πανέμορφος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Τότε γιατί έγραψες όσα έγραψες; Η Κοινωνία αυτή είναι απόλυτα Γυναικοκεντρική κι ότι και να συμβεί, θα σου δώσει άδικο και θα υπερσπίσει τη Γυναίκα. Έκαν ανάρτησ για 20χρονη που πηδιόταν με 13χρονο, γκαστρώθηεκ μαζί του και από πάνω τον κατηγόρησε για βιασμό. Η ποινή της ήταν 30 μήνες φυλακή. Αν τα φύλα ήταν ανάποδα, ο τυπάς θα έμπαινε μέσα για 25 χρόνια. Κι όταν ο 13χρονος ενηληκιωθεί, θα του ξάνει αγωγή και θα του πάρει διατροφή για το παιδί. Σε αυτό τον κόσμο ζούμε. Δεν με προσέβαλες, αλλά όσα έγραψες έδειχναν άνθρωπο που αγνοούσε την πραγματικότητα
Γιατί ρε φίλε εγώ δεν έχω περάσει αυτό που εξιστορείς. Έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου να είμαι αισιόδοξος και όχι μισογύνης ή απόλυτος. Δηλαδή εσυ με τη στάση σου δεν προσπαθείς να πάρεις τον άλλο στο λαιμό σου; Αυτός ο μπούφος ο Σαβιδης έχει 6000 ποστ και σε κάθε ένα από αυτά προσπαθεί να τραβήξει μέλη στον ίδιο βούρκο με αυτόν. Η ειρωνία είναι ότι ο βούρκος για τον οποίο μιλάει - ακατάπαυστα - είναι κάτι που ΔΕΝ έχει καν ζήσει. Είναι απλά λόγια του αέρα και γενικότητες επομένως κάποιες λεπτομέρειες συμπίπτουν με εμπειρίες μελών και έτσι πέφτουν στην παγίδα να πιστεύουν ότι αυτά που λέει έχουν βάση. Αν εσυ έχεις ζήσει άσχημες καταστάσεις με τη γυναίκα ή τα παιδιά σου, δεκτό. Και δεκτό το πιστεύω σου. Αλλά δε σημαίνει ότι ο κάθε ένας εργένης πρέπει να πορεύεται με αυτό, ούτε ότι επειδή ο δικός σου γάμος απέτυχε ότι ΟΛΟΙ οι γάμοι θα αποτύχουν. Αν η γυναίκα σου σε κεράτωσε ή ήταν μέγαιρα, μπορεί να είσαι άτυχος μπορεί να φέρεις μερίδιο ευθύνης και συ όμως. Δεν είναι δίκη μου δουλειά να χώσω τη μύτη μου εκεί. Αλλά το να λες «θα δείτε θα δείτε» δηλαδή ότι θα συμβούν και σε μας, είναι και κακό και μίζερο. Και αστείο βασικά. Να ξέρεις ότι εγώ όχι απλά μεγάλωσα χωρίς πατέρα, ο πατέρας μου με παράτησε όταν γεννήθηκα. Η μάνα μου με μεγάλωσε μόνη της και παρά πολλές μανάδες είναι ήρωες. Όταν αυτός ο βλάκας ο Ρωσοπόντιος, ο αγάμητος (παίζει χαλαρά να είναι και παρθένος), κάθεται και μιλάει με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για τις γυναίκες, για τα μέλη του σάιτ και για σχέσεις - όταν δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ γαμημενη σχέση στη ζωή του - φυσικά και θα με νευριάσει. Επειδή διαβάζω το φόρουμ χρόνια, όχι κάθε μέρα αλλά το διαβάζω, τα τελευταία δυο χρόνια ( ; ) υπάρχει όλο και περισσότερη μιζέρια και κλάψα. Για τις γυναίκες, για τα λεφτά, για τους άντρες, για το μέλλον, για το κράτος, για τους τουρίστες, για τα σπίτια, για τα σκυλιά, για τον καιρό, βρες ένα θέμα για το οποίο ΔΕΝ κλαίει κάποιος. Φόρουμ για μπουρδελα είναι.... για γυναίκες, για τρανς, για γκει, για σεξ. Ο άλλος το έχει βιάσει το φόρουμ... και σιγά σιγά παρασύρει κι άλλους. Δεν υπάρχει θέμα κοινωνικό που να ΜΗΝ το έχει μολύνει. Αλλά οκ, δεν σχολιάζω ξανά εδώ, όλο δικό σου το νήμα.