Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μππα οταν γινεται ετσι η κοινωνια σαβιδη δε τραβαει πολυ με τοσα χρεη που χει η χωρα συντομα θα καταρευσουμε σε καθε τομεα διοτι οι κυριες κανουν κουμαντο

Το πρωτο μεγαλο λαθος που κανει ενας ανθρωπος στην εποχη μας, ειναι ακριβως αυτο.

Θεωρει οτι ζει σε μια κοινωνια που απλα υπαρχουν πολλα προβληματα.

Δεν υπηρξε ποτε κοινωνια, πουθενα.

Μελετα διαφορα βιβλια που ασχολουνται με τη κοινωνικη μηχανικη και θα καταλαβεις το τι εστι κοινωνια. Αβιαστα θα οδηγηθεις στο συμπερασμα οτι κοινωνια δεν υπηρξε ποτε, πουθενα.

Μολις καταλαβεις αυτο, εισαι πλεον ετοιμος να πας στο επομενο βημα της απαγκιστρωσης.

Αρχικα ομως ειναι η γνωση, αυτη σε οδηγει στη διαπιστωση.

Στο να φτασεις ομως στη γνωση θα πρεπει να εχεις νικησει τον εγωισμο σου. Ο εγωισμος ειναι αυτος που κρατα τους ανθρωπους πνευματικα τυφλους και δεν τους επιτρεπει να φτασουν το φως της γνωσης ποτε στη ζωη τους και παραμενουν τυφλοι απο την αρχη εως και το τελος.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Η λύση είναι μία και μοναδική για τους MGTOW. Δεν είναι δυνατόν να κερδίσουμε το σύστημα, έχει αποδειχτεί ότι οι νόμοι θα γίνονται συνεχώς χειρότεροι εναντίον μας, το ίδιο και το γενικότερο κλίμα. Αποχωρούμε, αποσυνδεόμαστε από το σύστημα, προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε πόρους για τις δύσκολες εποχές που θα έρθουν, αυτοβελτιωνόμαστε. Κάνουμε κύκλο με άτομα που σκέφτονται κοντινά με μας για αλληλοκάλυψη και αλληλοβοήθεια. Υπάρχει η επιλογή της παρένθετης μητέρας, όσον αφορά τη γέννα του παιδιού, γι αόποιον θέλει. Παράδειγμα ο Ρονάλντο, τρία παιδιά απέκτησε με τον τρόπο αυτό και δεν κινδυνεύει κάποια καλή σύζυγος να του πάρει μισό δισεκατομμύριο και τα παιδιά του. Φτηνότερα θα έρθει σε οποιονδήποτε απλό ένα πιθανό διαζύγιο. Δεν προσπαθούμε να σώσουμε τον κόσμο. Όπως έχει αποδειχτεί και από τις συζητήσεις εδώ η μέγιστη πλειονοψηφία των αντρών συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτοί θα βρούνε κάποια γυναίκα που δεν θα τους χωρίσει, δεν θα πει ψέματα στο Δικαστήριο και δεν θα τους βιάσει οικονομικά. Ο δρόμος είναι ανοικτός, ας δοκιμάσουν την τύχη τους κι ας παντρευτούν. Πληροφορούμε όσους δεν έχουν καταστραφεί από την πλύση εγκεφάλου και θέλουν να ακούσουν  

οι mgtow ηδη σχεδον εχουν καταστρεψει τον καπιταλισμο τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ρε παιδια ο καπιταλισμος μια χαρα ειναι χαμηλοι φοροι ανυπαρκτη γραφειοκρατια κρατας οτι βγαζεις ο φασισμος που χουμε σημερα μας κατεστρεψε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ονομαζεται

Επειδη εχεις καλη προθεση στο να ενημερωσεις και βοηθησεις την ολη κατασταση αλλα σε βλεπω οτι συνεχως βρισκεσαι μεσα σε πλανη και διαδιδεις παπαριες για τις οποιες δεν εχεις ιδεα και απλα βρισκεις νοημα στο απλα να γραφεις, διαβασε καλα τα παρακατω.

Ο καπιταλισμος δημιουργηθηκε και ελεγχεται απο ανθρωπους οι οποιοι αναμεσα τους δεν δεχτηκαν ΠΟΤΕ γυναικες και ουτε θα ξημερωσει ημερα που θα δεχτουν αναμεσα τους να ειναι εστω και μια γυναικα.

Αυτοι οι ανθρωποι δεν δεχονται οτι μια γυναικα εχει δικαιωμα να ειναι αναμεσα τους, ουτε καν για εναν καφε οπου θα λενε τις μαλακιες τους.

Αρα, γυναικοκεντρικος καπιταλισμος, ουτε υπηρξε ποτε ουτε και θα υπαρξει.

Οι γυναικες χρησιμοποιηθηκαν απο τις καπιταλιστες με πολλους τροπους και στην εποχη μας εχουν βρει ακομα πιο πολλους τροπους στο να εξυπηρετουν τους σκοπους τους.

Δεν ειναι ομως γυναικοκεντρικος ο καπιταλισμος.

Εαν ποτε σου αξιωθεις μεσα απο τη δουλεια σου να βγαλεις τα πρωτα σου σοβαρα χρηματα, θα καταλαβεις το τι λες στα ποστ σου.

:hi:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Δε υπαρχει κατι απο το καπιταλισμο τη συνεργασια των πολιτων ελευθερια οτι βγαζεις το κρατας το κρατος μας γαμησε ποιος σας κλεβει το 50 τοις εκατο του εισοδηματκς σας .ποιος δινει επιδοματα επιδοματων ακομα και σε χωρισμενες μητερες.γιατι εχουμε τζαμπα υγεια και παιδεια.καρδιζω εγω ενας εργενης κατι απο αυτα?οι ανυπαντροι 50 60?ολη η ελληνικη κοινωνια βασιζεται στη λεηλασια του αντρικου πλουτου για να ευννουνται παιδια και γυναικες

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Σαβιδη οι γυναικες δε ειναι ετοιμες να κανουν τις θυισες που απαιτουνται για να βρεθεις στο εν τ εκατο που ελεγχει το πλουτο .μονο για τα τσιμπουκια επρεπε να τις εχουμε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε παιδια ο καπιταλισμος μια χαρα ειναι χαμηλοι φοροι ανυπαρκτη γραφειοκρατια κρατας οτι βγαζεις ο φασισμος που χουμε σημερα μας κατεστρεψε

Δεν εχουμε φασισμο, εχουμε μια απο τις διαφορες εκφανσεις καπιταλισμου.

Συντομα θα επιβληθει ο γνησιος σκληρος καπιταλισμος σε παγκοσμιο επιπεδο και τοτε ολα θα παρουν το δρομο τους και τιποτα πλεον δεν θα ειναι ιδιο οπως το θυμοσουν πριν.

Η νεα κατασταση που θα επιβληθει σε παγκοσμιο επιπεδο, σε αλλους θα αρεσει και σε αλλους δεν θα αρεσει.

Ενα ειναι το σιγουρο, ο τεμπελομαλακας δεν περναει καλα ποτε, σε οποια εποχη και να υπαρχει.

Ενας αντρας απλα και μονο να μην ειναι τεμπελομαλακας, μια χαρα θα τη βγαλει σε οποια εποχη και να τον ριξεις. Αργα ή γρηγορα θα τη βρει την ακρη και θα πετυχει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Δεν εχουμε φασισμο, εχουμε μια απο τις διαφορες εκφανσεις καπιταλισμου.

Συντομα θα επιβληθει ο γνησιος σκληρος καπιταλισμος σε παγκοσμιο επιπεδο και τοτε ολα θα παρουν το δρομο τους και τιποτα πλεον δεν θα ειναι ιδιο οπως το θυμοσουν πριν.

Η νεα κατασταση που θα επιβληθει σε παγκοσμιο επιπεδο, σε αλλους θα αρεσει και σε αλλους δεν θα αρεσει.

Ενα ειναι το σιγουρο, ο τεμπελομαλακας δεν περναει καλα ποτε, σε οποια εποχη και να υπαρχει.

Ενας αντρας απλα και μονο να μην ειναι τεμπελομαλακας, μια χαρα θα τη βγαλει σε οποια εποχη και να τον ριξεις. Αργα ή γρηγορα θα τη βρει την ακρη και θα πετυχει.
συμφωνω μαζι σου απλα μια επισημανση..ο αντρας που δεν ειναι τεμπελομαλακας οντως θα τα καταφερει αλλα ο βαθμος επιτυχιας δεν εξαρταται παντα απο τον ιδιο

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Σαβιδη οι γυναικες δε ειναι ετοιμες να κανουν τις θυισες που απαιτουνται για να βρεθεις στο εν τ εκατο που ελεγχει το πλουτο .μονο για τα τσιμπουκια επρεπε να τις εχουμε

Τύπε ο κανόνας λέει ότι οποίος χρησιμοποιεί τα κλισέ σου, οι γυναίκες στην κουζίνα κλπ, βλέπει μουνι κάθε 29 Φεβρουαρίου και αν. Το επιβεβαιώνεις η είσαι η εξαίρεση;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
ο καπιταλισμος πλεον δεν εχει αναγκη την ανδρικη εργασια νοικοκυραιοι

συνεχιστε να ζειτε με τις ψευδαισθησεις σας,σε λιγο θα παρακαλατε για λιγη μπομποτα σαν αποχαυνωμενα κοτοπουλα  :2funny: :2funny:

μονοδρομος η βορειοκορεατοποιηση

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Θα σου πω φιλε δε ελω οι γυναικες στη κουζινα διοτι αυτο σημαινει οτι ο αντρας στη δουλεια.αρα δουλος στη τεμπελα που ολη μερα βκεπει τηλεοραση.ναι ειχα σεξουαλικη πεινα και τωρα δε ειμαι πολυ καλα αλλα επιδη εχω πετυχει σε μια δραστηριοτητα που ξεκινησα ειμαι καλυτερα απο παλια.ειμαι 29 και εχωπαει με παρα πολλες γυναικες οχι αθηνα ομως καθε χρονο κανω διακοπες ιο μυκονο απο τα 19 και εκει αν το χεις και εισαι οπως εγω 197 κοιλιακοι ξεπουτσιαζεσαι

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ηταν αστειο να μη κανω τιποτα ολο το χρονο με καμια και να παω πχ ιο 7 μερες και να πηδαω και 4 και να φασωνω ακομα και16 η 17 γκομενες συνολο.εκει καταλαβα ρι αποζει ειπα δε γινεται γαμω στη ιο βασιλιας και αθηνα παλαμξ κατι αλλο παιζει και ψαχτηκα

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Θα σου πω φιλε δε ελω οι γυναικες στη κουζινα διοτι αυτο σημαινει οτι ο αντρας στη δουλεια.αρα δουλος στη τεμπελα που ολη μερα βκεπει τηλεοραση.ναι ειχα σεξουαλικη πεινα και τωρα δε ειμαι πολυ καλα αλλα επιδη εχω πετυχει σε μια δραστηριοτητα που ξεκινησα ειμαι καλυτερα απο παλια.ειμαι 29 και εχωπαει με παρα πολλες γυναικες οχι αθηνα ομως καθε χρονο κανω διακοπες ιο μυκονο απο τα 19 και εκει αν το χεις και εισαι οπως εγω 197 κοιλιακοι ξεπουτσιαζεσαι

Ωραίος συνέχισε έτσι.
Μια επισήμανση, δούλος σημαίνει ότι κάποιος σε αναγκάζει να δουλεύεις και αν δε το κανείς σε τιμωρεί με βία. Κανένας άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να δούλεψει για να παρέχει σε κάποιον που κάθεται. Αν ένας άντρας δουλεύει για να πληρώνει μια γυναίκα που κάθεται σπίτι όλη μέρα και βλέπει τηλεόραση χωρίς να κάνει τίποτα όπως λες, του αξίζει ότι παθαίνει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
συμφωνω μαζι σου απλα μια επισημανση..ο αντρας που δεν ειναι τεμπελομαλακας οντως θα τα καταφερει αλλα ο βαθμος επιτυχιας δεν εξαρταται παντα απο τον ιδιο

Αθηναιε, η φωτο που ειχες πριν ηταν πιο καλη.

Στο θεμα μας τωρα.

Ασφαλως και δεν εξαρταται απο τον ιδιο ο βαθμος της αρχικης επιτυχιας. Μολις πιασει ομως την ακρη απο το σχοινι, ειναι καθαρα στο χερι του το αν θα συνεχισει να τραβαει και το πως θα τραβαει.

Δηλαδη, ολα θελουν μεθοδευση, γνωριμιες, συμμαχιες.

Κανεις δεν καταφερε κατι μεγαλο μονος του, κανενας.

Ειναι θεμα επιλογων, συμπεριφορας, στρατηγικης.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Οχι ποτιστη σωστα μεν λες οτι οι αντρες πρεπει να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους αλλα αν η γυναικα επιλεξει να χει σχεση με ενα ανεργο μουσικο και μεινει εγκυος και ο μουσικος τη παρατησει ποιος εφταιγε η γυναικα φιλε

Για μενα απο τη μια μπορει να ειναι ενα κοπροσκυλο και μισο ο μουσικος,απο την αλλη ομως καλα εκανε και εσπρωξε και μαγκια του που ταν καβλιαρης και η κοπροσκυλοσυνη του δεν ηταν εμποδιο για να ριξει τον κρεμπιε του

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Αθηναιε, η φωτο που ειχες πριν ηταν πιο καλη.

Στο θεμα μας τωρα.

Ασφαλως και δεν εξαρταται απο τον ιδιο ο βαθμος της αρχικης επιτυχιας. Μολις πιασει ομως την ακρη απο το σχοινι, ειναι καθαρα στο χερι του το αν θα συνεχισει να τραβαει και το πως θα τραβαει.

Δηλαδη, ολα θελουν μεθοδευση, γνωριμιες, συμμαχιες.

Κανεις δεν καταφερε κατι μεγαλο μονος του, κανενας.

Ειναι θεμα επιλογων, συμπεριφορας, στρατηγικης.

εχω αδυναμια στην Hannya :grin:
αλα σωστα αλλα θελω να καταληξω οτι ο βαθμος της τελικης ας το πουμε επιτυχιας δεν εξαρταται παντα απο εμας :hi:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
:idiot: το επομενο συστημα απο τν καπιταλισμο θα ειναι η οικονομια βαση πορων...προς το παρον στην ελευθερη αγορα πας βαση της αξιας σου και με το ποσο ορεξη εχεις να δουλεψεις.ο καλος δε χανετε,εγω ειμαι 32 ξεκινησα να δουλευω απο τα 20 επισημα ενω ειχα κανει μερκοματα απο τα 16 ξεκινησα σαν αι φερ λαντζες φορτοεκφορτωσεις μαγειρας σερβοτορος.....εχω φτασει να χω δικο μου μαγαζι να κανω εισαιγωγες και να πηγαινω για δευτερο μαγαζι να πληρωνω το σπιτι μου να βοηθαω τους δικους μου και να γαμαω πουτανες 2-3 φορες την εβδομαδα....σε αλλο συστημα θα ημουν το ιδιο με το κοπροσκυλο τον ανεργο τεμπελχανα μουσικο δεν νομιζω να ταν και πολλυ δικαιο :vomit: :vomit:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Τελικά όλα είναι θέμα επιλογών. Ο άντρας που επιλέγει να είναι στη σκιά φοβισμένος και αδύναμος ή επιλέγει να μιλάει παρά να πράττει, καταλήγει με ελάχιστες εμπειρίες, αδύναμος και ανόητος, χειρίζεται λάθος τη ζωή του και βρίσκει αποδιοπομπαίους τράγους για να δικαιολογήσει την αποτυχία του και τις κακές επιλογές του. Ο άντρας που από μικρός δεν φοβάται να χορέψει, να λερωθεί και να πληγωθεί, αποκτά εμπειρίες και την ικανότητα να διαχειριστεί τα περισσότερα αν όχι όλα έξυπνα. Αποφεύγει τις παγίδες, ξέρει τι θέλει, το παίρνει, το χαίρεται και δημιουργεί, περνώντας την ζωή του ευχάριστα.

Γι’ αυτό βλέπεις ένα παιδί με καρκίνο να γελά και ένα παιδί που τα έχει όλα να κλαίει. Έναν τυφλό ή παράλυτο να ζει την κάθε μέρα με όρεξη και έναν απολύτως υγιή να κλείνεται στο σπίτι του και να μετρά τις μέρες. Έναν που μεγάλωσε ορφανός και δεν ένιωσε ποτέ το χάδι της μάνας ή την καθοδήγηση του πατέρα να έχει μια απόλυτα υγιή σχέση και έναν που μεγάλωσε με τους γονείς του να είναι ακόμα ακοινώνητος. Έναν φτωχό που διάβασε και πρόκοψε και έναν που δε του έλειψε τίποτα αλλά επέλεξε να μην κοπιάσει και τώρα καταριέται το σύστημα και τους μισθούς.

Όλα είναι θέμα επιλογών. Ούτε η γυναίκα φταίει, ούτε ο άντρας, ούτε ο καιρός, ούτε το κράτος. Φταίει το ότι όταν έπρεπε να δεις δεν είδες, όταν έπρεπε να ακούσεις δεν άκουσες, όταν έπρεπε να μιλήσεις δεν μίλησες, όταν έπρεπε να πράξεις σωστά έπραξες λάθος. Καθολική ευθύνη μόνο εμείς έχουμε. Όλοι οι υπόλοιποι είτε είναι γυναίκα είτε άντρας είτε παιδί είτε ξένος είναι απλά περαστικοί.

Το νήμα αυτό είναι τόσο ηλιθιο που έχει καταφέρει να φτάσει τις 9000 σελίδες σχεδόν και ακόμα να επαναλαμβάνονται και να ανακυκλώνονται οι ίδιες άδειες βλακείες. «Μα εγώ», «μα»... «μα οι γυναίκες», «δεν φταίω».

Αν για μια ημέρα σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάχτυλο αυτούς και αυτές που νομίζουμε ότι φταίνε, θα δούμε πολλά που δεν βλέπουμε. Αλίμονο αν για την δική μας κατάντια φταίει η μάνα σας, η κόρη σας, η γειτόνισα σας και η κάθε γυναίκα.

Αυτά. Καλές τύχες σε όλους. Μέχρι και στον Ρωσομπλιάτ.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ποτιστη ετσι ακριβως ειναι μαγκια του αλλα ειναι μουσικος ανεργος δηλαδη ε πως αυτος θα υποστηριξει οικογενεια αν η γκονενα κανει παιδι μαζι του τη τον βριζει αυτη δε ανοιξε τα ποδια της?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
εχω αδυναμια στην Hannya :grin:
αλα σωστα αλλα θελω να καταληξω οτι ο βαθμος της τελικης ας το πουμε επιτυχιας δεν εξαρταται παντα απο εμας :hi:

Κατα ενα μεγαλο ποσοστο, εξαρταται απο εμας φιλε.

Ειναι στο χερι σου το τι συμεριφορα θα εχεις, τι στρατηγικη θα ακολουθησεις στη ζωη σου, με ποιους θα κανεις παρεα, με ποιους δεν θα κανεις παρεα, με ποιους θα σταματησεις εντελως να κανεις παρεα (αυτο ειναι πολυ σημαντικο, ειναι το 50% της εξελιξης σου), το αν θα γνωριζεις το τι θελεις να κανεις στη ζωη σου, εαν εχεις εστιασει στο στοχο σου και βαδιζεις πανω σε αυτο, εαν εισαι ετοιμος να κανεις θυσιες και να σηκωσεις το κοστος των επιλογων σου, εαν αντεχεις ψυχικα τη διαδικασια και τη πορεια εως το στοχο.

Ολα αυτα και αλλα πολλα, ειναι στο χερι σου και μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom