Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Την προηγούμενη φορά που κλαιγόταν σαν τον σαντμαν και χειρότερα πως δεν είχε χρόνο για να γνωρίσει ξένη ή πως ήταν μεθυσμένες και άλλες δικαιολογίες , αμέσως εμφανίστηκαν δύο μέλη και τον έκραξαν πως οι τουρίστριες τους την έπεφταν μόνες τους! Σταματούσαν τα αυτοκίνητα με φαντάρους και τους καλούσαν να περάσουν καλά!
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο Μπούφος έμεινε αγάμητος ... :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
δεν ξερω αν εχεις παρει απαλλαγη λογω σωματικης αναπηριας η πνευματικης καθυστερησης και εισαι τοσο ασχετος με τα φανταρικα
μπες εδω και διαβασε στα νηματα της ροδου ποσο ωραια περνουσαν ειδικα οι παλιοτεροι
τους σταματαγανε τα αμαξια με τουριστριες και τους λεγανε να πανε να τις γαμησουνε
τους κοντοκουρεμενους με τα φανελακια παραλλαγης και τις φλιπ φλοπς ΕΣ

250px-Double_Moutza.jpg

παρτα μαλακα αφανταρε γιωτα 5
Εδώ δείτε τι γράφει το μέλος stekas72 για τη  Ρόδο ---->

"Τι μου θυμησες.... Είχα πάει Φαληράκι βράδυ με φίλους και μια Αγγλίδα με τράβαγε από το παράθυρο του ΙΧ για να με πάει στο δωμάτιο της.  Δεν θυμάμαι κάποιον που να μην γάμησε...

Κρίμα που τη θητεία μου την έκανα στον Εβρο, τυχεροί όσοι πήγαν Ρόδο...."

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σταματούσαν τα αυτοκίνητα με φαντάρους και τους καλούσαν να περάσουν καλά!

Σίγουρα θα περάσαν καλά με τις αγγλίδες

Η δεξιά πρέπει να είναι αυτή που τράβαγε τον steka72 :2funny:

Club_indulge-3-sml_2614038c.jpg

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα λέμε κι εμεις,να ήσουν τώρα στην ηλικία τους θα είχες βαρεθεί να γαμάς.Και γκομενάκια που ο 30+ τα βλέπει και του τρέχουν τα σάλια,λεπτούλες,κωλαράκια,μαλλί ισιωμένο κλπ Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη οι πιο πολλές μικρές έτσι είναι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.092
Πόντοι
2.356
Τρενο σε καιρους social distancing: ερχεται ενα πορνιδιο γυρω στο 1.65 με ωραιο κωλο σε τζιν ψιλοloose απ'αυτα που πιανουν ψηλα προς τον αφαλο... με μεση δαχτυλιδι αλλα χωρις στηθος (δε μ'ενοχλει ιδιαιτερα αμα εχει τετοιο physique - απο μαπα οκ φαινονταν αλλα δε καταλαβα πολλα γιατι ειχε μασκα) και πιανεται κοντα μου. Υπηρχε μια σχετικη ισαποσταση μεταξυ οσων βρισκομασταν στο βαγονι αλλά της δινω και λιγο χωρο κανοντας προς τα πισω. Μετα απο 10-20 δευτερολεπτα ερχεται λιγο προς τα μενα να μειωσει παλι την αποσταση και καλα δηθεν για να αφησει αποσταση απ'την δεξια της... μετα απο κανα 5λεπτο (2 στασεις) αρχισε να γερνει το κεφαλι της προς τα μενα... Μετα απο κανα 7-8 λεπτο (3-4 στασεις) ενω τα σωματα απειχαν τουλαχιστον 50 εκατοστα, οι μουρες μας ειχαν φθασει στα 20 εκατοστα αλλα υπο μικρη γωνια οχι face-to-face...  και οι 2 με μασκες προφανως... και καναμε κλεφτες ματιες... γαματο σκηνικο. Γελαγα μεσα απ'τη μασκα, μπορει να το καταλαβε και απ'τα ματια που κανουν τις σχετικες ζαρες του γελιου...

Μετα απο λιγο, ενω ειχε φυγει η αλλη να κατσει, μια αλλη 20αρα με φορμα, ενω ειχε απο δεξια μου αρκετο χωρο περναει και τριβει τον κωλο της πανω στο χερι μου που κρεμονταν απ'τη τσεπη... και τα 2 κωλομαγουλα, ενα-ενα με ψιλοαργη ταχυτητα για να ακουμπησουν καλα... μια ξανθια 30φευγα που κοιταγε απο το καθισμα συνεχεια προς το μερος μου εβλεπε το σκηνικο και μαλλον σκεφτονταν τι τσουλακι ηταν η αλλη που ετριψε και καλα φευγαλεα τον κωλο της στο χερι μου... ε μετα βλεπει και μια αλλη που περασε απ'το ιδιο σημειο για να παει χωρις να ακουμπησει (ειχε και αρκετο χωρο αποσταση) και θα το σιγουρεψε οτι η πρωτη ηταν καργα τσουλακι για να ακουμπησει σε φαση κατα λαθος εξεπιτηδες...

Αλλο παλι: Περπαταω σε πεζοδρομο το απογευμα (αφθονος χωρος σε φαρδος) και ειναι μια παρεα με 3 τσουλακια στη σειρα (τιποτα φοιτητριες ή λυκειου?)... αυτες ερχονται προς τα μενα αλλα κινουμαστε παραλληλα, οπότε υπολογιζω θα περασουν αριστερα μου σε αποσταση 1-2 μετρα... ενω ειμαστε στα 15 μετρα αποσταση αρχιζουν και συγκλινουν προς τα πανω μου... Στα τελευταια μετρα πιο εντονο... και παρ'οτι εκανα ενα μικρο ελιγμο αποφυγης προς τα δεξια η τερμα αριστερη οπως τις κοιταω εγω, μου ετριψε το αριστερο χερι με το δικο της το αριστερο ενοσω περναγε διπλα. Μιλαμε τωρα πεζοδρομος πολλα μετρα φαρδος η αλλη πανω μου ηρθε. Το φαινομενο εχει επαναληψιμοτητα... Αλλες 3 εχει τυχει να συγκλινουν στα τελευταια μετρα για να ακουμπησουν φευγαλεα αλλα τις απεφυγα για εκατοστα... Η μια μαλιστα σε δασος την περιοδο της καραντινας που ειχα βγει για περιπατο... ολοκληρο δασος η αλλη οταν ειμασταν σε ενα σχετικα φαρδυ μονοπατι, περασε στα 5 εκατοστα διπλα μου (κατοπιν ελαφρου ελιγμου αποφυγης απο μεριας μου) αλλιως στανταρ θα χαμε ακουμπησει.
Τυπε ζωγραφιζεις σημερα ... πολυ καλυτερα απο τα αλλα που ειχες γραψει πριν ενα χρονο περιπου

Μια φορα ειχα δει σε λεωφορειο μια να κανει απανωτες επαφες σε 3 ατομα (ο 3ος και τελευταιος ημουν εγω) ενοσω κατεβαζε τον κοσμο το λεωφορειο και αδειαζε - δλδ ο χωρος αυξανονταν συνεχεια. Στην αρχη κωλοτριβονταν με εναν τυπο που κατεβηκε 3 στασεις πριν. Μετα σε εναν αλλο που φοραγε και κουστουμι, τον οποιον τον ειχε κολλησει τελειως (πρεπει να καβλωνε στην ιδεα οτι φοραγε υφασμα ο αλλος)... και μετα αφου κατεβηκε και αυτος και ειχε απλετο χωρο, εκανε στροφη προς τα δεξια και ...ηρθε με το μουνι πανω στο χερι μου που ηταν στο υψος της τσεπης μου. Και εμεινε κολλημενη με το μουνι της πανω στο χερι μου για 5-10 δευτερολεπτα αλλά επειδη ειχε αδειασει πολυ το λεωφορειο μετακινηθηκε προς τα πισω γιατι καρφωνονταν πολυ ασχημα. Τωρα δε ξερω αν ακουμπησε και κανεναν εκει που ειχε τα καθισματα...

Σε δε καταστηματα συνεχεια συμβαινουν. Απο ρουχαδικα μεχρι πολυκαταστηματα ηλεκτρονικων. Μεχρι και σε δημοσιες υπηρεσιες... Θυμαμαι ηταν να βγαλει μια δημ. υπαλληλος ενα εντυπο φωτοτυπια και επρεπε να βγει απ'το γραφειο να παει στο φωτοτυπικο και περασε και μου κωλοτριφτηκε (ενω ειχε μισο μετρο χωρο προς τα περα)... και μετα το πορνιδιο εκανε οτι δε βγηκε καλα η φωτοτυπια για να ξαναπερασει και να ξανατριφτει.

Περιμενουμε εναγωνιως τα επομενα σκηνικα ...  :S

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Αν κραταγα ημερολογιο με τετοια παιζει να βγαινε βιβλιο σε ογκο... χωρις πλακα.

Και εδω ετσι ειναι... οπως το πες και τις προαλλες "σχεδον ολες ειναι γαμησιμες" :P

Καβουριδη ξερεις καμια καλη τοποθεσια για ματι;

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα λέμε κι εμεις,να ήσουν τώρα στην ηλικία τους θα είχες βαρεθεί να γαμάς.Και γκομενάκια που ο 30+ τα βλέπει και του τρέχουν τα σάλια,λεπτούλες,κωλαράκια,μαλλί ισιωμένο κλπ Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη οι πιο πολλές μικρές έτσι είναι

Ρε μόρτη , εγώ ξέρω και 35ρες και 40ρες σαλονικιές που είναι τσόντες.
Γιατί δεν γαμάς ;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Όνομα και φωτό βρήκα αλλά δεν βρίσκω το λογαριασμό της στο Facebook. Τον έχει κανένας;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε μόρτη , εγώ ξέρω και 35ρες και 40ρες σαλονικιές που είναι τσόντες.
Γιατί δεν γαμάς ;

Λακη τι προσπαθεις να κανεις τωρα;

Εισαι σοβαρος αντρας, δεν σου αρμοζουν αυτα.

:hi:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

φωτισε τους Δασκαλε :rockon: :rockon:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Καλα ας ανοιξουν τα studio ...
και θα δεις για ποτε γραφω στα αρχιδια μου τις Ελλε-ι-νιδες... :heavymetalbig:

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Τρενο σε καιρους social distancing: ερχεται ενα πορνιδιο γυρω στο 1.65 με ωραιο κωλο σε τζιν ψιλοloose απ'αυτα που πιανουν ψηλα προς τον αφαλο... με μεση δαχτυλιδι αλλα χωρις στηθος (δε μ'ενοχλει ιδιαιτερα αμα εχει τετοιο physique - απο μαπα οκ φαινονταν αλλα δε καταλαβα πολλα γιατι ειχε μασκα) και πιανεται κοντα μου. Υπηρχε μια σχετικη ισαποσταση μεταξυ οσων βρισκομασταν στο βαγονι αλλά της δινω και λιγο χωρο κανοντας προς τα πισω. Μετα απο 10-20 δευτερολεπτα ερχεται λιγο προς τα μενα να μειωσει παλι την αποσταση και καλα δηθεν για να αφησει αποσταση απ'την δεξια της... μετα απο κανα 5λεπτο (2 στασεις) αρχισε να γερνει το κεφαλι της προς τα μενα... Μετα απο κανα 7-8 λεπτο (3-4 στασεις) ενω τα σωματα απειχαν τουλαχιστον 50 εκατοστα, οι μουρες μας ειχαν φθασει στα 20 εκατοστα αλλα υπο μικρη γωνια οχι face-to-face...  και οι 2 με μασκες προφανως... και καναμε κλεφτες ματιες... γαματο σκηνικο. Γελαγα μεσα απ'τη μασκα, μπορει να το καταλαβε και απ'τα ματια που κανουν τις σχετικες ζαρες του γελιου...

Μετα απο λιγο, ενω ειχε φυγει η αλλη να κατσει, μια αλλη 20αρα με φορμα, ενω ειχε απο δεξια μου αρκετο χωρο περναει και τριβει τον κωλο της πανω στο χερι μου που κρεμονταν απ'τη τσεπη... και τα 2 κωλομαγουλα, ενα-ενα με ψιλοαργη ταχυτητα για να ακουμπησουν καλα... μια ξανθια 30φευγα που κοιταγε απο το καθισμα συνεχεια προς το μερος μου εβλεπε το σκηνικο και μαλλον σκεφτονταν τι τσουλακι ηταν η αλλη που ετριψε και καλα φευγαλεα τον κωλο της στο χερι μου... ε μετα βλεπει και μια αλλη που περασε απ'το ιδιο σημειο για να παει χωρις να ακουμπησει (ειχε και αρκετο χωρο αποσταση) και θα το σιγουρεψε οτι η πρωτη ηταν καργα τσουλακι για να ακουμπησει σε φαση κατα λαθος εξεπιτηδες...

Αλλο παλι: Περπαταω σε πεζοδρομο το απογευμα (αφθονος χωρος σε φαρδος) και ειναι μια παρεα με 3 τσουλακια στη σειρα (τιποτα φοιτητριες ή λυκειου?)... αυτες ερχονται προς τα μενα αλλα κινουμαστε παραλληλα, οπότε υπολογιζω θα περασουν αριστερα μου σε αποσταση 1-2 μετρα... ενω ειμαστε στα 15 μετρα αποσταση αρχιζουν και συγκλινουν προς τα πανω μου... Στα τελευταια μετρα πιο εντονο... και παρ'οτι εκανα ενα μικρο ελιγμο αποφυγης προς τα δεξια η τερμα αριστερη οπως τις κοιταω εγω, μου ετριψε το αριστερο χερι με το δικο της το αριστερο ενοσω περναγε διπλα. Μιλαμε τωρα πεζοδρομος πολλα μετρα φαρδος η αλλη πανω μου ηρθε. Το φαινομενο εχει επαναληψιμοτητα... Αλλες 3 εχει τυχει να συγκλινουν στα τελευταια μετρα για να ακουμπησουν φευγαλεα αλλα τις απεφυγα για εκατοστα... Η μια μαλιστα σε δασος την περιοδο της καραντινας που ειχα βγει για περιπατο... ολοκληρο δασος η αλλη οταν ειμασταν σε ενα σχετικα φαρδυ μονοπατι, περασε στα 5 εκατοστα διπλα μου (κατοπιν ελαφρου ελιγμου αποφυγης απο μεριας μου) αλλιως στανταρ θα χαμε ακουμπησει.

Social distancing σου λεει μετα... αμα εχουν καβλες οι αλλες ναι τρελο social distancing λεμε :2funny:

Τυπε αν δε τα γράφεις για πλάκα αυτά, μάλλον πρέπει να βαρέσεις μια καλή μαλακια να συνερθεις

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Φιλε στη Ροδο οποιος εχει απλα μια νορμαλ αντρικη εμφανιση και δεν ειναι τρολ βγαλμενο απο Πολωνικα παιδικα παραμυθια, γαμαει συνεχως εως να σωριαστει κατω. Εχει απειρα διαθεσιμα μουνια, για αυτο αλλωστε ερχονται, για να περασουν καλα και να ευχαριστηθουν πουτσα-πιωμα και στιγμες ανεμελης καυλας.

Το να μη γαμησεις σε τετοιο μερος, ξεπερνα και τις προσδοκιες του σανταμ, τον ταπεινωσε, νιωθει λιγος τωρα μετα απο αυτο εαν οντως ισχυει.

:S :S :S

Είναι ένα τυπακι στο YT από Ρόδο,το παίζει γαμιάς και συμβουλατορας πως να γαμας. Σε τέτοιο μέρος όλοι γίνονται δάσκαλοι του καμακιου κ του σεξ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
με τα μυαλα που κουβαλας ουτε σε συνεδριο νυμφομανων δεν θα γαμησεις
40αρης ειμαι και μια χαρα γαμαω μικρουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom