Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.528
Πόντοι
3.656
Είμαι από εκείνα τα μέρη και είχαμε έναν στο Λύκειο που ερχόταν με Unimog κάθε πρωί στο σχολείο. Οι άλλοι τάχα τσοπεριές, DT, XT, ευθείας, κοκ και ο τύπαρος με Ουνιμοκ :rockon:

Οι υπόλοιπο φλωράτζες με λεωφορείο σα σαρδέλες. Μορφάρα ο τύπος
Γαμεύς σίγουρα.
Στη Μάνη και στην Κρήτη ... άντε να είχαν κανέναν μινόταυρο

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Μέχρι να πηδήξεις, εφόσον ξέρουν ότι έχεις μαρουλάρες δεν έχει καμία σημασία πώς συμπεριφέρεσαι, στα δικαιολογούν όλα. Αν εσύ συμπεριφέρεσαι στο μέσο όρο, έχεις παρακαρισμένο απέξω το Renault και φοράς προσεγμένα ρούχα και έρθει ο Τάκης με ηλεκτρικό πατίνι, 17 piercings στη μούρη και second-hand Levis από τα καρότσια και η Χ γκόμενα ξέρει ότι ο Τάκης έχει μια επιχείρηση που φυσάει και συ είσαι υπάλληλος του διχίλιαρου ο Τάκης θα γαμήσει και εσύ θα πάρεις το Renault να γυρίσεις μόνος σπίτι. So simple as that.
Κάνεις λάθος.

Αν πληρείς κάποια βασικά στάνταρντς οικονομικά και σε τρόπο ζωής, δε ρωτάνε για κανένα μισθό.
Αν σε πάρουν χαμπάρι ότι είσαι φτωχαδάκι, φυσικά και θα φύγουν, δεν τίθεται θέμα.
Την είδες τη γκόμενα στο βίντεο; Μόλις κατάλαβε ότι δεν έχει τετράτροχο ο τύπος, άντε γεια... Θα μπορούσε και εκ πεποιθήσεως ο μάγκας να μη θέλει αυτοκίνητο και να έχει χρήμα πολύ, αλλά αυτό κάνει πολύ κακή εντύπωση στην αρχή της γνωριμίας έτσι κι αλλιώς...Δυστυχώς.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.828
Πόντοι
216
Φίλε έχω πάθει κάτι παρόμοιο με πολύ πλούσια γκόμενα που δεν το ήξερα ότι ήταν.Και ειλικρινά ντρεπόμουν μήπως και με περάσουν για ζιγκολικι.
Σχεδόν αντανακλαστικά μου πήγε και μένα το μυαλο πρώτα έτη φοιτητής, χωρίς ρόδα. Με καλεί μια γκόμενα από εύπορη οικογένεια στην πόλη της και σκάω με ΚΤΕΛ. Θυμάμαι την είχα γαμήσει σε ένα φροντιστήριο μέσα γιατί στο μαγαζί που ήταν η παρέα της έπαιζε γκόμενος. Ξημερώματα μου σκάει 50ευρο για την επιστροφή. Το τσιμπάω, γυρνάω και καίω τα ρέστα σε κωλόμπαρο με φιλαράκι :rockon:
Ωραία φάση το ζιγκολίκι :confused:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Ποιον κώλο ρε bro; 0,5 είναι το όριο, ούτε καν 0,8 όπως στο UK, ένα ποτό δηλαδή, μετά είσαι above, αν γίνει η μαλακία μια ζωή στα δικαστήρια. ΟΚ, got your mindset, πας σε δυό μεριές και πίνεις από μισή μπύρα, μάλλον πιο πολύ γουστάρεις την οδήγηση παρά τη νύχτα. Από το να βγαίνω έτσι, προτιμώ να μείνω στο σπίτι. Αν πάω σε μπαρ με φίλους και δεν πιώ 3-4 ποτά ή βγω για φαγητό με γκόμενα και δεν πάρω μπουκάλι κρασί νιώθω ότι δε βγήκα. Έξοδοι μόνο με ταξί, να έχουμε το κεφάλι ήσυχο.
Τι να σου πω, ιδέα δεν έχω ποιό είναι το όριο, δεν έτυχε να πέσω σε αλκοτέστ εδώ και αρκετά χρόνια (αποφεύγω τα κλασικά σημεία που χει μπλόκα προφανώς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Πίνω στο χαλαρό τόσο ίσα να κάνω κεφάλι, δεν του γαμώ τη μάνα πλέον ούτε κουμπώνω σφήνους.
Αλλά εάν είναι όντως ένα ποτό το όριο μάλλον απλά είμαι τυχερός που δεν μ έχουν σταματήσει :cheesy:.
Θυμάμαι παλαιότερα που όλοι οδηγούσαμε τυφλοί και σκνίπα, άγιο είχαμε κι εμείς και οι γύρω μας. Να ξυπνάω μέσα στο αμάξι μετά από πάρτυ στο Σούνιο και να βρίσκομαι παρκαρισμένος σ΄ενα στενό στο Φάληρο. Το ένα παπούτσι μου πεταμένο πίσω απο το κάθισμα. Χωρίς λόγο!:confused::2funny:
Και ναι, γουστάρω βραδυνά joyrides.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.571
Πόντοι
1.196
Κάνεις λάθος.

Αν πληρείς κάποια βασικά στάνταρντς οικονομικά και σε τρόπο ζωής, δε ρωτάνε για κανένα μισθό.
Αν σε πάρουν χαμπάρι ότι είσαι φτωχαδάκι, φυσικά και θα φύγουν, δεν τίθεται θέμα.
Την είδες τη γκόμενα στο βίντεο; Μόλις κατάλαβε ότι δεν έχει τετράτροχο ο τύπος, άντε γεια... Θα μπορούσε και εκ πεποιθήσεως ο μάγκας να μη θέλει αυτοκίνητο και να έχει χρήμα πολύ, αλλά αυτό κάνει πολύ κακή εντύπωση στην αρχή της γνωριμίας έτσι κι αλλιώς...Δυστυχώς.

Δε θα ρωτήσουν μισθό, οι πολλές γνωριμίες γίνονται από κύκλους. Ξέρουν αν είσαι φορτώ ή απλά έχεις ένα SUV που το πληρώνεις για 10 χρόνια. Αν ο άλλος βγάζει το μήνα όσα κάνει το SUV σου σε κατούρησε στη μούρη, σου γάμησε και τη γκόμενα. Γιατί τον Αύγουστο θα την πάει στo Veligandu και εσύ στα Ψαχνά και το uber αντικαθιστά το SUV στο Αθήνα - Χαλάνδρι αλλά τα Ψαχνά δε θα γίνουν ποτέ Veligandu. Κι αν ο τύπος του βίντεο είχε βγάλει τη γκόμενα στο Delta π.χ. και η τύπισσα μύριζε χλίδα, και τη σωφερίνα θα του έκανε και θα του έγλειφε και τον κώλο στα φανάρια. Θα την έβγαλε σε ουζερί, σου λέει και ουζερί και σωφερίνα παραπάει.

Αυτά που λες ισχύουν για κονέ στο τυχαίο, από apps κλπ. που και λεφτά να έχεις μπορεί η γκόμενα να σκεφτεί ότι είσαι ταπί αν σκάσεις με μετρό. Αλλά και εκεί αν υπάρχει μαρούλι και ξέρεις να φερθείς, σε ένα ραντεβού το έδειξες.

Για χρόνια δούλεψα σε χώρους που γινόταν καμάκι ανάμεσα σε φραγκάτο κόσμο, σου μιλάω για συμπεριφορές που ξέρω.

Τι να σου πω, ιδέα δεν έχω ποιό είναι το όριο

Φίλε, directly speaking, ή λες μούφες ότι έχεις δίπλωμα ή είσαι εντελώς ηλίθιος. Διάλεξε τι προτιμάς.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.528
Πόντοι
3.656
Δε θα ρωτήσουν μισθό, οι πολλές γνωριμίες γίνονται από κύκλους. Ξέρουν αν είσαι φορτώ ή απλά έχεις ένα SUV που το πληρώνεις για 10 χρόνια. Αν ο άλλος βγάζει το μήνα όσα κάνει το SUV σου σε κατούρησε στη μούρη
Στον ίδιο κύκλο ... δεν θα συγχροτιστούν τύποι ... που ένας έχει σουβ των 40Κ και το ξεπληρώνει 10χρόνια ... δηλαδή δίνει 4 το χρόνο ... και άλλος που βγάζει 40Κ το μήνα. Με τίποτε . Δεν σμίζουν αυτοί για πολύ.
Για χρόνια δούλεψα σε χώρους που γινόταν καμάκι ανάμεσα σε φραγκάτο κόσμο, σου μιλάω για συμπεριφορές που ξέρω.
Θα είδες τότε ... και φουσκωτούς ... ή άλλους φύλακες ... που διώχνουν τις καριόλες μακριά από τους ματσό. Γιατί μαζεύονται ... και ψάχνουν ακά κρεμπιέ ... για να δαγκώνουν 35 χρόνια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Φίλε, directly speaking, ή λες μούφες ότι έχεις δίπλωμα ή είσαι εντελώς ηλίθιος. Διάλεξε τι προτιμάς.
Καταλαβαίνω πως είσαι μικρότερος και πως εντυπωσιάστηκες πολύ με όσα είδες στο εξωτερικό για όσο έζησες.
Καλό είναι να καταλάβεις όμως πως ζεις σε μια χώρα όπου πολλοί μεγαλύτεροι σου μεγάλωσαν σε μια (σάπια μεν) κουλτούρα όπου έκαναν ό,τι νάναι χωρίς συνέπειες και 'έχει ο θεός'. Guess what (αφού σ αρέσουν τόσο τα αγγλικά) : αυτή είναι η Ελλάδα.

Στα προ κρίσης χρόνια πως ήταν όλοι? Ή δεν τα χες προλάβει ή δε θυμάσαι καλά.
4 τα ξημερώματα της Τετάρτης οι σουρωμένοι προκαλούσαν μποτιλιαρισμα στην Βασ. Σοφίας. Όλη η χώρα ένα πάρτυ ήταν. Το αλκοόλ κι οι μπέκοι έδιναν κι έπαιρναν δίχως αύριο και κανείς δεν είχε συναίσθηση τι σκατά γινόταν. Όλοι σουρωμένοι ήμασταν επί χρόνια, είχαμε γίνει κίτρινοι σαν τους Σίμπσονς. Η κρίση έσωσε την υγεία μας και μας ξεκούρασε.

Σου κάνει εντύπωση να μην ξέρει κανείς ποιό είναι το όριο για το αλκοολ? Θεωρείς πως με τα 2-3 (σε γνωστά από παλιά σημεία) μπλόκα που γίνονται θα τους πιάσουν όλους τους μεθυσμένους? Ούτως ή άλλως μετά τις 5 σπάνε κι αυτά, και γυρνάς ελεύθερα σπίτι.

Κι εγώ έτυχε να ζήσω έξω κάποια χρόνια, και Αμερική ήμουν επίσης για λίγο, εκεί ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα πέρi DUI κλπ. δεν παίζουν. Εδώ ακόμα τη βγάζεις καθαρή αν προσέχεις λίγο. Μην τρελαίνεσαι!

Μπορεί στα μάτια σου να είμαι εντελώς ηλίθιος και ανεύθυνος, αλλά in rome do as the romans do.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.571
Πόντοι
1.196
Στον ίδιο κύκλο ... δεν θα συγχροτιστούν τύποι ... που ένας έχει σουβ των 40Κ και το ξεπληρώνει 10χρόνια ... δηλαδή δίνει 4 το χρόνο ... και άλλος που βγάζει 40Κ το μήνα. Με τίποτε . Δεν σμίζουν αυτοί για πολύ.
Στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο μπορεί να βρεθούν, στις ίδιες παρέες πολύ δύσκολα. Στην Αγγλία δε θα ήταν στον ίδιο χώρο.

Θα είδες τότε ... και φουσκωτούς ... ή άλλους φύλακες ... που διώχνουν τις καριόλες μακριά από τους ματσό. Γιατί μαζεύονται ... και ψάχνουν ακά κρεμπιέ ... για να δαγκώνουν 35 χρόνια.
Ήμουν σε πιο low-profile χώρους αδελφέ.

Μπορεί στα μάτια σου να είμαι εντελώς ηλίθιος και ανεύθυνος, αλλά in rome do as the romans do.
Δεν πιστεύω καν ότι οδηγείς bro, σιγά μη ξέρεις τα μπλόκα και δε ξέρεις το όριο.

Τελευταία τροποποίηση:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο μπορεί να βρεθούν, στις ίδιες παρέες πολύ δύσκολα. Στην Αγγλία δε θα ήταν καν στον ίδιο χώρο.

Ήμουν σε πιο low-profile χώρους αδελφέ.

Αν πίστευα ότι οδηγείς μεθυσμένος θα σε έβριζα γιατί ξέρω και κάποιον που τον είχε ρίξει ένας μαλάκας μεθυσμένος από τη μηχανή και ταλαιπωρείται ακόμα. Αλλά δεν πιστεύω καν ότι οδηγείς bro, σιγά μη ξέρεις τα μπλόκα και δε ξέρεις το όριο.
έχεις δίκιο. Είμαι 40άρης χωρίς αμάξι και λατρέυω να μπαίνω σε λεωφορεία, ούμπερ, ταρίφες, τραίνα και μετρό επειδή 'βολεύουν':2funny:
Και προσπαθω να πείσω αγνώστους εδώ μεσα πως -ουάου-οδηγάω! Τρομερό! Έλα σοβαρέψου μπρούλη μου.

Άλλωστε εσύ λύσσαξες να μας πείσεις πόσο καύλα είναι να παιρνουμε ούμπερ και ταρίφες κλπ.

Τα μπλόκα είναι τα ίδια εδώ και 20 χρόνια λίγο-πολύ, τα όρια κάθε τρεις και λίγο τα αλλάζουν.
Κολοκωτρώνη/ευριπιδου/πλ. Ομονοίας/Κουμμουνδούρου/Καραισκάκη και Καλλιμάρμαρο απογεύγεις (τελευταία και Βασ. Σοφίας απέναντι απτο μέγαρο. Χαρά στο πράγμα.
Τι νομίζεις, πως μετριόμαστε πόσο έχουμε πιεί πριν οδηγήσουμε? Δεν είμαστε όλοι τόσο υπεύθυνοι και ρασιοναλιστές αδερφέ μου, τι να κάνουμε....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Το ξέρω. Γράψε όμως άλλες 10 παραγράφους και ίσως με πείσεις.
Φίλε με το συμπάθειο δηλαδή κιόλας, ενώ λες και κάποια πράγματα σωστά, ώρες ώρες πουλάς μια ξερολίαση που δεν μπορείς να στηρίξεις με λεξιλόγιο 15χρονου.
Επειδή έμαθες 5 αγγλικές φρασούλες δεν σε κάνει 'κοσμοπολίτη'.

Τα λεγόμενα σου μου βγάζουν μια εικόνα πιτσιρικά υπάλληλου που βγαίνει ραντεβού με κακά πουκάμισα και χρησιμοποιεί ορολογίες για να καλύψει τα ενδεχόμενα κομπλεξάκια του.
Επίσης καταλαβαίνω πως πολλοί νεώτεροι πονάνε ακούγοντας τις μαλακίες που έκαναν οι προ κρίσης γενιές επειδή κάποιοι έκαναν ζωάρες και την έβγαλαν καθαρή και τώρα τα πληρώνουν άλλοι. Σεβαστό.

Κάποιοι είναι μεγαλύτεροι σου και είναι στην πιάτσα από παλιά. Όσες αγγλικές λεξούλες και να παπαγαλίσεις, δεν μπορείς να τους πεις κάτι.

Δεν στη λέω με μένος, -δε σε ξέρω κιόλας και χέστηκα εδώ που είμαστε ανώνυμοι- απλά επειδή είσαι νέος, να μη γίνεσαι τζάμπα γραφικός.

Πάρε το δίκιο σου και περαστικά

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.571
Πόντοι
1.196
Περιμένω το ουμπερ μου ρε μπρούλη
Κάνε λίγο multitasking ρε άχρηστε.

Επίσης καταλαβαίνω πως πολλοί νεώτεροι πονάνε ακούγοντας τις μαλακίες που έκαναν οι προ κρίσης γενιές

Τώρα που σε διάβασα με λίγη προσοχή, πριν δυο σελίδες γράφω ότι δούλευα σε μαγαζιά πιτσιρίκος πριν την κρίση, είσαι 40 και είμαστε σε διαφορετικές γενιές; Πόσο μικρότερος να είμαι; 3 χρονών δούλευα; Σκραπ τελείως είσαι bro, δεν είσαι να μιλήσει κανείς σοβαρά.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Δε ξέρω για τα μπάζα τι κάνουνε,η ουσία είναι ότι για να βγάλεις μετρατη γκόμενα θες ακριβό αμάξι,και για να βγαλεις ασχημομετρια γκόμενα θέλεις σίγουρα αμάξι,όχι κάνα χρεπι,αλλά ενα του δεκαρικου σε αξία έστω και παλιο
Ακριβώς, επειδή αυτό είναι μια πραγματικότητα δυστυχως ας μη σώσω και βγάλω ποτέ γκόμενα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
@Spieler και @ananias δεν χρειάζεται ρε guys να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Κάπου θα συμφωνούμε και κάπου θα διαφωνούμε - το θεωρώ λογικό, υγιές και δυνατό να συμβαίνει σε κάθε συζήτηση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Δε θα ρωτήσουν μισθό, οι πολλές γνωριμίες γίνονται από κύκλους. Ξέρουν αν είσαι φορτώ ή απλά έχεις ένα SUV που το πληρώνεις για 10 χρόνια. Αν ο άλλος βγάζει το μήνα όσα κάνει το SUV σου σε κατούρησε στη μούρη, σου γάμησε και τη γκόμενα. Γιατί τον Αύγουστο θα την πάει στo Veligandu και εσύ στα Ψαχνά και το uber αντικαθιστά το SUV στο Αθήνα - Χαλάνδρι αλλά τα Ψαχνά δε θα γίνουν ποτέ Veligandu. Κι αν ο τύπος του βίντεο είχε βγάλει τη γκόμενα στο Delta π.χ. και η τύπισσα μύριζε χλίδα, και τη σωφερίνα θα του έκανε και θα του έγλειφε και τον κώλο στα φανάρια. Θα την έβγαλε σε ουζερί, σου λέει και ουζερί και σωφερίνα παραπάει.

Αυτά που λες ισχύουν για κονέ στο τυχαίο, από apps κλπ. που και λεφτά να έχεις μπορεί η γκόμενα να σκεφτεί ότι είσαι ταπί αν σκάσεις με μετρό. Αλλά και εκεί αν υπάρχει μαρούλι και ξέρεις να φερθείς, σε ένα ραντεβού το έδειξες.

Δεν αμφιβάλλω για αυτά που λες, αλλά μάλλον απευθύνεσαι στο 0,01% των αναγνωστών του θέματος.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.401
Πόντοι
206

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.837
Πόντοι
3.506
Ακριβώς, επειδή αυτό είναι μια πραγματικότητα δυστυχως ας μη σώσω και βγάλω ποτέ γκόμενα.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων που θέτει κανείς. Αν όμως στις προτεραιότητές σου είναι και οι γκόμενες, πρέπει να πλασσάρεσαι καταλλήλως. Το κάθε target group γυναίκας προϋποθέτει και την ανάλογη στρατηγική. Marketing του εαυτού σου κάνεις στην ουσία, παραμύθα πρέπει να πουλάς, όχι να τους δίνεις χώρο σε αυτό που πραγματικά είσαι. Αν φυσικά σε ενδιαφέρει το γαμίσι και όχι το να είσαι σχεσάκιας.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.906
Πόντοι
736
Wake Up Dog GIF

Stories