεξα να ειμαι μακρυα απο ολους και να κανω αυτα που εγω θελω στη ζωη μου.
Καποιες φορες που επιχειρησε η μανα μου κατα καιρους να πει τα δικα της, της τα εκοψα με ομορφο τροπο. Οταν ξαναδοκιμασε να τα πει, της τα εκοψα λιγο πιο εντονα. Το καταλαβε και τελος. Δεν μου ξαναειπε τιποτα, ποτε.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Λύκειο,Στράτος, αυτονομία, κάπου παρέλειψες να αναφέρεις την δουλειά?
Αυτος που επιλεγει να ζησει αυτονομος, εννοειται οτι εργαζεται για να μπορει να πληρωνει τα εξοδα του.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Κι άμα σε απολύσουν ή δουλεύεις για 500 ευρώ,μείνε στο δρόμο για να μη σε λένε φλώρο που μένει με τη μάνα του
Εδω έρχεται να δουλέψει το μαξιλάρι που λέγεται αποταμίευση, μέχρι να βρεις καλύτερη ή νέα δουλειά.
Αλλά τι λέω, εσύ θεωρείς απίθανο να βρει κάποιος γκόμενα, πόσο δε να μεριμνεί για αποταμίευση.
julian73
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 1
Ο Σαντάμ έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση..Κι άμα σε απολύσουν ή δουλεύεις για 500 ευρώ,μείνε στο δρόμο για να μη σε λένε φλώρο που μένει με τη μάνα του
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Ο χουσεϊν?Ο Σαντάμ έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση..
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 3.346
Τρολαρει το ατομο..δεν το εχετε καταλαβει ακομα?Ο Σαντάμ έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση..
George Delis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
ΛΕΦΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ..
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΟΥΛΙ? ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ
ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΣΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΣΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ο Σαντάμ έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση..
Τυπε λες το Μαρακι να δεχοταν να ακουσει τους προβληματισμους του; Μηπως η Τατιανα θα εδειχνε μεγαλυτερη κατανοηση; Τι λες;
:S :S :S
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Η λύση δια πάσαν νόσο και μαλακίαν;ΛΕΦΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ..
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
ΛΕΦΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ..
Σε καποιο βαθμο παιζει ρολο το χρημα τυπε, οχι ομως παντα.
Εκτος εαν θελεις να σε βλεπουν αποκλειστικα και μονο ως το κοροιδο που τον αρμεγουν τα αρπακτικα.
Απειροι αντρες ανα το κοσμο περνανε μια χαρα με γυναικες χωρις να τα σκανε, αυτα που λες τα λενε οι αποτυχημενοι και οι αμπαλοι που δεν εχουν ιδεα το πως να φερθουν.
Ντελιβερας ειναι ο αλλος και γαμει μια χαρα μουνακια και δεν εχει καν αμαξι ουτε ειναι ιδιαιτερα ομορφος, ενας νορμαλ αντρας ειναι.
Απλα δεν ειναι τεμπελομακας και χοντρος σαν αγελαδα, δεν βρωμαει απο χιλιομετρα, δεν σκαει ντυμενος στα ραντεβου σαν αλπινιστης, δεν ειναι παρακαλακιας, δεν ειναι περιεργος και δεν κοιταζει τα μουνια μεσα στα μαγαζια σαν ψυχασθενης δολοφονος με το πριονι και ξερει να μιλαει και να φερεται σαν αντρας με αξιοπρεπεια.
George Delis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΙΑΦΩΝΩ
ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΤΛΠ Ο ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ
ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΙΑΦΩΝΩ
ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΤΛΠ Ο ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ
ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΙΑΦΩΝΩ
Ποσα πας στοιχημα να δεις οτι αυτες που πληρωνουν τα παντα οι λεφταδες τις γαμανε τυποι που δεν τις εχουν κερασει ουτε ενα καφε και τις χυνουν μεσα στο αμαξι που της πληρωνει ο πλουσιος;
Ποσα χωνεις;
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Συμφωνώ με Σαββίδη 100%Ποσα πας στοιχημα να δεις οτι αυτες που πληρωνουν τα παντα οι λεφταδες τις γαμανε τυποι που δεν τις εχουν κερασει ουτε ενα καφε και τις χυνουν μεσα στο αμαξι που της πληρωνει ο πλουσιος;
Ποσα χωνεις;
Λεφτάς με τρόπους είναι το ιδανικό!
Φτωχός με τρόπους βρίσκεις τις άκρες και περνάς καλά γαμώντας πολύ
Λεφτάς χωρίς τρόπους καταλήγεις να σε μαδανε αρπακτικά που πάλι σε κάποιον φτωχό καταλήγουν για γαμήσι
Φτωχός χωρίς τρόπους τότε γίνεσαι ..σαντμαν
Και όταν λέμε τρόπους εννοούμε σωστή εμφάνιση και σωστή ανδρική συμπεριφορά!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ναι θα διακινδυνευσει η αλλη να χασει το κελεπουρι για να την πηδηξει στο πισω καθισμα ο αλιμονοςΠοσα πας στοιχημα να δεις οτι αυτες που πληρωνουν τα παντα οι λεφταδες τις γαμανε τυποι που δεν τις εχουν κερασει ουτε ενα καφε και τις χυνουν μεσα στο αμαξι που της πληρωνει ο πλουσιος;
Ποσα χωνεις;
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Συμφωνώ με Σαββίδη 100%
Λεφτάς με τρόπους είναι το ιδανικό!
Φτωχός με τρόπους βρίσκεις τις άκρες και περνάς καλά γαμώντας πολύ
Λεφτάς χωρίς τρόπους καταλήγεις να σε μαδανε αρπακτικά που πάλι σε κάποιον φτωχό καταλήγουν για γαμήσι
Φτωχός χωρίς τρόπους τότε γίνεσαι ..σαντμαν
Και όταν λέμε τρόπους εννοούμε σωστή εμφάνιση και σωστή ανδρική συμπεριφορά!
Ακριβως αυτο φιλε.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Συνεχως με τα οσα γραφεις δειχνεις ξεκαθαρα οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναικες και γενικα για το τι συμβαινει γυρω μας.
Και ενω δεν εχεις ιδεα ουτε στο γενικα, ουτε στο ειδικα, πεταγεσαι απλα για να προσβαλεις, να ειρωνευτεις και να το παιξεις απαξιωτικος ειρωνας.