Οι άντρες όμως θα είναι αγάμητα θες να μου πεις οτι σε αυτο το σαη ειναι ολοι παρθενοι?
kachaplias Σπουδαίος Εγγρ. 20 Δεκ 2017 Μηνύματα 7.162 Κριτικές 1 Like 6.378 Πόντοι 2.356 σήμερα στις 00:48 #190.361 Sub-Zero έγραψε: Οι άντρες όμως θα είναι αγάμητα Κλικ για ολόκληρη προβολή... θες να μου πεις οτι σε αυτο το σαη ειναι ολοι παρθενοι?
Sub-Zero έγραψε: Οι άντρες όμως θα είναι αγάμητα Κλικ για ολόκληρη προβολή... θες να μου πεις οτι σε αυτο το σαη ειναι ολοι παρθενοι?
Sub-Zero Μέγας Εγγρ. 10 Οκτ 2021 Μηνύματα 14.743 Like 19.005 Πόντοι 3.656 σήμερα στις 00:58 #190.362 kachaplias έγραψε: θες να μου πεις οτι σε αυτο το σαη ειναι ολοι παρθενοι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τι σχέση έχει το σαη; Εγώ λεω γενικά,πιο εύκολα βρίσκουν οι γυναίκες γκόμενο παρά οι άντρες γκόμενα Κι εννοείται,στην Ελλάδα αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες,πολλοί θα'ταν παρθένοι και σε μεγαλύτερες ηλικίες ή θα καναν να γαμήσουν χρόνια
kachaplias έγραψε: θες να μου πεις οτι σε αυτο το σαη ειναι ολοι παρθενοι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τι σχέση έχει το σαη; Εγώ λεω γενικά,πιο εύκολα βρίσκουν οι γυναίκες γκόμενο παρά οι άντρες γκόμενα Κι εννοείται,στην Ελλάδα αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες,πολλοί θα'ταν παρθένοι και σε μεγαλύτερες ηλικίες ή θα καναν να γαμήσουν χρόνια
kachaplias Σπουδαίος Εγγρ. 20 Δεκ 2017 Μηνύματα 7.162 Κριτικές 1 Like 6.378 Πόντοι 2.356 σήμερα στις 01:19 #190.363 Sub-Zero έγραψε: Τι σχέση έχει το σαη; Εγώ λεω γενικά,πιο εύκολα βρίσκουν οι γυναίκες γκόμενο παρά οι άντρες γκόμενα Κι εννοείται,στην Ελλάδα αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες,πολλοί θα'ταν παρθένοι και σε μεγαλύτερες ηλικίες ή θα καναν να γαμήσουν χρόνια Κλικ για ολόκληρη προβολή... η το αντιθετο. θα εβρισκαν γυναικα με το δυσαρεστο τροπο... οταν δεν εχει σαντουιτς τυπε θα πρεπει να μαγειρεψεις!!!!
Sub-Zero έγραψε: Τι σχέση έχει το σαη; Εγώ λεω γενικά,πιο εύκολα βρίσκουν οι γυναίκες γκόμενο παρά οι άντρες γκόμενα Κι εννοείται,στην Ελλάδα αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες,πολλοί θα'ταν παρθένοι και σε μεγαλύτερες ηλικίες ή θα καναν να γαμήσουν χρόνια Κλικ για ολόκληρη προβολή... η το αντιθετο. θα εβρισκαν γυναικα με το δυσαρεστο τροπο... οταν δεν εχει σαντουιτς τυπε θα πρεπει να μαγειρεψεις!!!!