Ούτε εμένα με ενδιέφερε παλαιότερα, αλλά εδώ και χρόνια με ενδιαφέρει.
Θεωρώ πολύ κακό deal για εμένα να έχω δίπλα μου μια γυναίκα που έχει λιγότερα τυπικά προσόντα ή μισθό από εμένα.
Θα έπρεπε να είναι πολύ όμορφη και καμιά δεκαριά χρόνια νεότερη, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος..
Επίσης έχω ζήσει δύο φορές την ευκολία και τα εξτραδάκια του να είσαι με κοπέλα με δυνατό βιογραφικό και από πραγματικά πλούσια οικογένεια.
Όλες οι πόρτες ανοίγουν, φουλ κονέ, ένα σπίτι εδώ,άλλο εκεί...
Όσο για αυτό που είπες, ότι οι πρώτες ερωτήσεις τους αφορούν δουλειά,σπίτι,κ.λ.π.
Αν μιλάμε για γυναίκες που είναι 20χρονών, είναι πουτανίδια που ψάχνουν καλή ζωή.
Αν η άλλη είναι σε φάση που θέλει να κάνει οικογένεια, εξυπακούεται ότι θα ρωτήσει τέτοια πράγματα
και πολύ καλά θα κάνει,αρκεί αυτά που φέρνει η ίδια στο τραπέζι και οι προσδοκίες της, να έχουν επαφή με την πραγματικότητα..
Ακριβώς αυτό!
Μιλάμε εδώ μέσα θεωρώντας πως όλες είναι εντελώς πάμφτωχα ναυάγια ζητιάνες.
Ε οκ, αρκετές είναι μεν για διάφορους λόγους (όπως και αρκετοί άνδρες βέβαια) αλλά υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που είναι ανεξάρτητες και κάπως πιο άξιες.
Εννοείται πως θα κοιτάξεις την οικονομική/κοινωνική θέση της γυναίκας που θα συναναστραφείς. Αν δεν έχετε κανένα κοινό δεν θα βγάλει πουθενά.
Δεν θα δεις με το ίδιο μάτι μια 35άρα που έχει το σπίτι της, τη δουλειά της, το αμάξι της τη ζωή της, συγκριτικά με μια άλλη που ζει με 800 τον μήνα και είναι στο νοίκι.
Δεν θα περάσεις και καλά πλάι σε κάποια που στερείται πολύ, για πολλούς λόγους. Κι ας μην είναι ζήτουλας η άλλη και ναναι καλό άτομο, πάλι θα σε ρίξει η φάση της.
Βέβαια κι αν σου τύχει καμμιά όντως πλούσια πάλι δύσκολο είναι να μπορείς να την ακολουθήσεις εάν κάνει ανάλογη ζωή με τα λεφτά της.
'Εχω ζήσει και πλάι σε φτωχούλα μίζερη που ζούσε με κουπόνια, αλλά και πλάι σε αρκετά εύπορη που είχε 5πλάσιες οικονομικές δυνατότητες από εμένα. Αμφότερες καλά άτομα!
Στη μια περίπτωση δεν ήθελα να 'πέσω', στην άλλη ζοριζόμουν πολύ να σταθώ.
Με την εύπορη όμως πέρασα ωραία, κάναμε ταξίδια, βγάλαμε άκυρα γούστα και έχω ωραία πράγματα να θυμάμαι.
Αμφότερες παντρεύτηκαν αντίστοιχούς τους προφανώς.
Συμφωνώ πως δεν είναι καθόλου παράλογο να κοιτάει η άλλη ποιός είσαι και τι ρόλο βαράς, -εάν και η ίδια προτίθεται να επενδύσει σε έναν άνδρα προφανώς-.
Και δεν είναι μόνο τα λεφτά-εάν αρχίζεις τα 'που να τρέχουμε μωρε εκεί/δε βολεύει το ένα/δε βολεύει το άλλο/συμφέρει περισσότερο αυτό εκεί' κλπ. δε φταίει αυτή αν γίνει καπνός φοβούμενη τη μιζέρια και την κακομοιριά!
Ποιός άνθρωπος καυλώνει με την κλάψα και τη σαπίλα?