Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (10 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε τωρα που αμολησαν τους πακηδες απο την αμυγδαλεζα,θα εχουν μπολικες επιλογες   :grin:

Αρχιδια για να έχουν τέτοια μυτη αυτες να ξέρεις οτι έχουν αρκετες επιλογες

τις βλεπεις να έχουν προβλημα? εγω οχι παντως.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εδω που τα λεμε βεβαια δεν ξερουμε και τι πεσιμο τους εκαναν και οι αντρες.μπορει να ηταν υπερβολικα αμμεσοι η ακομα και χυδαιοι.πολλες απο οτι φαινεται απο το βιντεο ειναι αρκετα ντροπαλες.οποτε η συμπεριφορα τους μπορει να ειναι απλα ενας τροπος αμυνας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εδω που τα λεμε βεβαια δεν ξερουμε και τι πεσιμο τους εκαναν και οι αντρες.μπορει να ηταν υπερβολικα αμμεσοι η ακομα και χυδαιοι.πολλες απο οτι φαινεται απο το βιντεο ειναι αρκετα ντροπαλες.οποτε η συμπεριφορα τους μπορει να ειναι απλα ενας τροπος αμυνας.

Ναι σιγα οι συγκεκριμενες παιζει να ειναι μεγάλες ψωνάρες δεν ακυρωνεις ποτε κάποιον με αυτο το τροπο επειδη απλα σε ειπε ομορφη του λες ευχαριστω και δεν το συνεχιζεις. Αν δεν θες

ρε συ πραγματικα εσυ ολο κυρηγματα κανεις και το παιζεις και καλα ψαγμένος με τις γυναικες και μπορουν να σε κοροιδεψουν πολυ ευκολα για αυτες τωρα νομιζεις οτι ειναι οκ ατομα ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ψωνια και πτανακια.

Εμενα ετσι και μου ελεγε η αλλη οτι αστο καλυτερα δεν βγαινω μαζι σου επειδη εισαι χάλια θα της ελεγα χαλια ειναι τα μουτρα σου μωρη πατσαβουρα αι στο διαολο απο δω μου απεχτησες και άποψη ορνιο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ναι σιγα οι συγκεκριμενες παιζει να ειναι μεγάλες ψωνάρες δεν ακυρωνεις ποτε κάποιον με αυτο το τροπο επειδη απλα σε ειπε ομορφη του λες ευχαριστω και δεν το συνεχιζεις. Αν δεν θες

ρε συ πραγματικα εσυ ολο κυρηγματα κανεις και το παιζεις και καλα ψαγμένος με τις γυναικες και μπορουν να σε κοροιδεψουν πολυ ευκολα για αυτες τωρα νομιζεις οτι ειναι οκ ατομα ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ψωνια και πτανακια.

Εμενα ετσι και μου ελεγε η αλλη οτι αστο καλυτερα δεν βγαινω μαζι σου επειδη εισαι χάλια θα της ελεγα χαλια ειναι τα μουτρα σου μωρη πατσαβουρα αι στο διαολο απο δω μου απεχτησες και άποψη ορνιο.
η αλαζονικη συμπεριφορα τους ειναι απλα ενας τροπος να καλυψουν την ακραια ανασφαλεια τους.φοβουνται μην πληγωθουν καταβαθος.πιθανοτατα να ειχαν πολλες ασχημες εμπειριες στο παρελθον.οποτε ακυρωνουν καθε προσδοκια για το μελλον.τα τραυματα τους δεν επουλωθηκαν ποτε.μονο τραυματισμενοι ανθρωποι φερονται με αυτο τον τροπο.βεβαια υπαρχει και μια τοσο δα μικρη πιθανοτητα απλα να ειναι ζωα ορθια :2funny:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Δηθεν ειναι μωρε οι καμπιες... Δεν κωλονουν πουθενα και παπαρια Σκωτιας... Αν βρεθουν σε μια κατασταση σαν αυτες που περιγραφουν τις ριχνεις γειωση και πανε να κρυφτουν στην σπηλια τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε τωρα πηγε να μιλησει και ο άλλος στο τρενο σιγα μη βγαλεις γκομενα έτσι ειναι που ειναι το κλιμα το έφαγε και ο γαιδαρος επεσε και στη μλκισμενη αντε γεια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ε και εσυ ρε φιλε τωρα εχεις κολλησει με τα φράγκα και βάζεις το κάθε ψωνιο που μαζευεται στα πρωιναδικα για παράδειγμα ε τι περιμενεις απο αυτες δηλαδη
ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας πρωην αρχηγε
η πλειοψηφια ετσι σκεφτεται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας πρωην αρχηγε
η πλειοψηφια ετσι σκεφτεται

εγω φιλε βγηκα με μια κοπελα τις προάλλες ουτε καν κέρασα τον καφέ απο περιεργεια και μονο και η συμπεριφορα της δεν αλλαξε απεναντι μου. Φυσικα και θα κεράσω κάποια φορά ή θα της κάνω ενα δωράκι αλλα δεν εχει σχέση με το "Πληρωνε με αμα θες να βγαινουμε"

υπάρχουν και νορμαλ κοπελες δεν ειναι ολες ψώνια και πτανακια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ενα σχολιο για την εκπομπη του Ουγγαρεζου:αντιγραφει απροκαληπτα το στυλ Γκαλιφiανακη between two ferns στα ελληνικα προτυπα...εκει στο μεγκα καντε κ καμμια πρωτοτυπη εκπομπη δεν χρειαζεται να κανετε αντιγραφες αρπαχτες...ακουει μεγκα?

συνεχιστε για τις Ελλεινιδες... :coffee:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα τωρα εντάξει αμα ψάχνεις σαν αυτες που ειδαμε πριν ειναι λογικο να χρειάζεσαι αλλου ειδους αντιμετωπιση αμα η άλλη εχει κολλημα στο μυαλο της οτι πρεπει να πληρωνει ο άντρας και την έχουν μεγαλωσει ετσι σιγα μη καταφερεις να το αλλαξεις εσυ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
4705 σελιδες περι ελλεειηνιδας .....

τσαμπα τα byte που καταλαμβανουμε στο σερβερ

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
εχω αναφερθει πολλες φορες
εγω μιλαω με αριθμους
θελετε να ριξτε ελληνιδα πρεπει να την πεσετε σε 50
στις ξενες 1 στις 5 πεφτει και γκρινιαζουν λιγοτερο και συνηθως εχουν και καλυτερο σωμα.
αρα πηγαινετε σε τουριστικα μερη ή σε πανεπιστημιακους χωρους που συχναζουν ερασμιακες.  :hi:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom