Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (12 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πηρες τη προσοχη σου για σημερα, δεν εχω αλλη για εσενα.

Τραβα να φας καλομποκακι πιο κατω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Συνεχως με τα οσα γραφεις δειχνεις ξεκαθαρα οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναικες και γενικα για το τι συμβαινει γυρω μας.

Και ενω δεν εχεις ιδεα ουτε στο γενικα, ουτε στο ειδικα, πεταγεσαι απλα για να προσβαλεις, να ειρωνευτεις και να το παιξεις απαξιωτικος ειρωνας
εχω δυσανεξια στις παπαριες
Πηρες τη προσοχη σου για σημερα, δεν εχω αλλη για εσενα.

Τραβα να φας καλομποκακι πιο κατω.

το μυθικο πουλι δεν πεταγεται τυχαια
εχει ενσωματωμενο ανιχνευτη παπαριας και σχολιαζει μονο οταν χτυπαει
εγραψες αυτο:

Ποσα πας στοιχημα να δεις οτι αυτες που πληρωνουν τα παντα οι λεφταδες τις γαμανε τυποι που δεν τις εχουν κερασει ουτε ενα καφε και τις χυνουν μεσα στο αμαξι που της πληρωνει ο πλουσιος;

Ποσα χωνεις;

1) η γκομενα που θα βρει εναν πλουσιο να της πληρωνει τα παντα, απο φαι μεχρι εξοδους και απο δωρα μεχρι διακοπες, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, δεν διακινδυνευει με τιποτα να στραβωσει κατι και να τον χασει, ειδικα για καποιον απενταρο λεχριτη, οσο κουκλος και να ειναι. λογικα αν ειναι εμφανισιμη απο το γυμνασιο μεχρι τωρα ειχε στη ζωη της απενταρους λεχριτες για να γαμιεται, πλουσιο που να της παρεχει τα παντα ΟΧΙ. αρα οχι μονο η κοινη λογικη αλλα και η γυναικεια πονηρια δεν θα επιτρεψει να γινει τετοια μαλακια

2) ακομα ομως κι αν υπηρχε καποια που ενω εχει βρει πλουσιο γκομενο που της παρεχει τα παντα, θα το ρισκαρε για εναν πουτσο απο ντελιβερα στο πισω καθισμα αυτοκινητου, αυτη θα ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα

3) ακομα κι αν αυτη υπαρχει και την ξερεις εσυ απο τον κυκλο σου, πως ακριβως θα αποδειξεις στον αλλον οτι ισχυει; θα κανονισεις μια μερα να βρεθειτε μαζι εξω απο το αυτοκινητο που την πηδαει ο ντελιβερας;

4) και οχι μονο το παραπανω αλλα βαζεις και ιντερνετικο στοιχημα και τον ρωτας ποσα χωνει για να του αποδειξεις οτι ισχυει αυτο;

κοινως παπαριες καμαρωτες τυπε μου
γι αυτο σε ειρωνευεται το μυθικο πουλι
καταλαβες;  

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
ναι θα διακινδυνευσει η αλλη να χασει το κελεπουρι για να την πηδηξει στο πισω καθισμα ο αλιμονος

αρα του σαββιδη τις γκομενες της πηδανε οι αλιμονοι αφου ειναι ο γαμαω-ταο!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αρα του σαββιδη τις γκομενες της πηδανε οι αλιμονοι αφου ειναι ο γαμαω-ταο!!!!
ο σαββιδης κατα 99,9% ειναι παρθενος
το εχω ξαναπει
ο,τι λεει ειναι απο το μυαλο του
γι' αυτο δεν ισχυει τιποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορεί ο Σαββίδης να είναι ο πλούσιος και ο ντιλιβερας να γαμαει.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
σας προσφερει τσαμπα γνωση ο Δασκαλος και τον αμφισβητειτε? :rockon: :rockon: :rockon:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο πλούσιος που ξέρει τι του γίνεται δεν εκδηλώνεται σε κάθε βρωμόμουνο! Αυτοί που εκδηλώνονται είναι κάτι φιγουρατζίδες νεόπλουτοι  που θέλουν να δείξουν κάτι πάνω από το μπόι τους στα οικονομικά ή εμφανισιακά !
Ο πλούσιος αν δεν έχει κάποιο σοβαρό εμφανισιακό θέμα δεν θα πληρώσει ποτέ για να έχει γκόμενά δίπλα του ούτε δώρα θα κάνει ούτε υπερβολές!
Συνήθως οι  φτωχοί πληρώνουν το μουνί πολύ παραπάνω απ ότι οι πλούσιοι!
Ξέρω μισθωτούς που τα τρώνε όλα στα λούσα της γκόμενάς τους και λεφτάδες που τις έχουν με τα βασικά και έτσι πρέπει!

Όσο για τον Μπούφο...ως συνήθως πετάγεται σαν αυτιστικό να έχει άποψη εκεί που δεν τον παίρνει! Όπως εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για πολλές πτυχές του πληρωμένου μιας και δεν έχω πληρώσει ποτέ , έτσι και αυτός δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις κανονικές κοπέλες!
Και ναι , πολλές ακόμα και με λεφτάδες συζύγους ή γκόμενους βρίσκουν το τρόπο για αρπαχτές με κοινούς γαμιαδες του γούστου τους! 

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τύποι αφήστε τις διαμάχες υπάρχουν μουνια για όλους, πλούσιους, φτωχούς, με τρόπους, χωρίς τρόπους κλπ.

Ακονιστε τις ψωλες σας και αμοληθειτε  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όπως εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για πολλές πτυχές του πληρωμένου μιας και δεν έχω πληρώσει ποτέ , έτσι και αυτός δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις κανονικές κοπέλες!
εσυ δεν μπορεις να εχεις αποψη γενικως γιατι εισαι καθυστερημενος

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ο σαββιδης κατα 99,9% ειναι παρθενος
το εχω ξαναπει
ο,τι λεει ειναι απο το μυαλο του
γι' αυτο δεν ισχυει τιποτα

Βλέπει τσόντες.

Εκεί έτσι γίνεται - την παρτουζωνουν την κυρία τα pool boys και οι ντελιβεραδες δίπλα στην πισίνα όταν ο λεφτάς λείπει.

Έτσι θέλουν τα μουνέτα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Βλέπει τσόντες.

Εκεί έτσι γίνεται - την παρτουζωνουν την κυρία τα pool boys και οι ντελιβεραδες δίπλα στην πισίνα όταν ο λεφτάς λείπει.

Έτσι θέλουν τα μουνέτα.
σωστο
οι τσοντες ειναι βασικη πηγη πληροφορησης για τις διηγησεις του σαββιδη
εχει δει κανα εκατομμυριο οποτε ειναι σαν να εχει φαει τη ζωη με το κουταλι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βλέπει τσόντες.

Έτσι θέλουν τα μουνέτα.

Το είχα ξαναγράψει σε παλιό μου σχόλιο.Ο Χρηστάκης νομίζει ότι είναι κάτι σαν αυτόν εδώ στο παρακατω βίντεο.Kάτι σαν influencer,ή αυτόκλητος σωτήρας.

Στην πραγματικότητα όμως,με το ύφος με τα νοσηρά vibes του βγάζει ένα στυλ σαν αυτόν εδώ.
%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-1.jpg

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Να τον ακούτε το Σαββίδη!!  :headbaning1:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Τύποι αφήστε τις διαμάχες υπάρχουν μουνια για όλους, πλούσιους, φτωχούς, με τρόπους, χωρίς τρόπους κλπ.

Ακονιστε τις ψωλες σας και αμοληθειτε  :rockon:

μπουρδες

ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος διαλυει την συντριπτικη πλειοψηφια των ανδρων σε ολα τα επιπεδα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πως νομιζει ο σαββιδης οτι τον φανταζονται τα υπολοιπα μελη με αυτα που γραφει:

7c7aef9825ddd42480a749eeb8fbb2d8.jpg

πως φανταζονται τον σαββιδη τα υπολοιπα μελη με αυτα που γραφει:

29027__21404.1528119334.jpg

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Ο πλούσιος που ξέρει τι του γίνεται δεν εκδηλώνεται σε κάθε βρωμόμουνο! Αυτοί που εκδηλώνονται είναι κάτι φιγουρατζίδες νεόπλουτοι  που θέλουν να δείξουν κάτι πάνω από το μπόι τους στα οικονομικά ή εμφανισιακά !
Ο πλούσιος αν δεν έχει κάποιο σοβαρό εμφανισιακό θέμα δεν θα πληρώσει ποτέ για να έχει γκόμενά δίπλα του ούτε δώρα θα κάνει ούτε υπερβολές!
Συνήθως οι  φτωχοί πληρώνουν το μουνί πολύ παραπάνω απ ότι οι πλούσιοι!
Ξέρω μισθωτούς που τα τρώνε όλα στα λούσα της γκόμενάς τους και λεφτάδες που τις έχουν με τα βασικά και έτσι πρέπει!

Όσο για τον Μπούφο...ως συνήθως πετάγεται σαν αυτιστικό να έχει άποψη εκεί που δεν τον παίρνει! Όπως εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για πολλές πτυχές του πληρωμένου μιας και δεν έχω πληρώσει ποτέ , έτσι και αυτός δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις κανονικές κοπέλες!
Και ναι , πολλές ακόμα και με λεφτάδες συζύγους ή γκόμενους βρίσκουν το τρόπο για αρπαχτές με κοινούς γαμιαδες του γούστου τους!  
Αυτό που λες είναι αλήθεια. Οι πραγματικά πλούσιοι δεν κάνουν υπερβολές στις αγορές τους και στα δώρα τους για να ικανοποιήσουν ένα μουνί, εν αντίθεση με τους νεόπλουτους ή αυτούς που δεν έχουν μία αλλά θέλουν να δειχτούν στους άλλους...η γκλαμουριά θα τους φάει, αν δεν έχεις συνείδηση για αυτό που κάνεις, τότε και διαμάντια να δώσεις στο καλύτερο μουνί θα στα φορέσει με τον ντελιβερά της γειτονιάς όπως είπε και ο Σαββίδης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom