Με αυτά που διαβάζω σκοπεύω να σπρώξω ότι κινείται και αναπνέει από βίζιτες και τρανς ένα εξάμηνο και μετά να βρω μια σωστή κοπέλα να ηρεμήσω. Τι παραλήρημα είναι αυτό ρε φίλε, αν είναι να γίνω 40+ και να είμαι μόνος σε εφαρμογές για ραντεβού καλύτερα να πάω να πέσω από το Λευκό. Κατέβασα αυτή τη μαλακια το mamba και με έπιασε κατάθλιψη. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολύς κόσμος κάνει οικογένεια. Χίλιες φορές να έχω ένα-δυο παιδιά να τους δίνω όλη μου την αγάπη και το χρόνο, παρά να είμαι φτερό στον άνεμο, αρχίζεις και χάνεις τα μυαλά σου από ένα σημείο και μετά. Τι φάρσα... ποιος κάθεται να το παίζει τζόβενο μέχρι τα 50 ρε φίλε... πόσες να γαμήσεις, πόσες πια να κυνηγήσεις... μαλακες θα γίνουμε όλοι σα τον Ρώσο, θα σαλεψουμε και μετά δεν έχει γυρισμό. Κάτι πρέπει να κάνουμε να πάρει μπρος το μυαλό, ένα βιβλίο, λίγο ζεν, λίγο τρέξιμο, να βγούμε έξω να πάμε να μιλήσουμε με καινούργιο κόσμο, δε γίνεται έτσι. 8500 σελίδες επειδή η Μάρω Κοντού του πάτησε το πόδι και επειδή μια άσχετη προτιμά πακιό αντί για έλληνα. Κουλτούρες και αρχιδια, μας έχει φάει η μιζέρια. Πριν διάβασα το ποστ του sad_man και ξεχείλιζε από απελπισία... όσο περνά ο καιρός όλο και πιο δύσκολο γίνεται, υποτίθεται όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Πρέπει να βάλουμε ένα στοίχημα στο φόρουμ με ονόματα και τα πάντα, να βρούμε γκομενα μέχρι τον Αύγουστο. Όχι πληρωμένες αηδίες και πορνες, ούτε από εφαρμογές και Ρωσίδες. Ελληνίδες, νορμαλ, ο καθένας θα κάνει το παιχνίδι του. Οποίος δεν βρει μέχρι τον Αύγουστο κερνάει όλα τα υπόλοιπα μέλη και μπαίνει σε ειδική κατηγορία να τρώει καζούρα.
Θα καταντήσουμε σα τις γριές μάγκες, διαβάζω ποστ εδώ πέρα και λυπάμαι. Θα το κάνω το νήμα να ξέρετε. Αύριο. Θα μας οδηγήσω όλους στη λύτρωση.