Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.432
Πόντοι
2.391
Τυπε ασε τα βλεποντας και κανοντας και κανε ακριβως οτι σου λεω οπως ακριβως στα λεω.

Την υγεια σου, τους γονεις σου, τη δουλεια σου και τιποτα αλλο.

Δεν υπαρχουν ουτε φιλοι ουτε καλοσυνη ουτε αγαπη εξω εκτος οικογενειας. Μονο οι γονεις σου σε αγαπουν. Γαμα επαγγελματιες, αθορυβα χωρις να γνωριζουν κατι για εσενα και τελος. Εχει κοριτσια που ειναι επαγγελματιες και ειναι μουναρες, δεν εχεις αναγκη απο κατι αλλο. Γαμας, δεν σε ξερω δεν με ξερεις, πληρωνεις χωρις να το παιζεις ανετος και παντα κυριος.

Δειξε στον πατερα σου τα οσα σου εχω γραψει και θα καταλαβεις το τι σου εχω πει απο τα σχολια του πατερα σου.

:hi:
Ναι ρε συ συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά και οι γονείς μου μου λένε εκεί γύρω στα 30-35 να κάνω οικογένεια να έχω το στήριγμα μου και παιδιά για να συνεχίσουν την δουλειά μας..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.930
Πόντοι
4.546
Ναι ρε συ συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά και οι γονείς μου μου λένε εκεί γύρω στα 30-35 να κάνω οικογένεια να έχω το στήριγμα μου και παιδιά για να συνεχίσουν την δουλειά μας..
Το πότε θα δημιουργήσεις οικογένεια είναι στο δικό σου χέρι...οι γονείς μας ανέκαθεν θέλανε να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα και με εγγόνια...και αυτό θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο λάθος της ελληνικής κοινωνίας...δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε όλοι για οικογένεια καλώς ή κακώς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το πότε θα δημιουργήσεις οικογένεια είναι στο δικό σου χέρι...οι γονείς μας ανέκαθεν θέλανε να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα και με εγγόνια...και αυτό θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο λάθος της ελληνικής κοινωνίας...δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε όλοι για οικογένεια καλώς ή κακώς

Ναι απλα η συζητηση εχει αλλαξει level στην επομενη πιστα του "οποιος παντρευτει τη γαμησε" :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Βασικά είναι τεράστια η διαφορά των 20χρονων με τις 30χρονες.Λες και έχουν διαφορετική εθνικότητα.

Βλέπεις τις πρώτες,ξεκωλέ,θηλυκές,ψάχνονται όλες για σχέσεις/πούτσα,καρφώνονται άμα δουν κανέναν που τους αρέσει,γενικά φαίνονται έτοιμες να γαμηθούν επι τόπου.Αλλά μόνο με συνομήλικους.

Κι απ'την άλλη...η απόλυτη ξενέρα.Αγέλαστες,άχυτες,ακοινώνητες,μπλαζέ,με την ίδια σχέση απ'το λύκειο ή παρέα με σκυλιά ή χωρισμένες με παιδί.Θα το πω άλλη μια φορά,πόσο πιο τυχερά τα παιδιά που είναι τώρα 18-25 με όλα αυτά τα καυλάκια τριγύρω τους.

Ειναι ιδιες και ταυτοχρονα διαφορετικες.

Ιδιες στο οτι εχουν αγελαια συμπεριφορα. Κανουν οτι κανουν και οι αλλες. Πχ στα 90s-early 2000s δεν ηταν τοσο in να γαμιουνται μαζικα ολες. Σημερα ειναι. Τοτε ηταν "πωωω η πουτανα που γαμιεται απο δω και απο κει". Υπηρχε ακομα κοινωνικο στιγμα εντονο. Οπότε η αγελαια συμπεριφορα ηταν στο να μη γαμιουνται (η πλειοψηφια).

Και εκει ειναι που ειναι διαφορετικες οι μικροτερες. Και αυτες με αγελαια συμπεριφορα αλλα μεγαλωσαν σε εποχη που αν δε γαμιοντουσαν θεωρουνταν προβληματικες. Τις κομπλεξαριζε ολο αυτο και γαμιοντουσαν για να αποβαλλουν το κομπλεξ. Μεσα απ'την εμπειρια απομυθοποιησαν το σεξ και εγινε ρουτινα.

Το ιδιο δεν ισχυει μονο για το σεξ αλλα και για αλλα πραγματα απ'τα piercing και τα τατουαζ που παλια δεν εκαναν / πλεον κανουν, το σε ποιους τομεις προσεχαν ή δεν προσεχουν την εμφανιση τους, μεχρι και για το ποιοι αντρες ειναι επιθυμητοι ή οχι (με βαση προτυπα που εχουν υιοθετησει απ'την αντιστοιχη εποχη τους).

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Βασικά είναι τεράστια η διαφορά των 20χρονων με τις 30χρονες.Λες και έχουν διαφορετική εθνικότητα.

Βλέπεις τις πρώτες,ξεκωλέ,θηλυκές,ψάχνονται όλες για σχέσεις/πούτσα,καρφώνονται άμα δουν κανέναν που τους αρέσει,γενικά φαίνονται έτοιμες να γαμηθούν επι τόπου.Αλλά μόνο με συνομήλικους.

Κι απ'την άλλη...η απόλυτη ξενέρα.Αγέλαστες,άχυτες,ακοινώνητες,μπλαζέ,με την ίδια σχέση απ'το λύκειο ή παρέα με σκυλιά ή χωρισμένες με παιδί.Θα το πω άλλη μια φορά,πόσο πιο τυχερά τα παιδιά που είναι τώρα 18-25 με όλα αυτά τα καυλάκια τριγύρω τους.

Εϊσαι τρόμπας. Βγάζεις συμπεράσματα και γενικεύσεις, από ΚΩΛΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ FB , ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Υπάρχουν άπειρες εξαιρέσεις.
Θες να σου δείξω 20ρες και 25ρες που γαμιούνται με 45ρηδες ;;;
50ρηδες με ενήλικα παιδιά , που γαμάνε 30ρες ;;; ή 25ρες ;;;;;;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ FB ;;;

Ότι όλοι αυτοί είναι μάχιμοι και δεν σταματάνε ποτέ.
Μόνο ο χάρος θα τους σταματήσει .

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ;;;;
Κλαίγεσαι που δεν είσαι ο Μικ Τζάγκερ, ο Μπέκαμ , ο Μικ Τζάγκερ , ο Σαβίδης !

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ;;;
Ότι αν έβγαινες παρέα με όλους αυτούς, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕΣ ΕΣΥ,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ !!!!!!!

Το πιστεύω ειλικρινά αυτό.
Αν έβγαινες με το Μικ Τζάγκερ και το Ντέηβιντ Ρότσιλντ για 3 χρόνια
ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Είσαι ο απόλυτος cock-blocker !!!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Θα έβαζα στοίχημα σαντ .... αν έβγαιναν μαζί σου , όλοι οι σαούντ με χρυσές λαμποργκίνι ,
ο μπραντ πητ, ο κλούνεϋ , ο μικ τζάκερ ... πες άλλους 3-4 ...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Ούτε κατά λάθος.

Πρέπει να είσαι μοναδική περίπτωση .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θα έβαζα στοίχημα σαντ .... αν έβγαιναν μαζί σου , όλοι οι σαούντ με χρυσές λαμποργκίνι ,

Εσύ,ο Ρονάλντο,ο Σταλόνε,ο Μαικλ Τζόρνταν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βέβαια για να γαμήσουν τα γερόντια Τζάγκερ,Κλούνει κλπ θέλουν 5 κουτιά βιάγκρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εσύ,ο Ρονάλντο,ο Σταλόνε,ο Μαικλ Τζόρνταν

Βέβαια για να γαμήσουν τα γερόντια Τζάγκερ,Κλούνει κλπ θέλουν 5 κουτιά βιάγκρα

Είδες που σου λέω ;
Μια καλησπέρα να τους έλεγες, δεν θα γάμαγε κανείς, ποτέ ξανά !
Είσαι ... θεσμός !!!!!

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Όλα είναι θέμα ορμονών και από την φύση την ίδια.
Η εικοσάχρονη που είναι πιο γόνιμη έχει εκείνη την συμπεριφορά που την κάνει πιο ελκυστική, πιο αισιόδοξη, έχει την ανάγκη να γαμιεται περισσότερο και με διαφορετικούς για την διαιώνιση του είδους. Τα μικρά δεν διακατεχοντε από το άγχος της παντρειάς αφού γνωρίζουν ότι έχουν το χρόνο μπροστά τους, έτσι συμπεριφεροντε άνετα και χωρίς αναστολές, βέβαια τα χρονια περνούν και όταν σταδιακά φτάσουν
στα 30 χρονια αρχίζουν και χτυπούν τα καμπανάκια, τα βιολογικά ρολογια, αρχίζει η πτώση και η φθορά και όλο αυτό βγαίνει και στην συμπεριφορά. Γι αυτό υπάρχουν αυτες οι διαφορές της εικοσάρας με την τριανταρα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όλα είναι θέμα ορμονών και από την φύση την ίδια.
Η εικοσάχρονη που είναι πιο γόνιμη έχει εκείνη την συμπεριφορά που την κάνει πιο ελκυστική, πιο αισιόδοξη, έχει την ανάγκη να γαμιεται περισσότερο και με διαφορετικούς για την διαιώνιση του είδους. Τα μικρά δεν διακατεχοντε από το άγχος της παντρειάς αφού γνωρίζουν ότι έχουν το χρόνο μπροστά τους, έτσι συμπεριφεροντε άνετα και χωρίς αναστολές, βέβαια τα χρονια περνούν και όταν σταδιακά φτάσουν
στα 30 χρονια αρχίζουν και χτυπούν τα καμπανάκια, τα βιολογικά ρολογια, αρχίζει η πτώση και η φθορά και όλο αυτό βγαίνει και στην συμπεριφορά. Γι αυτό υπάρχουν αυτες οι διαφορές της εικοσάρας με την τριανταρα

Οι τωρινές 30αρες τα ίδια σκατά ήταν και στα 20 τους.Αυτό το ξεκωλίκι που υπάρχει τώρα εμεις τότε ούτε το καλοκαίρι δεν το βλέπαμε.Λες και ήταν όλες του κατηχητικού να πούμε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

:hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Ούτε κατά λάθος.

Πρέπει να είσαι μοναδική περίπτωση .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Με το ζορι δεν γινεται τιποτα φιλε..γιατι πολυ απλα δεν θα γινει σωστα!

Οι γονεις ειναι αλλο κεφαλαιο..υποτιθεται οτι θα παντρευτεις τον ανθρωπο σου και οχι να παρεις καποια για να κανεις το χατηρι των γονιων.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι γονεις ειναι αλλο κεφαλαιο..υποτιθεται οτι θα παντρευτεις τον ανθρωπο σου και οχι να παρεις καποια για να κανεις το χατηρι των γονιων.

Οι γονείς έχουν τον κλασικό φόβο,μην πεθάνουν χωρίς να δουν εγγόνια.Εκεί αν έχεις κανα μεγαλύτερο αδερφό/αδερφή που έχει ήδη κάνει παιδιά,είσαι κωλόφαρδος γιατί τους έχει φύγει αυτό το άγχος κι εσένα δεν θα σε πιέζουν.

Καλά,ειδικά αν χωρίσει κιόλας ο πρωτότοκος/η,έχεις και δικαιολογία για να μην παντρευτείς  :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Οι γονείς έχουν τον κλασικό φόβο,μην πεθάνουν χωρίς να δουν εγγόνια.Εκεί αν έχεις κανα μεγαλύτερο αδερφό/αδερφή που έχει ήδη κάνει παιδιά,είσαι κωλόφαρδος γιατί τους έχει φύγει αυτό το άγχος κι εσένα δεν θα σε πιέζουν.

Καλά,ειδικά αν χωρίσει κιόλας ο πρωτότοκος/η,έχεις και δικαιολογία για να μην παντρευτείς  :2funny:
Μην τους αδικεις..μεγαλωσαν σε αλλες δεκαετιες και βλεπουν διαφορετικα τα πραγματα.Λιγοι ειναι αυτοι που καταλαβαινουν πως εχει τωρα η φαση με τους γαμους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν φταινε οι γονεις, αλλιως εμαθαν οι ανθρωποι και θελουν παντα το καλυτερο για τα παιδια τους.

Οταν μιλαμε για γονεις και οχι για ρεμαλια του κερατα.

Η ευθυνη ειναι στον καθενα απο εμας στο πως λαμβανει τα οσα του λενε οι γονεις του.

Επελεξα οταν τελειωσα το λυκειο να φυγω απο το σπιτι μου και να παω εθελοντης στο στρατο νωριτερα απο οτι ηταν η σειρα μου. Πηγα και οταν απολυθηκα εμεινα μονος μου, ουτε ταπερακια ουτε να πηγαινω απο εκει ουτε τιποτα. Μια χαρα ηταν και ειναι οι ανθρωποι, εγω επελεξα να ειμαι μακρυα απο ολους και να κανω αυτα που εγω θελω στη ζωη μου.

Καποιες φορες που επιχειρησε η μανα μου κατα καιρους να πει τα δικα της, της τα εκοψα με ομορφο τροπο. Οταν ξαναδοκιμασε να τα πει, της τα εκοψα λιγο πιο εντονα. Το καταλαβε και τελος. Δεν μου ξαναειπε τιποτα, ποτε.

Οταν ομως ενας αλλος μενει μαζι με τους γονεις του ενω εχει φτασει 30 ετων...αρχικα αυτος δεν ειναι αντρας. Δεν ειναι αντρικος τροπος ζωης, να μενεις ακομα με τους γονεις και να τρως φαγητο της μαμας και να σου πλενει και να σου καθαριζει ακομα η μανα σου. Συν τις αλλοις, ρεζιλικι να λες μενω με τους γονεις μου. Ακομα και να βρει γκομενα ενας τετοιος μαλακας, που θα τη παει; Εκει που κοιμαται η μανα του θα τη πηγαινει να γαμιουνται;

Ο καθενας επιλεγει το πως θα ζει. Οταν επιλεγεις να εισαι μαμακιας, θα εχεις και τη μανα να σου λεει τα οσα σου λεει.

Οταν εισαι αντρας, φευγεις, παλευεις μονος σου για ολα και οταν παει να πει κατι της το κοβεις και τελος.

Οταν εισαι ομως εκει, σου τα πρηζει καθε μερα ολη μερα και φταις εσυ που εισαι ακομα εκει ολοκληρος μαντραχαλος.

Εχουμε γεμισει τετοιους μαλακες, μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, για αυτο η Ελλαδα ειναι η χωρα με τους πιο πολλους μουνοδουλους μπουληδες μαμακηδες.

Μην αρχισουμε να αναφερουμε τωρα για τα ρεζιλικια στο στρατο...που πηγε ο αλλος στον απλο στρατο και η μανα του πηγε εκει με τα ταπερακια και κλαιει λες και τον εστειλαν αποστολη μαζι με τον Τζον Ραμπο στο Βιετναμ.

Καραγκιοζιλικια...να βαλουν ολοι μεσον να ερθει λεει το παιδι Αθηνα...λες και θα παθει κατι ο μαλακας ο ανικανος ο γιος τους...το παιδι και το παιδι...φαε παιδι τωρα γεματοι ψυχολογικα και απωθημενα ολοι οι μπουληδες.

Αψητοι απο τη ζωη, ωμοι σε ολα, αμαθοι και αμπαλοι στα παντα.

Ρεζιλια παντου.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Μη γραφεις σεντονια  :S ειπαμε οι γονεις ειναι αλλο κεφαλαιο.. θελουν απλα να σε βλεπουν ευτυχισμενο,οικογενιαρχει και μια καλη δουλεια.Αργοτερα και εγγονακια..ειναι τεραστια η χαρα ειδικα για την μανα μας να εχει εγγονακια, τα νιωθει παιδια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom