Φίλε, directly speaking, ή λες μούφες ότι έχεις δίπλωμα ή είσαι εντελώς ηλίθιος. Διάλεξε τι προτιμάς.
Καταλαβαίνω πως είσαι μικρότερος και πως εντυπωσιάστηκες πολύ με όσα είδες στο εξωτερικό για όσο έζησες.
Καλό είναι να καταλάβεις όμως πως ζεις σε μια χώρα όπου πολλοί μεγαλύτεροι σου μεγάλωσαν σε μια (σάπια μεν) κουλτούρα όπου έκαναν ό,τι νάναι χωρίς συνέπειες και 'έχει ο θεός'. Guess what (αφού σ αρέσουν τόσο τα αγγλικά) : αυτή είναι η Ελλάδα.
Στα προ κρίσης χρόνια πως ήταν όλοι? Ή δεν τα χες προλάβει ή δε θυμάσαι καλά.
4 τα ξημερώματα της Τετάρτης οι σουρωμένοι προκαλούσαν μποτιλιαρισμα στην Βασ. Σοφίας. Όλη η χώρα ένα πάρτυ ήταν. Το αλκοόλ κι οι μπέκοι έδιναν κι έπαιρναν δίχως αύριο και κανείς δεν είχε συναίσθηση τι σκατά γινόταν. Όλοι σουρωμένοι ήμασταν επί χρόνια, είχαμε γίνει κίτρινοι σαν τους Σίμπσονς. Η κρίση έσωσε την υγεία μας και μας ξεκούρασε.
Σου κάνει εντύπωση να μην ξέρει κανείς ποιό είναι το όριο για το αλκοολ? Θεωρείς πως με τα 2-3 (σε γνωστά από παλιά σημεία) μπλόκα που γίνονται θα τους πιάσουν όλους τους μεθυσμένους? Ούτως ή άλλως μετά τις 5 σπάνε κι αυτά, και γυρνάς ελεύθερα σπίτι.
Κι εγώ έτυχε να ζήσω έξω κάποια χρόνια, και Αμερική ήμουν επίσης για λίγο, εκεί ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα πέρi DUI κλπ. δεν παίζουν. Εδώ ακόμα τη βγάζεις καθαρή αν προσέχεις λίγο. Μην τρελαίνεσαι!
Μπορεί στα μάτια σου να είμαι εντελώς ηλίθιος και ανεύθυνος, αλλά in rome do as the romans do.