Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Πηρες τη προσοχη σου για σημερα, δεν εχω αλλη για εσενα.
Τραβα να φας καλομποκακι πιο κατω.
τρολλαρει στο οτιδηποτε εκτος απο τα γκομενικα του.Τρολαρει το ατομο..δεν το εχετε καταλαβει ακομα?
Συνεχως με τα οσα γραφεις δειχνεις ξεκαθαρα οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναικες και γενικα για το τι συμβαινει γυρω μας.
Και ενω δεν εχεις ιδεα ουτε στο γενικα, ουτε στο ειδικα, πεταγεσαι απλα για να προσβαλεις, να ειρωνευτεις και να το παιξεις απαξιωτικος ειρωνας
εχω δυσανεξια στις παπαριες
Πηρες τη προσοχη σου για σημερα, δεν εχω αλλη για εσενα.
Ποσα πας στοιχημα να δεις οτι αυτες που πληρωνουν τα παντα οι λεφταδες τις γαμανε τυποι που δεν τις εχουν κερασει ουτε ενα καφε και τις χυνουν μεσα στο αμαξι που της πληρωνει ο πλουσιος;
Ποσα χωνεις;
ναι θα διακινδυνευσει η αλλη να χασει το κελεπουρι για να την πηδηξει στο πισω καθισμα ο αλιμονος
ο σαββιδης κατα 99,9% ειναι παρθενοςαρα του σαββιδη τις γκομενες της πηδανε οι αλιμονοι αφου ειναι ο γαμαω-ταο!!!!
ΈκλαψαΜπορεί ο Σαββίδης να είναι ο πλούσιος και ο ντιλιβερας να γαμαει.
εσυ δεν μπορεις να εχεις αποψη γενικως γιατι εισαι καθυστερημενοςΌπως εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για πολλές πτυχές του πληρωμένου μιας και δεν έχω πληρώσει ποτέ , έτσι και αυτός δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις κανονικές κοπέλες!
ο σαββιδης κατα 99,9% ειναι παρθενος
το εχω ξαναπει
ο,τι λεει ειναι απο το μυαλο του
γι' αυτο δεν ισχυει τιποτα
αρα του σαββιδη τις γκομενες της πηδανε οι αλιμονοι αφου ειναι ο γαμαω-ταο!!!!
ο σαββιδης κατα 99,9% ειναι παρθενος
το εχω ξαναπει
ο,τι λεει ειναι απο το μυαλο του
γι' αυτο δεν ισχυει τιποτα
σωστοΒλέπει τσόντες.
Εκεί έτσι γίνεται - την παρτουζωνουν την κυρία τα pool boys και οι ντελιβεραδες δίπλα στην πισίνα όταν ο λεφτάς λείπει.
Έτσι θέλουν τα μουνέτα.
Βλέπει τσόντες.
Εκεί έτσι γίνεται - την παρτουζωνουν την κυρία τα pool boys και οι ντελιβεραδες δίπλα στην πισίνα όταν ο λεφτάς λείπει.
Έτσι θέλουν τα μουνέτα.
Τύποι αφήστε τις διαμάχες υπάρχουν μουνια για όλους, πλούσιους, φτωχούς, με τρόπους, χωρίς τρόπους κλπ.
Ακονιστε τις ψωλες σας και αμοληθειτε
Αυτό που λες είναι αλήθεια. Οι πραγματικά πλούσιοι δεν κάνουν υπερβολές στις αγορές τους και στα δώρα τους για να ικανοποιήσουν ένα μουνί, εν αντίθεση με τους νεόπλουτους ή αυτούς που δεν έχουν μία αλλά θέλουν να δειχτούν στους άλλους...η γκλαμουριά θα τους φάει, αν δεν έχεις συνείδηση για αυτό που κάνεις, τότε και διαμάντια να δώσεις στο καλύτερο μουνί θα στα φορέσει με τον ντελιβερά της γειτονιάς όπως είπε και ο ΣαββίδηςΟ πλούσιος που ξέρει τι του γίνεται δεν εκδηλώνεται σε κάθε βρωμόμουνο! Αυτοί που εκδηλώνονται είναι κάτι φιγουρατζίδες νεόπλουτοι που θέλουν να δείξουν κάτι πάνω από το μπόι τους στα οικονομικά ή εμφανισιακά !
Ο πλούσιος αν δεν έχει κάποιο σοβαρό εμφανισιακό θέμα δεν θα πληρώσει ποτέ για να έχει γκόμενά δίπλα του ούτε δώρα θα κάνει ούτε υπερβολές!
Συνήθως οι φτωχοί πληρώνουν το μουνί πολύ παραπάνω απ ότι οι πλούσιοι!
Ξέρω μισθωτούς που τα τρώνε όλα στα λούσα της γκόμενάς τους και λεφτάδες που τις έχουν με τα βασικά και έτσι πρέπει!
Όσο για τον Μπούφο...ως συνήθως πετάγεται σαν αυτιστικό να έχει άποψη εκεί που δεν τον παίρνει! Όπως εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για πολλές πτυχές του πληρωμένου μιας και δεν έχω πληρώσει ποτέ , έτσι και αυτός δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις κανονικές κοπέλες!
Και ναι , πολλές ακόμα και με λεφτάδες συζύγους ή γκόμενους βρίσκουν το τρόπο για αρπαχτές με κοινούς γαμιαδες του γούστου τους!