Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656
Όπως έχω γράψει δεκάδες φορές εδώ μέσα και αλλού, το φλερτ που θα οδηγήσει σε "κίνηση" πρέπει να είναι αμοιβαίο. Αν δεν βλέπεις από την άλλην έστω και το παραμικρό ενδιαφέρον ή προσπάθεια θα πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας ή πολύ πολύ νέος ηλικιακά για να πας να τη πέφτεις.

Εννοείται

Βασικά άμα γουστάρουν,την πέφτουν οι ίδιες,δεν περιμένουν να τους την πέσει ο άλλος.Πιστεύω όλοι μπορούμε να διαβάσουμε τη γλώσσα του σώματος των γυναικών,όταν σε γουστάρουν ή όταν τους είσαι τελείως αδιάφορος

Nostimos delicious

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
43
Πόντοι
0
Εννοείται

Βασικά άμα γουστάρουν,την πέφτουν οι ίδιες,δεν περιμένουν να τους την πέσει ο άλλος.Πιστεύω όλοι μπορούμε να διαβάσουμε τη γλώσσα του σώματος των γυναικών,όταν σε γουστάρουν ή όταν τους είσαι τελείως αδιάφορος
Ποια τη πέφτει βρε Σάμπ ζιροου;ο άντρας πάντα κάνει τη πρώτη κινηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά μη χέσω .... μεγάλο ποσοστό γυναικών είναι με άνδρες χωρίς αμάξι .
Στα αστικά κέντρα σε μεγαλύτερο ποσοστό .

Επίσης άπειροι αούγκανοι κάγκουρες είναι με αμάξια και γαμάνε μόνο τη χούφτα τους.
Και τις μπάρες, μάντρες, κολώνες και δέντρα στους δρόμους, στα οποία αφήνουν την τελευταία σταγόνα του αίματός τους.
Αυτά πάλι από το μυαλό σου τα βγάζεις;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.339
Πόντοι
206
Δε νομίζω.

Εκτος αν μιλάς για 20χρονα

Αυτά πάλι από το μυαλό σου τα βγάζεις;
Φυσικά και υπάρχει αυτό. Δε διευκρίνισε τι γυναίκες! Οτί υπάρχουν, υπάρχουν. Στα γρήγορα εγώ προσωπικά ξέρω 2 τύπους λίγο μεγαλύτερούς μου, παντρεμένους, που δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο. Και μετακινούνται από και προς την εργασία τους με τα μέσα. Και όχι δεν είχαν αυτοκίνητο ούτε όταν γνώρισαν τις συζύγους τους. Βέβαια τις γυναίκες τους δε θα τις γαμούσα ούτε μετά από 2 μπουκάλια Blanton's :confused:
Ρε σεις μην είστε απόλυτοι. Όλα παίζουν. Πείτε δεν είναι η πλειοψηφία. Πείτε είναι ΣΧΕΔΟΝ αδύνατον να είναι μουνάρες που μας καυλώνουν. Όχι αποκλείεται και τις σχετικές μαλακίες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Δε νομίζω.

Εκτος αν μιλάς για 20χρονα
Μιλάω για επαγγελματίες και τις γυναίκες τους, στο γκρουπ 40-55 .
Με καθαρά οικογενειακά έσοδα κάποιες φορές και πάνω από 50 χιλιάρικα.

Είπαμε ... εσύ μην κρίνεις από το τοπ της μακεδονίας που ξέρεις .... γρεβενά,κιλκίς,γιαννιτσά ....

Nostimos delicious

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
43
Πόντοι
0
Φυσικά και υπάρχει αυτό. Δε διευκρίνισε τι γυναίκες! Οτί υπάρχουν, υπάρχουν. Στα γρήγορα εγώ προσωπικά ξέρω 2 τύπους λίγο μεγαλύτερούς μου, παντρεμένους, που δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο. Και μετακινούνται από και προς την εργασία τους με τα μέσα. Και όχι δεν είχαν αυτοκίνητο ούτε όταν γνώρισαν τις συζύγους τους. Βέβαια τις γυναίκες τους δε θα τις γαμούσα ούτε μετά από 2 μπουκάλια Blanton's :confused:
Ρε σεις μην είστε απόλυτοι. Όλα παίζουν. Πείτε δεν είναι η πλειοψηφία. Πείτε είναι ΣΧΕΔΟΝ αδύνατον να είναι μουνάρες που μας καυλώνουν. Όχι αποκλείεται και τις σχετικές μαλακίες
Δε ξέρω για τα μπάζα τι κάνουνε,η ουσία είναι ότι για να βγάλεις μετρατη γκόμενα θες ακριβό αμάξι,και για να βγαλεις ασχημομετρια γκόμενα θέλεις σίγουρα αμάξι,όχι κάνα χρεπι,αλλά ενα του δεκαρικου σε αξία έστω και παλιο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656
Μιλάω για επαγγελματίες και τις γυναίκες τους, στο γκρουπ 40-55 .
Με καθαρά οικογενειακά έσοδα κάποιες φορές και πάνω από 50 χιλιάρικα.

Είπαμε ... εσύ μην κρίνεις από το τοπ της μακεδονίας που ξέρεις .... γρεβενά,κιλκίς,γιαννιτσά ....

Και πάλι,θεωρώ απειροελάχιστο το ποσοστό γυναικών που δεν έχει απαίτηση αυτοκινήτου...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Και πάλι,θεωρώ απειροελάχιστο το ποσοστό γυναικών που δεν έχει απαίτηση αυτοκινήτου...
Αν μένεις σε τοποθεσία που τα έχει όλα δίπλα με τα πόδια, συν ντελίβερι συν τα πιο μακρινά πας με 5 λεπτά ταξί .... κομπλέ είναι .

Υπάρχουν κι αυτά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Αν κυκλοφορώ με το μερσεντικό εγώ .... αφού το .... φτιάξω ..... χτυπάω γκόμενα λέτε ;;;

MTE1KS5qcGc

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.339
Πόντοι
206

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Με αυτό το εργαλείο δε θα αφήσεις μουνί αγάμητο. Εγγυημένα. Όχι μαλακίες ίσως, μπορεί κλπ
Πιστεύω κι εγώ ότι η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα κύλησης, θα μουσκέψουν κιλότες.
Το μόνο που μπορεί να τις χαλάσει είναι ότι το μαμά ηχοσύστημα δεν παίρνει κάρτες μνήμης και δεν έχει σποτιφάϊ ....
1732541913652.jpeg

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.339
Πόντοι
206
Πιστεύω κι εγώ ότι η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα κύλησης, θα μουσκέψουν κιλότες.
Το μόνο που μπορεί να τις χαλάσει είναι ότι το μαμά ηχοσύστημα δεν παίρνει κάρτες μνήμης και δεν έχει σποτιφάϊ ....
1732541913652.jpeg
Συμφωνώ φουλ. Και εγώ όταν μπαίνω στο αμάξι αν δεν έχω spotify νιώθω ότι κάτι λείπει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656
Αν μένεις σε τοποθεσία που τα έχει όλα δίπλα με τα πόδια, συν ντελίβερι συν τα πιο μακρινά πας με 5 λεπτά ταξί .... κομπλέ είναι .

Υπάρχουν κι αυτά.

Υπάρχουν,αλλά όχι για τον μέσο άντρα του χιλιάρικου

Αν η έλλειψη αυτοκινήτου ισοσταθμίζεται με σπιταρώνες,ταξίδια,διακοπάρες κλπ,προφανώς κάποιες το δέχονται

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.835
Πόντοι
216
Ούτε εμένα με ενδιέφερε παλαιότερα, αλλά εδώ και χρόνια με ενδιαφέρει.
Θεωρώ πολύ κακό deal για εμένα να έχω δίπλα μου μια γυναίκα που έχει λιγότερα τυπικά προσόντα ή μισθό από εμένα.
Θα έπρεπε να είναι πολύ όμορφη και καμιά δεκαριά χρόνια νεότερη, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος..

Επίσης έχω ζήσει δύο φορές την ευκολία και τα εξτραδάκια του να είσαι με κοπέλα με δυνατό βιογραφικό και από πραγματικά πλούσια οικογένεια.
Όλες οι πόρτες ανοίγουν, φουλ κονέ, ένα σπίτι εδώ,άλλο εκεί...

Όσο για αυτό που είπες, ότι οι πρώτες ερωτήσεις τους αφορούν δουλειά,σπίτι,κ.λ.π.
Αν μιλάμε για γυναίκες που είναι 20χρονών, είναι πουτανίδια που ψάχνουν καλή ζωή.
Αν η άλλη είναι σε φάση που θέλει να κάνει οικογένεια, εξυπακούεται ότι θα ρωτήσει τέτοια πράγματα
και πολύ καλά θα κάνει,αρκεί αυτά που φέρνει η ίδια στο τραπέζι και οι προσδοκίες της, να έχουν επαφή με την πραγματικότητα..
Ακριβώς αυτό!

Μιλάμε εδώ μέσα θεωρώντας πως όλες είναι εντελώς πάμφτωχα ναυάγια ζητιάνες.
Ε οκ, αρκετές είναι μεν για διάφορους λόγους (όπως και αρκετοί άνδρες βέβαια) αλλά υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που είναι ανεξάρτητες και κάπως πιο άξιες.

Εννοείται πως θα κοιτάξεις την οικονομική/κοινωνική θέση της γυναίκας που θα συναναστραφείς. Αν δεν έχετε κανένα κοινό δεν θα βγάλει πουθενά.
Δεν θα δεις με το ίδιο μάτι μια 35άρα που έχει το σπίτι της, τη δουλειά της, το αμάξι της τη ζωή της, συγκριτικά με μια άλλη που ζει με 800 τον μήνα και είναι στο νοίκι.
Δεν θα περάσεις και καλά πλάι σε κάποια που στερείται πολύ, για πολλούς λόγους. Κι ας μην είναι ζήτουλας η άλλη και ναναι καλό άτομο, πάλι θα σε ρίξει η φάση της.
Βέβαια κι αν σου τύχει καμμιά όντως πλούσια πάλι δύσκολο είναι να μπορείς να την ακολουθήσεις εάν κάνει ανάλογη ζωή με τα λεφτά της.

'Εχω ζήσει και πλάι σε φτωχούλα μίζερη που ζούσε με κουπόνια, αλλά και πλάι σε αρκετά εύπορη που είχε 5πλάσιες οικονομικές δυνατότητες από εμένα. Αμφότερες καλά άτομα!
Στη μια περίπτωση δεν ήθελα να 'πέσω', στην άλλη ζοριζόμουν πολύ να σταθώ.
Με την εύπορη όμως πέρασα ωραία, κάναμε ταξίδια, βγάλαμε άκυρα γούστα και έχω ωραία πράγματα να θυμάμαι.
Αμφότερες παντρεύτηκαν αντίστοιχούς τους προφανώς.

Συμφωνώ πως δεν είναι καθόλου παράλογο να κοιτάει η άλλη ποιός είσαι και τι ρόλο βαράς, -εάν και η ίδια προτίθεται να επενδύσει σε έναν άνδρα προφανώς-.

Και δεν είναι μόνο τα λεφτά-εάν αρχίζεις τα 'που να τρέχουμε μωρε εκεί/δε βολεύει το ένα/δε βολεύει το άλλο/συμφέρει περισσότερο αυτό εκεί' κλπ. δε φταίει αυτή αν γίνει καπνός φοβούμενη τη μιζέρια και την κακομοιριά!
Ποιός άνθρωπος καυλώνει με την κλάψα και τη σαπίλα?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.835
Πόντοι
216
1732541913652.jpeg
Να σε δω να τους εξηγείς τι εστί Becker Mexico και πόσο στοιχίζει

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.339
Πόντοι
206
Υπάρχουν,αλλά όχι για τον μέσο άντρα του χιλιάρικου

Αν η έλλειψη αυτοκινήτου ισοσταθμίζεται με σπιταρώνες,ταξίδια,διακοπάρες κλπ,προφανώς κάποιες το δέχονται
Ε ναι πρέπει να βλέπουμε τη συνολική εικόνα. Αν είναι κάνας τύπος Καραμάνης που κουμπώνει 2 κουτιά Paroxetine, καβαλάει το πατίνι και όπου βγει τότε προφανώς δεν :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.198
Πόντοι
456

Υπάρχουν κι αυτά.

Δεν έχει να κάνει τόσο με αποστάσεις,αλλά με αντρισμο, ανεξαρτησία,στερεότυπα,κ.λ.π.

Με όσες γκόμενες έχω συζητήσει το θέμα,μου έχουν πει ότι το να μην έχει για μια περίοδο,για χ,ψ λόγους, αμάξι ενας άντρας μπορεί να συμβεί,αλλά το να είναι π.χ. 30 χρονών χωρίς καν δίπλωμα αυτοκινήτου... απλά δεν...

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέρος ή τρόπος ζωής χωρίς αμάξι.
Ούτε καν στην Αθήνα.
Ζωοδόχου Πηγής εμένα και αμάξι και μηχανή τα είχα στην Αραχώβης σε πάρκινγκ

Εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα,τα έχει ο κόσμος και λιγάκι αλλιώς τα πράγματα στο κεφάλι του,έχει και σχεδόν σε κάθε δρόμο αμάξια που τα οδηγάς/νοικιάζεις απλά με ένα app

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.643
Πόντοι
12.756
Ε ναι πρέπει να βλέπουμε τη συνολική εικόνα. Αν είναι κάνας τύπος Καραμάνης που κουμπώνει 2 κουτιά Paroxetine, καβαλάει το πατίνι και όπου βγει τότε προφανώς δεν :confused:
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ λειπει απο το σαι
ηταν και ο Στουρμπανφυρερ μου:(

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.835
Πόντοι
216
Δεν έχει να κάνει τόσο με αποστάσεις,αλλά με αντρισμο, ανεξαρτησία,στερεότυπα,κ.λ.π.

Με όσες γκόμενες έχω συζητήσει το θέμα,μου έχουν πει ότι το να μην έχει για μια περίοδο,για χ,ψ λόγους, αμάξι ενας άντρας μπορεί να συμβεί,αλλά το να είναι π.χ. 30 χρονών χωρίς καν δίπλωμα αυτοκινήτου... απλά δεν...

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέρος ή τρόπος ζωής χωρίς αμάξι.
Ούτε καν στην Αθήνα.
Ζωοδόχου Πηγής εμένα και αμάξι και μηχανή τα είχα στην Αραχώβης σε πάρκινγκ

Εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα,τα έχει ο κόσμος και λιγάκι αλλιώς τα πράγματα στο κεφάλι του,έχει και σχεδόν σε κάθε δρόμο αμάξια που τα οδηγάς/νοικιάζεις απλά με ένα app
Αυτό ακριβώς.
Σου λέει 'τι σόι ενήλικας είσαι χωρίς μεταφορικό?' 'Ποια η ανεξαρτησία σου?'

Το να μην έχεις αυτοκίνητο είναι σα να παραδέχεσαι αυτόματως ότι στερείσαι την αυτονομία σου.
Όσο κι αν προσπαθήσεις να το 'σώσεις' παιζόντάς το 'σκεπτόμενος/ρασιοναλιστής/εξυπνάκιας' τύπου 'το έχω ψάξει καλά το θέμα' και παπαριές, καμμιά γυναίκα δεν καυλώνει για αυτόν τον 'προσγειωμένο λογικό τυπάκο' που μετράει κουκιά.

Όσο για τη δυσχέρεια που δυστυχώς επικρατεί, δεν αποτελεί δικαιολογία-τουναντίον αποτελεί πρόκληση γενικότερα. Δεν μπορεί ο 35άρης του χιλιάρικου που μένει με τη μάνα του και να κυκλοφορεί με λεωφορεία να κατηγορεί τις γυναίκες που δεν τον κοιτάζουν.
Πόσο μάλλον όταν αντίστοιχα ούτε εμείς θα κοιτάξουμε έυκολα μια τέτοια γυναίκα.

Η ζωή έχει μάχες, ανταγωνισμό, τα πάντα θέλουν προσπάθεια και αγώνα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom