Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
οκ. η γνώμη μου είναι ότι αυτο που περιγράφεις είναι ένα περιττό ρίσκο, γιατί οι γυναίκες είναι δόλιες, αλλά όποιος θέλει μπροεί να το δοκιμάσει. Εκτός όμως της δολιότητας, βρίσκω πολύ πιθανό το γεγονός αν δεθεί μαζί του να μην θέλει να στο δώσει

Υπαρκτο και σοβαρο ρισκο αλλα το ιδιο ειναι και να μεγαλωσει προβληματικο το παιδι. Μεταξυ των 2 πρεπει να προτεραιοποιησεις τα ρισκα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πάντως ψιλοτούμπανο φαίνεται αυτή που έφαγε το βιτριόλι.Λογικά μ'αυτήν θα κεράτωνε την άλλη ο τύπος

34xroni_cover-500.jpg

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Διαβασε καλύτερα τι έγραψα. Οι Ουκρανές Μουνάρες αν έρθουν εδώ θα γίνουν χειρότερες από τις Ελληνίδες, επειδή είναι πέντε κλάσεις ανώτερες από αυτές. Έγραψα ότι για όποιον θέλει να έχει ένα παιδί μπορεί να πάει στην Ουκρανία και να μισθώσει τη μήτρα μιας με καλά γονίδια, σαν παρένθετη μητέρα, όχι να την παντρευτεί, να πάρει το παιδί μαζί του και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και ελεύθερος θα είναι, και δεν θα μπορί να του πάρει το παιδί, αφού θα έχει υπάρξει συμφωνία με συβολαιογραφική πράξη

Άρα εσκεμμένα επιλέγεις να μεγαλώσει το παιδί χωρίς την μητέρα του με σκοπό το να είσαι εσυ καλυμμένος και να ξενογαμάς κιόλας. Ωραίος. Αυτοκτόνα. Φιλικά πάντα.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.036
Πόντοι
206
Άρα εσκεμμένα επιλέγεις να μεγαλώσει το παιδί χωρίς την μητέρα του με σκοπό το να είσαι εσυ καλυμμένος και να ξενογαμάς κιόλας. Ωραίος. Αυτοκτόνα. Φιλικά πάντα.

Ξέρεις τι σημαίνει παρένθετη μητέρα ?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Πάντως ψιλοτούμπανο φαίνεται αυτή που έφαγε το βιτριόλι.Λογικά μ'αυτήν θα κεράτωνε την άλλη ο τύπος

34xroni_cover-500.jpg

Τυπε η κατα 99% η φωτογραφία είναι άσχετη με το θέμα, απλός επρεπε να κοτσάρουν μια φώτο και έβαλαν αυτή.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε η κατα 99% η φωτογραφία είναι άσχετη με το θέμα, απλός επρεπε να κοτσάρουν μια φώτο και έβαλαν αυτή.

Την έχει σε πολλά site,άρα αυτή θα είναι.Δεν ξέρω αν είναι και θεσσαλονικιά η τύπισσα,κρίνοντας απ'το φόντο

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.301
Πόντοι
1.056
Αυτή πρέπει να είναι που δέχτηκε την επίθεση. Τα sites έχουν μάθει όνομα και έχουν πάρει φωτογραφίες από facebook, instagram κλπ. και τις ανεβάζουν μαζί με την είδηση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Την έχει σε πολλά site,άρα αυτή θα είναι.Δεν ξέρω αν είναι και θεσσαλονικιά η τύπισσα,κρίνοντας απ'το φόντο

Αυτή πρέπει να είναι που δέχτηκε την επίθεση. Τα sites έχουν μάθει όνομα και έχουν πάρει φωτογραφίες από facebook, instagram κλπ. και τις ανεβάζουν μαζί με την είδηση.

Ναι έχετε δίκιο, είδα μετά οτι εχει και άλλες φώτο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Όταν διασπαρθεί η γνώση του κόκκινου χαπιού και αποσυνδεθούν  πολλοί από το σύστημα, τότε θα αρχίσει ο πραγματικός πόλεμος. Προστάτεψε την υγεία σου, μάζεψε πόρους, φτιάξε δίκτυα υποστήριξης. Κι όλα θα πάνε καλά
Είσαι και prepper τύπε μου;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Άμα φορούσαν κάνα κορδόνι για ρούχο καλά τους έκανε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656

Το έμαθα κι αυτό. Κάποιος με προτρέπει να αυτοκτονήσω, και με προτρέπει φιλικά. Φαντάσου να ήταν και εχθρός μου, τι θα έλεγε. Ναι, αυτό θα έκανα αν είχα τις πληροφορίες που έχω σήμερα, δεν θα παντρευόμουν. Θα είχα γλυτώσει τρομακτικό οικονομικό και ψυχικό κόστος, αγωνίες, κούραση και την στεναχώρια που έβλεπα στα μάτια των παιδιών μου όταν τα πήγαινα πάλι πίσω στη μάνα τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Είσαι και prepper τύπε μου;

Όχι. Κανένα στοκ δεν θα σε σώσει, μετά τον Κατρίνα ακολούθησε αρπαγή από πόρτα σε πόρτα. Αν δεν μπορείς να υπερασπίσεις ότι έχεις, θα στο πάρουν. Και βέβαια δεν μπορείς μόνος σου. Χρειάζεσαι ανθρώπους να φυλάνε την πλάτη σου ενώ εσύ φυλάς τις δικές τους

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Τύποι το βαρυνατε πολύ το θέμα, διάβασα 3-4 σελίδες πίσω και με έπιασε πονοκέφαλος.

Διαζύγια, παιδιά, διατροφές, παρενθετες μητέρες. Το γαμησατε και ψόφησε  :headbaning1:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
πανεμορφε φιλε τι αυτοκτονα  ειναι αυτα ρε συ μιλα με επιχειρηματτα ρε φιλε ντροπη σου να μιλας ετσι δηλαδη παιδι εισαι ?σου ειπε ο μποκολος καποια επιχειρηξματα ξεφτιλισε τον με τα αντεπιχειρηματα σου ρε ψφιλε αν ομως δε εχεις τι να πεις δυστηχως πεφττεις στο δικο σου επιπεδο μεγαλωσε οι ενηλικες δε βριζουν το συνομιλητη τους μιλανε εναντια στο επιχειρημα του ρεεε μεγαλωσε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Τύποι το βαρυνατε πολύ το θέμα, διάβασα 3-4 σελίδες πίσω και με έπιασε πονοκέφαλος.

Διαζύγια, παιδιά, διατροφές, παρενθετες μητέρες. Το γαμησατε και ψόφησε  :headbaning1:

Ο δρόμος είναι ανοικτός άνθρωπέ μου. Εμείς πληροφορίες δίνουμε, κι εσύ μπορείς να τις αγνοήσεις, έχεις κάθε δικαίωμα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και απαγωγές

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Καλές όλες αυτές οι θεωρίες για τον καπιταλισμούλη και τους τεμπελομαλάκες που δεν δουλεύουν
και τους δουλευταράδες εκατομμυριούχους, αλλα καλό είναι να υπάρχουν και δουλίτσες έτσι,
να μπορεί να δουλέψει ο κόσμος και λίγο, αξιοπρεπώς.
Γιατί όταν θες μόνο και μόνο για ενοίκιο το 70% του μισθού σου, δεν το λες και αξιοπρέπεια, ούτε αξιοκρατία.
Δεν είπαμε να βγουν οι Λάτσηδες στην πλατεία Συντάγματος και να μοιράζουν λεφτά στον κόσμο,
αλλά τουλάχιστον να δημιουργούνται συνεχώς ευκαιρίες, που είναι και ο υγιής καπιταλισμός του ανταγωνισμού
και της συνεχούς ανανέωσης των ευκαιριών, και όχι αυτό που ζούμε τώρα.
:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom