ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΛες γαμάει ο Κιμ?
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΛες γαμάει ο Κιμ?
εγω την εγω 17 κατσικες δε γαμαω ουτε μπαζα τι να μαι δηλαδη ατριχο γατιΚαι για τους Έλληνες αντρες δεν είναι πολύ κολακευτικά κάποια σχόλια που είδα από τους Αμερικάνους. Μας λένε κατσικογάμηδες, ότι θα μας "τσακίσουν" οι Τούρκοι και ότι είμαστε τριχωτοί μικροψώληδες :S
Δεν έχεις χρόνο? Γιατί τι έχεις να κάνεις? Να καρφώσεις τους πασσάλους στις ντομάτες? Να δέσεις τα φύλλα του καπνού και να τα βάλεις στον ήλιο να ξεραθούν? Να μαζέψεις τις ελιές? Ή να συσκευάσεις τα ροδάκινα?Δεν γράφω, όταν δεν έχω χρόνο .
Παραλια σημερα 8:2 γυναικες:αντρες... και οι περισσοτεροι αντρες ηταν ειτε με γκομενες ή γυναικα-παιδια. Εγω που ημουν με ενα φιλο, μας καρφωναν συνεχεια... ειχαν αραξει απο διπλα 6 τσουλια απ'τη μια πλευρα, 3 απ'την αλλη και 2 μπροστα. Οπου και να γυρναγες το κεφαλι εβλεπες γυναικες ξαπλα... Που να χε και καλο καιρο (φυσαγε αρκετα και μαστιγωνε η αμμος)...
Περιοχη?
Και γιατί δεν κάνατε τίποτα ρε τύπε αφού σας καρφώνανε;
Πουλαρα αδερφε μην το πολυγελας και θα σου εξηγησω τι εννοω.... ναι μεν ειναι ωραιο και αστειο να κοροδευεις εναν, που ειναι ή που φαινεται να ειναι , ατσουμπαλος στο καμακι και στις κοινωνικες δεξιοτητες και ΦΥΣΙΚΑ ειναι ενα ακομα χαρακτηριστικο-προεκταση της αρρωστημενης, τρισαθλιας και εγωιστικης μεχρι αηδιας, αδυναμης και ισχνης ανθρωπινης φυσης που εχετε η πλειοψηφια εκει εξω, το να κοροδευετε ΑΚΟΜΑ πιο ευκολα εναν τετοιον τυπο ιδιως αμα εχει καμια φατσα Σμιγκολ ή απο το σοι του Σμιγκολ ή Αλβανος - Πακιστανος λαθρομεταναστης απο το Πουτσοκισταν.........
Όπα! Δινει και συμβουλές ο αγαπητός?! :SΚαι γιατί δεν κάνατε τίποτα ρε τύπε αφού σας καρφώνανε;
Όπα! Δινει και συμβουλές ο αγαπητός?! :S
Mήπως δεν ηθελες να πειςαγαπητός?
Χίλιες φορές να είσαι μόνος σου, να τον παίζεις, ή να πηδάς πουτάνες, από το να περιμένεις σαν μαλάκας στην λίστα μιας γυναίκας, μήπως και αλλάξει η διάθεσή της. Αυτό είναι κατάντια. Οι γυναίκες ζουν από αυτή την προσοχή, γι αυτό και παίζουν με τους περισσότερους άντρες.
Γι αυτό και δεν είναι ξεκάθαρες στο αν θέλουν κάποιον ή αν δεν τον θέλουν. Γιατί τις αρέσει να παίζουν με τον αντρικό εγωισμό και να τον τσαλαπατάνε.
Υπαρχουν και χειροτερες απο τις ελληνιδες.
Μπαχαλοσατανιστριες απο την Ολλανδια ζητουν τη θανατωση των αναπηρων γιατι ροκανιζουν επιδοματα.
Το καθιστό το σπρωχνα. Τα άλλα τρολ με καμία Παναγία.