Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ακουγεται καλη περιπτωση για συμπαρασταση/πιρφορισμα αρκετων εβδομαδων  :sunglasses:
Αυτη ειχε συμμετασχει λεει και στα καλλιστεια Δραμας και ηθελε να γινει μοντελο, αλλά ειχε μια κακη εμπειρια και εγκατελειψε το ονειρο της  :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πολυ γλυκια και πολυ ομορφη ηταν. Εμενα μου αρεσαν τα ματια της πολυ. Μου θυμισαν τα ματια της Ροζυ.
Ναι ειδα το τρειλερ δικιο εχεις για τα ματια.
Τα βυζα δεν τα δα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ο δρόμος της πουτσας δεν ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλεξ. Αμα την αναλάβει η κριστυ μονο θα κανει καριέρα ...
Ολο δυσαρεστα σημερα.
Η κοπελα δεν βρηκε τον μπαμπα της, η Αγγελικη ξεκινησε απεργια πεινας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.

Επίσης να την στήνει στις κυλιόμενες πόρτες του ΙΚΕΑ. Όλο και κάποια θα θέλει βοήθεια για να μπεί. Και μετά να αφήνει χαρτάκι στην τσάντα αγορών.

Ακόμα καλύτερα να την στήνει στις κυλιόμενες σκαλες του μετρό. Αποκλείεται να μην χρειαστεί κάποια γυναίκα βοήθεια. Να έχει και δυο τρία εισητήρια που να θέλουν κάν 20λεπτο να ληξουν στα οποία θα έχει γραμμένο επάνω το τηλέφωνο του και το κειμενάκι που προτείνατε, και έγινε η δουλειά. Όλο και κάποια θα πάρει. Αλλά και στην  περίπτωση που δεν πάρει καμία, όλο και κάποια θα φιλοτιμηθεί να του δώσει κάνα 10λεπτο 20λεπτο  πουρμπουάρ. Χαμένος δεν θα βγεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν χρειάζεται να την στησω πουθενα. Η συζητηση ξέφυγε.

Δεν ειμαι απελπισμενος εχω γυναικεια παρεα δοξα το θεο απλα αυτη που ειδα σημερα μου αρεσε πολυ γιατι ειχε χαμογελο και φαινοταν θετικο κοριτσι αλλα δεν ημουν θρασυς οποτε δεν το προχωρησα.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Τωρα σοβαρα. Πεφτουν οι γκομενες με αυτα? :huh:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Ενα από τα πιο σίγουρα είναι ότι τρέχει είναι από τις πιο παχύσαρκες γυναίκες στην Μεσόγειο αλλά και με ψηλή θέση στην Ευρώπη μαζί με τις Βρετανίδες κλπ. συμφωνα με το Guardian χωρις ομως και οι αντρες να πηγαίνουν πίσω...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Ενα από τα πιο σίγουρα είναι ότι τρέχει είναι από τις πιο παχύσαρκες γυναίκες στην Μεσόγειο αλλά και με ψηλή θέση στην Ευρώπη μαζί με τις Βρετανίδες κλπ. συμφωνα με το Guardian χωρις ομως και οι αντρες να πηγαίνουν πίσω...

Τωρα σοβαρα. Πεφτουν οι γκομενες με αυτα? :huh:

Γιατι τύπε, θελεις να ριξεις καποια?

Και ειρωνικά μιλώντας αφού βαλατε και τα ριξίματα οι ελλεηνιδες ειναι δυσκολο να τις ρίξεις διότι είναι παχύσαρκες  :grin:

kostaskerat40salonikaella

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
Καλημέρα θα σας πω μια πραγματική ιστορία με την γυναίκα μου λοιπόν μένουμε σε μια μεγάλη πόλη της βόρειου Ελλάδος έχουμε και 2 παιδιά η Μαρία δεν μου είχε δόση ποτέ δικαίωμα να μην της έχω εμπιστοσύνη ,έχουμε ένα μαγαζί και την άφηνα πολλές φορές να με ξεκουράζει συνήθως τα μεσημέρια και όταν ταξίδευα να φέρω εμπορεύματα από την Θεσσαλονίκη  καθόταν αυτή στο μαγαζί .πριν 6 μήνες λοιπόν παρατήρησα μια διάφορα στην γυναίκα μου άρχισε να φτιάχνετε και άρχισε να αγοράζει διάφορα εσώρουχα που μου άρεσαν ένα απόγευμα την περνώ τηλέφωνο σπίτι μας και το σήκωσε η πεθερά μου που είναι ρώτησα η Μαρία ?Κώστα μου λέει πετάχτηκε μια βόλτα στην αγορά μου έκανε εντύπωση  δεν πήγαινε ποτέ μόνη της ,το βραδύ στο κρεβάτι εγώ ήθελα να κάνουμε ερώτα η Μαρία μου λέει είμαι  κουρασμένη ..μετά από 3 μέρες τα ιδία αυτό γινόταν κάνα 2 εβδομάδες μέχρι που μια μέρα που πάλι έλειπε το βραδύ τόνισα να κάνουμε ερώτα και  δεχτικέ βεβαία με μαύρη καρδιά όπως κατάλαβα ,εγώ πάντα μου άρεσε να την πεζό με την γλώσσα μου  σε όλο το σώμα της  λοιπόν που την έγλυφα στο μαμουνάκι ένιωσα μια διαφορετική γεύση  βλέπω και το μουνάκι της ήταν ερεθισμένο κόκκινο τότε κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί και δεν είχε προλάβει να κάνη μπάνιο με αποτέλεσμα να γλύφω τα Χρυσία του αλλού τρελάθηκα από τα νευρά θα την σκότωνα από την μια αλλά από την άλλη κάτι με έκανε να καυλώσω με την ιδέα ότι η γυναίκα μου έχει γαμηθεί  και με άλλον άντρα αποφάσισα να μην της πω τίποτα ακόμη ..τώρα δεν συνεχίζω περιμένω κάποια δικά σας σχόλια για να γράψω την συνάχια πρέπει να σας πω ότι γραφώ αλήθεια και μονό το ονόματα Άλλαξα …

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Καλημέρα θα σας πω μια πραγματική ιστορία με την γυναίκα μου λοιπόν μένουμε σε μια μεγάλη πόλη της βόρειου Ελλάδος έχουμε και 2 παιδιά η Μαρία δεν μου είχε δόση ποτέ δικαίωμα να μην της έχω εμπιστοσύνη ,έχουμε ένα μαγαζί και την άφηνα πολλές φορές να με ξεκουράζει συνήθως τα μεσημέρια και όταν ταξίδευα να φέρω εμπορεύματα από την Θεσσαλονίκη   καθόταν αυτή στο μαγαζί .πριν 6 μήνες λοιπόν παρατήρησα μια διάφορα στην γυναίκα μου άρχισε να φτιάχνετε και άρχισε να αγοράζει διάφορα εσώρουχα που μου άρεσαν ένα απόγευμα την περνώ τηλέφωνο σπίτι μας και το σήκωσε η πεθερά μου που είναι ρώτησα η Μαρία ?Κώστα μου λέει πετάχτηκε μια βόλτα στην αγορά μου έκανε εντύπωση  δεν πήγαινε ποτέ μόνη της ,το βραδύ στο κρεβάτι εγώ ήθελα να κάνουμε ερώτα η Μαρία μου λέει είμαι  κουρασμένη ..μετά από 3 μέρες τα ιδία αυτό γινόταν κάνα 2 εβδομάδες μέχρι που μια μέρα που πάλι έλειπε το βραδύ τόνισα να κάνουμε ερώτα και  δεχτικέ βεβαία με μαύρη καρδιά όπως κατάλαβα ,εγώ πάντα μου άρεσε να την πεζό με την γλώσσα μου  σε όλο το σώμα της  λοιπόν που την έγλυφα στο μαμουνάκι ένιωσα μια διαφορετική γεύση  βλέπω και το μουνάκι της ήταν ερεθισμένο κόκκινο τότε κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί και δεν είχε προλάβει να κάνη μπάνιο με αποτέλεσμα να γλύφω τα Χρυσία του αλλού τρελάθηκα από τα νευρά θα την σκότωνα από την μια αλλά από την άλλη κάτι με έκανε να καυλώσω με την ιδέα ότι η γυναίκα μου έχει γαμηθεί   και με άλλον άντρα αποφάσισα να μην της πω τίποτα ακόμη ..τώρα δεν συνεχίζω περιμένω κάποια δικά σας σχόλια για να γράψω την συνάχια πρέπει να σας πω ότι γραφώ αλήθεια και μονό το ονόματα Άλλαξα …

Αρχισε να ρουφας τις ψωλες του χωριου μπας και βρεις απο την γευση τον πουστη που παει να σου κλεισει το σπιτι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom