Δεν φταινε οι γονεις, αλλιως εμαθαν οι ανθρωποι και θελουν παντα το καλυτερο για τα παιδια τους.
Οταν μιλαμε για γονεις και οχι για ρεμαλια του κερατα.
Η ευθυνη ειναι στον καθενα απο εμας στο πως λαμβανει τα οσα του λενε οι γονεις του.
Επελεξα οταν τελειωσα το λυκειο να φυγω απο το σπιτι μου και να παω εθελοντης στο στρατο νωριτερα απο οτι ηταν η σειρα μου. Πηγα και οταν απολυθηκα εμεινα μονος μου, ουτε ταπερακια ουτε να πηγαινω απο εκει ουτε τιποτα. Μια χαρα ηταν και ειναι οι ανθρωποι, εγω επελεξα να ειμαι μακρυα απο ολους και να κανω αυτα που εγω θελω στη ζωη μου.
Καποιες φορες που επιχειρησε η μανα μου κατα καιρους να πει τα δικα της, της τα εκοψα με ομορφο τροπο. Οταν ξαναδοκιμασε να τα πει, της τα εκοψα λιγο πιο εντονα. Το καταλαβε και τελος. Δεν μου ξαναειπε τιποτα, ποτε.
Οταν ομως ενας αλλος μενει μαζι με τους γονεις του ενω εχει φτασει 30 ετων...αρχικα αυτος δεν ειναι αντρας. Δεν ειναι αντρικος τροπος ζωης, να μενεις ακομα με τους γονεις και να τρως φαγητο της μαμας και να σου πλενει και να σου καθαριζει ακομα η μανα σου. Συν τις αλλοις, ρεζιλικι να λες μενω με τους γονεις μου. Ακομα και να βρει γκομενα ενας τετοιος μαλακας, που θα τη παει; Εκει που κοιμαται η μανα του θα τη πηγαινει να γαμιουνται;
Ο καθενας επιλεγει το πως θα ζει. Οταν επιλεγεις να εισαι μαμακιας, θα εχεις και τη μανα να σου λεει τα οσα σου λεει.
Οταν εισαι αντρας, φευγεις, παλευεις μονος σου για ολα και οταν παει να πει κατι της το κοβεις και τελος.
Οταν εισαι ομως εκει, σου τα πρηζει καθε μερα ολη μερα και φταις εσυ που εισαι ακομα εκει ολοκληρος μαντραχαλος.
Εχουμε γεμισει τετοιους μαλακες, μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, για αυτο η Ελλαδα ειναι η χωρα με τους πιο πολλους μουνοδουλους μπουληδες μαμακηδες.
Μην αρχισουμε να αναφερουμε τωρα για τα ρεζιλικια στο στρατο...που πηγε ο αλλος στον απλο στρατο και η μανα του πηγε εκει με τα ταπερακια και κλαιει λες και τον εστειλαν αποστολη μαζι με τον Τζον Ραμπο στο Βιετναμ.
Καραγκιοζιλικια...να βαλουν ολοι μεσον να ερθει λεει το παιδι Αθηνα...λες και θα παθει κατι ο μαλακας ο ανικανος ο γιος τους...το παιδι και το παιδι...φαε παιδι τωρα γεματοι ψυχολογικα και απωθημενα ολοι οι μπουληδες.
Αψητοι απο τη ζωη, ωμοι σε ολα, αμαθοι και αμπαλοι στα παντα.
Ρεζιλια παντου.