ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.852
- Πόντοι
- 216
έχεις δίκιο. Είμαι 40άρης χωρίς αμάξι και λατρέυω να μπαίνω σε λεωφορεία, ούμπερ, ταρίφες, τραίνα και μετρό επειδή 'βολεύουν'Στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο μπορεί να βρεθούν, στις ίδιες παρέες πολύ δύσκολα. Στην Αγγλία δε θα ήταν καν στον ίδιο χώρο.
Ήμουν σε πιο low-profile χώρους αδελφέ.
Αν πίστευα ότι οδηγείς μεθυσμένος θα σε έβριζα γιατί ξέρω και κάποιον που τον είχε ρίξει ένας μαλάκας μεθυσμένος από τη μηχανή και ταλαιπωρείται ακόμα. Αλλά δεν πιστεύω καν ότι οδηγείς bro, σιγά μη ξέρεις τα μπλόκα και δε ξέρεις το όριο.
Και προσπαθω να πείσω αγνώστους εδώ μεσα πως -ουάου-οδηγάω! Τρομερό! Έλα σοβαρέψου μπρούλη μου.
Άλλωστε εσύ λύσσαξες να μας πείσεις πόσο καύλα είναι να παιρνουμε ούμπερ και ταρίφες κλπ.
Τα μπλόκα είναι τα ίδια εδώ και 20 χρόνια λίγο-πολύ, τα όρια κάθε τρεις και λίγο τα αλλάζουν.
Κολοκωτρώνη/ευριπιδου/πλ. Ομονοίας/Κουμμουνδούρου/Καραισκάκη και Καλλιμάρμαρο απογεύγεις (τελευταία και Βασ. Σοφίας απέναντι απτο μέγαρο. Χαρά στο πράγμα.
Τι νομίζεις, πως μετριόμαστε πόσο έχουμε πιεί πριν οδηγήσουμε? Δεν είμαστε όλοι τόσο υπεύθυνοι και ρασιοναλιστές αδερφέ μου, τι να κάνουμε....