Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Για να δείτε τι κομπλεξικες που είναι οι σκατοελλεινιδες.ειχε έρθει για δύο μήνες μια ελλεινιδα στη δουλειά,βλαχακι από επαρχία με το ν και λ(από μητηληνη)σήμερα της ήρθε μετάθεση σε μαγαζί της ίδιας αλυσίδας πιο κοντά στο σπίτι της,η τύπισσα ήρθε υπέγραψε πήρε τα πράματα της και δεν μας είπε ούτε ένα γεια ούτε ένα χάρηκα πολύ.τετοια ζώα είναι οι ελλεινιδες.δεν είπα να μας πάρει και πίπα αλλά ένα γεια έστω τυπικά δεν έπρεπε να το πει?ζώα σκέτα δεν τους έχουν μάθει τρόπους οι μανάδες τους.να πω επίσης ότι αυτούς τους δύο μήνες όλοι οι άντρες εκεί μέσα της κάναμε τα χατίρια γιατί το βλαχακι ήταν καλο σε εμφάνηση.ουτε ευχαριστώ.πχ την αφήναμε και έφευγε από τη δουλειά μια ώρα πιο νωρίς και κάναμε εμείς τη δουλειά της..να ψοφησουνε οι Ελ!!
Εδώ έχει δίκιο...μην πέσετε να το φάτε το παιδί .
Στηλιτευουμε την κακή συμπεριφορά....υποθέτω ότι αυτό έγινε σε μια μικρή εταιρεία με λίγο προσωπικό άρα φαίνεται ότι αδιαφόρησε πλήρως για κάποιους αν και της στάθηκαν όταν η ίδια το χρειαζόταν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Προφανώς και έτσι θα είναι για να το λες. Έχεις ταξιδέψει, έχεις μείνει, έχεις εργαστεί ή έχεις πληροφορίες για αυτό που αναφέρεις. Και φυσικά δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου.

Εγώ αναφέρομαι πιο πολύ στους εν Ελλάδι άνδρες και μάλιστα κάθε ηλικίας. Ότι πλέον είναι τέρμα μουνόδουλοι και πυρφόροι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει πια. Οι γκόμενες, στην Ελλάδα, κάθε ηλικίας, μια απλή εμφάνιση να έχουν ψωνίζονται στο φουλ. Έχουν απαιτήσεις απίστευτες...

Και εξαιτίας αυτών των μουνόδουλων τρώμε άκυρα από παντού.
Καλύτερα να τρως άκυρα παρά να γίνεσαι το υποτακτικό δίποδο της κάθε βλαμμένης
.Έχω βάλει στη θέση τους μερικές ελλεεινιδες που πήγαν να μου το παίξουν ότι είναι κατι...τις έκοψα τον βήχα...ένιωσα να με σέβονται πιο πολύ μετά από αυτο κι ας απομακρύνθηκαν ...ας εκτονώνονται στους μαλακες τους...μακρυά από εμένα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
Ιντερνετικό κλασικό παράδειγμα ; Το ελληνικό irc . Πριν 20-25 χρόνια μπαίναν 1500 άτομα. Operators αναρχικοί , πάντα. Είχαν υπό διωγμό όσους ... "έψαχναν γκόμενα" .
Ρε Λάκη τις εποχές που λες είχα γαμησει αρκετές από irc( οκ όχι τοπ μουνια αλλά από μέτριες ως αρκετά καλές) εντάξει αν έμπαινες με Νικ τύπου " ψάχνω να γάμησω" η έκανες καμάκι στο μειν τσατ έτρωγες Μπαν αλλά αν έμπαινες ως Μπάμπης25 ξέρω γω έκανες πολλά κονέ με πριβέ συνομιλία πάντα όχι στο μειν,κ δεν σε ενοχλούσε κανένας αντμιν

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.401
Πόντοι
206
Εδώ έχει δίκιο...μην πέσετε να το φάτε το παιδί .
Στηλιτευουμε την κακή συμπεριφορά....υποθέτω ότι αυτό έγινε σε μια μικρή εταιρεία με λίγο προσωπικό άρα φαίνεται ότι αδιαφόρησε πλήρως για κάποιους αν και της στάθηκαν όταν η ίδια το χρειαζόταν.
Δεν έχει κανένα δίκιο. Προφανώς δεν υπερασπιζόμαστε, ούτε αποδεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές όπως της συγκεκριμένης γκόμενας. Αλλά αυτό που σχολιάζουμε στη περίπτωση αυτή είναι η νοοτροπία των μουνόδουλων, που με το που δουν γκόμενα, αμέσως τρέχουν να γίνουν το πουτανάκι τους. Αφού το είπε κιόλας. "γιατί ήταν καλή σε εμφάνιση". Βγάλε συμπέρασμα εσύ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
Οι κύπριοι και ισπανοί είναι μεγαλύτεροι και περισσότεροι μουνοδουλοι.
Οι Κύπριοι το έχουν να παντρεύονται νωρίς ειναι το κοινωνικά αναμενομενο,για αυτό κ η μουνοδουλιαση,άντρα αλλά κ γυναίκα που πέρασαν τα 30 κ είναι μόνοι τους έχουν για αναπηρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom