You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
ρε μλκ μηπως τον ζηλευεις που αυτος ειχε εστω και μια γκομενα για σχεση και εσυ δεν έχεις?
Ναι το βρήκες,ζηλεύω αυτό είναι.Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι άλλο,έχεις καμιά σχέση με τον μιμικό
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
πρόσφατο ταξιδάκι στην πολωνία και στη ρεσεψιόν του χόστελ ένα απίστευτο μουνάκι.
με τα άπειρα αγγλικά μου μου λέει λίγο μετά σε κατάλαβα ότι θα σουν έλληνας.χαχας
εγώ και καλά γελάκια μπας και γαμήσω,στη συζήτηση της λέω μου είπες ότι έχουν διαφορές
οι πολωνοί με τους έλληνες,τι εννοείς; ε μου λέει εδώ στα ραντεβού δεν σε πληρώνουν όπως
οι έλληνες και εγώ σαν φοιτήτρια μόλις που τα βγάζω πέρα
της λέω μετά από λίγο,τώρα που βρήκα μετά από καιρό να μιλήσω τα ελληνικά πάμε για καμιά
μπύρα το βράδυ,εεεεεεε μααααααααα μουυυυυυυ και αρχιδιές.πουτάνα ελλεηνίδα
με τα άπειρα αγγλικά μου μου λέει λίγο μετά σε κατάλαβα ότι θα σουν έλληνας.χαχας
εγώ και καλά γελάκια μπας και γαμήσω,στη συζήτηση της λέω μου είπες ότι έχουν διαφορές
οι πολωνοί με τους έλληνες,τι εννοείς; ε μου λέει εδώ στα ραντεβού δεν σε πληρώνουν όπως
οι έλληνες και εγώ σαν φοιτήτρια μόλις που τα βγάζω πέρα
της λέω μετά από λίγο,τώρα που βρήκα μετά από καιρό να μιλήσω τα ελληνικά πάμε για καμιά
μπύρα το βράδυ,εεεεεεε μααααααααα μουυυυυυυ και αρχιδιές.πουτάνα ελλεηνίδα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι το βρήκες,ζηλεύω αυτό είναι.Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι άλλο,έχεις καμιά σχέση με τον μιμικό
μπα οχι δεν τον ξερω καν
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτα μονον στο εξωτερικο.....Εδω αι γυναι εχουν σταθερεs αξιεsμάθετε μπαλίτσα
οι περισσότερες του δίνουν τηλέφωνο
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μια φιλη να βρεις που ειναι κοινωνικη και βγαινει συχνά με κοσμο σε γέμισε με γνωριμιες
η παχιά αγγελαδα που λεμε Grin
ετσι δουλευει το συστημα με τις γνωριμιες
να ναι παχια δηλαδη? δεν εχω καμια φιλη χοντρη
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Αυτα μονον στο εξωτερικο.....Εδω αι γυναι εχουν σταθερεs αξιεs
και η πούτσα μέσα στις σταθερές τους είναι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μονο...........που δεν το εξωτερικευουν...Ειναι κρυφοπουτανιτσεsκαι η πούτσα μέσα στις σταθερές τους είναι
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Μια φιλη να βρεις που ειναι κοινωνικη και βγαινει συχνά με κοσμο σε γέμισε με γνωριμιες
η παχιά αγγελαδα που λεμε
ετσι δουλευει το συστημα με τις γνωριμιες
ναι αλλά....
κάποιος χωρίς προσχήματα θα σε μια μέρα αυτή που εσύ γυροφέρνεις κάνα μήνα μέσω της παρέας
Μονο...........που δεν το εξωτερικευουν...Ειναι κρυφοπουτανιτσεs
το αποτέλεσμα είναι ίδιο όμως
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ναι αλλά....
κάποιος χωρίς προσχήματα θα σε μια μέρα αυτή που εσύ γυροφέρνεις κάνα μήνα μέσω της παρέας
Ηθελα να ξερα αυτες τις μαλακιες ποιος σας τις ειπε και τις πιστέψατε σας εκανε μεγαλη ζημια.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ηθελα να ξερα αυτες τις μαλακιες ποιος σας τις ειπε και τις πιστέψατε σας εκανε μεγαλη ζημια.
όλες οι γυναίκες τα λένε αυτά (αν είναι φίλες σου και όχι γκόμενες σου βέβαια)
τώρα αν ξέρεις για τις γυναίκες περισσότερα απ ότι ξέρουν αυτές για τον εαυτό τους πάσο
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σιγα μην παραδεχοταν η γυναικα οτι ειναι πτανα και οτι θα καθοταν σε κάποιον στο αμεσως και οχι στο κυκλο της αυτα ειναι φαντασιες του καθενος.
Τύπε κάποιες λένε τέτοια για να το παίξουν ανοιχτές και απελευθερωμένες και να πουλήσουν την τρελίτσα τους! Το θέμα είναι να αντιλαμβάνεσαι τι είναι αλήθεια και τι μαλακίες! Κάποιοι τα πιστεύουν! Έτσι κι αλλιώς από αυτά που λένε γυναίκες και άντρες σε μεταξύ τους συζητήσεις αν δεν είναι πολύ κοντά είναι ανταλλαγή ψεμάτων για να δημιουργήσουν εντύπωση! ;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τύπε κάποιες λένε τέτοια για να το παίξουν ανοιχτές και απελευθερωμένες και να πουλήσουν την τρελίτσα τους! Το θέμα είναι να αντιλαμβάνεσαι τι είναι αλήθεια και τι μαλακίες! Κάποιοι τα πιστεύουν! Έτσι κι αλλιώς από αυτά που λένε γυναίκες και άντρες σε μεταξύ τους συζητήσεις αν δεν είναι πολύ κοντά είναι ανταλλαγή ψεμάτων για να δημιουργήσουν εντύπωση! ;)
Τοσο καιρο συζητάμε και το ψάχνουμε ειτε τρωγοντας τα μούτρα μας ειτε πετυχαινοντας άρα κάποιοι φυσιολογικά έχουν μαθει πως δουλευει το συστημα. Εμενα αμα με ρωτησεις θα σου πω το εξής : Η γυναικα ψάχνει την κάλυψη. Φυσικα μιλαμε για αξιοπρεπεις περιπτωσεις και οχι για τελειωμένες. Την κάλυψη μέχρι να ειναι η ώρα για να της ριχτεις.Οι κοινες παρέες την δινουν αυτη την κάλυψη μετα ειναι πιο ευκολο να προσεγγισεις. Οταν πια θα μιλάτε και θα βγειτε και μονοι σας μια φορά τοτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κινηθεις αποφασιστικα και γρηγορα.
Η καλυψη έγκειται στο γεγονος οτι η άλλη θέλει και σεξ και ερωτικές σχέσεις αλλα στην αρχη της ειναι πιο ευκολο να βγει με την παρεα της για ουζάκια και οτι θέλει προκυψει παρα να βγει σε ενα μπαρ μονη της ειδικα για αυτο το σκοπο. Στη πρωτη περιπτωση η καλυψη ειναι πιο ευκολη.