1ον. Τους χαρακτηρισμούς για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, καλό είναι να τους μετριάσεις, όπως τον Σαββίδη.
2ον. Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, αλλά από όσα έχω δει, στην πραγματικότητα το βρακάκι των γυναικών μουσκεύεται όταν συναντάνε τέτοιους τύπους, όχι όταν συναντάνε έντιμους άντρες με διάθεση να παλέψουν για την οικογένεια που δημιούργησαν. Για να καταλάβεις τι εννοώ, έχω γνωρίσει σε ραντεβού χωρισμένη η οποία σχεδόν όλη την ώρα καλιγόταν για το κάθαρμα τον άντρα της που δεν δούλευε, ενώ αυτή είχε βιοτεχνία ρούχων, κι αντί για διασκέδαση την πήγαινε στο Καζίνο της Πάρνηθας όπου αυτός έπαιζε τα λεφτά που έβγαζε εκείνη κι αυτή καθόταν μόνη. Τελικά, όταν την πέρα για να ξαναβγούμε, μου είπε ότι είμαι πολύ καλό παιδί, αλλά αυτή θέλει κάτι διαφορετικό στη ζωή της. Κι ότι .....τον άντρα τον θέλουμε αλήτη... Αυτά
3ον. Αν νομίζεις ότι φερόμενος καλά είσαι ασφαλής κάνεις τεράστιο λάθος, κι εύχομαι να μην το ανακαλύψεις. Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο, το οποίο είναι στο χέρι της γυναίκας. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει
Ενας αντρας, ποτε δεν θα επιτεθει σε καποιον αλλον αντρα εαν δεν του εχει κανει κατι σοβαρο.
Εαν αυτα που γραφω ηταν απλα παπαριες και μαλακιες, δεν θα τους ενοχλουσε και δεν θα αντιδρουσαν ετσι.
Αποδειξη οτι ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεω, η σταση μερικων και ο τροπος που φερονται ενω δεν τους εχω ενοχλησει ποτε.
Η σταση τους, η συμπεριφορα τους, δειχνει ξεκαθαρα το ποιον τους και το αν γραφω παπαριες ή οχι.
Με εχει ονομασει μισογυνη μελος που υπαρχουν δεκαδες ποστ του στα οποια γραφει αισχρους χαρακτηρισμους για τις γυναικες ενω δεν υπαρχει ουτε ενα δικο μου στο οποιο βριζω τις γυναικες.
Την αληθεια γραφω, τα οσα συμβαινουν. Η αληθεια ομως ποναει, τους θυμιζει το ποσο λαθος υπηρξαν και το ποσο μαλακες πιαστηκαν γενικα στη ζωη.
Η καθε ημερα που ξημερωνει τους φωναζει με δεκαδες τροπους την αποτυχια τους.
Εχεις δει κανα μελος που ειναι επιτυχημενος με τις γυναικες και που ειναι τσεπατος να διαφωνει μαζι μου;
Ισα ισα που με αρκετους απο αυτους μιλαμε και εξω απο εδω και ολα ειναι μια χαρα.
Αλλωστε δεν γραφω για αυτους, εχω εξηγησει πολλακις για ποιον λογο γραφω, τα υπολοιπα τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου.
Δεν εχω βρισει ουτε χαρακτηρισει κανεναν, ποτε.
Ο αλλος εφτασε δημοσιως να βριζει ακομα και τη μανα μου να τη λεει πουτανα, χωρις να τον εχω ενοχλησει ποτε ουτε να του εχω μιλησει ποτε, εως εκει εφτασε το μισος τους, τοσο πολυ τους καινε τα σωθικα τα οσα γραφω.
Αστους να βριζουν και να λενε οτι λενε, ξερω ποιος ειμαι, ξερω ποια ειναι η μανα μου, ξερουν καποιοι μεσα απο εδω το ποιος ειμαι εξω απο εδω.
Οσο για το 20%, δεν ισχυει. Ειναι πολυ μικροτερο το ποσοστο απο τους γαμους που πανε καλα και εαν εξετασουμε σε βαθος χρονου 10ετιας το τι παιζει, ουτε το 5% δεν ειναι οκ.