Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτές είναι και μέχρι βαριά βαριά το 6 σε εμφάνιση.

Αυτες βασικά δεν έχουν αναγκη αλλιως θα τις εβλεπες να κάνουν παραπονα οτι δεν την πέφτουν οι άντρες κτλπ. Τις βλέπεις σε τιποτα παρέες ακα κλικες που ο ενας κοροιδευει τον αλλον για να κάνουν παρέα και συνηθως πάνε με τον "ηγετη" της παρέας και τον πιο "μουρατο" για αυτο πουλάνε μουρη στους υπολοιπους έχουνε βολευτει για αυτο μιλανε ετσι.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα θα σας πω μια πραγματική ιστορία με την γυναίκα μου λοιπόν μένουμε σε μια μεγάλη πόλη της βόρειου Ελλάδος έχουμε και 2 παιδιά η Μαρία δεν μου είχε δόση ποτέ δικαίωμα να μην της έχω εμπιστοσύνη ,έχουμε ένα μαγαζί και την άφηνα πολλές φορές να με ξεκουράζει συνήθως τα μεσημέρια και όταν ταξίδευα να φέρω εμπορεύματα από την Θεσσαλονίκη   καθόταν αυτή στο μαγαζί .πριν 6 μήνες λοιπόν παρατήρησα μια διάφορα στην γυναίκα μου άρχισε να φτιάχνετε και άρχισε να αγοράζει διάφορα εσώρουχα που μου άρεσαν ένα απόγευμα την περνώ τηλέφωνο σπίτι μας και το σήκωσε η πεθερά μου που είναι ρώτησα η Μαρία ?Κώστα μου λέει πετάχτηκε μια βόλτα στην αγορά μου έκανε εντύπωση  δεν πήγαινε ποτέ μόνη της ,το βραδύ στο κρεβάτι εγώ ήθελα να κάνουμε ερώτα η Μαρία μου λέει είμαι  κουρασμένη ..μετά από 3 μέρες τα ιδία αυτό γινόταν κάνα 2 εβδομάδες μέχρι που μια μέρα που πάλι έλειπε το βραδύ τόνισα να κάνουμε ερώτα και  δεχτικέ βεβαία με μαύρη καρδιά όπως κατάλαβα ,εγώ πάντα μου άρεσε να την πεζό με την γλώσσα μου  σε όλο το σώμα της  λοιπόν που την έγλυφα στο μαμουνάκι ένιωσα μια διαφορετική γεύση  βλέπω και το μουνάκι της ήταν ερεθισμένο κόκκινο τότε κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί και δεν είχε προλάβει να κάνη μπάνιο με αποτέλεσμα να γλύφω τα Χρυσία του αλλού τρελάθηκα από τα νευρά θα την σκότωνα από την μια αλλά από την άλλη κάτι με έκανε να καυλώσω με την ιδέα ότι η γυναίκα μου έχει γαμηθεί   και με άλλον άντρα αποφάσισα να μην της πω τίποτα ακόμη ..τώρα δεν συνεχίζω περιμένω κάποια δικά σας σχόλια για να γράψω την συνάχια πρέπει να σας πω ότι γραφώ αλήθεια και μονό το ονόματα Άλλαξα …

Τρολ.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
den ειναι μοονο αν καθονται η οχι, το ουσιαστικο ειναι οτι συνηθως εχουν καλυτερη συμπεριφορα, συμπεριφερονται σχεδον σα κανονικοι ανθρωποι και συνηθως βλεπουν το σεξ ως συνεχεια του ωραιου χρονου που περναν μαζι σου. (η και απλα σα σεξ)

κ εχουμε εδω τα ζωα τις ελληνιδες που εχουν πηδηχτει με ολους τους τελειωμενους (οι "ευκολες" ) και με κανεναν (οι δυσκολες) και δε μπορουμε ουτε πιπα να δωσουμε ακαποτα πλεον

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ελεεινίδες τις ανεβάζετε ελεεινίδες  τις κατεβάζετε αλλά στο τέλος όλοι παντρεμένοι καταλήγετε  :2funny: :2funny:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οι αμερικάνοι,είναι πολυ ευγενικός λάος,και ας θρυλούνται τα αντίθετα.Γενικά ακόμα και αν δεν γουστάρουν έχουν τρόπο.Εχω κάνει πεσίματα Νέα Υόρκη όταν ήμουν, που εδώ δεν τολμάω να τα κάνω.Και οποια με χυλοπίτιαζε ,με έκανε απο την τόση ευγένεια να νιώσω άσχημα.Αγαπώ ελληνίδες, αλλα είναι κομμάτι του λαού μας και είναι όπως όλοι οι Ελληνες ,αγενέστατες.Ειδα το βιντεάκι το πιο πάνω με ελληνίδες, και οι χοντρομπαζόλες ,λέγανε πως χυλοπιτιάζουν...απορώ ποιος μαλάκας πάει και την πεφτει σε τέτοια μπάζα...φάε χυλόπιτα αλλά απο κάτι αξιόλογο οχι απο σαβούρες! :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.032
Πόντοι
10.686
ελεεινίδες τις ανεβάζετε ελεεινίδες  τις κατεβάζετε αλλά στο τέλος όλοι παντρεμένοι καταλήγετε  :2funny: :2funny
Είναι οπαδοί του ρητού "γλείφουν εκεί που έφτυναν πρώτα!" ;)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ελεεινίδες τις ανεβάζετε ελεεινίδες  τις κατεβάζετε αλλά στο τέλος όλοι παντρεμένοι καταλήγετε  :2funny: :2funny:
οπως ολοι στην αρχη μενουμε στο ενοικιο,μεχρι που αγοραζουμε δικο μας σπιτι
καποια στιγμη γινεται κ αυτο!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.981
Πόντοι
7.885
Σήμερα στην φρεγάτα μέγιστος πιρφόρος συνάδελφος μας έλεγε πως ενώ ήταν έτοιμος να παντευτεί μπαζοελλεινίδα,εκείνη τελικά εγκατέλειψε το σπίτι που είχαν νοικιάσει μαζί και τώρα δεν θέλει καν να του μιλάει στο τηλέφωνο  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία είναι η μάνα της (παραλίγο πεθερά του) η οποία και καλά της έβαλε λόγια κι έτσι παράτησε τον πιρφόρο μας στα κρύα του λουτρού  :grin: :grin:.Η σχέση αυτή μετρούσε 5 και βάλε χρόνια και μέσα σε 1 βδομάδα είχαμε όλες αυτές τις εξελίξεις.Εκείνος φυσικά δεν ξέρει καν που πέφτει η Φυλής,ενώ δεν τολμούσε καν να κοιτάξει άλλο θυληκό εκτός από εκείνη  :jerking: :jerking:.Πήγαιναν μαζί για ψώνια,στη λαική,κάνανε εκδρομούλες,καθαρίζανε μαζί το σπίτι,εκείνη μαγείρευε,συχνά επισκέπτονταν τους γονείς τους από κοινού,όλα κυλούσαν τόσο αρμονικά σε αυτή την σχέση,κι ενώ είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο (είχαν κλείσει εκκλησία,φωτογράφο,νυφικό,κουστούμι,εστιατόριο για το γλέντι κλπ) ξαφνικά όλα άλλαξαν και τώρα ο πιρφόρος μας τα έχει βάψει μαύρα  :S :S.Εγώ φυσικά ήμουν έτοιμος να λυθώ στα γέλια ακούγωντας αυτή την ιστορία,αλλά θα ήθελα και την γνώμη των έμπειρων μπουρδελιάρηδων του σάιτ τι συνέβη με αυτό το αρμονικό ζευγάρι πιρφόρου-ελλεινίδας και φτάσαμε σε αυτό το άδοξο τέλος  :rolleyes: :uglystupid: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σήμερα στην φρεγάτα μέγιστος πιρφόρος συνάδελφος μας έλεγε πως ενώ ήταν έτοιμος να παντευτεί μπαζοελλεινίδα,εκείνη τελικά εγκατέλειψε το σπίτι που είχαν νοικιάσει μαζί και τώρα δεν θέλει καν να του μιλάει στο τηλέφωνο  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία είναι η μάνα της (παραλίγο πεθερά του) η οποία και καλά της έβαλε λόγια κι έτσι παράτησε τον πιρφόρο μας στα κρύα του λουτρού  :grin: :grin:.Η σχέση αυτή μετρούσε 5 και βάλε χρόνια και μέσα σε 1 βδομάδα είχαμε όλες αυτές τις εξελίξεις.Εκείνος φυσικά δεν ξέρει καν που πέφτει η Φυλής,ενώ δεν τολμούσε καν να κοιτάξει άλλο θυληκό εκτός από εκείνη  :jerking: :jerking:.Πήγαιναν μαζί για ψώνια,στη λαική,κάνανε εκδρομούλες,καθαρίζανε μαζί το σπίτι,εκείνη μαγείρευε,συχνά επισκέπτονταν τους γονείς τους από κοινού,όλα κυλούσαν τόσο αρμονικά σε αυτή την σχέση,κι ενώ είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο (είχαν κλείσει εκκλησία,φωτογράφο,νυφικό,κουστούμι,εστιατόριο για το γλέντι κλπ) ξαφνικά όλα άλλαξαν και τώρα ο πιρφόρος μας τα έχει βάψει μαύρα  :S :S.Εγώ φυσικά ήμουν έτοιμος να λυθώ στα γέλια ακούγωντας αυτή την ιστορία,αλλά θα ήθελα και την γνώμη των έμπειρων μπουρδελιάρηδων του σάιτ τι συνέβη με αυτό το αρμονικό ζευγάρι πιρφόρου-ελλεινίδας και φτάσαμε σε αυτό το άδοξο τέλος  :rolleyes: :uglystupid: :2funny: :2funny:

Δεν γελάνε οταν μιλάει ανώτερος. Σχολή δεν πέρασες? απο στρατιωτικη πειθαρχια δεν ξέρεις?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.981
Πόντοι
7.885
Δεν γελάνε οταν μιλάει ανώτερος. Σχολή δεν πέρασες? απο στρατιωτικη πειθαρχια δεν ξέρεις?

Μήπως τον ξέρεις μπόλντη  :uglystupid: :think:.Στη σχολή ήμουν πάντα τελευταίος πίσω από όλα τα μουνιά της σειράς μου,που φυσικά ήταν καλύτερες σε όλα από μένα  :jerking: :jerking: :jerking:,γι αυτό και γουστάρω που δεν έχω αυτή την στρατιωτική πειθαρχία  ;) ;) :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μήπως τον ξέρεις μπόλντη  :uglystupid: :think:.Στη σχολή ήμουν πάντα τελευταίος πίσω από όλα τα μουνιά της σειράς μου,που φυσικά ήταν καλύτερες σε όλα από μένα  :jerking: :jerking: :jerking:,γι αυτό και γουστάρω που δεν έχω αυτή την στρατιωτική πειθαρχία  ;) ;) :2funny: :2funny:

τι βαθμο έχεις? υπαξ ή αξιωματικος? ή εποπ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εμενα δεν με καιει. Εσενα καιει που εισαι κουτσομπολης. Τι με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας με τις γκομενες του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom