Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
εσυ δεν μπορεις να εχεις αποψη γενικως γιατι εισαι καθυστερημενος

κατι τι κανεις εδω μεσα ρε τυπε??ερευνα αγορας?μας το λες και με περιφανεια???
αναφερομαι στο τυπο που λεει πως δεν πληρωνει :vomit: :vomit: :vomit:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο πλούσιος που ξέρει τι του γίνεται δεν εκδηλώνεται σε κάθε βρωμόμουνο! Αυτοί που εκδηλώνονται είναι κάτι φιγουρατζίδες νεόπλουτοι  που θέλουν να δείξουν κάτι πάνω από το μπόι τους στα οικονομικά ή εμφανισιακά !
Ο πλούσιος αν δεν έχει κάποιο σοβαρό εμφανισιακό θέμα δεν θα πληρώσει ποτέ για να έχει γκόμενά δίπλα του ούτε δώρα θα κάνει ούτε υπερβολές!
Συνήθως οι  φτωχοί πληρώνουν το μουνί πολύ παραπάνω απ ότι οι πλούσιοι!
Ξέρω μισθωτούς που τα τρώνε όλα στα λούσα της γκόμενάς τους και λεφτάδες που τις έχουν με τα βασικά και έτσι πρέπει!

Όσο για τον Μπούφο...ως συνήθως πετάγεται σαν αυτιστικό να έχει άποψη εκεί που δεν τον παίρνει! Όπως εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για πολλές πτυχές του πληρωμένου μιας και δεν έχω πληρώσει ποτέ , έτσι και αυτός δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις κανονικές κοπέλες!
Και ναι , πολλές ακόμα και με λεφτάδες συζύγους ή γκόμενους βρίσκουν το τρόπο για αρπαχτές με κοινούς γαμιαδες του γούστου τους! 

Τους τυφλωνει το μισος και λενε τα οσα ασχετα λενε φιλε. Δεν εχουν ιδεα, δεν εχουν βιωσει ποτε καταστασεις με γκομενες και εχουν και αποψη.

Χαιρομαι που οι πιο πολλοι εχουν αυτο το mindset, βολευει. Ευχομαι να αυξανονται καθημερινα και ολενα και πιο πολλοι να γινονται σαν αυτους.

:hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
εσυ δεν μπορεις να εχεις αποψη γενικως γιατι εισαι καθυστερημενος

Αυτον που λες καθυστερημενο, εχει πιο πολλα λεφτα απο οσα θα δεις ποτε σε ολη σου τη ζωη και εχει γαμησει πιο πολλες σλαβες μουναρες απο οσες εχεις δει μεσω ιντερνετ.

Αν θες, πηγαινε μια βολτα απο εκει να τα δεις με τα ματακια σου. Ομορφα και πολιτισμενα, ετσι για ενα καφε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτό που λες είναι αλήθεια. Οι πραγματικά πλούσιοι δεν κάνουν υπερβολές στις αγορές τους και στα δώρα τους για να ικανοποιήσουν ένα μουνί, εν αντίθεση με τους νεόπλουτους ή αυτούς που δεν έχουν μία αλλά θέλουν να δειχτούν στους άλλους...η γκλαμουριά θα τους φάει, αν δεν έχεις συνείδηση για αυτό που κάνεις, τότε και διαμάντια να δώσεις στο καλύτερο μουνί θα στα φορέσει με τον ντελιβερά της γειτονιάς όπως είπε και ο Σαββίδης

:hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτον που λες καθυστερημενο, εχει πιο πολλα λεφτα απο οσα θα δεις ποτε σε ολη σου τη ζωη και εχει γαμησει πιο πολλες σλαβες μουναρες απο οσες εχεις δει μεσω ιντερνετ.

Αν θες, πηγαινε μια βολτα απο εκει να τα δεις με τα ματακια σου. Ομορφα και πολιτισμενα, ετσι για ενα καφε.
εσυ δε θελουμε να υπερασπιζεσαι τον κωλοβλαχο ροδιτη
εσυ θελουμε να μας γραφεις με αυτο το υφος χιλιων καρδιναλιων τις σοφιες σου για τα μουνια ενω δεν εχεις δει γυμνη γυναικα ουτε σε βαφτιση

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τραβα μια βολτα απο εκει να τον γνωρισεις τον ανθρωπο στο απο κοντα και μετα ελα να μας τα ξαναπεις.

Φυσικα και δεν θα πας ομως, προτιμας να τρολαρεις μεσα εδω ανθρωπους που δεν γνωριζεις.

Οι αντρες πηγαινουν στο απο κοντα, ομορφα και ωραια, κυριοι και αφηνουν απλα την αληθεια να λαμψει για ολους.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Απ την αλλη εγω πιστευω οτι αν δεν εισαι κουτσος,τυφλος η αν δεν εχεις καποιο σημαντικο εμφανησιακο προβλημα μπορεις να γαμησεις οτι μουνι θες και τσαμπα...Η γυναικα θελει ο αντρας να εκπεμπει αυτοπεποιθηση και να της δειχνει οτι ειναι ανωτερος της να το εκπεμπει,ετσι μπορεις να γαμησεις πολλυ ανωτερα μουνια απο σενα...Πρεπει να ξερεις να πουλας παραμυθι,αλλα να μη το πιστεψεις και συ γιατι πιανεσε μαλακας,και ετσι μπορεις να ριχνεις μουνια που σε ενδιαφερουν,οι περισσοτερες γυναικες δεν κοιτανε αποκλειστικα την εμφανιση οπως εμεις οταν ειναι να γαμηθουν

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σιγα μην κανω και ταξιδι ρε τυπε για να γνωρισω απο κοντα εναν καθυστερημενο που γραφει παπαριες στο ιντερνετ
δεν καθομαι να βλεπω τα νυχια μου να μεγαλωνουν καλυτερα;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απ την αλλη εγω πιστευω οτι αν δεν εισαι κουτσος,τυφλος η αν δεν εχεις καποιο σημαντικο εμφανησιακο προβλημα μπορεις να γαμησεις οτι μουνι θες και τσαμπα...Η γυναικα θελει ο αντρας να εκπεμπει αυτοπεποιθηση και να της δειχνει οτι ειναι ανωτερος της να το εκπεμπει,ετσι μπορεις να γαμησεις πολλυ ανωτερα μουνια απο σενα...Πρεπει να ξερεις να πουλας παραμυθι,αλλα να μη το πιστεψεις και συ γιατι πιανεσε μαλακας,και ετσι μπορεις να ριχνεις μουνια που σε ενδιαφερουν,οι περισσοτερες γυναικες δεν κοιτανε αποκλειστικα την εμφανιση οπως εμεις οταν ειναι να γαμηθουν

Αυτά μέχρι τα 23 φίλε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τραβα μια βολτα απο εκει να τον γνωρισεις τον ανθρωπο στο απο κοντα και μετα ελα να μας τα ξαναπεις.

Φυσικα και δεν θα πας ομως, προτιμας να τρολαρεις μεσα εδω ανθρωπους που δεν γνωριζεις.

Οι αντρες πηγαινουν στο απο κοντα, ομορφα και ωραια, κυριοι και αφηνουν απλα την αληθεια να λαμψει για ολους.
Αφού έχει ρίξει μαύρη πέτρα στο νησί!Ήταν ένα χρόνο φαντάρος εδώ το 2008 και τα στρατόπεδα που υπηρέτησε ήταν δίπλα από τις πιο κεντρικές τουριστικές περιοχές του νησιού!
Είναι όμως τόσο άμπαλος που δεν του πέρασε καν από το μυαλό να πάει να τη πέσει σε κάποια γκόμενα!
Όταν μάλιστα πήρε 100% βυσματική μετάθεση με πολιτικό μέσο στη μονάδα στη πόλη που σίγουρα ήταν μονίμως έξω , αυτός έψαχνε τα μπουρδέλα!
Τι γνώμη μπορεί να έχει ένας τέτοιος τιποτένιος για γυναίκες;

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Αυτά μέχρι τα 23 φίλε

Γιατί μετά τα 23 τι γίνεται? :P

Είναι ανάλογα πως το βλέπει η κάθεμια...
Είναι πολλές που θέλουν να κάνουν την ζωή τους μέχρι τα τέλη των 20
Άλλες που βρίσκουν έναν σχολικό/φοιτητικό έρωτα (τον πρώτο τους) και μένουν με αυτόν για πάντα
Άλλες που έχουν τρελές απαιτήσεις και τελικά μένουν με τις γάτες τους
Και άλλες όπως λες και συ που τελειώνουν την σχολή τους στα 23-25 και μετά ψάχνουν να σοβαρευτούν που είναι και το νορμάλ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αφού έχει ρίξει μαύρη πέτρα στο νησί!Ήταν ένα χρόνο φαντάρος εδώ το 2008 και τα στρατόπεδα που υπηρέτησε ήταν δίπλα από τις πιο κεντρικές τουριστικές περιοχές του νησιού!
Είναι όμως τόσο άμπαλος που δεν του πέρασε καν από το μυαλό να πάει να τη πέσει σε κάποια γκόμενα!
Όταν μάλιστα πήρε 100% βυσματική μετάθεση με πολιτικό μέσο στη μονάδα στη πόλη που σίγουρα ήταν μονίμως έξω , αυτός έψαχνε τα μπουρδέλα!
1) αφου δεν εχεις παει καν φανταρος ρε καθυστερημενε γιωτα 5, πως περιμενεις να ξερεις πως ειναι η φανταρικη ζωη, καθε ποτε εχεις εξοδους πριν συγχωνευτουν τα στρατοπεδα και οι υπηρεσιες της ροδου κλπ κλπ

2) το καλοκαιρι που μας περασε ημουν στο νησι σου βλακα. 10 μερες εμεινα. κλεισατε και το σουηδικο καφε στο παρκακι που επινα τον καφε μου φανταρος. ζωα. τοσο μαυρη πετρα εχω ριξει.

3) και ημουνα με γκομενα μαυρεεεεεεεεεεεεεεεε
εσυ επαιζες μουσικη κι εγω επινα τις ποταρες μου πριν γυρισω στο appartment να σκυλογαμησω τη γκομενα

κοροιδο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Φιλε στη Ροδο οποιος εχει απλα μια νορμαλ αντρικη εμφανιση και δεν ειναι τρολ βγαλμενο απο Πολωνικα παιδικα παραμυθια, γαμαει συνεχως εως να σωριαστει κατω. Εχει απειρα διαθεσιμα μουνια, για αυτο αλλωστε ερχονται, για να περασουν καλα και να ευχαριστηθουν πουτσα-πιωμα και στιγμες ανεμελης καυλας.

Το να μη γαμησεις σε τετοιο μερος, ξεπερνα και τις προσδοκιες του σανταμ, τον ταπεινωσε, νιωθει λιγος τωρα μετα απο αυτο εαν οντως ισχυει.

:S :S :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν πιστευω οτι υπαρχει νορμαλ αντρας που να μη γαμησει σε αυτο το νησι οταν ειναι φουλ απο μουνετα το καλοκαιρι.

Ειναι απιθανο.

Κατι τετοιο ταπεινωνει και ψυχαναγκαζει σε ασχημο βαθμο τον σανταμ, νιωθει πετυχημενος τωρα και αυτο του δημιουργει σπαραχτικο ψυχικο πονο και τον φερνει σε τρομερες αντιφασεις και εσωτερικες συγκρουσεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ηδη κοπανιεται πανω στους σουμιεδες στο παιδικο του δωματιο...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
1) αφου δεν εχεις παει καν φανταρος ρε καθυστερημενε γιωτα 5, πως περιμενεις να ξερεις πως ειναι η φανταρικη ζωη, καθε ποτε εχεις εξοδους πριν συγχωνευτουν τα στρατοπεδα και οι υπηρεσιες της ροδου κλπ κλπ

2) το καλοκαιρι που μας περασε ημουν στο νησι σου βλακα. 10 μερες εμεινα. κλεισατε και το σουηδικο καφε στο παρκακι που επινα τον καφε μου φανταρος. ζωα. τοσο μαυρη πετρα εχω ριξει.

εσυ επαιζες μουσικη κι εγω επινα τις ποταρες μου πριν γυρισω στο appartment να σκυλογαμησω τη γκομενα

κοροιδο

ποιο ρε κλεισανε αυτο με τα μπιλιαρδα στο δευτερο οροφο ?? ενα μεγαλο ξυλινο κοντα στο δρομου που ειναι οι σινεμαδες και τα γκουντυς /??

σοβαρα εκλεισε ?? οχι ρε γμτ

ενταξει εμενα μ αρεσε και η καφετερια στη γωνια στο λιμανι κατω η ελλη νομιζω λεγεται  το πιο ιν μερος με  κατι πολυελαιους και κατι

τετοια

επισης σουβλακι μανρτακι εχει και ενα κωλομπαρο με μαυρες εκει απεναντι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

κοροιδο
1)Κάποτε κοντά στην περίοδο που ήσουν φαντάρος , φιλοξενούσα έναν φίλο από Πελοπόννησο σπίτι μου που το είχε δηλώσει για να παίρνει διανυκτέρευση! Ο τύπος ξεσκίστικε στη πούτσα! Είχε ξεκινήσει με δασκάλες τον Απρίλιο στις πενταήμερες και μετά τουρίστριες! Όταν έφευγε έκλεγε!
2)Το Θέρμαι το έκλεισαν οι Συριζαίοι που πίεσαν τον δήμο με αφορμή το παράνομο στέγαστρο διότι όπως έλεγαν  δημιουργεί...ιδιωτικό κέρδος..
3) Όταν πήγες να μπείς στο Κολοράντο με τη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ που κουβάλησες βρωμίζωντας το νησί, θυμάσαι που ο μπράβος  σε έσπρωξε να κάνεις άκρη να περάσει ένας τύπος που έσκασε με ένα κάμπριο και μια μουνάρα Σλάβα δίπλα του?
Ε αυτός μπορεί να είμουν εγώ!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φιλε στη Ροδο οποιος εχει απλα μια νορμαλ αντρικη εμφανιση και δεν ειναι τρολ βγαλμενο απο Πολωνικα παιδικα παραμυθια, γαμαει συνεχως εως να σωριαστει κατω. Εχει απειρα διαθεσιμα μουνια, για αυτο αλλωστε ερχονται, για να περασουν καλα και να ευχαριστηθουν πουτσα-πιωμα και στιγμες ανεμελης καυλας.

Το να μη γαμησεις σε τετοιο μερος, ξεπερνα και τις προσδοκιες του σανταμ, τον ταπεινωσε, νιωθει λιγος τωρα μετα απο αυτο εαν οντως ισχυει.

Την προηγούμενη φορά που κλαιγόταν σαν τον σαντμαν και χειρότερα πως δεν είχε χρόνο για να γνωρίσει ξένη ή πως ήταν μεθυσμένες και άλλες δικαιολογίες , αμέσως εμφανίστηκαν δύο μέλη και τον έκραξαν πως οι τουρίστριες τους την έπεφταν μόνες τους! Σταματούσαν τα αυτοκίνητα με φαντάρους και τους καλούσαν να περάσουν καλά!
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο Μπούφος έμεινε αγάμητος ... :headbang: :headbang: :headbang:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

εαν θελεις πολυ αλλα ντρεπεσαι προσφερομαι να παμε παρεα μπουρδελοτσαρκα στη θεια ολγα να σκισεις το πετσακι σου εστω και μετα τα 40

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Την προηγούμενη φορά που κλαιγόταν σαν τον σαντμαν και χειρότερα πως δεν είχε χρόνο για να γνωρίσει ξένη ή πως ήταν μεθυσμένες και άλλες δικαιολογίες , αμέσως εμφανίστηκαν δύο μέλη και τον έκραξαν πως οι τουρίστριες τους την έπεφταν μόνες τους! Σταματούσαν τα αυτοκίνητα με φαντάρους και τους καλούσαν να περάσουν καλά!
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο Μπούφος έμεινε αγάμητος ... :headbang: :headbang: :headbang:
δεν ξερω αν εχεις παρει απαλλαγη λογω σωματικης αναπηριας η πνευματικης καθυστερησης και εισαι τοσο ασχετος με τα φανταρικα
μπες εδω και διαβασε στα νηματα της ροδου ποσο ωραια περνουσαν ειδικα οι παλιοτεροι
τους σταματαγανε τα αμαξια με τουριστριες και τους λεγανε να πανε να τις γαμησουνε
τους κοντοκουρεμενους με τα φανελακια παραλλαγης και τις φλιπ φλοπς ΕΣ

250px-Double_Moutza.jpg

παρτα μαλακα αφανταρε γιωτα 5

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom