Ερμού την χτύπησες ή από αλλού;Ξερω οτι θα πεσουν φιδια αλλα αποψε μου εκατσε στο φτερο ελληνιδα που αν ημουν γυφτος θα μπορουσε να ειναι κορη μου. Λιγο τσουπωτο αλλα κατα τα αλλα αρκετα καλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.032
- Πόντοι
- 6.056
Δεν την έκανες ... να σε σταματήσει μετά , με τα κονέ με μουνέτα ;Εγώ τύπε Τέλη είχα γκόμενα που με πήγε με το ζόρι σε σχολή χορού![]()
Εμένα με πήγε η γυναίκα μου , πριν παντρευτούμε , μία φορά σε πρωτοχρονιάτικη πίτα
της .... σχολής μπαλέτου που πήγαινε .... Μετά την πίτα ... πρότεινα και πήγαμε σε ένα μπουζουξίδικο ενός γνωστού μου ...... και από τότε όχι μόνο δεν με ξαναπήγε στη σχολή .... μπλόκαρε και τις φίλες της από εκεί στο fb ... και όταν πήγε την κόρη ... παρόλο που προθυμοποιήθηκα να πηγαίνω την κόρη με το αυτοκίνητο ... μου είπε ότι θα την πηγαίνει πάντα αυτή και να μην ασχοληθώ. Δέκα χρόνια δεν με άφησε να την πάω ούτε μία φορά.
Υπάρχουν αλήτες που μας κακολογούν να ξες. Μπορεί να σε πουν μέχρι και πουτανιάρη . Ή πότη .
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.032
- Πόντοι
- 6.056
Ορειβασία πολύ ποδαρίλα, μασχαλίλα , τραγίλα και κοριοί/μουνόψειρες στα στρώματα συμφωνώ .Όποιον/α βλέπω να προτείνει σε άντρα λάτιν και ορειβασίες για να βρει γκόμενα
Με τα ... λατινάδικα .... γιατί είσαι τόσο μπριζωμένος ;
Δεκαετίες 1990 και 2000 γινόταν χαμούλης.
Με παρουσιάσεις βιβλίων , θεατρικές ομάδες , χορωδίες, χορευτικά δήμων .... είσαι επίσης αρνητικός ;
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 1.056
Μιλάς για φοιτητής ;
Και εγώ είχα σχέσεις φοιτητής.
Προϊστορία ... του κώλου τα 9μερα.
Πρέπει να είσαι συνεπής στο αφήγημα.
Κατά τα γραφόμενά σου ήσουν σε μια σχολή υψηλών απαιτήσεων που δε σου επέτρεπε χρονικά να έχεις γκόμενα;
Σωστά;
Δηλαδή κατά τα λεγόμενά σου κανείς φοιτητής ιατρικής ή άλλως απαιτητικών σχολών δεν είχε γκόμενα.
Άσε που για να έχεις γκομενα έπρεπε και τραγουδάς τον Καπετανάκη που είχε ντουγκλα στο μουστάκι..
Δικά σου γραφόμενα αυτά..
Στο μπλοκ , έχω πάει μόνο τουρίστας.
Πολλές φορές. Πάρα πολλές . Τελευταία φορά Βουδαπέστη το 2024. Ναι , έχεις δίκιο . Το 2025 δεν πήγα.
Πόσες φορές έχεις πάει Βουδαπέστη ; Δεν έχεις πάει παραπάνω.
Πρώτη φορά είχα πάει το 1992. Εσύ τότε το πιο ανατολικό μέρος που θα είχες πάει
μάλλον ήταν η Καλαμαριά. Για να μην υπερβάλω , μπορεί να ήταν και η Ασπροβάλτα.
Τι 1992 το πολύ να είχα πάει μέχρι το πάρκο με ποδηλατάκι με βοηθητικές ροδες
Το αφήγημα ρε Λάκη..
Ποιο 2024 πήγες Βουδαπέστη..
Εσύ την ίδια ιστορία επαναλαμβάνεις τόσα χρόνια για το 1991 στη Βουδαπέστη και για την αυστριακή που τώρα έχει εγγόνια.
Πρέπει να υπάρχει συνέπεια σε αυτά που γράφεις.
Για κουμπιά και όπλα .... είμαι μέλος της ΣΚΟΕ , από το 1995.
Με συνεχείς ανανεώσεις ταυτότητας .... αδειών όπλων .... κοκ ...
Οπότε ... έχω χαρτιά από ψυχίατρους .... ότι δεν πάσχω και δεν παίρνω ψυχοτρόπα !!
Και τι να λέει ρε...
Και ο Μπρειβικ και οι άλλοι στο Columbine άδεια οπλοφορίας είχαν..
Προτείνω στον Αντισθένη τους 10 φιναλίστ μίστερ μαλάκες κάθε χρονιάς, να τους στέλνει σε μουρλογιατρο και να τους δίνει 3 κουπόνια να γαμησουν στο Μεταξουργείο.
Στους πουρέιτζερ και δωρεάν μπλε χαπι,μπας και...
Σιγά που μανουριάζω εγώ ρε μλκ που η ignore list σου έχει το μισό bou...
Απλά σκέψου να μπαίνει κανένας πιτσιρικάς 20 χρόνων και να διαβάζει ότι δεν γαμας ούτε σε πόλη 5 εκατ.,ότι γαμας μόνο μέσω κύκλων ή ότι μας φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος...
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 1.056
Όποιον/α βλέπω να προτείνει σε άντρα λάτιν και ορειβασίες για να βρει γκόμενα, τρώει ισόβιο μπλοκ, ντιλιτ, αφόλλοου και αν τον/την δω αλλάζω πεζοδρόμιο
Μπλοκ στα μούτρα σου,που θα μας κόψεις και την πεζοπορία που είναι τίγκα στα μουνάκια που κάνουν βήμα και οπλίζει όλο το πόδι φουλ γυμνασμενο
Πήγαινε εσύ σε Shisha Bar να κάνεις καμάκι στις μπετονιερες
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.032
- Πόντοι
- 6.056
Σιγά που μανουριάζω εγώ ρε μλκ που η ignore list σου έχει το μισό bou...
Απλά σκέψου να μπαίνει κανένας πιτσιρικάς 20 χρόνων και να διαβάζει ότι δεν γαμας ούτε σε πόλη 5 εκατ.,ότι γαμας μόνο μέσω κύκλων ή ότι μας φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος...
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .
Πουθενά.
Πουθενά δεν είπα ότι φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος ... αν δεν γαμάει κάποιος.
Αλλά πως να το κάνουμε ... τα βρίσκω κιτς τα αρκούδια και τις πάστες σε σχήμα καρδιάς.
Τέρμα μαλακία. Και αν είσαι μέχρι 25 ... πάει στο διάολο .... Αν είσαι 40-45-50 και ασχολείσαι
ναι ... θεωρώ ότι είσαι και μαλάκας.
Γνώμη μου. Αν δεν την γουστάρεις, βάλε με εσύ ignore list.
Επίσης ... ποτέ δεν είπα ότι έχω ανάγκη από φίλους. Ούτε ότι θέλω να τα έχω καλά με όλους.
Σε χαλάει που έχω κάποια καθίκια στην ignore list ; Μισό μπου ;;; 50 σκουπίδια είναι.
Θα ήθελες κανέναν από αυτούς για κολλητό ;;;
Ανάλυσέ το . Πες μας ... ποιός αδικείται !!!!!
Ο κοντός βαψομαλλιάς που έχει ανοίξει 3000 ψηφοφορίες για μένα ;;;;
Που δύο φορές που είχα διαγραφεί για 1-2 χρόνια έκαστη .... έκανε όσο έλειπα 3-4 χιλιάδες posts
αποκλειστικά για μένα κάθε φορά ;;; Μου έστελναν printscreen .... τρελό σκάλωμα ο τύπος.
Θες τέτοιους φίλους ; Ναυάγια τρίτης ηλικίας που δεν είχαν ποτέ γυναίκα και ζούνε με σκύλους ;
Αυτοί είναι οι ψυχάκηδες που λες. Να τους χαίρεσαι .
Να τους βρίσκεις να βγαίνετε βόλτες ... όταν έρχεσαι ελλάδα !
Έχουν και άλλο κολλητό ... που έχει άβαταρ .... ρώσο αναρχικό ... με ραντάκι .....
Ο υποθετικός 20χρονος πιτσιρικάς στον οποίο αναφέρεσαι , δεν μπαίνει εδώ ... για να μάθει αν μπορεί να κάνει καμάκι στην ελλάδα ή όχι . Χαλάρωσε. Αν δεν έχει αντιληφθεί τις δυνατότητες της κοινωνίας που μεγάλωσε ... ό,τι κι αν του πούμε .... δεν σώζεται με τίποτε.
Εδώ μέχρι για καμιά φραπεδερί μπορεί να μάθει .... και να ψυχαγωγηθεί με τις καταδρομικές του Κμαν στο Μπλοκ . Καλά είναι μέχρι εκεί .
Ορειβασία πολύ ποδαρίλα, μασχαλίλα , τραγίλα και κοριοί/μουνόψειρες στα στρώματα συμφωνώ .
Με τα ... λατινάδικα .... γιατί είσαι τόσο μπριζωμένος ;
Δεκαετίες 1990 και 2000 γινόταν χαμούλης.
Με παρουσιάσεις βιβλίων , θεατρικές ομάδες , χορωδίες, χορευτικά δήμων .... είσαι επίσης αρνητικός ;
Μπλοκ στα μούτρα σου,που θα μας κόψεις και την πεζοπορία που είναι τίγκα στα μουνάκια που κάνουν βήμα και οπλίζει όλο το πόδι φουλ γυμνασμενο
Πήγαινε εσύ σε Shisha Bar να κάνεις καμάκι στις μπετονιερες
Εννοώ πως είναι παρακμή να προτείνεις τον άλλον να μπαίνει σε χόμπυ μόνο και μόνο για να έχει το αυτονόητο, δηλαδή 2 κουβέντες και λίγο παιχνίδι με μουνί, που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται παντού. Δε μπορεί να σου λέει η άλλη στο κέντρο της Αθήνας να τρέχεις στη Δίρφυ και στον Ταύγετο για να βρεις γκόμενα. Η να μπουρδουκλώνεις τα πόδια σου σαν τον λογαχό στο Ταγκό των Χριστουγέννων...
Κατα τ άλλα μια χαρά δραστηριότητες είναι και τα 2 για όποιον του αρέσουν, εννοείται.
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 456
Θεσσαλονικη, στο detox στην καμαρα. Και δεν την χτυπησα γιατι ηταν πολυ μικρη για εμενα, συγκυριακα προεκυψεΕρμού την χτύπησες ή από αλλού;
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 1.056
Εννοώ πως είναι παρακμή να προτείνεις τον άλλον να μπαίνει σε χόμπυ μόνο και μόνο για να έχει το αυτονόητο, δηλαδή 2 κουβέντες και λίγο παιχνίδι με μουνί, που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται παντού. Δε μπορεί να σου λέει η άλλη στο κέντρο της Αθήνας να τρέχεις στη Δίρφυ και στον Ταύγετο για να βρεις γκόμενα. Η να μπουρδουκλώνεις τα πόδια σου σαν τον λογαχό στο Ταγκό των Χριστουγέννων...
Κατα τ άλλα μια χαρά δραστηριότητες είναι και τα 2 για όποιον του αρέσουν, εννοείται.
Κατάλαβα τι εννοείς ρε συ..
Φυσικά και δεν καταπιεζόμαστε με μαλακίες που δεν μας αρέσουν καν, προκειμένου να γνωρίσουμε γκόμενες...
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 1.056
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .
Πουθενά.
Πουθενά δεν είπα ότι φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος ... αν δεν γαμάει κάποιος.
Λάκη,άλλον παρέθεσα περί Αγίου Βαλεντίνου και άλλος λέει ότι γαμας μόνο μέσω κύκλων.
Εσύ είσαι αυτός που παρουσιάζει την Αθήνα σαν να είναι η Καλαμπάκα.
Στην Αθήνα σπούδασα,την ξέρω την πόλη.
Και όποιου του ξυνιζουν οι ελλεηνιδες,έχει και ξένες,αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι διαφορετικό..
Ο Έλλην πιστεύει ότι η Ελληνίδα θα τον χειώσει επειδή μένει ακόμη με την μάνα του ενώ η ξένη θα του μπει,μπράβο,κάτσε να σου πάρω μια πίπα,είσαι και πολύ άλφα male
Αλλά πως να το κάνουμε ... τα βρίσκω κιτς τα αρκούδια και τις πάστες σε σχήμα καρδιάς.
Τέρμα μαλακία. Και αν είσαι μέχρι 25 ... πάει στο διάολο .... Αν είσαι 40-45-50 και ασχολείσαι
ναι ... θεωρώ ότι είσαι και μαλάκας.
Εγώ έγραψα για νεαρά ζευγάρια και ότι μια χαρά χαίρονται και περνάνε καλά τη συγκεκριμένη μέρα.
Εγώ θεωρώ ότι είναι τέρμα μίζερος οποίος ακόμη και για αυτό το θέμα έχει να σχολιάσει αρνητικά..
Και έχει και γυναίκες που κράζουν,συνήθως γεροντοκόρες που έχουν να δουν τριαντάφυλλο από τότε που έλεγαν τα ποιήματα στο σχολείο..
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.032
- Πόντοι
- 6.056
Πρόσεξε.Λάκη,άλλον παρέθεσα περί Αγίου Βαλεντίνου και άλλος λέει ότι γαμας μόνο μέσω κύκλων.
Εσύ είσαι αυτός που παρουσιάζει την Αθήνα σαν να είναι η Καλαμπάκα.
Στην Αθήνα σπούδασα,την ξέρω την πόλη.
Έχω κολλητούς που πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό και μένουν και βδομάδες εκεί .
Αν πάμε σε μία παμπ ....... στην Αθήνα .... στη Φραγκφούρτη , στο Λονδίνο .... και στη ΝΥ ....
Οι ίδιοι άνθρωποι . Με το ίδιο ντύσιμο . Με ίδια κοιλιά , μικρό πουλί , πρόωρη εκσπερμάτιση , κάβλες που τρυπάνε καβάλο, σπάνε φερμουάρ ...
ίδια τα @@ μου όλα ..........
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ;;;
ΑΘΗΝΑ, ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ , ΛΟΝΔΙΝΟ , ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ;;;;;;;;;;
Μη μου πεις ναι.
Θα πάω ντυμένος βελζεβούλ στο μετάξι να γυρνάω βίντεο σαν το μήτσο
και να φωνάζω το νόμο του πίκερ
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ, ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ !!!!!!!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.032
- Πόντοι
- 6.056
Κομπλέ .... απλά σε σκοπευτήριο πήλινου στόχου στην αθήνα .... δεν γνωρίζεις πολλές γκόμενες ... συζητώντας για κοντάκια , φυσίγγια και ωτοασπίδες .... με παπούδια που μετά πάνε για κοντοσούβλι και τσεκάρουν τα χάπια της χοληστερίνης .....Κατάλαβα τι εννοείς ρε συ..
Φυσικά και δεν καταπιεζόμαστε με μαλακίες που δεν μας αρέσουν καν, προκειμένου να γνωρίσουμε γκόμενες...
Βασικά καμία γκόμενα δεν θα γνωρίσεις. Ποτέ.
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 1.056
NαιΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ;;;
ΑΘΗΝΑ, ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ , ΛΟΝΔΙΝΟ , ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ;;;;;;;;;;
Μη μου πεις ναι.
Ας περιοριστούμε στην Ευρώπη.
Κομμουνισμός δεν υπάρχει εδώ και χρόνια, οι γυναίκες έχουν μπει στην αγορά εργασίας,κ.λ.π.
Το ΠΑΙΓΝΙΟ λοιπόν είναι το ίδιο με ελάχιστες παραλλαγές.
Π.χ.Ελλάδα,Ισπανία, Ιταλία,Πορτογαλία,είναι ακριβώς ΙΔΙΑ πίστα.
Έχω πάει και έχω γαμησει γυναίκες από όλες αυτές τις χώρες.
Στο μπλοκ οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί.
Ο Έλληνας δεν είναι πλέον εξωτικός πουθενά,κανένας ξένος δεν είναι εξωτικός πουθενά στην Ευρώπη.
Αντίθετα οι μετοχές τους είναι πιο χαμηλά από ποτέ.
Οι κολλητοί σου αν είναι και συνομήλικοί σου,όπως τους περιγράφεις,δε γαμανε Ευρωπη χωρίς λεφτά ούτε 50άρα Κονγκολέζα με τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άντρες...
Α,να σου πω..
Ένας Έλληνας ας πούμε 1.75 και κάτω που νομίζεις ότι είναι πιο πιθανό να γαμήσει;
Ελλάδα ή Ολλανδία που άμα βάλει η άλλη κάνα τακούνι παίζει να του ρίχνει ενάμιση κεφάλι;
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 835
- Πόντοι
- 86
Mεγαλα παιδια? Εδω εχουμε εγκονια και οι δυο. 65 ειμαι κι αυτη 58Έχεις γκόμενα με μεγάλα παιδιά .... ήρωα ;;;