Καλημέρα θα σας πω μια πραγματική ιστορία με την γυναίκα μου λοιπόν μένουμε σε μια μεγάλη πόλη της βόρειου Ελλάδος έχουμε και 2 παιδιά η Μαρία δεν μου είχε δόση ποτέ δικαίωμα να μην της έχω εμπιστοσύνη ,έχουμε ένα μαγαζί και την άφηνα πολλές φορές να με ξεκουράζει συνήθως τα μεσημέρια και όταν ταξίδευα να φέρω εμπορεύματα από την Θεσσαλονίκη καθόταν αυτή στο μαγαζί .πριν 6 μήνες λοιπόν παρατήρησα μια διάφορα στην γυναίκα μου άρχισε να φτιάχνετε και άρχισε να αγοράζει διάφορα εσώρουχα που μου άρεσαν ένα απόγευμα την περνώ τηλέφωνο σπίτι μας και το σήκωσε η πεθερά μου που είναι ρώτησα η Μαρία ?Κώστα μου λέει πετάχτηκε μια βόλτα στην αγορά μου έκανε εντύπωση δεν πήγαινε ποτέ μόνη της ,το βραδύ στο κρεβάτι εγώ ήθελα να κάνουμε ερώτα η Μαρία μου λέει είμαι κουρασμένη ..μετά από 3 μέρες τα ιδία αυτό γινόταν κάνα 2 εβδομάδες μέχρι που μια μέρα που πάλι έλειπε το βραδύ τόνισα να κάνουμε ερώτα και δεχτικέ βεβαία με μαύρη καρδιά όπως κατάλαβα ,εγώ πάντα μου άρεσε να την πεζό με την γλώσσα μου σε όλο το σώμα της λοιπόν που την έγλυφα στο μαμουνάκι ένιωσα μια διαφορετική γεύση βλέπω και το μουνάκι της ήταν ερεθισμένο κόκκινο τότε κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί και δεν είχε προλάβει να κάνη μπάνιο με αποτέλεσμα να γλύφω τα Χρυσία του αλλού τρελάθηκα από τα νευρά θα την σκότωνα από την μια αλλά από την άλλη κάτι με έκανε να καυλώσω με την ιδέα ότι η γυναίκα μου έχει γαμηθεί και με άλλον άντρα αποφάσισα να μην της πω τίποτα ακόμη ..τώρα δεν συνεχίζω περιμένω κάποια δικά σας σχόλια για να γράψω την συνάχια πρέπει να σας πω ότι γραφώ αλήθεια και μονό το ονόματα Άλλαξα …