Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
166
Πόντοι
1
Όχι γιατί πολλοί λένε ότι στο άγνωστο φλερτ δε γαμας και εδώ μέσα και ινστα και γενικά και εσύ τώρα λες το αντίθετο τι να πιστέψω ο άνθρωπος ;
Να πηγαίνεις και να ρίχνεσαι.
Αυτό να κάνεις. Αυτοί που λένε μην ρίχνεσαι ζηλεύουν και είναι μαλάκες ή θέλουν να μην ρίχνεται κανείς επειδή δεν ρϊχνονται αυτοί ή θέλουν να κάνουν μάθημα όπως οι πικ απ αρτιστ με συμβουλές του κώλου που τις πληρώνεις.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Αυτό να κάνεις. Αυτοί που λένε μην ρίχνεσαι ζηλεύουν και είναι μαλάκες ή θέλουν να μην ρίχνεται κανείς επειδή δεν ρϊχνονται αυτοί ή θέλουν να κάνουν μάθημα όπως οι πικ απ αρτιστ με συμβουλές του κώλου που τις πληρώνεις.
Εντάξει θα το δοκιμάσω στη ψυχρα φίλε μου

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
166
Πόντοι
1
Εντάξει θα το δοκιμάσω στη ψυχρα φίλε μου
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Όλοι οι άλλοι τρόποι είναι άχρηστοι, κουραστικοί ή πρέπει να πληρώνεις. Καλή επιτυχία και στα παπάρια σου τα άκυρα που θα φας. Τις επιτυχίες μέτρα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Μιλάς για φοιτητής ;
Και εγώ είχα σχέσεις φοιτητής.
Προϊστορία ... του κώλου τα 9μερα.

Στο μπλοκ , έχω πάει μόνο τουρίστας.
Πολλές φορές. Πάρα πολλές . Τελευταία φορά Βουδαπέστη το 2024. Ναι , έχεις δίκιο . Το 2025 δεν πήγα.
Πόσες φορές έχεις πάει Βουδαπέστη ; Δεν έχεις πάει παραπάνω.
Πρώτη φορά είχα πάει το 1992. Εσύ τότε το πιο ανατολικό μέρος που θα είχες πάει
μάλλον ήταν η Καλαμαριά. Για να μην υπερβάλω , μπορεί να ήταν και η Ασπροβάλτα.

Έχω πάει και σε μέρη όμως, που κανείς σας του ... μπλοκ ... δεν ξέρει να δείξει στην υδρόγειο .

Γα κουμπιά και όπλα .... είμαι μέλος της ΣΚΟΕ , από το 1995.
Με συνεχείς ανανεώσεις ταυτότητας .... αδειών όπλων .... κοκ ...
Οπότε ... έχω χαρτιά από ψυχίατρους .... ότι δεν πάσχω και δεν παίρνω ψυχοτρόπα !!!!

Εσύ έχεις ;;;;;;
:birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman:

Για ελληνίδες που δεν μου κάθονται .... 2-3 .... αρραβωνιάρες στο παρελθόν ... μία σύζυγο ...
και παντρεμένες για ... κονέ ....

Εσένα η τελευταία ήταν στη φοιτητική ζωή στην Καλαμαριά
την εποχή της κρίσης των Ιμίων ;

Υ.Γ. Γιατί σου αρέσει σε παπαρολογία κουβέντα περί ελλεηνίδικου καριολικίου ... να μανουριάζεις με τα άλλα μέλη ;;; Αισθάνεσαι ότι ... αδικούνται οι ελληνίδες και θες να κάνεις τον προστάτη ;
Υπάρχουν καριόλες στον υπόλοιπο κόσμο ... που να πάνε να φάνε κερασμένα όλα, πάνω από 3-4-5 φορές με έναν ΜΑΛΑΚΑ ... και αν πάει να τους πιάσει το μπούτι ... να το παίζουν θιγμένες και ... "φίλες" ;;;

O ΒΠ κατα βάθος είναι ένας ακροπυρφόρος σχεσάκιας,και ίσως να'ναι και παντρεμένος ή σε χρόνια σχέση που αποκρύπτει,παριστάνοντας τον αρχιγαμια του γερμανοφωνου κόσμου.Και όπως σωστά το λες,μόνιμος κατήγορος όλων όσων μιλουν εναντίον των ελλεεινίδων

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Όλοι οι άλλοι τρόποι είναι άχρηστοι, κουραστικοί ή πρέπει να πληρώνεις. Καλή επιτυχία και στα παπάρια σου τα άκυρα που θα φας. Τις επιτυχίες μέτρα.
Να Σάι καλά για το κουράγιο ελπίζω να μη τρολαρεις

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ξεφτιλικι είναι αυτό.αμα η άλλη ψήνεται και σε γουστάρει σου πιάνει την κουβέντα μόνη της,σου δείχνει κάποια σημάδια,κουνάει την ουρά της.δεν σου έχει τύχει ποτέ να σου την πέσει γκόμενα δηλαδή;σε μπαρ σε κλαμπ και όπου αλλού την πετύχεις ακόμα και σε παραλία θα σου δείξει κάτι για να μπεις.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Προσπαθούσε το σκουπίδι να βρει παράθεση μέλους ικανή να με μειώσει και επειδή δεν του καθόταν ζοριζόταν να ρωτάει σήμερα. Μιλάμε για βαρβάτο λεχρίτη που γερασμένος και χοντρομαλάκας προσπαθεί να κάνει τον φτασμένο.
Κοιτα ,έψαξα την περίπτωση του γιατί όπως λέει και ο πουτσαρας τα κείμενα του άλλαξαν και κάνει συνέχεια λάθος η ακατανόητες παραθέσεις.

διάβασα λοιπόν μια έρευνα η οποία δείχνει ότι η διαρκής και βαθειά διείσδυση στον πρωκτό κάποιου μπορεί να του προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.952
Πόντοι
441
O ΒΠ κατα βάθος είναι ένας ακροπυρφόρος σχεσάκιας,και ίσως να'ναι και παντρεμένος ή σε χρόνια σχέση που αποκρύπτει,παριστάνοντας τον αρχιγαμια του γερμανοφωνου κόσμου.Και όπως σωστά το λες,μόνιμος κατήγορος όλων όσων μιλουν εναντίον των ελλεεινίδων

Μην ασχολείσαι, εδώ πέταξε την τιτανοτεράστια μαλακία ότι αν έχεις σχέσεις στα χρόνια της νεανικότητας τότε ξέρεις να επιλέγεις στο μέλλον κ.λπ.
Ας τον ενημερώσει κάποιος πως τα ποσοστά διαζυγίων είναι γύρω στο 40%, χώρια πόσοι θέλουν να χωρίσουν αλλά δεν το κάνουν λόγω των παιδιών ή άλλων συνθηκών.

Για να μη σχολιάσω πως το να γαμήσεις ένα 5ρι το θεωρούν επιτυχία...
Στη θεατρική που ξεκίνησα μου την πέφτει μία υπέρβαρη και μία θείτσα 50+. Αν είναι να πηγαίνω με τέτοιες για να λέω πως γαμάω ή να μην είμαι μόνος, τότε καλύτερα να κάνω ένα μακροβούτι σε ένα βόθρο και να το τελειώσω μια και καλή.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Είπε ο σαντμαν από τα ζοφερά έγκατα του παιδικού του δωματίου , αφότου έφαγε μαμαδισιο φαγι πληρωμένο από τον παππού και αφού η γιαγιά του είπε πως οι γυναίκες έχουν γίνει πορνες για να μην έχει βρει τέτοιο προκομμένο και ανεξάρτητο παλικάρι γκομενα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Στη θεατρική που ξεκίνησα μου την πέφτει μία υπέρβαρη και μία θείτσα 50+. Αν είναι να πηγαίνω με τέτοιες για να λέω πως γαμάω ή να μην είμαι μόνος, τότε καλύτερα να κάνω ένα μακροβούτι σε ένα βόθρο και να το τελειώσω μια και καλή.
Σε αυτό καλά λες τύπε.

Πολλοί όμως το κάνουν και μετά νομίζουν πως μόνο μέχρι εκεί μπορούν. Και έτσι το κάθε γιουβαρλάκι νομίζει πως κάποια είναι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Πρόσεξε.
Έχω κολλητούς που πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό και μένουν και βδομάδες εκεί .
Αν πάμε σε μία παμπ ....... στην Αθήνα .... στη Φραγκφούρτη , στο Λονδίνο .... και στη ΝΥ ....

Οι ίδιοι άνθρωποι . Με το ίδιο ντύσιμο . Με ίδια κοιλιά , μικρό πουλί , πρόωρη εκσπερμάτιση , κάβλες που τρυπάνε καβάλο, σπάνε φερμουάρ ...
ίδια τα @@ μου όλα ..........

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ;;;
ΑΘΗΝΑ, ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ , ΛΟΝΔΙΝΟ , ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ;;;;;;;;;;

Μη μου πεις ναι.
Θα πάω ντυμένος βελζεβούλ στο μετάξι να γυρνάω βίντεο σαν το μήτσο
και να φωνάζω το νόμο του πίκερ

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ, ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ !!!!!!!

Ένα κακο με τις ξένες είναι ότι πρέπει να μιλάς καλά αγγλικά για να μην κομπιάζεις στην κουβέντα.Και proficiency να έχεις που λέει ο λογος,αν το πηρες στα 17 και δεν εξασκείς τα αγγλικά στην καθημερινοτητα σου,δεν είσαι άνετος.Θα ψάχνεις να βρεις λέξεις,θα κάνεις παύσεις,όλες αυτές τις μαλακίες που θα σε κανουν να φαίνεσαι σαν αργόστροφος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Ένα κακο με τις ξένες είναι ότι πρέπει να μιλάς καλά αγγλικά για να μην κομπιάζεις στην κουβέντα.Και proficiency να έχεις που λέει ο λογος,αν το πηρες στα 17 και δεν εξασκείς τα αγγλικά στην καθημερινοτητα σου,δεν είσαι άνετος.Θα ψάχνεις να βρεις λέξεις,θα κάνεις παύσεις,όλες αυτές τις μαλακίες που θα σε κανουν να φαίνεσαι σαν αργόστροφος.
Είσαι απλά για το πουτσο φίλε.

Αν δεν μιλάς ούτε αγγλικά ,μένεις με γονείς και είσαι στο κωλοχωρι σου μια ζωή, δεν σου αξίζει να αναπαραχθεις. Καλύτερα να εξαφανιστούν τα ανίκανα γονίδιά σου

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
166
Πόντοι
1
Ξεφτιλικι είναι αυτό.αμα η άλλη ψήνεται και σε γουστάρει σου πιάνει την κουβέντα μόνη της,σου δείχνει κάποια σημάδια,κουνάει την ουρά της.δεν σου έχει τύχει ποτέ να σου την πέσει γκόμενα δηλαδή;σε μπαρ σε κλαμπ και όπου αλλού την πετύχεις ακόμα και σε παραλία θα σου δείξει κάτι για να μπεις.
Είπαμε. Την πέφτουμε όπου γουστάρουμε. Ελληνικά και λίγα λόγια. Όποιος είναι χέστης δεν με απασχολεί.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Είπαμε. Την πέφτουμε όπου γουστάρουμε. Ελληνικά και λίγα λόγια. Όποιος είναι χέστης δεν με απασχολεί.
Εννοείς εντός κύκλου, έτσι ;

Μη βγούμε έξω και μας φάει κανας καρχαρίας

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Περιμένεις να σου απαντήσω βρε εμμονικη πούστρα;Τραβα ξεσκάτωσε τους γέρους σου και πεσε για ύπνο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Μιλάει για εμμονές άνθρωπος που λέει μόνο τα ακόλουθα :

Δε γαμας Ελληνίδες
Δεν έχω κυκλο
Στο εξωτερικό είναι εύκολα (άντε να έχει πάει μέχρι το Τεπελένι)
δε γαμας επαρχία

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Κι επειδή αναφέρθηκε και το θέμα των σχέσεων στις φοιτητικές ηλικίες

Για πείτε ρε,αυτοί που έκαναν σχέση...και ξεπαρθενιάστηκαν με γκόμενα και όχι σε μπουρδέλο όπως εμεις...θα έκαναν σχέση αν δεν έκανε κίνηση η γκόμενα ή δεν τους την γνώριζαν άλλοι;

Ποσοι σ'αυτές τις ηλικίες θα ήταν παρθένοι ή στα μπουρδέλα ή μονο Playstation και μπάλα αν δεν τους την έπεφτε η γκόμενα ή δεν τους καναν άλλοι κονέ;Για πείτε ρε.

Εδώ ο ηθοποιός ο Ευαγγελόπουλος,που ήταν και ωραίος,είχε πει ότι αν δεν του την πεφταν γκομενες,δε θα'χε κάνει σχέση ποτέ.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886
Το 70 % από τις ελληνίδες από 22 έως 45 ετών
έχουν να κάνουν σεξ πάνω από 6 μήνες.

βλέπε και

Με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου η Prorata πραγματοποίησε πανελλαδική έρευνα για να καταγράψει την ερωτική δραστηριότητα των Ελλήνων και τις αντιλήψεις τους υπό συνθήκες κοινωνικής/οικονομικής πίεσης.

Οι λόγοι είναι ότι οι Έλληνες είναι ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ και έχουν άγχος
να βρουν δουλειά και να επιζήσουν,
και οι Ελληνίδες ψάχνουν για κάτι ιδιαίτερο,
νομίζουν οι Ελληνίδες ότι αξίζουν πολύ περισσότερο απ' ότι πράγματι αξίζουν
και έχουν δηλητηριαστεί οι Ελληνίδεςαπό τον ψευτο-φεμινισμό και την woke agenda
θεωρούν τους άντρες εχθρούς των γυναικών,
και έχουν κόμπλεξ με το σεξ.

Μόνο οι ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ είναι σε μεγάλο ποσοστό σεξουαλικά ενεργές.

Παρασκευή - Σαββάτο- Κυριακή, βλέπεις παρέες γυναικών
να κυκλοφορούν μόνες τους και να παραμένουν μόνες τους
και είναι η πλειοψηφία.

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ η μεγάλη πλειοψηφία , ούτε καν για παρέα δεν κάθονται.

Ενώ π.χ. αν πάει κα΄ποιος σε οποιαδήποτε από τις άλλες 27 χώρες της ΕΕ
Παρασκευή - Σαββάτο- Κυριακή, αν πάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει γυναίκες
και θα διασκεδάσει. Μπορεί να μην κάνει σχέση, αλλ΄΄α θα κα΄νει παρέα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.111
Πόντοι
6.056
Ενώ π.χ. αν πάει κα΄ποιος σε οποιαδήποτε από τις άλλες 27 χώρες της ΕΕ
Παρασκευή - Σαββάτο- Κυριακή, αν πάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει γυναίκες
και θα διασκεδάσει. Μπορεί να μην κάνει σχέση, αλλ΄΄α θα κα΄νει παρέα.
Στην ελλάδα όμως αν πας να μιλησεις σε άσχετες , χωρίς να είσαι γνωστός,
μπορεί να σου κάψουν το αμάξι ή να σε δέρνουν 10 άτομα ... ή να σε σκοτώσουν .
Αλλού δεν έχει ... τέτοιο σασπένς !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom