Σιγά που μανουριάζω εγώ ρε μλκ που η ignore list σου έχει το μισό bou...
Απλά σκέψου να μπαίνει κανένας πιτσιρικάς 20 χρόνων και να διαβάζει ότι δεν γαμας ούτε σε πόλη 5 εκατ.,ότι γαμας μόνο μέσω κύκλων ή ότι μας φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος...
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .
Πουθενά.
Πουθενά δεν είπα ότι φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος ... αν δεν γαμάει κάποιος.
Αλλά πως να το κάνουμε ... τα βρίσκω κιτς τα αρκούδια και τις πάστες σε σχήμα καρδιάς.
Τέρμα μαλακία. Και αν είσαι μέχρι 25 ... πάει στο διάολο .... Αν είσαι 40-45-50 και ασχολείσαι
ναι ... θεωρώ ότι είσαι και μαλάκας.
Γνώμη μου. Αν δεν την γουστάρεις, βάλε με εσύ ignore list.
Επίσης ... ποτέ δεν είπα ότι έχω ανάγκη από φίλους. Ούτε ότι θέλω να τα έχω καλά με όλους.
Σε χαλάει που έχω κάποια καθίκια στην ignore list ; Μισό μπου ;;; 50 σκουπίδια είναι.
Θα ήθελες κανέναν από αυτούς για κολλητό ;;;
Ανάλυσέ το . Πες μας ... ποιός αδικείται !!!!!
Ο κοντός βαψομαλλιάς που έχει ανοίξει 3000 ψηφοφορίες για μένα ;;;;
Που δύο φορές που είχα διαγραφεί για 1-2 χρόνια έκαστη .... έκανε όσο έλειπα 3-4 χιλιάδες posts
αποκλειστικά για μένα κάθε φορά ;;; Μου έστελναν printscreen .... τρελό σκάλωμα ο τύπος.
Θες τέτοιους φίλους ; Ναυάγια τρίτης ηλικίας που δεν είχαν ποτέ γυναίκα και ζούνε με σκύλους ;
Αυτοί είναι οι ψυχάκηδες που λες. Να τους χαίρεσαι .
Να τους βρίσκεις να βγαίνετε βόλτες ... όταν έρχεσαι ελλάδα !
Έχουν και άλλο κολλητό ... που έχει άβαταρ .... ρώσο αναρχικό ... με ραντάκι .....
Ο υποθετικός 20χρονος πιτσιρικάς στον οποίο αναφέρεσαι , δεν μπαίνει εδώ ... για να μάθει αν μπορεί να κάνει καμάκι στην ελλάδα ή όχι . Χαλάρωσε. Αν δεν έχει αντιληφθεί τις δυνατότητες της κοινωνίας που μεγάλωσε ... ό,τι κι αν του πούμε .... δεν σώζεται με τίποτε.
Εδώ μέχρι για καμιά φραπεδερί μπορεί να μάθει .... και να ψυχαγωγηθεί με τις καταδρομικές του Κμαν στο Μπλοκ . Καλά είναι μέχρι εκεί .