Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Τι ναυάγιο αυτός ο Λάκης.

Πρέπει να διαβάσω λίγο κείμενα Μπαρόκ να καταλάβω πως γίνεται να τον νικάει κάποιος στο μιστερ μαλακας

Λάκαρος είναι τοτέμ του bou ρε:rockon:

Εικάζω ότι κάποια στιγμή έπαθε εγκεφαλικό ή προσβλήθηκε 4-5 φορές σερί από κορονοιο και πλέον άλλα του γράφουμε και άλλα απαντάει :confused:

Και μόνο που δεν είναι ναυάγιο σωγαμπρος fanboy του Κούλη αρκεί

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.917
Πόντοι
3.556
Λάκαρε, σε ρώτησα αυτό:

και μου απάντησες.... αυτό :confused:

Δηλαδή αν σε ρωτούσα τι ύψος έχουν τα παιδιά σου τι θα μου απαντούσες;

Μάλλον κάτι τέτοιο..
"Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε πολύ καλά, έτσι ώστε να ενωθούν πλήρως. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ..."

:confused::confused::confused:
Εγώ είμαι οριακά κάτω από 1.75.

Ούτε Ελλάδα ούτε Ολλανδία γαμαω ,ορίστε σας το έλυσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σωγαμπρος fanboy του Κούλη αρκεί
Άουτς. Θα πρέπει να ενημερωθώ.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Εγώ είμαι οριακά κάτω από 1.75.

Ούτε Ελλάδα ούτε Ολλανδία γαμαω ,ορίστε σας το έλυσα

Ούτε κύκλους δεν έχεις ρε τύπε..:undecided-old:

Ποιος γάμησε στην Ελλάδα χωρίς κύκλους εκτός από τον Γιάννη τον Σπαλιάρα που αν ήταν κάτω από 1.75 ούτε εκείνος θα γαμούσε..:undecided-old:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Τι ναυάγιο αυτός ο Λάκης.

Πρέπει να διαβάσω λίγο κείμενα Μπαρόκ να καταλάβω πως γίνεται να τον νικάει κάποιος στο μιστερ μαλακας
Προσπαθούσε το σκουπίδι να βρει παράθεση μέλους ικανή να με μειώσει και επειδή δεν του καθόταν ζοριζόταν να ρωτάει σήμερα. Μιλάμε για βαρβάτο λεχρίτη που γερασμένος και χοντρομαλάκας προσπαθεί να κάνει τον φτασμένο.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Ούτε κύκλους δεν έχεις ρε τύπε..:undecided-old:

Ποιος γάμησε στην Ελλάδα χωρίς κύκλους εκτός από τον Γιάννη τον Σπαλιάρα που αν ήταν κάτω από 1.75 ούτε εκείνος θα γαμούσε..:undecided-old:
Δε είναι μόνο το υψος στον σπαλιαρα είναι και η κορμάρα αλλά και η ωραία φάτσα.Είναι πολύ ωραίος και λογικό να γαμαει και χωρίς κύκλους αυτός.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Δε είναι μόνο το υψος στον σπαλιαρα είναι και η κορμάρα αλλά και η ωραία φάτσα.Είναι πολύ ωραίος και λογικό να γαμαει και χωρίς κύκλους αυτός.
Ακριβώς! Σιγά μην έχει ανάγκη κύκλο ο Σπαλιαρας για να γαμήσει. Κύκλο χρειάζονται οι εγκεφαλικά νεκροί κι οι ντροπαλοί που δεν μιλάνε.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Ακριβώς! Σιγά μην έχει ανάγκη κύκλο ο Σπαλιαρας για να γαμήσει. Κύκλο χρειάζονται οι εγκεφαλικά νεκροί κι οι ντροπαλοί που δεν μιλάνε.
Όχι κύκλο χρειάζονται όλοι όσοι δε ειναι μοντέλα και να μιλάς αβερτα πάλι δε βρίσκεις στο άγνωστο.Θέλει όντως κύκλο στο ελλαδισταν εκτός και αν είσαι μοντέλο.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Όχι κύκλο χρειάζονται όλοι όσοι δε ειναι μοντέλα και να μιλάς αβερτα πάλι δε βρίσκεις στο άγνωστο.Θέλει όντως κύκλο στο ελλαδισταν εκτός και αν είσαι μοντέλο.
Οσοι ξερω και γαμάνε μπορεί να είναι υποχωρητικοί ή μη στις γκόμενες αλλά δεν βρήκε κανείς από κύκλο. ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ χωρίς να είναι μοντέλα και χωρίς κύκλους.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Οσοι ξερω και γαμάνε μπορεί να είναι υποχωρητικοί ή μη στις γκόμενες αλλά δεν βρήκε κανείς από κύκλο. ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ χωρίς να είναι μοντέλα και χωρίς κύκλους.
Όχι αδερφέ μάλλον τρολαρεις τώρα.Χωρίς κύκλο δε γίνεται μόνο αν είσαι σπαλιαρας.Στο άγνωστο φλερτ τετ α τετ δε γάμησε κάνεις φοβούνται οι Ελληνίδες οι ξενερωτες.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Όχι αδερφέ μάλλον τρολαρεις τώρα.Χωρίς κύκλο δε γίνεται μόνο αν είσαι σπαλιαρας.Στο άγνωστο φλερτ τετ α τετ δε γάμησε κάνεις φοβούνται οι Ελληνίδες οι ξενερωτες.
Παραμύθια της Χαλιμάς είναι αυτά για να μην ρίχνεται κάνεις επειδή κλάνουν μέντες. Δεν τρολάρω καθόλου. Ξέρω πόσο κόσμο που ρίχνεται κανονικά όμορφα κι ωραία. Τι θα πεις δηλαδή; Ότι όλοι αυτοί που βλέπουμε είναι γνωστοί ή συγγενείς μεταξύ τους; Αυτό είναι αδύνατον.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Παραμύθια της Χαλιμάς είναι αυτά για να μην ρίχνεται κάνεις επειδή κλάνουν μέντες. Δεν τρολάρω καθόλου. Ξέρω πόσο κόσμο που ρίχνεται κανονικά όμορφα κι ωραία. Τι θα πεις δηλαδή; Ότι όλοι αυτοί που βλέπουμε είναι γνωστοί ή συγγενείς μεταξύ τους; Αυτό είναι αδύνατον.
Γνωστός γνωστού δηλαδή φίλη φίλου κλπ.Κοινη παρέα.Ή από δουλειά ή από σχολές αυτά δε γίνεται αλλιώς το φλερτ

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Γνωστός γνωστού δηλαδή φίλη φίλου κλπ.Κοινη παρέα.Ή από δουλειά ή από σχολές αυτά δε γίνεται αλλιώς το φλερτ
Κι αυτό υπάρχει αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος καθώς είναι αδύνατον να είναι όλοι φίλοι ή συγγενείς. Δεν στέκει! Έχει επικρατήσει να λέγεται αυτό για να μην θίγονται οι ακοινώνητοι. Αυτούς δουλεύει που όπου τους βάλεις δεν μιλάνε ή δεν τους θέλει κανείς. Μόνο αυτοί δεν βρίσκουν γκόμενα. Όσοι μιλούν βρίσκουν σε όποια παρέα κι αν βρεθούν.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Κι αυτό υπάρχει αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος καθώς είναι αδύνατον να είναι όλοι φίλοι ή συγγενείς. Δεν στέκει! Έχει επικρατήσει να λέγεται αυτό για να μην θίγονται οι ακοινώνητοι. Αυτούς δουλεύει που όπου τους βάλεις δεν μιλάνε ή δεν τους θέλει κανείς. Μόνο αυτοί δεν βρίσκουν γκόμενα. Όσοι μιλούν βρίσκουν σε όποια παρέα κι αν βρεθούν.
Ωραία εγώ είχα μιλήσει σε κοπέλα στο άγνωστο εξω και πήρα τα αρχιδια μου φοβόταν έκανε σα χαζή και πήγα τέρμα ευγενικά τι έχεις να πεις τωρα;

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Ωραία εγώ είχα μιλήσει σε κοπέλα στο άγνωστο εξω και πήρα τα αρχιδια μου φοβόταν έκανε σα χαζή και πήγα τέρμα ευγενικά τι έχεις να πεις τωρα;
Τίποτα. Απλά δεν της άρεσες. Χώνεψέ το. Να πας σε άλλη. Και βέβαια δεν είναι να μιλάς αλλά να ξέρεις να μιλάς και τι να πεις.
Η πολύ ευγένεια είναι μαλακία.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Τίποτα. Απλά δεν της άρεσες. Χώνεψέ το. Να πας σε άλλη. Και βέβαια δεν είναι να μιλάς αλλά να ξέρεις να μιλάς και τι να πεις.
Η πολύ ευγένεια είναι μαλακία.
Ήταν καλό κορίτσι αυτή δε ήθελε τους αλήτες άρα δύσκολο να μη με ήθελε.Απλα δε πετυχαίνει στο άγνωστο.Φοβαται η άλλη να δώσει το ινστα η το τηλέφωνο σε έναν άγνωστο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.094
Πόντοι
736
αλβανακι εσυ εισαι?

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Ήταν καλό κορίτσι αυτή δε ήθελε τους αλήτες άρα δύσκολο να μη με ήθελε.Απλα δε πετυχαίνει στο άγνωστο.Φοβαται η άλλη να δώσει το ινστα η το τηλέφωνο σε έναν άγνωστο.
Όταν μιλάς σε μια γκόμενα και σε αποφεύγει ότι κι αν λες σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Δεν σε ήθελε. Και γκόμενο να είχε, οι γκόμενες όταν τους αρέσει κάποιος μιλουν. Δεν τρέχει κάτι. όμως. Πήγαινε ρίξου σε άλλη.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Όταν μιλάς σε μια γκόμενα και σε αποφεύγει ότι κι αν λες σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Δεν σε ήθελε. Και γκόμενο να είχε, οι γκόμενες όταν τους αρέσει κάποιος μιλουν. Δεν τρέχει κάτι. όμως. Πήγαινε ρίξου σε άλλη.
Δε έχω ριχτεί σε πολλές στο δρόμο μόνο σε 2 να είμαι ειλικρινής με τη μία βγήκαμε αλλά δε έγινε τίποτα γιατί έκανα μια γκάφα ήμουν και 19 τότε και τέρμα ανώριμος.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
157
Πόντοι
1
Δε έχω ριχτεί σε πολλές στο δρόμο μόνο σε 2 να είμαι ειλικρινής με τη μία βγήκαμε αλλά δε έγινε τίποτα γιατί έκανα μια γκάφα ήμουν και 19 τότε και τέρμα ανώριμος.
Να ρίχνεται πιο συχνά. Είδες που βγήκες με μια; στα παπάρια σου που έκανες γκάφα. Ήσουν πιο μικρός. Πάει αυτό περασε. Σβηστο από τον χάρτη. Πήγαινε στην επόμενη και μετά στην επόμενη κτλ για πάντα. Μόνο έτσι πετυχαίνεις. Και θα πετύχεις.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Να ρίχνεται πιο συχνά. Είδες που βγήκες με μια; στα παπάρια σου που έκανες γκάφα. Ήσουν πιο μικρός. Πάει αυτό περασε. Σβηστο από τον χάρτη. Πήγαινε στην επόμενη και μετά στην επόμενη κτλ για πάντα. Μόνο έτσι πετυχαίνεις. Και θα πετύχεις.
Όχι γιατί πολλοί λένε ότι στο άγνωστο φλερτ δε γαμας και εδώ μέσα και ινστα και γενικά και εσύ τώρα λες το αντίθετο τι να πιστέψω ο άνθρωπος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom