Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (1 μέλη και 148 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
ρε πανεμορφε σκεψου ρε φιλε τι σου λεω τι τι να μου απαντησεις παιδια ειμαστε ρε?πες μου εχεις αδικο διοτι το και το... τι να μου απαντησεις?της μανας σου λαθος που γαμηθηκε με εναν ανευθυνο αντρα δε μπορεις να τοδεις?ποια τον επελεξε?η μηπως τη βιασε?
ρε τυπε σε αυτη την περιπτωση ο αντρας λακισε αφησε την γυναικα να μεγαλωσει το παιδι μονη της ουτε η γυναικα τον κερατωσε και την εκανε ουτε τον πεταξε εξω απο το σπιτι γιατι βαρεθηκε και μετα ζητουσε διατροφες
δεν ειναι ολες οι γυναικες καργιολες χαλαρωστε λιγο

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
δε τιςειπα καριολες ειπα μιτσο οτι η γυναικα εκανε λαθος επιλογη στο αντρα της ναι  ο τυπος που παρατα το παιδι του ειναι σκουπιδι.ομως ποια τον επελεξε για γκομενο?μηπως η γυναικα?

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
για μενα ειναι οι εξης κατηγοριες
Η ΨΩΛΑ.ειναι η εν γνωση της ψωλου εχει γαμηθει με οτι υπαρχει μεχρι και πακιστανους τσιμπουκωνει εχει κανει παρτουζες ουρολαγνιες οτι υπαρχει.. ειναι 19-25 μετα τα 25 μεχρι τα 28 θα γκαστρωθει απο καποιον κακομοιρη συνηθως καλο παιδακι αβγαλτο που θα την ερωτευτει και θα γινει ο κλασσικος μαλακας που περιμενει τη γυναικα εξω απ τα ρουχαδικα,που κοβει τους φιλους και που ανεχετε το κερατο που θα τρωει οταν περασει τα 35

Η ΜΠΕΜΠΑ..ειναι συνηθως απο καλη οικογενεια, ειναι στο ιδιο ηλικιακο γκρουπ το παιζει δυσκολη και ντιβα βγαινει γλυφαδα και κολωνακι,αμα πιει σε τσιμπουκωνει στη τουαλετα του κλαμπ αν εχεις τραπεζι με μπουκαλι και εχεις κερασει σφηνακια τη παρεα της.επιζητα το γαμο παντρευτε γυρω στα 28 μεχρι τα 30 εχει γκαστρωθει και εχει παρει περιπου 40 κιλα,αν δεν επερνε τα κιλα θα ηταν πολλυ κομπλε καθως κανει και τιμιες προσπαθειες να μαθει να μαγειρευει

ΤΟ ΖΩΩΝ..Αυτη ειναι η πιο συχνη κατηγορια αγγιζοντας το 80% 28-45χρονων. απο λαικη περιοχη  ξεκινησε τα πρωτα της βηματα σαν καλο κοριτσακι και εχει καταληξει να ποσταρει 312312 φωτογραφιες σε φειςμπουκ ισταγραμ και αλλες τετοιες μαλακιες μοστραροντας κωλο  βυζια μουνια εχει 3.000 φιλους στο φβ οι 2.800 ειναι αντρες εχει γαμηθει με τους 600 τουλαχιστον και παραπονιεται οτι οι αντρες ειμαστε γουρουνια και δεν την βλεπει κανεις σοβαρα,και οτι εχει το μαλακομαγνητη,ειναι αχρηστη στα παντα εχει φιλους αντρες που μπορει καποιοι να της τραβανε κανα μανικι,μιλαει σαν ναυτεργατης και ειναι ανετη να μιλαει για σεξ,στο γαμησι ομως ειναι μεγαλη κωλοστρα αν φαινετε καβλιαρα απ το εντονο μακιγιαζ και το προκλητικο ντυσιμο,θα μπορουσε να κανει καριερα σαν βιζιτα αλλα το παιζει θιγμενη και οτι ο καθε πρωην ειναι μαλακας,ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

ολες οι κατηγοριες πριν τις τελευταιας εξελισονται σε τιμια παραπονεμενα μιλφακια και γκιλφαακια που εμεις πρεπει να κυνηγαμε να γαμαμε και να τους συμπεριφερομαστε σαν σκουπιδια ,οχι σαν πουτανες γιατι οι πουτανες ειναι τιμιες σεξεργατριες και πρεπει να τις σεβομαστε και να τις αγαπαμε..Η τελευταια κατηγορια ειναι η κατηγορια που αν πετυχουμε πρεπει να βγαζουμε τα βιτσια μας,κατουρηματα,δεσιματα και ασφυξιολαγνιες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αλίμονο, σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Αν κάποιος, όταν ήμουν φοιτητής, μου έλεγε ότι σε λίγες δεκαετίες θα συμβαίνουν όσα λέω εγώ ο ίδιος, θα του έλεγα να κόψει τα ναρκωτικά. Αν όμως είχα τις πληροφορίες που έχω τώρα πριν 30 χρόνια, δεν θα παντρευόμουν. Θα ζούσα μια λιτή ζωή, εξοικονομώντας όσους περισσότερους πόρους μπορούσα, θα ξόδευα σε ταξίδια, διασκέδαση κι όσες γνώριζα θα τις είχα για γαμίσι και σκουπίδιασμα. Κάποια στιγμή θα πήγαινα Ουκρανία, θα έβρισκα μια δίμετρη ξανθιά μουνάρα με καλό ιστορικό υγείας και θα της έσκαγα 10.000€ για να γίνει παρένθετη μητέρα. Θα γύρναγα με το παιδί στην Ελλάδα και θα έπαιρνα όλα τα επιδόματα / ευκολίες για single Fathers. Φτηνότερα θα μου έβγαινε και θα είχα την ησυχία μου.  

Αν υπήρχε καλύτερη κατάσταση σε άλλους τομείς θα μετακόμιζα σε αυστηρά μουσουλμανική χώρα.
Να μην υπάρχουν συλλογικότητες και φεμινίστριες. Να τολμάει να αντιμιλήσει και να τρώει σφαλιάρα η άλλη...

Αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε προτιμώ να εφαρμόσω τις πεποιθήσεις μου εδώ που ζω.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ποτιστι συμφωνω με την αναλυσ ησου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
για μενα ειναι οι εξης κατηγοριες
Η ΨΩΛΑ.ειναι η εν γνωση της ψωλου εχει γαμηθει με οτι υπαρχει μεχρι και πακιστανους τσιμπουκωνει εχει κανει παρτουζες ουρολαγνιες οτι υπαρχει.. ειναι 19-25 μετα τα 25 μεχρι τα 28 θα γκαστρωθει απο καποιον κακομοιρη συνηθως καλο παιδακι αβγαλτο που θα την ερωτευτει και θα γινει ο κλασσικος μαλακας που περιμενει τη γυναικα εξω απ τα ρουχαδικα,που κοβει τους φιλους και που ανεχετε το κερατο που θα τρωει οταν περασει τα 35

Η ΜΠΕΜΠΑ..ειναι συνηθως απο καλη οικογενεια, ειναι στο ιδιο ηλικιακο γκρουπ το παιζει δυσκολη και ντιβα βγαινει γλυφαδα και κολωνακι,αμα πιει σε τσιμπουκωνει στη τουαλετα του κλαμπ αν εχεις τραπεζι με μπουκαλι και εχεις κερασει σφηνακια τη παρεα της.επιζητα το γαμο παντρευτε γυρω στα 28 μεχρι τα 30 εχει γκαστρωθει και εχει παρει περιπου 40 κιλα,αν δεν επερνε τα κιλα θα ηταν πολλυ κομπλε καθως κανει και τιμιες προσπαθειες να μαθει να μαγειρευει

ΤΟ ΖΩΩΝ..Αυτη ειναι η πιο συχνη κατηγορια αγγιζοντας το 80% 28-45χρονων. απο λαικη περιοχη  ξεκινησε τα πρωτα της βηματα σαν καλο κοριτσακι και εχει καταληξει να ποσταρει 312312 φωτογραφιες σε φειςμπουκ ισταγραμ και αλλες τετοιες μαλακιες μοστραροντας κωλο  βυζια μουνια εχει 3.000 φιλους στο φβ οι 2.800 ειναι αντρες εχει γαμηθει με τους 600 τουλαχιστον και παραπονιεται οτι οι αντρες ειμαστε γουρουνια και δεν την βλεπει κανεις σοβαρα,και οτι εχει το μαλακομαγνητη,ειναι αχρηστη στα παντα εχει φιλους αντρες που μπορει καποιοι να της τραβανε κανα μανικι,μιλαει σαν ναυτεργατης και ειναι ανετη να μιλαει για σεξ,στο γαμησι ομως ειναι μεγαλη κωλοστρα αν φαινετε καβλιαρα απ το εντονο μακιγιαζ και το προκλητικο ντυσιμο,θα μπορουσε να κανει καριερα σαν βιζιτα αλλα το παιζει θιγμενη και οτι ο καθε πρωην ειναι μαλακας,ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

ολες οι κατηγοριες πριν τις τελευταιας εξελισονται σε τιμια παραπονεμενα μιλφακια και γκιλφαακια που εμεις πρεπει να κυνηγαμε να γαμαμε και να τους συμπεριφερομαστε σαν σκουπιδια ,οχι σαν πουτανες γιατι οι πουτανες ειναι τιμιες σεξεργατριες και πρεπει να τις σεβομαστε και να τις αγαπαμε..Η τελευταια κατηγορια ειναι η κατηγορια που αν πετυχουμε πρεπει να βγαζουμε τα βιτσια μας,κατουρηματα,δεσιματα και ασφυξιολαγνιες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
:2funny: :2funny:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
δε τιςειπα καριολες ειπα μιτσο οτι η γυναικα εκανε λαθος επιλογη στο αντρα της ναι  ο τυπος που παρατα το παιδι του ειναι σκουπιδι.ομως ποια τον επελεξε για γκομενο?μηπως η γυναικα?

ξερουμε οτι πολλοι αντρες την εχουν κανει οταν η γυναικα εχει μεινει εγκυος
δεν μπορει ενα ατομο να ξερει απο πριν τι πραγματικα σκεφτεται ο αλλος
δεν μπορεις να χρεωσεις σε ενα ατομο οτι εκανε λαθος επιλογη οσο αφορα τον/την συντροφο του
οταν αυτο το ατομο δεν εχει εμφανη σημαδια σκατοψυχιασης

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
ρε πανεμορφε σκεψου ρε φιλε τι σου λεω τι τι να μου απαντησεις παιδια ειμαστε ρε?πες μου εχεις αδικο διοτι το και το... τι να μου απαντησεις?της μανας σου λαθος που γαμηθηκε με εναν ανευθυνο αντρα δε μπορεις να τοδεις?ποια τον επελεξε?η μηπως τη βιασε?

Σου εκανα αναφορα για να σε μπαναρουν σκουπιδι.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
χαχαχ γιατι φιλε?
αστειος εισαι οταν διαφωνεις μπαναρ τον αλλο ωραια ελευθερια λογου

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε συ σε εβρισα απαντησε μου με ενα επιχειρημα!!ανοικτος ειμαισ τη συζητηση

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
1ον. Τους χαρακτηρισμούς για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, καλό είναι να τους μετριάσεις, όπως τον Σαββίδη.
2ον. Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, αλλά από όσα έχω δει, στην πραγματικότητα το βρακάκι των γυναικών μουσκεύεται όταν συναντάνε τέτοιους τύπους, όχι όταν συναντάνε έντιμους άντρες  με διάθεση να παλέψουν για την οικογένεια που δημιούργησαν. Για να καταλάβεις τι εννοώ, έχω γνωρίσει σε ραντεβού χωρισμένη η οποία σχεδόν όλη την ώρα καλιγόταν για το κάθαρμα τον άντρα της που δεν δούλευε, ενώ αυτή είχε βιοτεχνία ρούχων, κι αντί για διασκέδαση την πήγαινε στο Καζίνο της Πάρνηθας όπου αυτός έπαιζε τα λεφτά που έβγαζε εκείνη κι αυτή καθόταν μόνη. Τελικά, όταν την πέρα για να ξαναβγούμε, μου είπε ότι είμαι πολύ καλό παιδί, αλλά αυτή θέλει κάτι διαφορετικό στη ζωή της. Κι ότι .....τον άντρα τον θέλουμε αλήτη... Αυτά
3ον. Αν νομίζεις ότι φερόμενος καλά είσαι ασφαλής κάνεις τεράστιο λάθος, κι εύχομαι να μην το ανακαλύψεις.  Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο, το οποίο είναι στο χέρι της γυναίκας. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει    

Ενας αντρας, ποτε δεν θα επιτεθει σε καποιον αλλον αντρα εαν δεν του εχει κανει κατι σοβαρο.

Εαν αυτα που γραφω ηταν απλα παπαριες και μαλακιες, δεν θα τους ενοχλουσε και δεν θα αντιδρουσαν ετσι.

Αποδειξη οτι ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεω, η σταση μερικων και ο τροπος που φερονται ενω δεν τους εχω ενοχλησει ποτε.

Η σταση τους, η συμπεριφορα τους, δειχνει ξεκαθαρα το ποιον τους και το αν γραφω παπαριες ή οχι.

Με εχει ονομασει μισογυνη μελος που υπαρχουν δεκαδες ποστ του στα οποια γραφει αισχρους χαρακτηρισμους για τις γυναικες ενω δεν υπαρχει ουτε ενα δικο μου στο οποιο βριζω τις γυναικες.

Την αληθεια γραφω, τα οσα συμβαινουν. Η αληθεια ομως ποναει, τους θυμιζει το ποσο λαθος υπηρξαν και το ποσο μαλακες πιαστηκαν γενικα στη ζωη.

Η καθε ημερα που ξημερωνει τους φωναζει με δεκαδες τροπους την αποτυχια τους.

Εχεις δει κανα μελος που ειναι επιτυχημενος με τις γυναικες και που ειναι τσεπατος να διαφωνει μαζι μου;

Ισα ισα που με αρκετους απο αυτους μιλαμε και εξω απο εδω και ολα ειναι μια χαρα.

Αλλωστε δεν γραφω για αυτους, εχω εξηγησει πολλακις για ποιον λογο γραφω, τα υπολοιπα τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου.

Δεν εχω βρισει ουτε χαρακτηρισει κανεναν, ποτε.

Ο αλλος εφτασε δημοσιως να βριζει ακομα και τη μανα μου να τη λεει πουτανα, χωρις να τον εχω ενοχλησει ποτε ουτε να του εχω μιλησει ποτε, εως εκει εφτασε το μισος τους, τοσο πολυ τους καινε τα σωθικα τα οσα γραφω.

Αστους να βριζουν και να λενε οτι λενε, ξερω ποιος ειμαι, ξερω ποια ειναι η μανα μου, ξερουν καποιοι μεσα απο εδω το ποιος ειμαι εξω απο εδω.

Οσο για το 20%, δεν ισχυει. Ειναι πολυ μικροτερο το ποσοστο απο τους γαμους που πανε καλα και εαν εξετασουμε σε βαθος χρονου 10ετιας το τι παιζει, ουτε το 5% δεν ειναι οκ.

:hi:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
παντα να θυμασαι ο οποιος οτι οταν δε εχουμε επιχειρηματα προσπαθουμε να κανουμε τον αλλο να σκασει παντα να θυμασαι τη σηημερινη σουσαυμπεριφορα δ σε τιμα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η λύση είναι μία και μοναδική για τους MGTOW. Δεν είναι δυνατόν να κερδίσουμε το σύστημα, έχει αποδειχτεί ότι οι νόμοι θα γίνονται συνεχώς χειρότεροι εναντίον μας, το ίδιο και το γενικότερο κλίμα. Αποχωρούμε, αποσυνδεόμαστε από το σύστημα, προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε πόρους για τις δύσκολες εποχές που θα έρθουν, αυτοβελτιωνόμαστε. Κάνουμε κύκλο με άτομα που σκέφτονται κοντινά με μας για αλληλοκάλυψη και αλληλοβοήθεια. Υπάρχει η επιλογή της παρένθετης μητέρας, όσον αφορά τη γέννα του παιδιού, γι αόποιον θέλει. Παράδειγμα ο Ρονάλντο, τρία παιδιά απέκτησε με τον τρόπο αυτό και δεν κινδυνεύει κάποια καλή σύζυγος να του πάρει μισό δισεκατομμύριο και τα παιδιά του. Φτηνότερα θα έρθει σε οποιονδήποτε απλό ένα πιθανό διαζύγιο. Δεν προσπαθούμε να σώσουμε τον κόσμο. Όπως έχει αποδειχτεί και από τις συζητήσεις εδώ η μέγιστη πλειονοψηφία των αντρών συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτοί θα βρούνε κάποια γυναίκα που δεν θα τους χωρίσει, δεν θα πει ψέματα στο Δικαστήριο και δεν θα τους βιάσει οικονομικά. Ο δρόμος είναι ανοικτός, ας δοκιμάσουν την τύχη τους κι ας παντρευτούν. Πληροφορούμε όσους δεν έχουν καταστραφεί από την πλύση εγκεφάλου και θέλουν να ακούσουν  

Αυτος που εν ετη 2020 δεν εχει καταλαβει το τι παιζει και θελει να γινει πατερας να κανει παιδι, ειναι αξιος για οσα θα του συμβουν.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
μππα οταν γινεται ετσι η κοινωνια σαβιδη δε τραβαει πολυ με τοσα χρεη που χει η χωρα συντομα θα καταρευσουμε σε καθε τομεα διοτι οι κυριες κανουν κουμαντο

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ρε τι ψαχνετε και τι ανακατεβετε μαναδες??
ο αντρας απ την αλλη ειναι αντρας,αμα γκαστρωσεις μια γυναικα την παντρευεσε την εχεις κυρια και αυτη και το παιδι και κανεις τη ζωη σου σαν κυριος σεβομενος την οικογενεια.εγω ειμαι 32 απο επιλογη ανυπαντρος,εχω φιλους απο 30-50 που ειναι παντρεμενοι εχουν τα παιδια τους και τις γυναικες τους κομπλε,και παρουζονουν αβερτα πληρωμενες τανες....Ειναι στη φυση του αντρα να το κανει,,Εδω εγκειται η ηθικη,αν θες να γκαστρωσεις γκαστρωσε αλλα πρεπει να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου οχι να σταματας αυτο που θες ...σε καλει η φυση...τωρα αν καποιος ανηκει στο 10-25% που ειναι μονογαμικοι με γεια του με χαρα του και μαγκια του στο φιναλε γιατι βρηκε το λιμανι του....και σιγουρα δεν γραφει εδω μεσα
εμεις του 75% προχωραμε αναζητωντας νεες τανες και νεες περιπετειες με παραπονεμενες κυριες τουυ ηλικιακου γκρουπ 45-70

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ονομαζεται

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Οχι ποτιστη σωστα μεν λες οτι οι αντρες πρεπει να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους αλλα αν η γυναικα επιλεξει να χει σχεση με ενα ανεργο μουσικο και μεινει εγκυος και ο μουσικος τη παρατησει ποιος εφταιγε η γυναικα φιλε

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις εύκολα γνωριμίες,αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.Όλες είναι κλεισμένες στους κύκλους και τις παρέες τους.Τα'χουμε πει τόσες φορές,όποιος δεν είναι στο 5-10% που τους θέλουν όλες οι γκόμενες,δεν έχει επάγγελμα μαγνήτη ή δεν είναι φίρμα του ινσταγκραμ,τον έχει πιει.Θα βολευτεί με καμια σαβούρα ή θα μείνει μπακούρι.Φυσικά οι σαβουρογάμηδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα μ'αυτό.

Και το κακό είναι πως αν μείνεις χωρίς γκόμενα,χάνεις επαφή με το γυναικείο φύλο.Οι πουτάνες δεν βοηθάνε πολύ σ'αυτό.Περιορίζεσαι στην ψωλοκατάσταση της παρέας σου,που αυτό σε φθείρει αν κρατήσει πολύ.Φθορά να έχεις μείνει μόνο με τη γκόμενα αλλά και φθορά να έχεις μείνει μόνο με την ψωλαρία.Γενικά η ζωή έχει πολλά αδιέξοδα κι εκεί θέλεις και λίγο τύχη για να τα ξεπεράσεις.

Δασκαλε ακριβως για αυτο μιλαμε για βορειοκορεατοποιηση :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom