Τρενο σε καιρους social distancing: ερχεται ενα πορνιδιο γυρω στο 1.65 με ωραιο κωλο σε τζιν ψιλοloose απ'αυτα που πιανουν ψηλα προς τον αφαλο... με μεση δαχτυλιδι αλλα χωρις στηθος (δε μ'ενοχλει ιδιαιτερα αμα εχει τετοιο physique - απο μαπα οκ φαινονταν αλλα δε καταλαβα πολλα γιατι ειχε μασκα) και πιανεται κοντα μου. Υπηρχε μια σχετικη ισαποσταση μεταξυ οσων βρισκομασταν στο βαγονι αλλά της δινω και λιγο χωρο κανοντας προς τα πισω. Μετα απο 10-20 δευτερολεπτα ερχεται λιγο προς τα μενα να μειωσει παλι την αποσταση και καλα δηθεν για να αφησει αποσταση απ'την δεξια της... μετα απο κανα 5λεπτο (2 στασεις) αρχισε να γερνει το κεφαλι της προς τα μενα... Μετα απο κανα 7-8 λεπτο (3-4 στασεις) ενω τα σωματα απειχαν τουλαχιστον 50 εκατοστα, οι μουρες μας ειχαν φθασει στα 20 εκατοστα αλλα υπο μικρη γωνια οχι face-to-face... και οι 2 με μασκες προφανως... και καναμε κλεφτες ματιες... γαματο σκηνικο. Γελαγα μεσα απ'τη μασκα, μπορει να το καταλαβε και απ'τα ματια που κανουν τις σχετικες ζαρες του γελιου...
Μετα απο λιγο, ενω ειχε φυγει η αλλη να κατσει, μια αλλη 20αρα με φορμα, ενω ειχε απο δεξια μου αρκετο χωρο περναει και τριβει τον κωλο της πανω στο χερι μου που κρεμονταν απ'τη τσεπη... και τα 2 κωλομαγουλα, ενα-ενα με ψιλοαργη ταχυτητα για να ακουμπησουν καλα... μια ξανθια 30φευγα που κοιταγε απο το καθισμα συνεχεια προς το μερος μου εβλεπε το σκηνικο και μαλλον σκεφτονταν τι τσουλακι ηταν η αλλη που ετριψε και καλα φευγαλεα τον κωλο της στο χερι μου... ε μετα βλεπει και μια αλλη που περασε απ'το ιδιο σημειο για να παει χωρις να ακουμπησει (ειχε και αρκετο χωρο αποσταση) και θα το σιγουρεψε οτι η πρωτη ηταν καργα τσουλακι για να ακουμπησει σε φαση κατα λαθος εξεπιτηδες...
Αλλο παλι: Περπαταω σε πεζοδρομο το απογευμα (αφθονος χωρος σε φαρδος) και ειναι μια παρεα με 3 τσουλακια στη σειρα (τιποτα φοιτητριες ή λυκειου?)... αυτες ερχονται προς τα μενα αλλα κινουμαστε παραλληλα, οπότε υπολογιζω θα περασουν αριστερα μου σε αποσταση 1-2 μετρα... ενω ειμαστε στα 15 μετρα αποσταση αρχιζουν και συγκλινουν προς τα πανω μου... Στα τελευταια μετρα πιο εντονο... και παρ'οτι εκανα ενα μικρο ελιγμο αποφυγης προς τα δεξια η τερμα αριστερη οπως τις κοιταω εγω, μου ετριψε το αριστερο χερι με το δικο της το αριστερο ενοσω περναγε διπλα. Μιλαμε τωρα πεζοδρομος πολλα μετρα φαρδος η αλλη πανω μου ηρθε. Το φαινομενο εχει επαναληψιμοτητα... Αλλες 3 εχει τυχει να συγκλινουν στα τελευταια μετρα για να ακουμπησουν φευγαλεα αλλα τις απεφυγα για εκατοστα... Η μια μαλιστα σε δασος την περιοδο της καραντινας που ειχα βγει για περιπατο... ολοκληρο δασος η αλλη οταν ειμασταν σε ενα σχετικα φαρδυ μονοπατι, περασε στα 5 εκατοστα διπλα μου (κατοπιν ελαφρου ελιγμου αποφυγης απο μεριας μου) αλλιως στανταρ θα χαμε ακουμπησει.
Social distancing σου λεει μετα... αμα εχουν καβλες οι αλλες ναι τρελο social distancing λεμε