Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.656
Πόντοι
9.931

Σουηδικές φύλακες, 4-5 χρονάκια με ίντερνετ και playstation για αυτόν θα είναι σα να πηγαίνει διακοπές. Στείλτε τον μεταγραφή σε ρουμανικές φυλακές να κάνει παρέα στον Πασσαρη 3 υπόγειο δεξιά... να του φύγει ο κώλος του καριολη!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βόλτα πριν λίγο παραλία.Της πουτανάρας,χανότανε το τόπι.Τόσο κόσμο δεν είχε ούτε προ κορονοϊού.Καλά,τα μουνιά παρέλαση,σορτσάκια,μπούτια,κωλαράκια,κοίταζες δεξια αριστερά σα μαλάκας.Σχεδόν όλες εχουν γίνει γαμήσιμες ρε.Κάνει και μια ζέστη λες και είναι μέσα καλοκαιριού,γαμησε τα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Βόλτα πριν λίγο παραλία.Της πουτανάρας,χανότανε το τόπι.Τόσο κόσμο δεν είχε ούτε προ κορονοϊού.Καλά,τα μουνιά παρέλαση,σορτσάκια,μπούτια,κωλαράκια,κοίταζες δεξια αριστερά σα μαλάκας.Σχεδόν όλες εχουν γίνει γαμήσιμες ρε.Κάνει και μια ζέστη λες και είναι μέσα καλοκαιριού,γαμησε τα.

Μας κόλασες παλιόπαιδο.

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Εντωμεταξυ οι δυτικες ειτε δεν ειναι ενημερωμενες, ειτε δε το καταλαβαινουν, ειτε τις εχουν προπαγανδισει διαφορετικα, αλλα δε καταλαβαινουν οτι ο χωρισμος με εναν μουσουλμανο ή το "παιχνιδι" μαζι του μπορει να ειναι εξαιρετικα επικινδυνο. Στη κουλτουρα αυτων των χωρων η γυναικα ειναι υποδεεστερη και -συνηθως- ανευ επιλογης... με αλλα λογια η γυναικα δεν εχει τη δυνατοτητα να ...απορριψει τον αντρα ή να τον "σουταρει". Ειναι αδιανοητο. Παει η αλλη να χωρισει το μουσουλμανο και αυτος τη σφαζει. Η αλλη ετσι πεθαινει και δε καταλαβε καν τι εκανε λαθος. Νομιζε οτι απλα τα ειχε με εναν ιρακινο πχ και απλα θα τον χωριζε επειδη στραβωσε με κατι. Μετα τη βρισκουν αποκεφαλισμενη/τεμαχισμενη, οπως τη Σουηδεζα.
Πολλές γυναίκες ελκοντε από τέτοιου είδους άντρες.

Πάρε παράδειγμα τις δικές μας, πως τρέχουν τα σάλια τους με τους τουρκαλαδες μουσάτους στην τηλεόραση και πως τους εξυμνούν, γουστάρουν την πυγμή, την κτητικοτητα και εν μέρει και το ξύλο. Μετά βέβαια θέλουν να τους αλλάξουν όπως όλους μας και αγριεύουν τα πράγματα...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Πολλές γυναίκες ελκοντε από τέτοιου είδους άντρες.

Πάρε παράδειγμα τις δικές μας, πως τρέχουν τα σάλια τους με τους τουρκαλαδες μουσάτους στην τηλεόραση και πως τους εξυμνούν, γουστάρουν την πυγμή, την κτητικοτητα και εν μέρει και το ξύλο. Μετά βέβαια θέλουν να τους αλλάξουν όπως όλους μας και αγριεύουν τα πράγματα...
γουσταρουν αγριαδα και πυγμη και να τις βλεπουν σαν αντικειμενα.
Αυτα δεν τα δεχοντε απο ελληνα (διακριση).

Πως να τις βλεπω σοβαρα αυτες ,μου λες?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Με αυτά που διαβάζω σκοπεύω να σπρώξω ότι κινείται και αναπνέει από βίζιτες και τρανς ένα εξάμηνο και μετά να βρω μια σωστή κοπέλα να ηρεμήσω. Τι παραλήρημα είναι αυτό ρε φίλε, αν είναι να γίνω 40+ και να είμαι μόνος σε εφαρμογές για ραντεβού καλύτερα να πάω να πέσω από το Λευκό. Κατέβασα αυτή τη μαλακια το mamba και με έπιασε κατάθλιψη. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολύς κόσμος κάνει οικογένεια. Χίλιες φορές να έχω ένα-δυο παιδιά να τους δίνω όλη μου την αγάπη και το χρόνο, παρά να είμαι φτερό στον άνεμο, αρχίζεις και χάνεις τα μυαλά σου από ένα σημείο και μετά. Τι φάρσα... ποιος κάθεται να το παίζει τζόβενο μέχρι τα 50 ρε φίλε... πόσες να γαμήσεις, πόσες πια να κυνηγήσεις... μαλακες θα γίνουμε όλοι σα τον Ρώσο, θα σαλεψουμε και μετά δεν έχει γυρισμό. Κάτι πρέπει να κάνουμε να πάρει μπρος το μυαλό, ένα βιβλίο, λίγο ζεν, λίγο τρέξιμο, να βγούμε έξω να πάμε να μιλήσουμε με καινούργιο κόσμο, δε γίνεται έτσι. 8500 σελίδες επειδή η Μάρω Κοντού του πάτησε το πόδι και επειδή μια άσχετη προτιμά πακιό αντί για έλληνα. Κουλτούρες και αρχιδια, μας έχει φάει η μιζέρια. Πριν διάβασα το ποστ του sad_man και ξεχείλιζε από απελπισία... όσο περνά ο καιρός όλο και πιο δύσκολο γίνεται, υποτίθεται όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Πρέπει να βάλουμε ένα στοίχημα στο φόρουμ με ονόματα και τα πάντα, να βρούμε γκομενα μέχρι τον Αύγουστο. Όχι πληρωμένες αηδίες και πορνες, ούτε από εφαρμογές και Ρωσίδες. Ελληνίδες, νορμαλ, ο καθένας θα κάνει το παιχνίδι του. Οποίος δεν βρει μέχρι τον Αύγουστο κερνάει όλα τα υπόλοιπα μέλη και μπαίνει σε ειδική κατηγορία να τρώει καζούρα.

Θα καταντήσουμε σα τις γριές μάγκες, διαβάζω ποστ εδώ πέρα και λυπάμαι. Θα το κάνω το νήμα να ξέρετε. Αύριο. Θα μας οδηγήσω όλους στη λύτρωση.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Όχι πληρωμένες αηδίες και πορνες, ούτε από εφαρμογές και Ρωσίδες.

Δλδ για να καταλαβω.
Μπηκες σε ενα σαιτ που λεγετε bourdela κ λες αηδιες τις πληρωμενες κ αναφερεσαι υποτιμιτικα στις πορνες κ στις ρωσιδες????

Πας καλα?

Δεν νομιζεις πως ηρθε η ωρα να αυτοδιαγραφεις?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Το σαν δεν σου χρειαζόταν...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Με αυτά που διαβάζω σκοπεύω να σπρώξω ότι κινείται και αναπνέει από βίζιτες και τρανς ένα εξάμηνο και μετά να βρω μια σωστή κοπέλα να ηρεμήσω. Τι παραλήρημα είναι αυτό ρε φίλε, αν είναι να γίνω 40+ και να είμαι μόνος σε εφαρμογές για ραντεβού καλύτερα να πάω να πέσω από το Λευκό. Κατέβασα αυτή τη μαλακια το mamba και με έπιασε κατάθλιψη. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολύς κόσμος κάνει οικογένεια. Χίλιες φορές να έχω ένα-δυο παιδιά να τους δίνω όλη μου την αγάπη και το χρόνο, παρά να είμαι φτερό στον άνεμο, αρχίζεις και χάνεις τα μυαλά σου από ένα σημείο και μετά. Τι φάρσα... ποιος κάθεται να το παίζει τζόβενο μέχρι τα 50 ρε φίλε... πόσες να γαμήσεις, πόσες πια να κυνηγήσεις... μαλακες θα γίνουμε όλοι σα τον Ρώσο, θα σαλεψουμε και μετά δεν έχει γυρισμό. Κάτι πρέπει να κάνουμε να πάρει μπρος το μυαλό, ένα βιβλίο, λίγο ζεν, λίγο τρέξιμο, να βγούμε έξω να πάμε να μιλήσουμε με καινούργιο κόσμο, δε γίνεται έτσι. 8500 σελίδες επειδή η Μάρω Κοντού του πάτησε το πόδι και επειδή μια άσχετη προτιμά πακιό αντί για έλληνα. Κουλτούρες και αρχιδια, μας έχει φάει η μιζέρια. Πριν διάβασα το ποστ του sad_man και ξεχείλιζε από απελπισία... όσο περνά ο καιρός όλο και πιο δύσκολο γίνεται, υποτίθεται όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Πρέπει να βάλουμε ένα στοίχημα στο φόρουμ με ονόματα και τα πάντα, να βρούμε γκομενα μέχρι τον Αύγουστο. Όχι πληρωμένες αηδίες και πορνες, ούτε από εφαρμογές και Ρωσίδες. Ελληνίδες, νορμαλ, ο καθένας θα κάνει το παιχνίδι του. Οποίος δεν βρει μέχρι τον Αύγουστο κερνάει όλα τα υπόλοιπα μέλη και μπαίνει σε ειδική κατηγορία να τρώει καζούρα.

Θα καταντήσουμε σα τις γριές μάγκες, διαβάζω ποστ εδώ πέρα και λυπάμαι. Θα το κάνω το νήμα να ξέρετε. Αύριο. Θα μας οδηγήσω όλους στη λύτρωση.

Εμπρός λοιπόν κάντο. Παντρέψου κάποια, κάνε δύο παιδιά μαζί της, δώσε όλη σου την ενέργεια και την αγάπη στα παιδιά σου. Όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει μιά περίπτωση στις χίλιες όμως, κάποια στιγμή η αγαπημένη γυναικούλα σου να σε διώξει από το σπίτι, να κρατήσει ΟΛΑ όσα έχετε φτιάξει μαζί, εννοείται και τα παιδιά σου, και από τη μια να σε αρμέγει μέχρι να γίνουν 25 χρονών, αν περάσουν σε κάποια σχολή, κι από την άλλη να τα δηλητηριάζει εναντίον σου. Αλλά, αυτή που παντρεύτηκες εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σου φερθεί έτσι. Γιατί είσαι και γαμώ τους τυπάδες, θα της φέρεσαι σωστά, και θα είσαι πολύ καλός πατέρας. Δεν κινδυνεύεις λοιπόν ΚΑΘΟΛΟΥ να σε διώξει και ν αγίνεις ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Δλδ για να καταλαβω.
Μπηκες σε ενα σαιτ που λεγετε bourdela κ λες αηδιες τις πληρωμενες κ αναφερεσαι υποτιμιτικα στις πορνες κ στις ρωσιδες????

Πας καλα?

Δεν νομιζεις πως ηρθε η ωρα να αυτοδιαγραφεις?

Εδώ υπάρχουν μέλη που ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί, γαμάνε πουτάνες και μετά εξομολογούνται και κοινωνάνε. Αυτός σε πείραξε;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Εμπρός λοιπόν κάντο. Παντρέψου κάποια, κάνε δύο παιδιά μαζί της, δώσε όλη σου την ενέργεια και την αγάπη στα παιδιά σου. Όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει μιά περίπτωση στις χίλιες όμως, κάποια στιγμή η αγαπημένη γυναικούλα σου να σε διώξει από το σπίτι, να κρατήσει ΟΛΑ όσα έχετε φτιάξει μαζί, εννοείται και τα παιδιά σου, και από τη μια να σε αρμέγει μέχρι να γίνουν 25 χρονών, αν περάσουν σε κάποια σχολή, κι από την άλλη να τα δηλητηριάζει εναντίον σου. Αλλά, αυτή που παντρεύτηκες εσύ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σου φερθεί έτσι. Γιατί είσαι και γαμώ τους τυπάδες, θα της φέρεσαι σωστά, και θα είσαι πολύ καλός πατέρας. Δεν κινδυνεύεις λοιπόν ΚΑΘΟΛΟΥ να σε διώξει και ν αγίνεις ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου  

Είσαι τρελός; Θα με διώξει και θα πάρει και τα παιδιά και μετά θα είμαι όλη μέρα εδώ. Λες να μη το ξέρω; Η πρώην μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά ψυχολογικά, φαινεται άλλωστε από το πώς γράφω ότι είμαι στρεσαρισμένος. Το φόρουμ λειτουργεί ως αγχολυτικό οπότε και καμιά μαλακια να γράφω μη το παίρνεις τόσο σοβαρά. Σας διαβάζω όλους με προσοχή, είτε συμφωνώ με τα λεγόμενα είτε όχι. Συγνώμη αν σε προσέβαλα  :truce:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Εδώ υπάρχουν μέλη που ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί, γαμάνε πουτάνες και μετά εξομολογούνται και κοινωνάνε. Αυτός σε πείραξε;
Καλα ξερω περιπτωση επιτροπου σε εκκλησια..που αμα του ελεγες κατι κακο για την θρησκεια γινεται τουρκος και σε αρχιζει στα αθεε και τι δουλεια εχει εδω περα και αλλα τετοια. Αυτος ελευθερος 50αρης, βγηκε προς τα εξω οτι ειχε σχεση χρονια με μια θεουσα παντρεμενη 40αρα! και η δυο φυσικα το αρνηθηκαν αλλα κανενας δεν τους πιστεψε γιατι καποιος τους ειχε πετυχει σε ξενοδοχειο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Είσαι τρελός; Θα με διώξει και θα πάρει και τα παιδιά και μετά θα είμαι όλη μέρα εδώ. Λες να μη το ξέρω; Η πρώην μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά ψυχολογικά, φαινεται άλλωστε από το πώς γράφω ότι είμαι στρεσαρισμένος. Το φόρουμ λειτουργεί ως αγχολυτικό οπότε και καμιά μαλακια να γράφω μη το παίρνεις τόσο σοβαρά. Σας διαβάζω όλους με προσοχή, είτε συμφωνώ με τα λεγόμενα είτε όχι. Συγνώμη αν σε προσέβαλα  :truce:

Τότε γιατί έγραψες όσα έγραψες; Η Κοινωνία αυτή είναι απόλυτα Γυναικοκεντρική κι ότι και να συμβεί, θα σου δώσει άδικο και θα υπερσπίσει τη Γυναίκα. Έκαν ανάρτησ για 20χρονη που πηδιόταν με 13χρονο, γκαστρώθηεκ μαζί του και από πάνω τον κατηγόρησε για βιασμό. Η ποινή της ήταν 30 μήνες φυλακή. Αν τα φύλα ήταν ανάποδα, ο τυπάς θα έμπαινε μέσα για 25 χρόνια. Κι όταν ο 13χρονος ενηληκιωθεί, θα του ξάνει αγωγή και θα του πάρει διατροφή για το παιδί. Σε αυτό τον κόσμο ζούμε. Δεν με προσέβαλες, αλλά όσα έγραψες έδειχναν άνθρωπο που αγνοούσε την πραγματικότητα 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Καλα ξερω περιπτωση επιτροπου σε εκκλησια..που αμα του ελεγες κατι κακο για την θρησκεια γινεται τουρκος και σε αρχιζει στα αθεε και τι δουλεια εχει εδω περα και αλλα τετοια. Αυτος ελευθερος 50αρης, βγηκε προς τα εξω οτι ειχε σχεση χρονια με μια θεουσα παντρεμενη 40αρα! και η δυο φυσικα το αρνηθηκαν αλλα κανενας δεν τους πιστεψε γιατι καποιος τους ειχε πετυχει σε ξενοδοχειο.

Ναι, η υποκρισία περισσεύει στους κατά δήλωσην χριστιανούς. Κάνουν νηστεία τρώγοντα ψαρομεζέδες, καλαμαράκια, χταποδάκι και πίνοντας λίτρα τσίπουρο για να γλυστρίσουν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi: :hi: :hi:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ωριαία ναι η κοινωνία είναι πραγματικά γυναικοκεντρική. Εμείς τι κάνουμε για αυτό;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωριαία ναι η κοινωνία είναι πραγματικά γυναικοκεντρική. Εμείς τι κάνουμε για αυτό;

1) Φροντιζεις την υγεια σου.

2) Φροντιζεις την εμφανιση σου.

3  Φροντιζεις τη τσεπη σου.

4) Δεν παιρνεις καμια στα σοβαρα, γαμας και προχωρας παρακατω. Οταν αρχιζουν και σου μιλανε για αγαπες-ερωτες-λουλουδια εχεις φυγει χτες. Τις κανεις και μπλοκ παντου. Τις αφηνεις να βρουν τον επομενο να πουν τις παπαριες τους και να του φορτωθουν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.909
Πόντοι
2.606

και τους κλωνους τυπε ? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom